Подать объявление

ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 182.
15/8%
27/15%
34/19%
72/40%
34/19%
1. . .184186. . .197
30 март 2017 20:24
Про почтовый адрес: сама по себе процедура еще не имеет четкого правового регулирования и во многих мелких деталях зависит от местного органа, наделенного правом присвоения почтового адреса объекту недвижимости, которым является соответствующее управление градостроительства и архитектуры.
2 недели назад видел ответ от вот этих вот органов, что с подаными документами все Ок, возражений нет, будет № 34. Завершается бюрократия (а может и завершилась - все таки больше 2х недель прошло).[/quote]
А это нормально что сначала был адрес старокиевская ,10 а потом стала ,34 проблем при оформлении не будет?
30 март 2017 20:32
Смотрели фото хода строительства. Как-то по колхозному выглядят панорамные окна с радиаторами. Их вообще можно переставить к стене?
31 март 2017 06:21
Вы еще не видели так называемую входную группу, а точнее узкий коридор к лифтам, а по бокам железные двери (даже плиткой не хватило ума обыграть этот коридор). А все потому, что места где должна быть нормальная входная группа с холлом, Укрбуд продал под нежилые помещения.
31 март 2017 06:49
Цитата "jrcfyf_":
Вы еще не видели так называемую входную группу, а точнее узкий коридор к лифтам, а по бокам железные двери (даже плиткой не хватило ума обыграть этот коридор). А все потому, что места где должна быть нормальная входная группа с холлом, Укрбуд продал под нежилые помещения.

Не продали, а серед "своїх" інвесторів розписали. Потрібна повна ревізія будинку за участю всіх інвесторів!!!!! Запахло жареним 6-)
31 март 2017 07:56
Цитата:
А это нормально что сначала был адрес старокиевская ,10 а потом стала ,34 проблем при оформлении не будет?


Nafanja, речь шла не о Вашем доме. К сожалению, у Вас еще далеко до почтового адреса
31 март 2017 09:55
Цитата "Доброжелатель ":

На стрінці 178 цього форуму (//forum.domik.ua/zhk-starokievskij-ul-st arokievskaya-10-ukrbud-t23128-3540.html) в передостанньому пості міститься текст заяви, адресованої всім причетним до ЖК «Старокиївський», з уніфікованими запитаннями, вимогами із проблемних питань.
Тому ті Інвестори, які відчувають, що Управителя, Забудовника і інших у недалекій перспективі доведеться ставити в специфічну позу…, можуть роздрукувати текст цієї заяви (замінивши в ній лише індекс «Форварда» з «11» на «12» і його код ЄДРПОУ на 41235506), добавивши питання чи видаливши, та без зайвих сентиментів рекомендованим листом або ж особисто під розпис вручити адресатам.
Зазначену заяву лише доповніть пунктом 16 такого змісту:
«16. Вимагаю від Управителя невідкладно в моїх інтересах як Довірителя перевіряти фінансовий стан Забудовника ЖК «Старокиївський» – ТОВ «Будівельні мережі», отримати від нього (Забудовника) фінансові та аудиторські звіти та надати мені письмово інформацію про результати проведеної перевірки».
Ця вимога повністю ґрунтується на нормах Закону та не може бути проігнорована Управителем.

Якщо передаватимете ці звернення особисто, то вимагайте від осіб, які їх прийматимуть, щоб вони розписалися та поставили відбиток хоча б якогось штампа чи печатки, бо їх юридичні ГАМнасти мають звичку не відповідати на ті заяви, про одержання яких вони не розписувалися.
І не сподівайтеся на те, що за вас все зробить сусід, починайте робити щось і самі, – роздрукуйте та подайте фактично готову заяву.
Масові звернення Інвесторів з гострих питань не зможуть ігнорувати навіть товстошкурі ТОВ «ФК «Житло-Капітал» та ТОВ «Будівельні мережі».
Відповіді на ці заяви будуть надзвичайно цінними у майбутніх судових процесах.
Такі відповіді було б добре також опублікувати на форумі для подальшого аналізу.
Не забувайте, що ще рік тому всі мали заселитися у квартири…

Також Інвесторам варто пам’ятати, що вони мають і інші правові методи впливу на своїх «обидчиків», такі, наприклад, як звернення до правоохоронних органів із заявами про можливу підозру привласнення Управителем та/чи Забудовником тих коштів, які отримали від Інвесторів, внаслідок чого «бізнес-клас» став таким як в ЖК «Артемівський» економ-клас і т.п.

Спасибо Вам огромное, Вы как всегда на высоте!
отличный способ влияния, я так понимаю, чем больше подобный заявлений буде подано, тем больший эффект получится.
а то хотелось с весной ремонт начать, а получается что опять нас за наивных держат.
Слаба Богу мы наконец учимся постоять за себя. Спасибо еще раз!
02 апр 2017 18:25
Цитата "Nafanja":
Смотрели фото хода строительства. Как-то по колхозному выглядят панорамные окна с радиаторами. Их вообще можно переставить к стене?

Переставить можно, без проблем, узнавали.
Но лично мне больше нравятся такие веши
https://salon-tepla.com.ua/vnutripolniye_konvektory/carrera
02 апр 2017 18:46
Вы считали уже во сколько обойдется внутрипольный конвектор на 1 комнату. И на сколько надо поднимать пол?
04 апр 2017 13:20
Цитата "Nafanja":
Вы считали уже во сколько обойдется внутрипольный конвектор на 1 комнату. И на сколько надо поднимать пол?


Внутрипольный конвектор - это теплый пол? Если да, то постою тут послушаю, мне тоже интересно.
05 апр 2017 06:36
Дашоштакое? У кого наши ключи? Надоело жить на улице!
05 апр 2017 21:21
Получен сертификат ДАБИ о готовности дома к вводу в эксплуатацию от 31.03.17
06 апр 2017 06:18
Цитата "Ihor66":
Получен сертификат ДАБИ о готовности дома к вводу в эксплуатацию от 31.03.17




Сертификат готовности дома от 4.04.2017 (акт от 31.03.2017)
За информацию огромное спасибо одному из инвесторов! :winky:
06 апр 2017 08:03
Поздравляю инвесторов)
06 апр 2017 09:35

Последовательность дальнейших действий для получения Свидетельства о праве собственности на недвижимое имущество.

//starokyivskyy.com.ua/category/novosti/

06 апр 2017 14:20
Цитата "Ihor66":
Последовательность дальнейших действий для получения Свидетельства о праве собственности на недвижимое имущество.

//starokyivskyy.com.ua/category/novosti/

Подскажите, пожалуйста, имеет ли смысл регистрировать право собственности не через Укрбуд/Житлоинвест, а, допустим, самостоятельно через сервис Готово. Понимаю, что это допзатраты с моей стороны, но тут все документы у меня, никаких доверенностей застройщикам и задекларированная скорость подгтовки документов службой Готово. Спасибо всем, кто прокомментирует
06 апр 2017 18:09
Куда-то делись сегодняшние новости о Сертификате с сайта :notsure:
06 апр 2017 18:19
Цитата "Prretty":
Куда-то делись сегодняшние новости о Сертификате с сайта


//ub.com.ua/news/tri-objekti-ukrbudu-vve deno-v-ekspluatatsiju
06 апр 2017 18:23
Шановні Інвестори, після довгих років очікування, вітаю усіх із знаменною подією – введенням будинку в експлуатацію.
:poz: :poz: :poz:
Як і передбачалося, «мишиня возня» навколо будинку таки увінчалася успіхом.
Однак, усі на власні очі бачать той рівень бюджетності та тотальної економії, що був застосований при будівництві так званого «бізнес-класу».
Тому в інвесторів зараз залишається ще один шанс поставити Забудовнику обґрунтовані вимоги – зауваження про усунення наявних недоліків будівництва, зокрема під час підписання актів приймання-передачі об’єкту інвестування, які скоро Забудовник вимагатиме підписати, створюючи при цьому цейкнот часу під крики "бігом-біогом, часу немає...". Думаю всі пам"ятають як це було при попередньому огляді квартир. Те ж саме - 5 хвилин на огляд і підписання, буде і з офіційною прийомкою...
Для відома витяги:
1) із Правил Фонду фінансування будівництва:
12.7. Довіритель має право у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання акта прийняття-передачі об'єкта інвестування або підписати підготовлений Забудовником акт прийняття-передачі об'єкта інвестування із зазначенням інформації про відсутність претензій Довірителя до Забудовника щодо об'єкта інвестування, або подати у письмовій формі свої обґрунтовані зауваження щодо невиконання Забудовником своїх зобов'язань по об'єкту будівництва і об'єкту інвестування та щодо виявлених будівельних недоліків.
2) із Договору:
6.4. Після здійснення Довірителем остаточних розрахунків за даними БТІ (або іншого Державного органу, що здійснює остаточні обміри об’єкта будівництва перед введенням його в експлуатацію) на умовах Правил ФФБ та отримання від Управителя Довідки про підтвердження права Довірителя на отримання у власність закріпленого за ним об'єкта інвестування, Довіритель надає цю Довідку Забудовнику та підписує Акт прийому-передачі об’єкту інвестування для подальшого оформлення правовстановлюючих документів.

Важливо мати на увазі, що зауваження про недоліки можна вказувати та висловлювати не лише щодо власне самої квартири або гаражу (об’єкта інвестування), а також щодо об’єктів спільного користування та будинку в цілому (об’єкта будівництва).
Після підписання акту приймання-передачі без зауважень, - Забудовник явно як добрий чарівник не прибіжить до вас та не буде усувати недоліки, наприклад, коли ви згодом виявите, що у квартирі штукатурка обвалюється, вікно не закривається, батареї не відповідають нормам ДБН та СНіП, лічильники відсутні, ліфти не працюють, будинок весь обідраний, пофарбований вище 2-го поверху в різних частинах у різні відтінки тощо. Від Забудовника ЖК «Старокиївських» можна очікувати будь-яких неприємних сюрпризів.

Тому велике прохання до тих інвесторів, які мають відповідний рівень освіти чи життєвого досвіду, які під час попереднього огляду квартири користувалися послугами спеціалістів, - викласти на форумі типовий обґрунтований перелік тих недоліків, які можуть очікувати інвесторів як у власне їх квартирі, гаражі, місцях спільного користування, так і в цілому по будинку.
Користуючись таким переліком Інвесторам буде легше орієнтуватися при прийомці об"єкту, оскільки буде свого роду план прийомки і пошуку недоліків, а при їх виявленні - слугуватиме чернеткою для написання обґрунтованих зауважень.
Лише дружне висловлення обґрунтованих (саме обґрунтованих) зауважень про усунення недоліків, змусить Забудовника привести будинок до ладу, адже Інвесторам там ще довгі роки жити, а Забудовник скоро руки вимиє і зникне…
Завчасно дякую усім небайдужим.
06 апр 2017 19:30
Цитата "Доброжелатель ":
...Після підписання акту приймання-передачі без зауважень, - Забудовник явно як добрий чарівник не прибіжить до вас та не буде усувати недоліки,...


Вообще-то Забудовник должен и дальше устранять недостатки в течении гарантийного срока. На сайте ДАБI https://www.dabi.gov.ua/dabi-roz-yasnyuye/ написано:

"Щодо гарантійних строків у будівництві
Відповідно до ст. 857 Цивільного кодексу України робота, виконана підрядником, має відповідати умовам договору підряду, а в разі їх відсутності або неповноти – вимогам, що звичайно ставляться до роботи відповідного характеру.
Згідно із ст. 884 Цивільного кодексу України підрядник гарантує досягнення об’єктом будівництва визначених у проектно-кошторисній документації показників і можливість експлуатації об’єкта відповідно до договору протягом гарантійного строку, якщо інше не встановлено договором будівельного підряду. Гарантійний строк становить десять років від дня прийняття об’єкта замовником, якщо більший гарантійний строк не встановлений договором або законом.
Статтею 860 Цивільного кодексу України встановлено, що перебіг гарантійного строку починається з моменту, коли виконана робота була прийнята або мала бути прийнята замовником, якщо інше не встановлено договором підряду.
При цьому, відповідно до ст. 859 Цивільного кодексу України гарантія якості роботи поширюється на все, що становить результат роботи, якщо інше не встановлено договором підряду".
06 апр 2017 20:12
Вітаю всіх інвесторів :hi:
Нарешті гарні новини пішли!
:winky:

Із сертифіката видно, що проектуальником виступало ТОВ "Архімодуль" за яким стоїть Сушинський В.В.
Його прізвище фігурувало в центрі скандалу ЖК "Садовий"

Цитата:
«Якщо будувати споруду на болотах, потрібно все висушувати і класти дренажі. Я даю голову навідріз, що їх там немає. Це дороге задоволення, дотягує приблизно до 20 відсотків від вартості будівлі. Якщо там погано проклали гідроізоляцію, вода потрапить в метал, відбувається корозія, бетон псується. Через десять років ця будівля може просто завалитися», – зазначає Фролов.

Та сам архітектор Василь Сушинський запевняє: комплекс повністю безпечний, мовляв, зроблена подвійна гідроізоляція в фундаменті і по підвалу.


По нашому будинку Все ОК?
Який в нас рівень складності 4 чи 5?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .184186. . .197
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее