Подать объявление

ЖК Сырецкие Сады | ИнтерГал-Буд | ул. Маршала Гречко, 10б

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2020 - 2023 г.
Планировки
от 29 295 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
168из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 132.
15/11%
20/15%
32/24%
37/28%
28/21%
1. . .188190. . .241
05 авг 2020 20:17
Лес и воздух - это супер, но только 6 мес. в году. Пока не облагородят подступы, то такое местоположение диковатое. В свое время рассматривал этот ЖК, но не решился, хотя к природе тяготею (еще и в черте города). Когда - то, конечно, все облагородится, но придется подождать.
05 авг 2020 22:17
Зацените готовность за три недели до обещанной сдачи первой очереди.


А по-моему неплохо смотрится, финишная прямая)) И плитка новенькая, и ложат ровненько)
05 авг 2020 22:29
Может в люке бомж живёт - ушел в магазин и не закрыл до конца.

Зачем вы туда поселились так рано? Можно ведь было пару лет ещё выждать, пока камазы не перестанут ездить - будет уже более безопасно.
06 авг 2020 04:12
Насколько мне известно, на месте ГК Тюльпан будет Новус, эту информацию 2 месяца назад мне озвучивали в ОП, мол, на тот момент еще документы на землю оформляли, так что, это затея ИГБ, что меня в общем-то порадовало
06 авг 2020 04:17
Лес и воздух - это супер, но только 6 мес. в году. Пока не облагородят подступы, то такое местоположение диковатое. В свое время рассматривал этот ЖК, но не решился, хотя к природе тяготею (еще и в черте города). Когда - то, конечно, все облагородится, но придется подождать.



Наверное выдыхаете с облегчением что не влезли в это болото. Я так прикинул оно того не стоит. Цена не дешевая совсем. уже посчитано метро которое тоже на далекую перспективу. Документы тоже под вопросом. между своими они поговаривают что ждать еще как минимум год право собственности.
Продажи упали или их совсем практически нет. Из за чего отсутствует финансирование и тормозится это все. Львиную долю они потеряли из за этого куска дороги. Посмотрев на дорогу, тоесть ее отсутствие сразу видно уровень стройки в целом. Позорно что за 3 года они не решили этот вопрос. В то время как ближайшие соседи строят быстро, здают быстро, получают документы, развивают инфраструктуру комплекса. Те люди которые купили одновременно с нами уже живут как люди. Все есть. Куча магазинов, кафе, аптека и т.д А тут какого то лотка не могут открыть так как доков нет. И зеленая зона не менее обильней чем в садах. Еще и метро в пешей доступности через парк. А у нас Думаю многие пройдя здесь весной особенно когда вода стояла в лужах по щиколотки и никто их не подсыпал сбежали от греха по дальше.
ожидание, нервы, неизвестность, дискомфорт и страх за деньги, так как в период карантина они забили и начались волнения в народе. Все что приобрел...
06 авг 2020 04:21
Ахах. Там точно по ходу кто то живет и забывает дверь закрыть постоянно. да... если ждать и не заселятся то можно так и не дождаться....
06 авг 2020 06:45
Я хочу донести довідома потенційних інвесторів, які розглядають варіант покупки квартири в ЖК Сирецькі сади. Шановні це не лише небезпечна інвестиція, у звязку із затягуванням будівництва та здачі першої черги, а й небезпечне для життя місце.
На будівництві нової дороги, яка повинна була бути збудована ще в 2018 Інтергал порушує всі правила техніки безпеки, наражаючи людей які проживають в їхніх незданих будинках на небезпечні для життя ситуації. В результаті такого недбальства і байдужості забудовника до своїх інвесторів і жителів комплексу у відкриті і нічим необмежені люки по дорозі в ЖК провалилось вже 2 людини, з інтервалом декізалька днів. Одна Людина зазнала травми руки(защемлення нервів, яке лікує через обмеження працездатності руки та забій), гематом на ногах, матеріальних втрат, так як сумка з особистими речами опинилася у воді і недешевий телефон ремонту не підлягає. В даному люкові була вода та проводи. Коли потерпіла побачила це пережила шок. На прохання втановити освітлення на початку дороги яка веде в комплекс (єдиної дороги) Інтергал реагує з насмішкою і скептицизмом. За 8 місяців проживання це так і не було зроблено і зроблено не буде.
Перший випадок був вирішений полюбовно за словами одного з директорів, а на інший випадок інтергал вирішив начхати, пояснюючи це з неприхованою насмішкою дешевизною кв. метру на старті. Мовляв - хотіли дешево? Терпіть тепер всі незручності. 99% саме під впливом забудовника в поліції вже закрили цю справу. Інтергал був впевнений що ця справа не дійде до суду скоріш за все попередньо домовившись про її закриття.
Не важливо навіть чий це люк. Чи Інтергала чи Укртелекому, але саме Інтергал поселив своїх людей сюди і відправив їх цією дорогою. Саме Інтергал повинен був подбати про те щоб люди мали можливість безпечно потрапити додому. Саме в Інтергал повинен був знайти відповідальних за таке недбальство на будівництві.
Чи варто вливати свої кровні за недешевий тепер уже кв.метр відрізаної від цивілізації промзони, за такі умови виживання, кожен раз ризикувати своїм життям і здоровям, знаючи завідома про затримки здачі і будівництва, відсутність документів на право власності, знаючи що була створена ініціативна спілка для тиску і контролю над забудовником, так як "Забудовник року" вже сам себе не контролює, знаючи про захмарні тарифи 14-15 грн за м.кв, знаючи що це будівництво буде затягнуте на роки, так як це лише початок комплексу - питання риторичне. Кожен вирішує для себе сам. Але не варто забувати що друга і третя черга будуть жити на будівництві одна в одної. Там буде така сама ситуація.
Цілу весну Інтергал проваляв дурня не закінчуючи першу чергу. Лише після негативу від інвесторів почались якісь слабкі потуги.
Для висвітлення цієї проблеми будуть запрошені ЗМІ тому що правоохоронні органи вже схвачені як виявилось і надії на них немає.
Якби в результаті нещасного випадку в тому числі від ударів током в тому проклятому люкові людина загинула, хто б відповів за цю смерть?! ніхто...Бо в такій компанії сидять найкращі юристи . Тому купуючи тут квартиру варто розуміти що за своє і дітей життя в недобудові несеш відповідальність сам.
А красиві газони, підїзди, плиточку якусь через деякий час дійсно перестаєш помічати. І розумієш що чим гірша локація тим кращі там газони



Дійсно, 29 липня ми маємо інформацію, що до поліції звернулась мешканка будинку 1 ЖК «Сирецькі сади», яка потрапила у прикру ситуацію, через яку отримала незначні травми ноги. Прецедент трапився не на території комплексу, а на початку дороги, що веде до комплексу.
А тепер подробиці. Незакритий каналізаційний люк, який за словами жінки, і став причиною травми, встановлений у місці, до якого просто так не дістанешся. Він знаходиться збоку від дороги, тобто прямий шлях до ЖК через нього не проходить. Незважаючи на це, а також на те, що люк належить організації «Укртелеком», компанія-забудовник вирішила компенсувати жінці збитки, оскільки ми своїх не кидаємо. Пані повідомила представнику компанії, що через падіння, вона розбила мобільний телефон. Їй була запропонована компенсація на його ремонт. Після чого жінка почала шантажувати представників забудовника, вимагаючи у кілька разів більшої суми і погрожуючи судом та особисті погрози. Поведінка, на жаль, більш схожа на професійний шантаж чи дії колекторів. Ми турбуємось про мешканців наших комплексів, вдячні кожному за вибір, робимо все можливе, аби всі почували себе максимально комфортно та безпечно, мешкаючи у комплексах, будівництво яких ще триває. Проте, навзаєм розраховуємо на толерантні ділові відносини з боку покупців та наших улюблених мешканців.
Більше того, «Інтергал-Буд» - компанія, яка сенс своєї роботи якраз бачить в тому, щоб не обмежуватися лише розвитком комфортного середовища в своїх проектах, а особливу увагу приділяє благоустрою всього району. Так, коштом компанії було встановлено освітлення та відремонтований дощовий колектор на пожежному дублері вулиці Івана Виговського. Такі ініціативи будуть продовжуватися, адже від держави коштів чекати не доводиться.
Важливо зауважити, що будівництво дороги до комплексу ведеться за графіком і буде завершене найближчим часом.
Дякуємо за розуміння та толерантне ставлення!
06 авг 2020 07:53
Насколько мне известно, на месте ГК Тюльпан будет Новус, эту информацию 2 месяца назад мне озвучивали в ОП, мол, на тот момент еще документы на землю оформляли, так что, это затея ИГБ, что меня в общем-то порадовало
большие сомнения, что под проводами, с целевым той земли для гаражей и их собственниками так прям и разместится Новус и уже документы оформляют. Или утка или недопонимание, где находится ГК Тюльпан и что это такое или испорченный телефон.
06 авг 2020 08:35
Спасибо! А шантожистку послать!!!
06 авг 2020 09:01
Насколько мне известно, на месте ГК Тюльпан будет Новус, эту информацию 2 месяца назад мне озвучивали в ОП, мол, на тот момент еще документы на землю оформляли, так что, это затея ИГБ, что меня в общем-то порадовало


Размер территории как раз и соответствует чему-то не очень большому. Было бы очень хорошо, если бы там был супермаркет.
06 авг 2020 09:28

Те люди которые купили одновременно с нами уже живут как люди. Все есть. Куча магазинов, кафе, аптека и т.д И зеленая зона не менее обильней чем в садах. Еще и метро в пешей доступности через парк. А у нас Думаю многие пройдя здесь весной особенно когда вода стояла в лужах по щиколотки и никто их не подсыпал сбежали от греха по дальше.


Это вы про Мысто квытыв? Так они и намного раньше начали строиться, там первая очередь была сдана уже в конце 2017. И из зеленой зоны у них только новые насаждения, а во дворах полно машин, и к метро далеко идти. Сейчас 1я очередь уже напоминает совковый муравейник: точечно стеклят себе балконы, кто из чего может, т.к. застройщик изначально не подумал об этом. Следующие очереди кстати выглядит уже более прилично. Но зато там быстро появился асфальт, этого не отнять.

06 авг 2020 11:09
Насколько мне известно, на месте ГК Тюльпан будет Новус, эту информацию 2 месяца назад мне озвучивали в ОП, мол, на тот момент еще документы на землю оформляли, так что, это затея ИГБ, что меня в общем-то порадовало

Я думаю за разъяснениями нужно обратится непосредственно к ИГБ. Ведь они наверняка знают,кто там будет строиться, тем более, если работала их техника. Супермаркет очень приветствуется! А вот многоэтажная застройка окна в окна - это просто ужас, не хотелось бы.
06 авг 2020 15:46



Дійсно, 29 липня ми маємо інформацію, що до поліції звернулась мешканка будинку 1 ЖК «Сирецькі сади», яка потрапила у прикру ситуацію, через яку отримала незначні травми ноги. Прецедент трапився не на території комплексу, а на початку дороги, що веде до комплексу.
А тепер подробиці. Незакритий каналізаційний люк, який за словами жінки, і став причиною травми, встановлений у місці, до якого просто так не дістанешся. Він знаходиться збоку від дороги, тобто прямий шлях до ЖК через нього не проходить. Незважаючи на це, а також на те, що люк належить організації «Укртелеком», компанія-забудовник вирішила компенсувати жінці збитки, оскільки ми своїх не кидаємо. Пані повідомила представнику компанії, що через падіння, вона розбила мобільний телефон. Їй була запропонована компенсація на його ремонт. Після чого жінка почала шантажувати представників забудовника, вимагаючи у кілька разів більшої суми і погрожуючи судом та особисті погрози. Поведінка, на жаль, більш схожа на професійний шантаж чи дії колекторів. Ми турбуємось про мешканців наших комплексів, вдячні кожному за вибір, робимо все можливе, аби всі почували себе максимально комфортно та безпечно, мешкаючи у комплексах, будівництво яких ще триває. Проте, навзаєм розраховуємо на толерантні ділові відносини з боку покупців та наших улюблених мешканців.
Більше того, «Інтергал-Буд» - компанія, яка сенс своєї роботи якраз бачить в тому, щоб не обмежуватися лише розвитком комфортного середовища в своїх проектах, а особливу увагу приділяє благоустрою всього району. Так, коштом компанії було встановлено освітлення та відремонтований дощовий колектор на пожежному дублері вулиці Івана Виговського. Такі ініціативи будуть продовжуватися, адже від держави коштів чекати не доводиться.
Важливо зауважити, що будівництво дороги до комплексу ведеться за графіком і буде завершене найближчим часом.
Дякуємо за розуміння та толерантне ставлення!



Шановний ІНТЕРГАЛ! Я всього лиш простий інвестор, якого у свій час підкупило імя - ІНТЕРГАЛБУД. Коли я у свій час купувала у вас квартиру я навіть подумати не могла що потраплю в таку ситуацію. Я вам довіряла і вірила у Вас тому я у вас і купила. Я проста дівчина -інвестор яка потрапила в таку біду і нажаль не знайшла не розуміння, не підтримки, навіть вибачення зі сторони забудовника. Як і при яких обставинах це відбулось я вже пояснила вашому Євгену і Павлу з відділу продажів. Мене могло вбити током. Слава богу мене помітили і витягли жителі нашого ЖК. Я їм дуже вдячна. І замість слів підтримки, від свого забудовника я чую такі слова. Я не кіллер, не професійний вбивця, не колектор і не шантажист. Я просто людина. Якщо я навіть і погрожувала вам чимось то лише судом і ЗМІ і тільки у відповідь на слова вашого представника про те що це не ваш люк, не ваші проблеми і не ваша відповідальність. І ці слова мене дуже образили. І крім фізичних і матеріальних втрат я відчула глибоке розчарування у своєму виборі на користь ІНТЕРГАЛБУДУ.
Особисті погрози... Вам самим не смішно таке писати? Я проста дівчина і компанія-гігант і особисті погрози..?
Навіть не зважаючи на те що це не ваш люк ви могли б більш толерантно віднестись до мене . А не з наїздами що це не наш люк і ви самі винні.
Туди важко потрапити? Туди потрапити дуже легко коли уступаєш дорогу авто засліплений фарами на неосвітленій території.
Дільничий мене повідомив що винний в ситуації бригадир фірми АБН Олійник О.В. А ще перші його слова були - вони ж вам давали компенсацію. Чого ви не брали??? На рахунок цього мені навіть соромно за вас в який ганебний спосіб це відбулось. Спочатку ви запропонували мені ту компесацію. Коли я сказала що телефон коштує дорожче, ви відповіли що подумаєте. на наступний день перетелефонували і сказали що передумали взагалі щось компенсувати в будь якій суммі.На мої слова про те що ви обіцяли, я почула - ми вам нічого не обіцяли і кинули трубку... Ви самі винесли свою брудну білизну на люди. Я досі здригаюся коли проходжу через те місце. Я боюся ходити там і стараюсь ходити через ліс. Поставте себе на моє місце. Як би кожен з вас вів себе в такій ситуації. Цілував би пяти забудовнику якому довірився і через якого постраждав? Думаю ні. Як ви до мене віднеслись початково, такий коментар і отримали. Ви не зробили нічого щоб загладити гострі кути цієї ситуації.А звинуватили в усьому постраждалу сторону.
Я не можу ні їздити на велосипеді, ні плавати, ні ходити в спортзал, ні виконувати будь які фізичні навантаження на ліву руку. В мене защемлення нервів. Дуже дякую за розуміння і підтримку.
06 авг 2020 16:40



Дійсно, 29 липня ми маємо інформацію, що до поліції звернулась мешканка будинку 1 ЖК «Сирецькі сади», яка потрапила у прикру ситуацію, через яку отримала незначні травми ноги. Прецедент трапився не на території комплексу, а на початку дороги, що веде до комплексу.
А тепер подробиці. Незакритий каналізаційний люк, який за словами жінки, і став причиною травми, встановлений у місці, до якого просто так не дістанешся. Він знаходиться збоку від дороги, тобто прямий шлях до ЖК через нього не проходить. Незважаючи на це, а також на те, що люк належить організації «Укртелеком», компанія-забудовник вирішила компенсувати жінці збитки, оскільки ми своїх не кидаємо. Пані повідомила представнику компанії, що через падіння, вона розбила мобільний телефон. Їй була запропонована компенсація на його ремонт. Після чого жінка почала шантажувати представників забудовника, вимагаючи у кілька разів більшої суми і погрожуючи судом та особисті погрози. Поведінка, на жаль, більш схожа на професійний шантаж чи дії колекторів. Ми турбуємось про мешканців наших комплексів, вдячні кожному за вибір, робимо все можливе, аби всі почували себе максимально комфортно та безпечно, мешкаючи у комплексах, будівництво яких ще триває. Проте, навзаєм розраховуємо на толерантні ділові відносини з боку покупців та наших улюблених мешканців.
Більше того, «Інтергал-Буд» - компанія, яка сенс своєї роботи якраз бачить в тому, щоб не обмежуватися лише розвитком комфортного середовища в своїх проектах, а особливу увагу приділяє благоустрою всього району. Так, коштом компанії було встановлено освітлення та відремонтований дощовий колектор на пожежному дублері вулиці Івана Виговського. Такі ініціативи будуть продовжуватися, адже від держави коштів чекати не доводиться.
Важливо зауважити, що будівництво дороги до комплексу ведеться за графіком і буде завершене найближчим часом.
Дякуємо за розуміння та толерантне ставлення!

Если вы беспокоитесь о жителях своих ЖК, тогда ответьте пожалуйста почему в ЖК нет парковок для инвалидов? Ни одного места, ни одного знака?
06 авг 2020 20:10



Шановний ІНТЕРГАЛ! Я всього лиш простий інвестор, якого у свій час підкупило імя - ІНТЕРГАЛБУД. Коли я у свій час купувала у вас квартиру я навіть подумати не могла що потраплю в таку ситуацію. Я вам довіряла і вірила у Вас тому я у вас і купила. Я проста дівчина -інвестор яка потрапила в таку біду і нажаль не знайшла не розуміння, не підтримки, навіть вибачення зі сторони забудовника. Як і при яких обставинах це відбулось я вже пояснила вашому Євгену і Павлу з відділу продажів. Мене могло вбити током. Слава богу мене помітили і витягли жителі нашого ЖК. Я їм дуже вдячна. І замість слів підтримки, від свого забудовника я чую такі слова. Я не кіллер, не професійний вбивця, не колектор і не шантажист. Я просто людина. Якщо я навіть і погрожувала вам чимось то лише судом і ЗМІ і тільки у відповідь на слова вашого представника про те що це не ваш люк, не ваші проблеми і не ваша відповідальність. І ці слова мене дуже образили. І крім фізичних і матеріальних втрат я відчула глибоке розчарування у своєму виборі на користь ІНТЕРГАЛБУДУ.
Особисті погрози... Вам самим не смішно таке писати? Я проста дівчина і компанія-гігант і особисті погрози..?
Навіть не зважаючи на те що це не ваш люк ви могли б більш толерантно віднестись до мене . А не з наїздами що це не наш люк і ви самі винні.
Туди важко потрапити? Туди потрапити дуже легко коли уступаєш дорогу авто засліплений фарами на неосвітленій території.
Дільничий мене повідомив що винний в ситуації бригадир фірми АБН Олійник О.В. А ще перші його слова були - вони ж вам давали компенсацію. Чого ви не брали??? На рахунок цього мені навіть соромно за вас в який ганебний спосіб це відбулось. Спочатку ви запропонували мені ту компесацію. Коли я сказала що телефон коштує дорожче, ви відповіли що подумаєте. на наступний день перетелефонували і сказали що передумали взагалі щось компенсувати в будь якій суммі.На мої слова про те що ви обіцяли, я почула - ми вам нічого не обіцяли і кинули трубку... Ви самі винесли свою брудну білизну на люди. Я досі здригаюся коли проходжу через те місце. Я боюся ходити там і стараюсь ходити через ліс. Поставте себе на моє місце. Як би кожен з вас вів себе в такій ситуації. Цілував би пяти забудовнику якому довірився і через якого постраждав? Думаю ні. Як ви до мене віднеслись початково, такий коментар і отримали. Ви не зробили нічого щоб загладити гострі кути цієї ситуації.А звинуватили в усьому постраждалу сторону.
Я не можу ні їздити на велосипеді, ні плавати, ні ходити в спортзал, ні виконувати будь які фізичні навантаження на ліву руку. В мене защемлення нервів. Дуже дякую за розуміння і підтримку.

Искоенне вас жаль, но не могу понять почему вы не довели дело до суда? Если у вас есть все необходимое для формирования диска, медосвидетельствование, обращение к застройщику, фиксация инциндента патрульной службы итд. ДАЖЕ, если б что то компенсировали в начале, всегда будут спорные моменты и это компетенция судов. Не слушайте вы это бред про целые юротделы у застроищика которые будут работать против вас, смело начинайте процедуру.
06 авг 2020 21:02

Шановний ІНТЕРГАЛ! Я всього лиш простий інвестор, якого у свій час підкупило імя - ІНТЕРГАЛБУД. Коли я у свій час купувала у вас квартиру я навіть подумати не могла що потраплю в таку ситуацію. Я вам довіряла і вірила у Вас тому я у вас і купила. Я проста дівчина -інвестор яка потрапила в таку біду і нажаль не знайшла не розуміння, не підтримки, навіть вибачення зі сторони забудовника. Як і при яких обставинах це відбулось я вже пояснила вашому Євгену і Павлу з відділу продажів. Мене могло вбити током. Слава богу мене помітили і витягли жителі нашого ЖК. Я їм дуже вдячна. І замість слів підтримки, від свого забудовника я чую такі слова. Я не кіллер, не професійний вбивця, не колектор і не шантажист. Я просто людина. Якщо я навіть і погрожувала вам чимось то лише судом і ЗМІ і тільки у відповідь на слова вашого представника про те що це не ваш люк, не ваші проблеми і не ваша відповідальність. І ці слова мене дуже образили. І крім фізичних і матеріальних втрат я відчула глибоке розчарування у своєму виборі на користь ІНТЕРГАЛБУДУ.
Особисті погрози... Вам самим не смішно таке писати? Я проста дівчина і компанія-гігант і особисті погрози..?
Навіть не зважаючи на те що це не ваш люк ви могли б більш толерантно віднестись до мене . А не з наїздами що це не наш люк і ви самі винні.
Туди важко потрапити? Туди потрапити дуже легко коли уступаєш дорогу авто засліплений фарами на неосвітленій території.
Дільничий мене повідомив що винний в ситуації бригадир фірми АБН Олійник О.В. А ще перші його слова були - вони ж вам давали компенсацію. Чого ви не брали??? На рахунок цього мені навіть соромно за вас в який ганебний спосіб це відбулось. Спочатку ви запропонували мені ту компесацію. Коли я сказала що телефон коштує дорожче, ви відповіли що подумаєте. на наступний день перетелефонували і сказали що передумали взагалі щось компенсувати в будь якій суммі.На мої слова про те що ви обіцяли, я почула - ми вам нічого не обіцяли і кинули трубку... Ви самі винесли свою брудну білизну на люди. Я досі здригаюся коли проходжу через те місце. Я боюся ходити там і стараюсь ходити через ліс. Поставте себе на моє місце. Як би кожен з вас вів себе в такій ситуації. Цілував би пяти забудовнику якому довірився і через якого постраждав? Думаю ні. Як ви до мене віднеслись початково, такий коментар і отримали. Ви не зробили нічого щоб загладити гострі кути цієї ситуації.А звинуватили в усьому постраждалу сторону.
Я не можу ні їздити на велосипеді, ні плавати, ні ходити в спортзал, ні виконувати будь які фізичні навантаження на ліву руку. В мене защемлення нервів. Дуже дякую за розуміння і підтримку.


А кто с вами общался от имени ИГБ: кто-то из ОП или кто-то из главного офиса? Также не ясно, кто пишет на форуме от лица ИГБ.

Печально, что ситуация зашла в такую сторону. Пообщайтесь с кем-то юридически подкованным, может есть знакомые такие, звоните в их главный офис. Если ситуация продолжит огласку, то скорее всего перед вами кто-то выше извинится за своего сотрудника, скажут, что он будет наказан, а вам компенсируют ваш ущерб. Если дальше ничего не делать, ситуация просто замнётся и забудется. Обычно всегда так.

Именно ради подобных случаев все звонки на телефоне должны писаться, а места событий и действующие лица фиксироваться на видео - потом легче всех вывести на чистую воду. Дай Бог, чтобы таких ситуаций у всех было поменьше.
07 авг 2020 04:53

Искоенне вас жаль, но не могу понять почему вы не довели дело до суда? Если у вас есть все необходимое для формирования диска, медосвидетельствование, обращение к застройщику, фиксация инциндента патрульной службы итд. ДАЖЕ, если б что то компенсировали в начале, всегда будут спорные моменты и это компетенция судов. Не слушайте вы это бред про целые юротделы у застроищика которые будут работать против вас, смело начинайте процедуру.


Дякую Вам за підтримку) Вся справа затягується через некомпетентного дільничого, який не може навіть встановити чий це люк, хто за нього насправді відповідає і на кого подавати позов. Він поспілкувався із забудовником, замяв цю тему і був дуже нерадий що я її піднімаю знову.
07 авг 2020 06:00



Шановний ІНТЕРГАЛ! Я всього лиш простий інвестор, якого у свій час підкупило імя - ІНТЕРГАЛБУД. Коли я у свій час купувала у вас квартиру я навіть подумати не могла що потраплю в таку ситуацію. Я вам довіряла і вірила у Вас тому я у вас і купила. Я проста дівчина -інвестор яка потрапила в таку біду і нажаль не знайшла не розуміння, не підтримки, навіть вибачення зі сторони забудовника. Як і при яких обставинах це відбулось я вже пояснила вашому Євгену і Павлу з відділу продажів. Мене могло вбити током. Слава богу мене помітили і витягли жителі нашого ЖК. Я їм дуже вдячна. І замість слів підтримки, від свого забудовника я чую такі слова. Я не кіллер, не професійний вбивця, не колектор і не шантажист. Я просто людина. Якщо я навіть і погрожувала вам чимось то лише судом і ЗМІ і тільки у відповідь на слова вашого представника про те що це не ваш люк, не ваші проблеми і не ваша відповідальність. І ці слова мене дуже образили. І крім фізичних і матеріальних втрат я відчула глибоке розчарування у своєму виборі на користь ІНТЕРГАЛБУДУ.
Особисті погрози... Вам самим не смішно таке писати? Я проста дівчина і компанія-гігант і особисті погрози..?
Навіть не зважаючи на те що це не ваш люк ви могли б більш толерантно віднестись до мене . А не з наїздами що це не наш люк і ви самі винні.
Туди важко потрапити? Туди потрапити дуже легко коли уступаєш дорогу авто засліплений фарами на неосвітленій території.
Дільничий мене повідомив що винний в ситуації бригадир фірми АБН Олійник О.В. А ще перші його слова були - вони ж вам давали компенсацію. Чого ви не брали??? На рахунок цього мені навіть соромно за вас в який ганебний спосіб це відбулось. Спочатку ви запропонували мені ту компесацію. Коли я сказала що телефон коштує дорожче, ви відповіли що подумаєте. на наступний день перетелефонували і сказали що передумали взагалі щось компенсувати в будь якій суммі.На мої слова про те що ви обіцяли, я почула - ми вам нічого не обіцяли і кинули трубку... Ви самі винесли свою брудну білизну на люди. Я досі здригаюся коли проходжу через те місце. Я боюся ходити там і стараюсь ходити через ліс. Поставте себе на моє місце. Як би кожен з вас вів себе в такій ситуації. Цілував би пяти забудовнику якому довірився і через якого постраждав? Думаю ні. Як ви до мене віднеслись початково, такий коментар і отримали. Ви не зробили нічого щоб загладити гострі кути цієї ситуації.А звинуватили в усьому постраждалу сторону.
Я не можу ні їздити на велосипеді, ні плавати, ні ходити в спортзал, ні виконувати будь які фізичні навантаження на ліву руку. В мене защемлення нервів. Дуже дякую за розуміння і підтримку.

Я розумію Ваш розпач і підтримую. Інші зрозуміють, якщо не приведи Бог, опиняться в такій ситуації.
07 авг 2020 10:03


Дякую Вам за підтримку) Вся справа затягується через некомпетентного дільничого, який не може навіть встановити чий це люк, хто за нього насправді відповідає і на кого подавати позов. Він поспілкувався із забудовником, замяв цю тему і був дуже нерадий що я її піднімаю знову.

Вы же говорили, что люк телекомовский и участковый уже определил халатность какого то персонажа.
07 авг 2020 16:32
Следовало сообщить в аварийно-диспетчерскую службу Водоканала по поводу открытого люка и провалившегося человека если люк находится не на территории дома (строительного объекта).

Если открытый люк находится недалеко от дома, то об этом нужно сообщить в — управляющую компанию.

Люк до происшествия был открыт и хоть кто-то из жильцов об этом сообщил УК?

Если люк принадлежит "Укртелекому" тогда с иском обращаться нужно было к ним, зафиксировав при этом медицинское заключение и т.д.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .188190. . .241
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx