Подать объявление

ЖК "Ягода", Гостомель - "Буд-Реконструкция"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 53.
8/15%
6/11%
17/32%
18/34%
4/8%
1. . .5557. . .60
08 апр 2015 11:29
сложный вопрос)), я думаю как минимум надо всем вмести дому А,Б и В собраться и обсудить ету проблему, так как она общая. Идеально было бы договорится с застройщикон о замене котлов на такие же но с закрытой камерой сгорания, вина тут застройщика 100% (смотрел в инете цена таких котлов почти одинаковая что наших), но тут вопрос - возможно ли технически ето сделать? если да то все наши проблемы с вентиляцией и обогревом квартир решаются! Ну а если нет... то будем обсуждать, выход всегда есть))
09 апр 2015 07:50
Про ету проблему я написал еще на сайте ЖК Ягода, посмотрим что они скажут!
09 апр 2015 09:04
Цитата "Saan ":
Про ету проблему я написал еще на сайте ЖК Ягода, посмотрим что они скажут!

Ягода (Орион) "морозится в полный рост"!!! Пытались вызвать их на прямой разговор с жильцами - ответ "Мы подумаем".
09 апр 2015 13:21
Цитата "Saan ":
Ну а кому в облом все ето читать скажу в двух словах, вся наша беда с вентиляцией связана напрямую с нашим котлом!!! А вернее сказать с экономией нашего застройщика!!! У нас стоят котлы открытого типа сгорания (которые запрещено ставить в жилых помещениях, пишет даже в инструкции), то есть весь воздух который необходим для сгорания газа в котле он берет у нас с квартиры!!! таким образом вся наша вентиляция автоматически становиться приточной, работает в обратную сторону!!! даже когда котел выключен то ето собственная вентиляция заставляет работать нашу вентиляцию на кухне и в ванне как притачною!!! Таким образом эффективность отопления наших квартир очень мала!!! А надо то было застройщику всего то поставить котлы с закрытым типом сгорания, которые имеют свою приточною вентиляцию и не берет воздух из квартиры!!!
У моего друга в новостройке в такой же квартире как у нас стоит котел закрытого типа сгорания и никаких проблем с вентиляцией нету!!! и прогревается квартира за пол часа до такой температуры что просто жара стоит!!!

Не верно! Котел не берет воздух из квартиры... котел берет воздух напрямую из вентиляционной шахты, которая и предназначена для подачи воздуха в заборник котла! я у себя в квартире проблему вентиляции уже решил.
09 апр 2015 13:29
Цитата "Saan ":
сложный вопрос)), я думаю как минимум надо всем вмести дому А,Б и В собраться и обсудить ету проблему, так как она общая. Идеально было бы договорится с застройщикон о замене котлов на такие же но с закрытой камерой сгорания, вина тут застройщика 100% (смотрел в инете цена таких котлов почти одинаковая что наших), но тут вопрос - возможно ли технически ето сделать? если да то все наши проблемы с вентиляцией и обогревом квартир решаются! Ну а если нет... то будем обсуждать, выход всегда есть))

По данному вопросу: централизовано уже ничего нельзя сделать, так как изначально вентиляционная шахта одна на весть "стояк"... но в каждом локальном случае вопрос с вентиляцией решить можно!
09 апр 2015 14:27
Марина82 - Вы уверены что Ваш котел берет воздух напрямую из вентиляционной шахты? или Вы так думаете? сможете показать ету шахту, которая и предназначена для подачи воздуха в заборник котла? если у Вас котел BERETTA CIAO 24 CAI то ето двухконтурный котел с открытой камерой сгорания, и воздух они берет с помещения в котором и размещены! почитайте Инструкцию которую Вам должны были дать!
А если решили для себя ету проблему, поделитесь с нами чего же? наверное ето установка в вентиляционные шахты обратных клапанов? но они не решат проблему ...!
09 апр 2015 14:42
И на будущие, прежде чем говорить: не верно! не так! имейте хоть какие то доказательства или факты, а не гоняйте тут в пустую воздух! как наши котлы))
10 апр 2015 07:15
Цитата "Марина82":

Не верно! Котел не берет воздух из квартиры... котел берет воздух напрямую из вентиляционной шахты, которая и предназначена для подачи воздуха в заборник котла! я у себя в квартире проблему вентиляции уже решил.

Будьте добры, расскажите как?!!
22 апр 2015 18:54
Цитата "Troyberg":
P.S. І ще одне, не зовсім до теми обговорення. У мене під вікнами (між стоянкою дому Б та домом В) хтось з наших сусідів побудував щось на зразок "зони відпочинку". Цей, з дозволу сказати, витвір постапокаліптичної архітектури (нехай і розфарбований в патріотичні кольори), чиї та які естетичні потреби задовольняє, дозвольте запитати? Пару тижнів тому нетвереза компанія машканців нашого будинку до глибокої ночі у мене під вікнами святкувала одне їм відоме свято із голосними криками. Кроім того, дим від костру, що там розпалюється, йде в квартири. Я так розумію, що із настанням тепла подібні заходи почастішають. Я одна така, кому це заважає, чи всі інші мовчки терплять? Чи не краще було б привести до ладу цей шматок території та прибрати це нагромадження старих палет та мотлоху?
Дякую.

Шановна, замість того, щоб писати на форумах можна було просто вийти і сказати людям щоб заокруглялись. Можна прибрати вийдіть і приберіть. Був суботник чого Ви не прибрали а сиділи дома. Всі зайняті, а Вам є час писати на форума а долучитись до суспільного діла немає часу. Люди коли мають час по можливості наводять там порядок. І як висловились із "старих палет" буде зроблений забор щоб собаки такі любими Вашим підїздом не какали у пісок де граються діти. Якщо Ви такі розумні зробіть дітям ігровий майданчик. Жителі роблять з того що є.
22 апр 2015 19:19
[quote="Troyberg"]Доброго дня.
Щодо колективної скарги, розміщеної вище.
Одразу зауважу, я не представник забудовника (для тих, хто звинуватить мене зараз у передвзятості).
Але, тим не менш, щановні автори скарги та сусіди, що її підписали:
1. Щодо каналізації - не здається Вам, шановні сусіди, що проблема з каналізацією в підвалі нашого будинку виникла не з вини забудовника, а з вини тих мешканців, що спричиняють засорення тієй самої каналізації? Десь місяць тому отримала смс-розсилку від забудовника з попередженням мешканцям третього (здається) під'їзду про постійні засорення каналізації. Можливо, через подібний випадок і сталася аварія, що спричинила виток каналізації в підвал? До чого тут недбалість сантехників забудовника???
2. Щодо охорони та освітлення. Освітлення території комплексу немає взагалі - 100% підтримую. Дійсно необхідно облаштувати зовнішнє освітлення прибудинкової терторії, і не тільки на автостоянках.
А от щодо охорони комплексу, - скажіть, шановні сусіди, а ми хіба оплачуємо послуги охорони забудовнику, щоб вимагати від нього чого-небудь? Хіба послуги охорони передбачено яким-небудь договором із забудовником? Наскільки я розумію, охорону забудовник утримує за власний кошт. Жодних обіцянок щодо охорони нашого з вами майна ніхто не давав. Інша справа, якщо би з нас утримували кошти за охорону, ми змогли б вимагати чогось від охоронців. Але не в нашому випадку. І тим більше, якщо ми вимагаємо передачі наших будинків до ЖЕКу - чи буде ЖЕК забезпечувати охорону комплексу?
1. Шановна не було засмічування стояка. Зломався фекальний насос який качає ВАШЕ і наше га..но, на ревізійних люках під 3 підїздом не було кришок і тому затопило підвал (Цікаво чия це недбалість не забудовника????????????). А зломався він тому що не проводилась перевірка і профілактика вигрібних ям. Займайтесь краще цим питання. Зламається дручий насос попливем з Вами всі разом. Не пишіть про те в чому невпевнені. :wow:
2. Тоді не потрібно на білбордах писати що тут охороняєма територія. Коли у Вас якийсь наркоман вкраде з машини двірники і кришку бака або велосипед побачу тоді Вашу реакцію.
27 апр 2015 07:08
Уважаемый застройщик, когда наконец будет ДЕТСКАЯ ПЛОЩАДКА? Нормальная!!!Детская площадка!! А не то что, нам привезли доски, бросили,мол "хватит и этого, доделайте сами" Есть сроки какие-то? или она будет, когда дети вырастут???
05 май 2015 14:00
Відповідь на колективну скаргу мешканців будинку 14Б по вул. Бучанське шосе, смт Гостомель
06 май 2015 07:53
Цитата "Luy":
[attachment=0]скан 05.05.15 - 1.pdf[/attachment]


Ответ ни о чем. Сами во всем виноваты - сами и разгребайтесь. Позор Ориону!
06 май 2015 08:41
Да, вот "молодець" Дударева О.М., з її слів виходить наступне:
- по першому питанню каналізація – самі винуваті! но тут я не в курсі, не вникав в суть проблеми так як живу в будинку А;
- по другому охорона та освітлення – щодо охорони - міліція вам в поміч)) тут я не спорю домовленості щодо охорони кажись не було, а вот по освітленню я не поняв! Перша черга освітлення, що це? що туди входить? чи буде зроблено належне освітлення прилеглої території будинків А і Б, це ж є обов’язковим при здачі будинків в експлуатацію? і що означає буде виконуватись в червні 2015 року? який термін виконання цієї черги? я мало в це вірю, но надіюсь що Ви щось зробите!
- по третьому питанню "сміття" – це потрібно на зборах обговорити, думаю все можна вирішити.
- по четвертому питанню "система витяжок" – вот тут почитавши відповідь Дударевої О.М. я м’яко кажучи ох…л, і зразу хочу задати їй зустрічне питання "Шановна …, Ви хоть розумієте те що підписуєте"?!, що значить зимове провітрювання вікна в кухні!!! У мене котел зимою працює постійно! з Ваших слів і згідно Інструкції, яку Ви просите прочитати, а я її прочитав! означає що мені потрібно тримати постійно відкрите вікно на кухні! ЦЕ ЩО ЗА БРЕД!!! як ви хочете таким чином обігріти квартиру??? Так вот, що я вам скажу – Ви і самі розумієте, що цими котлами Ви зробили людям, які проживають в комплексі велику проблему, яку дуже тяжко вирішити. Цими котлами Ви порушили всі Норми і Інструкції, які гарантують нормальне проживання в будинку! І якщо Ви не підете на зустріч по вирішенню цієї проблеми я буду просити у всіх мешканців комплексу подати колективну скаргу до суду! І Ви знаєте заздалегідь, що суд програєте, ще й прийдеться покарати тих хто дав добро на встановлення цього непотребу в наших квартирах!
- ну і останнє про "ЖЕК" – Ви вже більше 2 років морочити людям голови про те, що вот ми так хочемо вас передати на баланс ЖЕКу, а вони не хочуть, це прохання людей потрібно вирішити, а не шукати тисячу проблем щоб не вирішувати!!!
07 май 2015 09:25
Добрый день! Скажите кто знает, на подвалы не дают никакой документ о подтверждении его покупки?И какая точная его стоимость?Спасибо.
08 май 2015 18:47
Шановні "Оріон і К", а можна якимось чином ознайомитися із затвердженим та підписаним проектом по газопостачанню...Ну просто ДУЖЕЕЕЕ цікаво. Скиньте скан на форум. Ага, і там на 13 травня ніби має бути зустріч жильців із "ВИСОКИМ керівництвом". Порохання до представників забудовника взяти проект по газопостачанню (обов'язково із специфікацією обладнання) на цю зустріч.
08 май 2015 18:52
Цитата "Yaska89":
Добрый день! Скажите кто знает, на подвалы не дают никакой документ о подтверждении его покупки?И какая точная его стоимость?Спасибо.


Згідно рішення конституційного суду України підвальне приміщення являється власністю власника квартири у розмірах пропорційно частці квадратури власника квартири до заг. квадратури будинку. При чому, власниками квартири також повноправно являться особи, в яких квартира є в розтрочці чи в кредиті. В даному питанні забудовник не явлюється власником квартири. А оця порнуха - підвал за 2000 грн - повна лажа. За 2000 тобі впарюють РОБОТУ, а не площу. А ціна цій роботі 800 грн в базарний день. На той час, як то кажуть - нерви дорожче, через те й заплатив тих 2000. Зараз би хрін - взяв би навіть відпустку на період судових засідань.
12 май 2015 09:10
Цитата "pizdec456":
Шановні "Оріон і К", а можна якимось чином ознайомитися із затвердженим та підписаним проектом по газопостачанню...Ну просто ДУЖЕЕЕЕ цікаво. Скиньте скан на форум. Ага, і там на 13 травня ніби має бути зустріч жильців із "ВИСОКИМ керівництвом". Порохання до представників забудовника взяти проект по газопостачанню (обов'язково із специфікацією обладнання) на цю зустріч.


Додам, що ДУЖЕ хочеться побачити документи, що підтверджують взаєморозрахунки Оріон з Обленерго!!! І дуже хочеться поспілкуватися з бухгалтером, що виставляє рахунки на компенсацію комунальних витрат!!!
06 июль 2015 13:37
ЗБОРИ
07.06.2015р. на 20:00 год запрошуються всі жильці буд.Б для обговорення питання по вибору місця встановлення дитячого майданчика.
З огляду на вчорашні абсолютно неприйнятні та відверто хамські дії певних мешканців нашого будинку, прохання не полінуватися та прийти всім.
Збір на місці уже «покійної» бесідки.
15 июль 2015 20:42
Декларация о готовности объекта к эксплуатации (Блок В)
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .5557. . .60
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx