Подать объявление

Зварич выходит на свободу?

30 авг 2009 19:47

Апелляционный суд города Киева оставил без рассмотрения представление старшего следователя по особо важным делам Генеральной прокуратуры Украины о продлении на 9 месяцев содержания под стражей бывшего судьи Львовского апелляционного административного суда Игоря Зварича, обвиняемого во взяточничестве в особо крупных размерах. Как передает УНИАН, председательствующий на заседании судья Станислав Кравченко принял такое решение в связи с тем, что представление Генпрокуратуры на продление содержания под стражей еще на 9 месяцев Зварича не было оформлено в соответствии с уголовно-процессуальным законодательством – настоящий документ не был подписан следователем.



Читать дальше >>

30 авг 2009 19:47
Як заявляє Уповноважений Верховної Ради з прав людини - Україна займає одне з перших місць по зверненню наших громадян до Європейського Суду з прав людини. А чому? З власного досвіду знаємо як службою Уповноваженого «захищаються» конституційні права простих громадян. А по Зваричу були публікації про те, що Уповноважений на його стороні. У нас була зовсім інша думка про службу Уповноваженого. У нашій державі потрібні радикальні зміни.
30 авг 2009 19:48
Підтримуємо В.Ющенка і В.Наливайченка. Молодці. Продовжуйте рішуче наводити законний порядок у державі. Із ЗМІ та Інтернету видно, що таких суддів у нас ще багато. Конституція та закони України- як у демократичних державах. А безкарне недотримання судами ст. 6 Конституції зводить усе нанівець. Чи не тут корінь корупції? Наведення в судочинстві законного порядку-запорука перемоги на виборах Президента!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее