Подать объявление

ЖК Заречный | bUd development | пр-т Н. Бажана, ул. Заречная

ЗастройщикbUd development, IB Alliance
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
162из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 415.
43/10%
20/5%
60/14%
137/33%
155/37%
1. . .9496. . .576
16 фев 2015 23:00
Здравствуйте. Подскажите, кто-нибудь слышал об очередном повышении цены за метр? Позавчера по телефону в центре продаж сообщили об этом, но на сайте никакого уведомления нет, а точные цифры затруднились назвать сразу.
Если есть в наличии новый прайс, поделитесь, пожалуйста.
17 фев 2015 00:22
Тоже очень прошу , скиньте свежие цены... :smoke:
17 фев 2015 08:09
Прайса у меня нет, но на однокомнатные квартиры где-то тысяч 40 гривен прибавилось к цене. И поднятие уже произошло с 13.02.15 г.
17 фев 2015 08:46
Цитата "Tanya119":
Особенно порадовало - Новость, которая особенно порадует граждан — отмена требования о получении разрешения в БТИ на переоборудование и перепланировку жилой недвижимости, если эти работы не затрагивают несущих конструкций и/или инженерных систем общего пользования. Кроме того, после выполнения этих работ помещение не надо снова вводить в эксплуатацию.
Ну и на кой теперь эти заморочки с перепланировкой???


Та взагалі ніяких) Просто ті зміни, що вносяться в житловий кодекс щодо перепланувань і раніше не потребували дозволів. :) раніше не треба було отримувати жодних дозволів, якщо зносиш не капітальні стіни та не втручаєшся в загальні комунікації. Тепер цю норму, що була прописана в в підзаконних нпа, в т.ч і в одній з інструкцій БТІ, закріпили на рівні закону. І я думаю що люди, які подавали заяви на перепланування чітко усвідомлювали, що підпадає під дію цих норм, а що ні.
Це вам просто пощастило, що ви не мали справу з реєстраційною... А в більшості інвесторів будуть нотаріальні договори, якими все ж таки бажано передбачити реальну площу квартири. В подальшому це звільнить від головної болі.
17 фев 2015 08:58
Цитата "dacha_rus":

Если объединять балконы, то они будут считаться по полной стоимости. Снося внешние стены толщиной 0.4м вы также создаете дополнительную площадь за которую прийдется доплачивать. Проще потом немного дать работникам БТИ.


А ви інвестор Зарічного? Бо якщо так, то знали б, що тут не балкони, а лоджії заскляні, що обраховуються за кофіцієнтом 1, тобто повна вартість. Товщина внутрішніх перегородок 0,2 м. А давати треба буде не тільки в БТІ, а й в реєстраційну. Може Ви ще знаєте скільки "небагато" треба дати?) чи на зростання курсу і цін Ви не зважаєте?) Крім того, з такими намірами можна отримати іншу "житлову площу" на найближчі роки.
Тому не треба радити завідомо злочинні дії.
17 фев 2015 09:51
Цитата "hahatunia":

Тому не треба радити завідомо злочинні дії.

кстати, поддерживаю.
17 фев 2015 10:20
Цитата "hahatunia":


А ви інвестор Зарічного? Бо якщо так, то знали б, що тут не балкони, а лоджії заскляні, що обраховуються за кофіцієнтом 1, тобто повна вартість. Товщина внутрішніх перегородок 0,2 м. А давати треба буде не тільки в БТІ, а й в реєстраційну. Може Ви ще знаєте скільки "небагато" треба дати?) чи на зростання курсу і цін Ви не зважаєте?) Крім того, з такими намірами можна отримати іншу "житлову площу" на найближчі роки.
Тому не треба радити завідомо злочинні дії.

Всему есть разумное решение:)
По опыту предыдущих проектов, когда с архитекторами физические лица инвестора согласовывали изъятие внешних стен между комнатой и лоджией, которые кстати не являются внутренними, поэтому потолще будут нежели 20 см, то одновременно писали на компанию заявление с просьбой не считать дополнительно возникшую площадь и компания шла навстречу:) Единственной проблемой в этом случае может являться остекление, по нормативам внешние стеклопакеты должны обладать соответствующими показателями теплопроводности и стена, пол и потолок лоджии должны быть утеплены соответствующим образом. Сразу отмечу, что как в данном случае себя ведет КГС я не знаю.
17 фев 2015 10:32
По поводу перепланировки через КГС - нынче архитекторы отправили в "Альянс" к Денису. Отдали ему чертежи на перепланировку (которые отвозили в КГС еще в августе). Далее предполагается, что посмотрят наконец-то и озвучат стоимость через месяц...
Но вот что потом с этим делать, сильно напрягает отмораживание КГС от вопросов перепланировки, прописанные в договоре.
И да, мы хотим иметь уже нужную перепланировку в исходных документах и перед началом ремонта.
19 фев 2015 16:21
Цитата "Zarinka":
По поводу перепланировки через КГС - нынче архитекторы отправили в "Альянс" к Денису. Отдали ему чертежи на перепланировку (которые отвозили в КГС еще в августе). Далее предполагается, что посмотрят наконец-то и озвучат стоимость через месяц...
Но вот что потом с этим делать, сильно напрягает отмораживание КГС от вопросов перепланировки, прописанные в договоре.
И да, мы хотим иметь уже нужную перепланировку в исходных документах и перед началом ремонта.


Я тоже инвестор и я тоже уже три месяца как подал документы! на той неделе мне этот самый Денис сказал: " я Вам в устной форме говорю, что стоимость перепланировки 3500грн и что все будет сделано"!!! я у него спросил- кто он в этом предприятии- он ответил, что найомный рабочий, а я спросил, что будет если он найдет работу еще лучше чем эта и покинет эту компанию, кто пне тогда перепланирует?! на что он просто посмеялся!!!! предлагаю приехать всем желающим в определенное время и решить это. вопрос!!!! :ded:
19 фев 2015 16:23
мне прислали договор который не хотят подписывать!!! :ded:

ДОГОВІР № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг

м. Київ ____________________201___ року

ЗАМОВНИК: <ФИОПолное>, з одного боку, та
ВИКОНАВЕЦЬ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича, який діє на підставі Статуту, з другої сторони, названі у подальшому "Сторони", уклали цей Договір виконання робіт та надання послуг (надалі іменується "Договір") про наступне:
1. Предмет Договору
1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язується за замовленням ЗАМОВНИКА протягом визначеного в Договорі строку за плату виконати роботи/надати послуги по організації та забезпеченню внесення змін до затеведженої проектної документації з метою перепланування квартири №<НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) в житловому будинку проектний № <НомерДома> у складі будівництва житлово-рекреаційного комплексу з паркінгами між просп. Миколи Бажана та вул. Зарічною у Дарницькому районі м. Києва, будівництво якого здійснюється на земельній ділянці з кадастровим номером 8000000000:90:150:0049 (надалі – “роботи”), а ЗАМОВНИК зобов'язується прийняти та оплатити такі роботи.
1.2. Інформація щодо робіт, що мають бути виконані за цим Договором, викладається ЗАМОВНИКОМ у письмовому вигляді (завдання), та передається ВИКОНАВЦЮ. Завдання є невід’ємною частиною Договору.
1.3. Термін виконання робіт: 21 робочий день з моменту надходження авансу на розрахунковий рахунок ВИКОНАВЦЯ згідно з умовами цього Договору.
1.4. При переплануванні зміни вносяться виключно до архітектурно-планувального та конструктивного розділів типового проекту. Коригування електротехнічного та сантехнічного розділів типового проекту не входить до предмету цього Договору.
1.5. Результатом виконання Сторонами даного Договору є внесення змін до відповідної частини проектної документації та забезпечення відповідності фактичного стану квартири вказаній документації із внесеними змінами.

2. Права й обов'язки Сторін
2.1. ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язаний:
- виконувати роботу якісно відповідно до вимог нормативно-правових актів та побажань ЗАМОВНИКА, що не суперечать положенням вказаних актів;
- при неможливості в передбачений Договором строк надати послуги, негайно повідомити про це Замовника.
2.2. ВИКОНАВЕЦЬ має право:
- отримувати від ЗАМОВНИКА завдання на виконання робіт та інформацію, необхідну для надання послуг за цим Договором;
- вимагати від ЗАМОВНИКА виплати авансу та проведення повної оплати робіт в розмірах і строки, передбачені Договором;
- призупиняти виконання робіт у випадку затримки ЗАМОВНИКОМ оплати робіт. У такому разі строк виконання робіт встановлений п. 1.3. цього Договору продовжується на строк затримки оплати;
- відмовитись від виконання робіт, якщо вимоги ЗАМОВНИКА не відповідають вимогам ДБН, інших чинних нормативно-правових актів;
- залишити собі суму авансу, сплаченого ЗАМОВНИКОМ, у випадках встановлених законодавством та п.п. 5.1. Договору.
2.3. ЗАМОВНИК зобов'язаний:
- своєчасно здійснювати виплату авансу та оплату по Договору;
- надати ВИКОНАВЦЮ завдання на виконання робіт та забезпечувати інформацією, необхідною для виконання робіт.
- прийняти від ВИКОНАВЦЯ результати виконаних робіт.
2.4. ЗАМОВНИК має право:
- вимагати від ВИКОНАВЦЯ проведення робіт за цим Договором у встановлені Договором строки;
- подавати ВИКОНАВЦЮ свої пропозиції та рекомендації щодо бажаного результату робіт.
3. Вартість робіт і порядок розрахунків
3.1. Вартість передбачених п.1.1. Договору робіт залежить від об’єму та складності робіт, що мають бути проведені ВИКОНАВЦЕМ. Повна вартість робіт визначається після визначення обсягів робіт, що має здійснити ВИКОНАВЕЦЬ з врахуванням завдання ЗАМОВНИКА та вимог нормативно-правових актів. Вказана повна вартість закріплюється у протоколі узгодження договірної ціни, який є невід’ємною частиною цього Договору.
3.2. У термін не пізніше п’яти банківських днів від дати підписання Договору Сторонами ЗАМОВНИК, у рахунок належних з нього за договором платежів, вносить на банківський рахунок ВИКОНАВЦЯ аванс у розмірі 100 % від загальної вартості цього Договору. Сума, сплачена ЗАМОВНИКОМ як аванс, зараховується до платежів за Догвором.
3.3 У разі виникнення в процесі виконання робіт необхідності збільшення вартості робіт, встановленої протоколом узгодження договірної ціни, ВИКОНАВЕЦЬ повинен сповістити про це ЗАМОВНИКА письмово, з документальним обгрунтуванням такого підвищення.
4. Порядок здачі і приймання робіт
4.1. Виконання робіт та приймання їх результатів (документації) оформлюється Актом приймання-передачі виконаних робіт та узгодженням креслення перепланування, які підписуються повноважними представниками Сторін протягом 3 (трьох) робочих днів після фактичного виконання робіт і повної їх оплати.
4.2. Підписання Акту приймання-передачі виконаних робіт ЗАМОВНИКОМ є підтвердженням відсутності у нього претензій до ВИКОНАВЦЯ щодо строків, повноти, якості виконання робіт.
4.3. У випадку обгрунтованої письмової відмови ЗАМОВНИКА від приймання документації, Сторонами складається двосторонній акт необхідних доробок і термінів їх виконання або ВИКОНАВЕЦЬ надає ЗАМОВНИКУ письмову відповідь про причини неможливості виконання вказівок ЗАМОВНИКА.
4.4. Якщо ЗАМОВНИК не підписав Акт приймання-передачі виконаних робіт та не направив ВИКОНАВЦЮ письмового обгрунтування відмови від підписання зазначеного Акту протягом 5 робочих днів після отримання ЗАМОВНИКОМ такого Акту, Акт приймання-передачі виконаних робіт вважається підписаним обома Сторонами, а роботи – прийнятими ЗАМОВНИКОМ за всіма параметрами. Водночас дії (бездіяльність) ЗАМОВНИКА, передбачені даним пунктом 4.4. Договору, є відмовою ЗАМОВНИКА від перепланування квартири після приймання проведених ВИКОНАВЦЕМ робіт.
5. Особливі умови.
5.1. У випадку розірвання цього Договору за ініціативою або з вини ЗАМОВНИКА, сплачений ним аванс залишається у розпорядженні ВИКОНАВЦЯ.
5.2.У разі неможливості виконання ВИКОНАВЦЕМ робіт за цим Договором через протиріччя (невідповідність) вимог ЗАМОВНИКА щодо перепланування положенням нормативно-правових актів, аванс залишається у розпорядженні ВИКОНАВЦЯ.
5.3. У випадку розірвання цього Договору з вини ВИКОНАВЦЯ, сплачений ЗАМОВНИКОМ аванс повертається ЗАМОВНИКОВІ.
5.4. Замовник є Інвестором вказаної квартири № <НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) згідно з Інвестиційним договором <Номер договора> від <ДатаДоговора> року (далі – Інвестиційний договір). Якщо Інвестиційний договір буде розірвано, або ЗАМОВНИК (згідно з положеннями Інвестиційного договору) прийме рішення про зміну квартири, то він зобов’язується відновити попередній стан узгодженого проекту за власний рахунок. При цьому аванс, сплачений ЗАМОВНИКОМ за цим Договором, залишається у розпоряджені ВИКОНАВЦЯ.
5.5. Якщо ЗАМОВНИК відмовиться від перепланування квартири після приймання ним робіт проведених ВИКОНАВЦЕМ (зокрема – у порядку п. 4.4. цього Договору) він (ЗАМОВНИК) зобов’язується відновити попередній стан узгодженого проекту за власний рахунок. При цьому кошти, сплачені ЗАМОВНИКОМ за цим Договором, йому не повертаються, оскільки ВИКОНАВЕЦЬ повністю виконав свої зобов’язання перед ЗАМОВНИКОМ.
6. Відповідальність Сторін і вирішення спорів
6.1. У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену цим Договором та чинним законодавством України. Порушенням зобов'язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання.
6.2. Сторони не несуть відповідальності за порушення своїх зобов'язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов'язання.
6.3. За прострочення у виплаті ВИКОНАВЦЮ передбачених цим Договором коштів ЗАМОВНИК за кожний день прострочення платежу сплачує ВИКОНАВЦЮ пеню від суми заборгованості в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день прострочення.
6.4. Сплата штрафних санкцій не звільняє Сторони від виконання зобов'язань по Договору.
6.5. Усі спори, що пов'язані із цим Договором, його укладанням або такі, що виникають в процесі виконання умов цього Договору, вирішуються шляхом переговорів між представниками Сторін. Якщо спір не можливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору у порядку, визначеному чинним законодавством України.
7. Строк дії Договору
7.1. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання і діє до повного виконання Сторонами взятих на себе зобов’язань.
7.2. Дія Договору може бути припинена достроково тільки за взаємною згодою Сторін, за рішенням суду або у випадках встановлених законом або Договором.
7.3. Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.
7.4. Зміни в цей Договір можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до цього Договору.
7.5. Зміни та доповнення, додаткові угоди, протоколи та додатки до цього Договору є його невід'ємною частиною і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані Сторонами.
7.6. Усі правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням умов цього Договору і не врегульовані ним, регламентуються нормами чинного законодавства України.
7.7. Цей Договір складений українською мовою у 2-х примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.
7. Місцезнаходження та реквізити Сторін
ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>



Додаток № 1
до Договору № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг від
_________________201___ року




Протокол
узгодження договірної ціни

Ми, що нижче підписалися,
ЗАМОВНИК: <ФИОПолное>,
та
ВИКОНАВЕЦЬ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича, що діє на підставі Статуту, засвідчуємо, що сторонами досягнута згода про розмір договірної ціни на виконання проектних робіт в сумі:
________________(____________________________________________________),
ПДВ____________(____________________________________________________),
Всього __________________(___________________________________________).

Протокол є підставою для проведення взаємних розріхунків та платежів між ВИКОНАВЦЕМ та ЗАМОВНИКОМ.


ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>




АКТ
передачі-приймання виконаних робіт/наданих послуг.

м. Київ​ _________________201___ року

Замовник: <ФИОПолное>, у подальшому Замовник, з однієї сторони
та
Виконавець : Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича. який діє на підставі Статуту, з іншої сторони, склали даний Акт про наступне:

​1. Згідно з договором № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг від ________________201___ року (далі - Договір) Виконавець передав Замовнику, а Замовник прийняв виконані роботи/надані послуги, що передбачені вказаним Договором, щодо квартири №<НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) в житловому будинку проектний № <НомерДома> у складі будівництва житлово-рекреаційного комплексу з паркінгами між просп. Миколи Бажана та вул. Зарічною у Дарницькому районі м. Києва, будівництво якого здійснюється на земельній ділянці з кадастровим номером 8000000000:90:150:0049.
2. Роботи (документація) виконані належним чином та передані в повному обсязі. По вказаним роботам та документації Замовник не має ніяких претензій до Виконавця.
3. Вартість переданих по Акту робіт (документації) складає __________________________ ___________________________________________________________________ в тому числі ПДВ.
5. Даний Акт складено українською мовою у двох оригінальних примірниках, по одному – для кожної із Сторін.

4. АДРЕСИ ТА ПЛАТІЖНІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН
ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>


3
19 фев 2015 16:40
Согласно условий договора его предметом есть обеспечение внесения изменений в утвержденную проектную документацию с целью перепланировки квартиры. То есть внести в проект изменения по перепланировке квартиры тоже стоит денег.
А как же расчет выполнение демонтажных работ по сносу стен и возведению новых по утвержденному проекту инвестора, подсчет объемов, кто подрядчик, стоимость этих работ.
Ведь монтаж стен согласно проекта инвестора должен будет произведен до прихода БТИ.
В отделе продаж говорили, что будут подписываться дополнительные соглашения к инвест договору на предмет именно строительных (демонтажных и монтажных) работ по перепланировке квартиры речь об оплате архитекторам за внесение изменений речи не было. Строительные работы, как говорили, будут выполнятся подрядчиком заказчика.
19 фев 2015 16:57
Цитата "Nikolay35":
мне прислали договор который не хотят подписывать!!! :ded:

ДОГОВІР № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг

м. Київ ____________________201___ року

ЗАМОВНИК: <ФИОПолное>, з одного боку, та
ВИКОНАВЕЦЬ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича, який діє на підставі Статуту, з другої сторони, названі у подальшому "Сторони", уклали цей Договір виконання робіт та надання послуг (надалі іменується "Договір") про наступне:
1. Предмет Договору
1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язується за замовленням ЗАМОВНИКА протягом визначеного в Договорі строку за плату виконати роботи/надати послуги по організації та забезпеченню внесення змін до затеведженої проектної документації з метою перепланування квартири №<НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) в житловому будинку проектний № <НомерДома> у складі будівництва житлово-рекреаційного комплексу з паркінгами між просп. Миколи Бажана та вул. Зарічною у Дарницькому районі м. Києва, будівництво якого здійснюється на земельній ділянці з кадастровим номером 8000000000:90:150:0049 (надалі – “роботи”), а ЗАМОВНИК зобов'язується прийняти та оплатити такі роботи.
1.2. Інформація щодо робіт, що мають бути виконані за цим Договором, викладається ЗАМОВНИКОМ у письмовому вигляді (завдання), та передається ВИКОНАВЦЮ. Завдання є невід’ємною частиною Договору.
1.3. Термін виконання робіт: 21 робочий день з моменту надходження авансу на розрахунковий рахунок ВИКОНАВЦЯ згідно з умовами цього Договору.
1.4. При переплануванні зміни вносяться виключно до архітектурно-планувального та конструктивного розділів типового проекту. Коригування електротехнічного та сантехнічного розділів типового проекту не входить до предмету цього Договору.
1.5. Результатом виконання Сторонами даного Договору є внесення змін до відповідної частини проектної документації та забезпечення відповідності фактичного стану квартири вказаній документації із внесеними змінами.

2. Права й обов'язки Сторін
2.1. ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язаний:
- виконувати роботу якісно відповідно до вимог нормативно-правових актів та побажань ЗАМОВНИКА, що не суперечать положенням вказаних актів;
- при неможливості в передбачений Договором строк надати послуги, негайно повідомити про це Замовника.
2.2. ВИКОНАВЕЦЬ має право:
- отримувати від ЗАМОВНИКА завдання на виконання робіт та інформацію, необхідну для надання послуг за цим Договором;
- вимагати від ЗАМОВНИКА виплати авансу та проведення повної оплати робіт в розмірах і строки, передбачені Договором;
- призупиняти виконання робіт у випадку затримки ЗАМОВНИКОМ оплати робіт. У такому разі строк виконання робіт встановлений п. 1.3. цього Договору продовжується на строк затримки оплати;
- відмовитись від виконання робіт, якщо вимоги ЗАМОВНИКА не відповідають вимогам ДБН, інших чинних нормативно-правових актів;
- залишити собі суму авансу, сплаченого ЗАМОВНИКОМ, у випадках встановлених законодавством та п.п. 5.1. Договору.
2.3. ЗАМОВНИК зобов'язаний:
- своєчасно здійснювати виплату авансу та оплату по Договору;
- надати ВИКОНАВЦЮ завдання на виконання робіт та забезпечувати інформацією, необхідною для виконання робіт.
- прийняти від ВИКОНАВЦЯ результати виконаних робіт.
2.4. ЗАМОВНИК має право:
- вимагати від ВИКОНАВЦЯ проведення робіт за цим Договором у встановлені Договором строки;
- подавати ВИКОНАВЦЮ свої пропозиції та рекомендації щодо бажаного результату робіт.
3. Вартість робіт і порядок розрахунків
3.1. Вартість передбачених п.1.1. Договору робіт залежить від об’єму та складності робіт, що мають бути проведені ВИКОНАВЦЕМ. Повна вартість робіт визначається після визначення обсягів робіт, що має здійснити ВИКОНАВЕЦЬ з врахуванням завдання ЗАМОВНИКА та вимог нормативно-правових актів. Вказана повна вартість закріплюється у протоколі узгодження договірної ціни, який є невід’ємною частиною цього Договору.
3.2. У термін не пізніше п’яти банківських днів від дати підписання Договору Сторонами ЗАМОВНИК, у рахунок належних з нього за договором платежів, вносить на банківський рахунок ВИКОНАВЦЯ аванс у розмірі 100 % від загальної вартості цього Договору. Сума, сплачена ЗАМОВНИКОМ як аванс, зараховується до платежів за Догвором.
3.3 У разі виникнення в процесі виконання робіт необхідності збільшення вартості робіт, встановленої протоколом узгодження договірної ціни, ВИКОНАВЕЦЬ повинен сповістити про це ЗАМОВНИКА письмово, з документальним обгрунтуванням такого підвищення.
4. Порядок здачі і приймання робіт
4.1. Виконання робіт та приймання їх результатів (документації) оформлюється Актом приймання-передачі виконаних робіт та узгодженням креслення перепланування, які підписуються повноважними представниками Сторін протягом 3 (трьох) робочих днів після фактичного виконання робіт і повної їх оплати.
4.2. Підписання Акту приймання-передачі виконаних робіт ЗАМОВНИКОМ є підтвердженням відсутності у нього претензій до ВИКОНАВЦЯ щодо строків, повноти, якості виконання робіт.
4.3. У випадку обгрунтованої письмової відмови ЗАМОВНИКА від приймання документації, Сторонами складається двосторонній акт необхідних доробок і термінів їх виконання або ВИКОНАВЕЦЬ надає ЗАМОВНИКУ письмову відповідь про причини неможливості виконання вказівок ЗАМОВНИКА.
4.4. Якщо ЗАМОВНИК не підписав Акт приймання-передачі виконаних робіт та не направив ВИКОНАВЦЮ письмового обгрунтування відмови від підписання зазначеного Акту протягом 5 робочих днів після отримання ЗАМОВНИКОМ такого Акту, Акт приймання-передачі виконаних робіт вважається підписаним обома Сторонами, а роботи – прийнятими ЗАМОВНИКОМ за всіма параметрами. Водночас дії (бездіяльність) ЗАМОВНИКА, передбачені даним пунктом 4.4. Договору, є відмовою ЗАМОВНИКА від перепланування квартири після приймання проведених ВИКОНАВЦЕМ робіт.
5. Особливі умови.
5.1. У випадку розірвання цього Договору за ініціативою або з вини ЗАМОВНИКА, сплачений ним аванс залишається у розпорядженні ВИКОНАВЦЯ.
5.2.У разі неможливості виконання ВИКОНАВЦЕМ робіт за цим Договором через протиріччя (невідповідність) вимог ЗАМОВНИКА щодо перепланування положенням нормативно-правових актів, аванс залишається у розпорядженні ВИКОНАВЦЯ.
5.3. У випадку розірвання цього Договору з вини ВИКОНАВЦЯ, сплачений ЗАМОВНИКОМ аванс повертається ЗАМОВНИКОВІ.
5.4. Замовник є Інвестором вказаної квартири № <НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) згідно з Інвестиційним договором <Номер договора> від <ДатаДоговора> року (далі – Інвестиційний договір). Якщо Інвестиційний договір буде розірвано, або ЗАМОВНИК (згідно з положеннями Інвестиційного договору) прийме рішення про зміну квартири, то він зобов’язується відновити попередній стан узгодженого проекту за власний рахунок. При цьому аванс, сплачений ЗАМОВНИКОМ за цим Договором, залишається у розпоряджені ВИКОНАВЦЯ.
5.5. Якщо ЗАМОВНИК відмовиться від перепланування квартири після приймання ним робіт проведених ВИКОНАВЦЕМ (зокрема – у порядку п. 4.4. цього Договору) він (ЗАМОВНИК) зобов’язується відновити попередній стан узгодженого проекту за власний рахунок. При цьому кошти, сплачені ЗАМОВНИКОМ за цим Договором, йому не повертаються, оскільки ВИКОНАВЕЦЬ повністю виконав свої зобов’язання перед ЗАМОВНИКОМ.
6. Відповідальність Сторін і вирішення спорів
6.1. У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену цим Договором та чинним законодавством України. Порушенням зобов'язання є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання.
6.2. Сторони не несуть відповідальності за порушення своїх зобов'язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається невинуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов'язання.
6.3. За прострочення у виплаті ВИКОНАВЦЮ передбачених цим Договором коштів ЗАМОВНИК за кожний день прострочення платежу сплачує ВИКОНАВЦЮ пеню від суми заборгованості в розмірі подвійної облікової ставки НБУ за кожен день прострочення.
6.4. Сплата штрафних санкцій не звільняє Сторони від виконання зобов'язань по Договору.
6.5. Усі спори, що пов'язані із цим Договором, його укладанням або такі, що виникають в процесі виконання умов цього Договору, вирішуються шляхом переговорів між представниками Сторін. Якщо спір не можливо вирішити шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору у порядку, визначеному чинним законодавством України.
7. Строк дії Договору
7.1. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання і діє до повного виконання Сторонами взятих на себе зобов’язань.
7.2. Дія Договору може бути припинена достроково тільки за взаємною згодою Сторін, за рішенням суду або у випадках встановлених законом або Договором.
7.3. Після підписання цього Договору всі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.
7.4. Зміни в цей Договір можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін, що оформляється додатковою угодою до цього Договору.
7.5. Зміни та доповнення, додаткові угоди, протоколи та додатки до цього Договору є його невід'ємною частиною і мають юридичну силу у разі, якщо вони викладені у письмовій формі та підписані Сторонами.
7.6. Усі правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням умов цього Договору і не врегульовані ним, регламентуються нормами чинного законодавства України.
7.7. Цей Договір складений українською мовою у 2-х примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.
7. Місцезнаходження та реквізити Сторін
ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>



Додаток № 1
до Договору № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг від
_________________201___ року




Протокол
узгодження договірної ціни

Ми, що нижче підписалися,
ЗАМОВНИК: <ФИОПолное>,
та
ВИКОНАВЕЦЬ: Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича, що діє на підставі Статуту, засвідчуємо, що сторонами досягнута згода про розмір договірної ціни на виконання проектних робіт в сумі:
________________(____________________________________________________),
ПДВ____________(____________________________________________________),
Всього __________________(___________________________________________).

Протокол є підставою для проведення взаємних розріхунків та платежів між ВИКОНАВЦЕМ та ЗАМОВНИКОМ.


ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>




АКТ
передачі-приймання виконаних робіт/наданих послуг.

м. Київ​ _________________201___ року

Замовник: <ФИОПолное>, у подальшому Замовник, з однієї сторони
та
Виконавець : Товариство з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно-будівельна компанія «Альянс-Груп», в особі директора Бойка Ігоря Володимировича. який діє на підставі Статуту, з іншої сторони, склали даний Акт про наступне:

​1. Згідно з договором № <Номер договора>/ПП виконання робіт та надання послуг від ________________201___ року (далі - Договір) Виконавець передав Замовнику, а Замовник прийняв виконані роботи/надані послуги, що передбачені вказаним Договором, щодо квартири №<НомерКвартиры> (<НомерКвартирыПрописью>) в житловому будинку проектний № <НомерДома> у складі будівництва житлово-рекреаційного комплексу з паркінгами між просп. Миколи Бажана та вул. Зарічною у Дарницькому районі м. Києва, будівництво якого здійснюється на земельній ділянці з кадастровим номером 8000000000:90:150:0049.
2. Роботи (документація) виконані належним чином та передані в повному обсязі. По вказаним роботам та документації Замовник не має ніяких претензій до Виконавця.
3. Вартість переданих по Акту робіт (документації) складає __________________________ ___________________________________________________________________ в тому числі ПДВ.
5. Даний Акт складено українською мовою у двох оригінальних примірниках, по одному – для кожної із Сторін.

4. АДРЕСИ ТА ПЛАТІЖНІ РЕКВІЗИТИ СТОРІН
ВИКОНАВЕЦЬ
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «АЛЬЯНС-ГРУП»
Код за ЄДРПОУ 38780682
Адреса: 04116, м. Київ, вул. Старокиївська,
будинок 10, літера И, корпус 7
п/р 2600930112539 в АТ «Банк «Національні інвестиції» м. Київ, МФО 300498, ІПН 387806826596
Платник податків на загальних умовах
Директор


__________________ Бойко І.В.
ЗАМОВНИК
<ФИОПолное>
<Адрес>
Паспорт <СерияПаспорта> №<НомерПаспорта> виданий <КемКогдаВыдан>
ІПН: <ИННКонтрагента>






Інвестор__________________<ФИОСокр>


3


Дякую за договір! :)
Я б його не підписувала поки не будуть внесені певні зміни, зокрема і в частині відповідності ДБН вимог замовника (це узгоджується попередньої з проектантами, тому ніякої відмови по цьому пункту не повинно фігурувати).
Надалі, я б запросила погоджений проектантами і генпідрядником кошторис на роботи до протоколу про погодження договірної ціни (договірна ціна - визначена на основі кошторису, узгоджена сторонами і обумовлена у договорі підряду ціна (вартість) робіт).
До речі, договірна ціна визначена на підставі кошторису не повинна змінюватися, в протилежному випадку це буде так звана "приблизна (динамічна) договірна ціна", коли невідомий обсяг робіт. В даному випадку обсяг повинен бути відомим.
незрозумілим є цей пункт: 1.4. При переплануванні зміни вносяться виключно до архітектурно-планувального та конструктивного розділів типового проекту. Коригування електротехнічного та сантехнічного розділів типового проекту не входить до предмету цього Договору.
А якщо в мене зміна цільового призначення кухні? чи перенесення с/в за моїм проектом?

А що у Вас за перепланування, якщо не секрет, що воно коштує аж 3500 грн?
19 фев 2015 17:07
Цитата "Андрей 5":
Согласно условий договора его предметом есть обеспечение внесения изменений в утвержденную проектную документацию с целью перепланировки квартиры. То есть внести в проект изменения по перепланировке квартиры тоже стоит денег.
А как же расчет выполнение демонтажных работ по сносу стен и возведению новых по утвержденному проекту инвестора, подсчет объемов, кто подрядчик, стоимость этих работ.
Ведь монтаж стен согласно проекта инвестора должен будет произведен до прихода БТИ.
В отделе продаж говорили, что будут подписываться дополнительные соглашения к инвест договору на предмет именно строительных (демонтажных и монтажных) работ по перепланировке квартиры речь об оплате архитекторам за внесение изменений речи не было. Строительные работы, как говорили, будут выполнятся подрядчиком заказчика.


так воно і має бути. повинен бути договір на внесенні змін до проектної документації та договір підряду. Виходить, що за внесення змін у проект треба башляти гроші + за фактичне перепланування (демонтаж/монтаж). Договір написаний тупо під забудовника з купою ризиків для інвестора.

Я ще чекаю відповіді від Дениса, тому сказати чи так це, чи ні - не можу.
Може дійсно дешевше буде отримати тех паспорт, а потім займатися переплануванням, хз.
19 фев 2015 20:25
По чем квадрат нынче?
19 фев 2015 22:33
Цитата "hahatunia":


Дякую за договір! :)
Я б його не підписувала поки не будуть внесені певні зміни, зокрема і в частині відповідності ДБН вимог замовника (це узгоджується попередньої з проектантами, тому ніякої відмови по цьому пункту не повинно фігурувати).
Надалі, я б запросила погоджений проектантами і генпідрядником кошторис на роботи до протоколу про погодження договірної ціни (договірна ціна - визначена на основі кошторису, узгоджена сторонами і обумовлена у договорі підряду ціна (вартість) робіт).
До речі, договірна ціна визначена на підставі кошторису не повинна змінюватися, в протилежному випадку це буде так звана "приблизна (динамічна) договірна ціна", коли невідомий обсяг робіт. В даному випадку обсяг повинен бути відомим.
незрозумілим є цей пункт: 1.4. При переплануванні зміни вносяться виключно до архітектурно-планувального та конструктивного розділів типового проекту. Коригування електротехнічного та сантехнічного розділів типового проекту не входить до предмету цього Договору.
А якщо в мене зміна цільового призначення кухні? чи перенесення с/в за моїм проектом?

А що у Вас за перепланування, якщо не секрет, що воно коштує аж 3500 грн?

Просто перенос одной стены
20 фев 2015 07:22
Цитата "Nikolay35":

Просто перенос одной стены

мда... а це вже з роботами з демонтажу та переносу?
просто згідно мого проекту - то це демонтаж всіх стін, перенесення вхідних дверей та об"єднання балкону та кімнати... тому уявляю що за ціну можуть виписати... + доплата за квадратні метри... :(
20 фев 2015 09:24
Цитата "Nikolay35":
предлагаю приехать всем желающим в определенное время и решить это. вопрос!!!!


Думаю, рановато. Предлагаю как минимум дождаться просмотра квартир.
20 фев 2015 17:21
Возникает логичный вопрос - к чему все эти заморочки и трата времени? При дальнейшей продаже квартиры в каком-то будущем, проще эти же деньги потратить на решение этого же вопроса. И в том случае если это вообще кого-то будет интересовать. Выгода первая: не тратить на это сейчас нервы,время и деньги / 3500 грн. это только со старта / Выгода вторая: не прийдется доплачивать за квадраты которые / в случае пересчета / которые и так уже вам принадлежать. У нас в державе любят доить корову два раза с одного соска))))) По-этому мне кажется проблемы нужно решать по мере их поступления.
21 фев 2015 05:20
Цитата "Tanya119":
Возникает логичный вопрос - к чему все эти заморочки и трата времени? При дальнейшей продаже квартиры в каком-то будущем, проще эти же деньги потратить на решение этого же вопроса. И в том случае если это вообще кого-то будет интересовать. Выгода первая: не тратить на это сейчас нервы,время и деньги / 3500 грн. это только со старта / Выгода вторая: не прийдется доплачивать за квадраты которые / в случае пересчета / которые и так уже вам принадлежать. У нас в державе любят доить корову два раза с одного соска))))) По-этому мне кажется проблемы нужно решать по мере их поступления.

Поддерживаю. В свое время продавал квартиру на Борщаговке с конкретной перепланировкой, инженер из БТИ взяла 50& . Так много разговоров . Кто захочет, тот сделает безболезненно для соседей, непонятно о чем разговор. Жить собираетесь или продавать перепланированную для рынка, Хахатунья и Иже... ? Застройщик всегда сдоит по полной. Планируйте, как хотите, лишь бы по правилам и не мешало никому. В Гондурасе поддержку не ищите, прошу прощения за французский...
21 фев 2015 05:24
Гондурас- про систему, про меня не думать, извините)))
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .9496. . .576
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее