Подать объявление

ЖК "Спутник-Гатное" ( "Спутник-Теремки" ), с. Гатное - "AVM Development Group"

ЗастройщикAVM Development Group
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-37из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 131.
51/39%
16/12%
38/29%
16/12%
10/8%
1. . .7880. . .83
22 июль 2017 18:27
По поводу расстояния до АЗС. Никаких нарушений нету! Согласно "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень ДБН 360-92" расстояние к жилым строениям не должно быть меньше 25м. А стройка стоит на 26м и далее.
22 июль 2017 18:43
Цитата "YFUJHYF":
По поводу расстояния до АЗС. Никаких нарушений нету! Согласно "Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень ДБН 360-92" расстояние к жилым строениям не должно быть меньше 25м. А стройка стоит на 26м и далее.


Это вы сейчас свой сон рассказываете? Закусывать надо)
22 июль 2017 18:53
Из сна, вещего к тому же:) Мне вот всегда интересно было, почему взрослые, образованные люди не могут найти себе толкового занятия, чем сидеть на форуме и выписывать тут что-то будучи совсем никаким боком к этому строительству. Вам нечем заняться?) Может рыбалка поможет занять Вас?)
22 июль 2017 19:08
Цитата "YFUJHYF":
Из сна, вещего к тому же:) Мне вот всегда интересно было, почему взрослые, образованные люди не могут найти себе толкового занятия, чем сидеть на форуме и выписывать тут что-то будучи совсем никаким боком к этому строительству. Вам нечем заняться?) Может рыбалка поможет занять Вас?)

А. Ну из сна тогда понятно)
23 июль 2017 07:01
Действительно YFUJ может тоже на рыбалку сходит зачем форум маниторить?). А благодаря таким как Остап очень много людей могут уберечь свои последние нажитые от таких машенников! Спасибо Остапу за вразумительные объяснения по теме.
23 июль 2017 08:01
Вы наверное один из рыбоков сапогов-пара, как Ибрагимович, которым нечем заняться. Вы же не инвесторы, а просто бездельники, у которых есть свой интерес. Какой снос строительства?? Может вам стоит еще пописать на форумах, про стройки Войцеховского? Дома которого уже полным ходом легализирут, дома который строились на полном замозавхате земли.
У строительства в гатном есть свои проблемы, и они чисто касаются смены подгруппы категории отвода земли в пределах "Землі житлової та громадської забудови". Но это я не вам говорю, уважаемые рыбаки;) У вас свои интересы сдесь :super:
24 июль 2017 07:36
Как и обещал.
А вот относительно уже юр лица авмбилдинг ДАБИ снова признает то что стройка относиться к 5й категории и требует усунуты порушення до 10.07

судя по всему проверка с боем в июле как раз и относилась к желанию установить факт усунення/неусунення порушень по этому припису и нежеланию застройщика эту проверку допустить (сплошное беззаконие со стороны государства ага )

Примичательно также то, что спорить с даби по категорийности может только слепой или человек не умеющий считать до 7) 4 этажа в декларации и 7 этажей по факту )

И да! Уже именно на юр лицо припис. Выданная декларация на авм скоро будет скасована.
24 июль 2017 09:15

И самый важный момент для строительства!! По генеральному плану данная территория предназначена для многоквартирной застройки. Смена подгруппы категории земли, решает сразу все вопросы по поводу высотности.


Ну и по поводу категорийности объекта. 130+79+175+131=515 человек, которые постоянно находятся на объекте, и на основании чего рассчитывается категория сложности объекта. НО!!!
Видимо инспектор, такое же заинтересованное лицо, как и Ибрагимович. Категория сложности была рассчитана для всех домов как для одного объекта, что не есть правильно.

ОЧЕНЬ ВАЖНЫЙ МОМЕНТ!! Цитата умного человека:
"Если это комплекс из нескольких жилых домов или других объектов, то на одном из семинаров представителем разработчика ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013 так и предлагалось - для уменьшения категории сложности до 3й (или даже для некоторых подобъектов до 2й) разбивать на отдельные объекты с разработкой и согласованием документации по каждому.
Или проектировать целый комплекс, но уже по 5й категории сложности с проведением экспертизы по всем направлением и т.д."

ДСТУ-Н Б В.1.2-16:2013-ВИЗНАЧЕННЯКЛАСУ НАСЛІДКІВ (ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ) ТА КАТЕГОРІЇ СКЛАДНОСТІ ОБ'ЄКТІВ БУДІВНИЦТВА

Застройщик именно так и поступил, каждый дом строится как отдельный объект.

Так что все отлично, ничего гладко не бывает в нашей славной Украине

24 июль 2017 15:33
1. ЖК Спутник Гатное имеет все ознакы КОМПЛЕКСА. - ЕДИНАЯ СИСТЕМА КАНАЛИЗАЦИИ (если это конечно можно назвать канализацией). Принадлежит одному физ лицу. Единая придомовая территория. Да и двигается это как ЖК.
2. ЭТАЖНОСТЬ!!!! НЕ БЫВАЕТ 7МИ ЭТАЖНЫХ МНОГОКВАРТИРНЫХ ДОМОВ 3Й КАТЕГОРИИ.

Аргументацию прочую по 5й категории в отношении ЖК Спутник Гатное читаем в 88 приказе ДАБи
Ваши аргументы мягко говоря на лоха.
24 июль 2017 19:04
Будем чесны, Вы не являетесь экспертом в строительной области. Вы в ней делетант! У вас абсолютно никаких знаний законов и строительных норм Украины. Все что вы пытаетесь доказать базируется на вашем огромном желании нести негатив на этом форуме. Но давайте составим ПАРИ!

НАЙДИТЕ МНЕ ПОЖАЛУЙСТА ДОКАЗАЛЬСТВО ТОГО, ЧТО КАТЕГОРИЙНОСТЬ ОБЪЕКТА ЗАВИСИТ ОТ ЭТАЖНОСТИ!!

только пожалуйста с ссылочками, пунктами нормативных документов, аргументировано. Окей?)

И где это такой документ есть 88 приказ ДАБи, это вы его недавно сами придумали?? :winky:

Цитата "Остап Ибрагимович":
ЖК Спутник Гатное имеет все ознакы КОМПЛЕКСА. - ЕДИНАЯ СИСТЕМА КАНАЛИЗАЦИИ


"Все ознаки" - это всё вилами по воде написано, как и все ваши аргументы. Домам присвоены разные адреса, а как знает любой человек, который занимается легализацией строительства, один адрес принадлежит только одному объекту.
24 июль 2017 19:23

Так как Вы уважаемый эксперт очень любите аргументироваться всякими документами, покажу ка я вам как знающие люди расчитывают категорию сложности (миниточку, составители нормативного документа!!!).
Думаю для Вас стоит прочитать весь этот документ
https://docs.google.com/file/d/0B6RpAgaD6t-iS21oazNTTXVuaUE/edit

а для инвесторов, очень важна страница 14 этого документа. Для удобства я прикреплю сюда расчет категорийность 24-х этажного дома (вроде это больше 7-ми этажного):









Думаю я открыл для Вас Америку, уважаемый эксперт, что все же бывают 24-х этажные дома с 3-ей категорией сложности

24 июль 2017 20:19
YFUJHYF, у Вас "многа букафф", а толку мало. Уже хто-хто, а ДАБІ розбирається і в категорійності об’єктів, і в кількості (потенційних) проживаючих. А Ваша обізнаність із семінарами для забудовників наводить на думку, що Ви - забудовник і є.
А для "знающих людей" аргументами є нормативні документи і висновки компетентних органів, а не розповіді на семінарах. І висновки компетентних органів для Вас, як бачите, невтішні.
А про семінари скажу, що зараз багато семінарів читають і для забудовників, і для бухгалтерів, і для юристів, і для оцінщиків, і для кого хочеш. І хто хочеш. І хто попало. І розказують там дивні речі й фантастичні "поради бувалих", як вони круто тлумачать законодавство і всіх нібито "взувають". Треба ж на слухачів враження справити! А потім, коли ці наївні слухачі стикаються із суворою дійсністю, виявляється, що всі "прийомчики", почуті на семінарах - туфта для лохів. І не працюють, якщо не підкріплені торбою грошей.
Попросіть, хай Вам за той семінар гроші повернуть :)
24 июль 2017 20:34
А у Вас є надія на те, що контролючі органи неупереджені і не мають власної мети?;) Тоді ви дуже наївний, якщо так думаєте. Можливо Вам доводилось колись проходити експертизу проекту з абсолютним дотриманням норм і не даючи шоколадки "рошен" комусь? Думаю або ви лукавите, або просто не маєте справи з нашими державними зарегульованими органами.
25 июль 2017 16:08
С вами очень просто общаться))))
Только факты!
Кушайте ситечком....не обляпайтесь! Жду комментариев)
25 июль 2017 16:45
Это все на что вы удосужились "родить"? :???:
С вами все понятно, вы наверное работаете прогнозистом погоды - постоянно пургу несёте :blah:

Повторное прикрепление одних и тех же документов ума вам не прибавило.

По поводу "ознак комплекса" я вам уже ответил.

А что там с этажность, разобрались?
25 июль 2017 17:26
И где это такой документ есть 88 приказ ДАБи, это вы его недавно сами придумали?? :winky:

Это Вы же писали или родственник ваш?
+ ну стоит же освежить решения ДАБИ. Или оно не авторитетный орган?
Ну ок. Завтра еще что то поищу. :hi:
29 июль 2017 13:15
Народ привет. Кто что знает, про то что у застройщика прокуратора изьяла все строительные документы и договора на куплю земли. Приезжали в офис на Паладина в "AVM".Что делать теперь ,как квартиры получить?Там вроде как досудебное расследование идёт. :???: :???: :???: :???: :???: :???:
30 июль 2017 11:55
Цитата "Алекандра":
Народ привет. Кто что знает, про то что у застройщика прокуратора изьяла все строительные документы и договора на куплю земли. Приезжали в офис на Паладина в "AVM".Что делать теперь ,как квартиры получить?Там вроде как досудебное расследование идёт.

Добрый день. Насколько я понимаю, в данный момент эти вопросы решаются.Есть такая вот ссылка. //www.reyestr.court.gov.ua/Review/675086 17 Все что известно. Очень надеюсь все решится и будет найден компромис, иначе это полный писец.
31 июль 2017 18:16
Цитата "Delik":

Добрый день. Насколько я понимаю, в данный момент эти вопросы решаются.Есть такая вот ссылка. //www.reyestr.court.gov.ua/Review/675086 17 Все что известно. Очень надеюсь все решится и будет найден компромис, иначе это полный писец.


Який компроміс? Кого з ким? Кримінальна справа собі продовжує бути, є інші рішення судів про арешти. Тут вже викладали багато документів і посилань на ЗМІ, і на підставі них можна виділити дві лінії:
1) Конфлікт забудовника із місцевими мешканцями - злив каналізації в дренаж, обман щодо поверховості, недотримання відстаней до садибної забудови, самовільне захоплення ділянок (!) і т.ін. Як результат - скарги, заяви в поліцію, репортажі ЗМІ, підвищена увага до об’єктів, і зрештою - кримінальні справи.
2) Власне будівельні та інші порушення. "Заївшись" із місцевими, забудовник привернув до себе увагу. Були перевірки, виявили порушення і по відстані до АЗС, і до ЛЕП, і по відсутності пожежних проїздів, і по відсутності пожежних виходів з будинків, і по порушенню протипожежних норм при проектуванні (недотримано ширину коридорів і відстнані між вікнами на випадок пожежі) та багато іншого. Усе це вже теж 100 разів викладалося. Не кажучи вже, що фактично 8-поверховий будинок суперечить містобудівним умовам і не обладнаний ліфтом.

І от я не уявляю, про який компроміс і кого з ким Ви говорите. Якщо про хабарі, щоб усі закрили очі - то у скільки Ви оцінюєте вартість закриття кримінальної справи? Ну, серйозно? Навіть якщо хтось при такому розголосі взагалі наважиться хабар узяти? Думаю, на цих будинках забудовник стільки не заробив і не заробить. А кримінальних справ декілька.

Далі. Будівельні порушення. Ну, припустимо, що найчесніша ДАБІ ( ) все-таки бере хабарі . Скільки треба "відвалити", щоб вони заплющили очі на порушення, зафіксовані ними ж самими і слідчими? Ціна питання зростає ще на порядок.

Компроміс із місцевими? Ну, для початку тоді треба за ринкову ціну викупити ділянки, які затиснуті між будинками забудовника.
А потім - побудувати гілку до централізованої каналізації, замість зливу в дощовий дренаж (почитайте, до речі, форум по Білогородці - там "автономна" каналізація, яку пропонує забудовник і тут, вийшла з ладу через рік, і мешканці походили по коліно в г..ні, а потім за свої гроші робили нову).
А потім - розібрати 8-й поверх, так хитро замаскований закладеними вікнами під... невідомо що.
Це все - взагалі фантастичні витрати порівняно навіть із закриттям кримінальних справ.

Тому мій песимістичний прогноз: будинок у провулку взагалі не добудують, а по Інститутській і Кармелюка лишать як є. Вийде по схемі Войцеховського - будинки де-факто збудовані, але через порушення не можуть бути введені в експлуатацію, тому люди живуть "на пташиних правах", бо більше ніде. Без нормальної води, каналізації, і з перебоями в постачанні електрики. Забудовник зникне (а чому Ви сумніваєтеся? хіба Лашин крутіший за Войцеховського?), а розхльобувати проблеми будуть "інвестори".

І що робити в цій ситуації - не знаю. Можна пробувати вимагати гроші назад, але ж добровільно їх ніхто не віддасть. Через суд - теоретично можна, але довго. Хоча, кажуть, за Лашиним числиться трохи майна - може, якраз на компенсації обдуреним інвесторам вистачить.
31 июль 2017 18:55

Як варіант - можна спробувати проконсультуватися ось із цими хлопцями: //investhelp.com.ua

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .7880. . .83
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее