Подать объявление

ЖК "Місто Сад" ("Первый парковый квартал"), с. Белогородка - "DCG"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 276.
73/26%
47/17%
95/34%
44/16%
17/6%
1. . .385386387
13 фев 2017 00:40

Ребят кто в теме DCG и CBS это одна и также компания? Я так понял застройщик мутный да?

понравился один запорожский проект вот но стремно
//dim.zp.ua/

22 фев 2017 12:08
Всем добрый день! Вопрос к владельцам таунхаусов. Скажите, пожалуйста, вы объединялись в ОСББ или вас ЖЕК обслуживает? Какие у вас тарифы на обслуживание? Интересуюсь, т.к. являюсь владельцем также таунхауса, но в с.Ходосовка. У нас много споров и сомнений насчет формата обслуживания территории (должны ли мы сами заниматься этим в формате осбб, передать обслуживание жеку, либо ограничится оплатой уборки и вывоза мусора, а на текущие ремонты общей территории скидываться). Поделитесь опытом, как решили вы?
15 июнь 2017 14:36
Здравствуйте. Уважаемые жильцы, подскажите, пожалуйста, как обстоят дела с канализацией и газом? Хотелось бы узнать так думаем приобрести квартиру в доме 6А или 6Б... Буду благодарна. Зарание спасибо
26 июнь 2017 09:37
Ну шо тут Вам сказать. Смотря як дивитись на ситуацію. З плюсів,зараз акція в них 7500, такої ціни не має . Плюс гарна місцина,до Кийова не далеко. Одним словом екологія рєшаєт. Мінуси. Підключення газу вялотекуще. 4ка очікує повноціного газу вже 3 рік. Забудовник відхрестився від цієї проблеми. Газ проштовхують жителі та пасивність забудовника. Електрика,кажуть що вже є погодження на підключення на постоянку 2 і 4 буд. А 1 і 6ку на времянку. По каналізації ,мягео кажучи ,какаєм в яму,яку обслуговує одна ракета. Возить какуні перед аікнами. Яму як викопали біля септіка бо якась проблема з каналізкою бкдп так вона і відкрита залишається. В дощ розливається по полю. Вонь від неї в залежності від вітру. Засипати вонючку прндставник забудовника не спішить. Каже нєт дєнег. Хоча голова Білогородки пропонував рішити проблему гуана,але забудовник теж не спішить,денег нєт. Видать чекає коли побільше людей буде жити щоб в говні булькнули.
26 июнь 2017 09:42
Всі проблеми рішаємі,але впираються в бюрократію,корупцію та жадність відповіних профільних органів. Апетити корупціонерів постійно ростуть,а менеджерські здібності представника бажають бути кращими. Кошти економляться не там де треба а витрачаються на рекламу. Хоча таке мімце не потребує реклами а потребує правильних рішень та вправного керування.
04 июль 2017 08:27
Вчера ездили "на посмотреть")) Первое впечатление_ не очень(( НЕ кипит работа, кругом поле, запах непонятный на подъезде к ЖК... Но это такое, а потом зашел на форум почитать и полученная инфо меня убивает :???: Становится понятным ценовой вопрос... Подскажите пож, те кто уже живет в ЖК с малыми детками, как решается вопрос с садиками, школами??? Рассматривал варик в 6б, но теперь не знаю даже, стоит ли соваться, как долго его "доделывают"??(( Буду благодарен за отзывчивость и обьективную инфо :pray:
20 июль 2017 12:17

ЖК "Барви" занял 4 место в ТОП-5 самых доступных по цене новостроек Киевской области по версии Domik.ua.

28 авг 2017 09:00
Доброго дня, ми з дружиною плануємо купити квартиру в будинку 6а, що ви скажите? чи варто купувати? Як довго чекати закінчення будівництва?
01 сен 2017 09:02
Цікаво почути що Вам обіцяють у відділі продаж із термінами здачі будинків та підведення комунікацій. Якщо Вас не смущає жити на незакінченій стройці то можна брати. Люди ж живуть. Якщо для перепродажу і часу у Вас досталь то теж можна брати. Всі будинки запускають із порушеннями. Світла офіційного не має і напевне що не буде в ближньому майбутньому. Жителі заручники забудовника. Забудовних використовує жителів як рятувальний круг . В тому плані що будівництво стоїть а за електрику треба платити, в разі підключення квартир до обленерго на забудовника лягає повна фінансова нагрузка по забезпеченню електрикою будівництва а так на плечах жителів виїзджає... Коротше веде себе як шулєр. З газом трішки веселіше. Підключення йдуть але повільно. Тільки ніяк не підключать 4 будинок.... Забудовник не хоче приймати в цьому участь ... Каналізація,яма в полі,машина кожен час їздить і викачує гауно,і ці кабляшки пропливають по під вікнами. Яма вирита перед будинком і заповнена гауном,запах при вітрі в сторону будинку. Засипати не збираються,зато комарі плодяться. Про санітарні норми забудовник не знає... Але плюс є,на загальній проблемі людство в більшості єднається,знаєм сусідів в оице. Скоро холода а значить будуть збиратись страйки та демонстрації у аідділі продаж. Життя вирує,і при 14 градусах тепла в квартирі😉
15 сен 2017 17:27
Отопительный сезон не за горами. И что у нас в 4-м доме с газом и електрикой? Или поплатили долги по комуналке, а нам в ответ :gy:
03 окт 2017 13:28
DCG - это тот же CBS
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .385386387
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее