Подать объявление

ЖК Синергия 3+ | Ирпень, ул, Новооскольская

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2019 - 2021 г.
Планировки
от 20 000 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 42.
6/14%
2/5%
8/19%
10/24%
16/38%
1. . .6567. . .76
18 фев 2020 11:16
Цитата "Densol ":
думаю у них сейчас есть более важные вопросы чем благоустройство территории дома, еще есть работы по домам внутри, а также газификации, только после этого можно заниматься благоустройством,и зачем делать придомовую, когда еще на територии краны будут,техника


Перших два дома здали в грудні , а толку???
Навіть, якщо підпишеш оглядові і оформеш право власності на ремонт тебе не допустять , тай не буде як завозити будівельні матеріали.
Якщо почнуть робити благоустрій в квітні - а це як мінімум 2-3 місяця ,будинок для ремонту буде доступний середина літа.
20 фев 2020 10:47
Сьогодні стартували продажі в останньому 9-му будинку ЖК Синергія 3+

Всього 20 хвилин до метро, мальовничий район, інфраструктура під рукою та всі плюси стандартів Синергії: стильні яскраві фасади, великі вікна, просторі під’їзди та двір-парк.

Отримайте персональну пропозицію квартир.
16 март 2020 12:23
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 16 березня 2020 року.

У першій секції розпочали підготовку місць загального користування до покраски стін.

У третій секції підходить до завершення залиття стяжки у квартирах. Розпочали монтаж ліфтового обладнання. Підходить до завершення газова обв’язка квартир.

У четвертій секції триває залиття стяжки у місцях загального користування. Підходить до завершення газова обв’язка квартир.

У п'ятій секції тривають фасадні роботи. Завершили монтаж електричних стояків. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій в місцях загального користування (вода).

У шостій секції тривають фасадні роботи.Тривають роботи по прокладанню внутрішніх комунікацій у місцях загального користування (вода). Завершили монтаж електричних стояків.

У сьомій секції підходить до завершення монтаж вентиляційних каналів. Триває кладка внутрішніх та зовнішніх стін.

У восьмій секції триває кладка внутрішніх та зовнішніх стін. Підходить до завершення монтаж вентиляційних каналів.

У дев'ятій секції тривають монолітні роботи.
21 март 2020 11:57
31 март 2020 17:32
Доброго всім вечора , вже хтось оформив право власності в 1,2 будинку? Хтось на ремонт зайшов?
03 апр 2020 14:31
Право власності так, ремонт ще не скоро...
04 апр 2020 20:58
а що обіцяють , які сроки ?
Нам забудовник обіцяв 4 будинок на кінець 2019 року. По звітам які викладають там ще дуже багато роботи реальний срок який я бачу це 3 квартал.
Але судячи з того як там все довго по 1, 2 будинках , аби здали до кінця 4 кварталу.
06 апр 2020 07:39
Так 1,2 дома стали еще в декабре прошлого года, а мой 3 и ваш 4 дома наверное в начале лета сдадут, примерно, так обещали, но Новый год будем уже точно праздновать у себя в доме) глобально, я бы наоборот Синергию похвалил, сейчас многие приостановили работы, а они движутся, за что большое спасибо!
06 апр 2020 10:10
Право власності так, ремонт ще не скоро...

А сколько платили налогов за оформление права собственности?
06 апр 2020 18:28
А ще таке питання : комусь пропозицііі приходили по електриці, сантехніці, штукатурці?
Від Забудовника до мене інформація так і не приходила
08 апр 2020 16:02

Петиції, на які триває збір підписів

Расширение и благоустройство улицы Григория Сковороды
https://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/407

Спортивно ігрові майданчики для дітей 7+
https://e-dem.in.ua/irpin/Petition/View/403

15 апр 2020 05:10
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 квітня 2020 року.

У першій секції продовжуємо фарбування місць загального користування. Завершили монтаж електрощитів.

У другій секції продовжуємо фарбування місць загального користування. Завершили монтаж електрощитів.

У третій секції завершили залиття стяжки у квартирах. Підходить до завершення монтаж ліфтового обладнання. Завершили газову обв’язку квартир. Завершили укладку плитки у місцях загального користування. Розпочинаємо монтаж квартирних дверей.

У четвертій секції завершили залиття стяжки у місцях загального користування. Завершили газову обв’язку квартир. Триває монтаж ліфтового обладнання. Підходить до завершення укладка плитки в місцях загального користування.

У п'ятій секції підходять до завершення фасадні роботи. Завершили монтаж поручней. Завершили штукатурити місця загального користування. Триває укладка плитки в місцях загального користування. Завершили залиття стяжки у місцях загального користування

У шостій секції тривають фасадні роботи. Завершили роботи по прокладанню внутрішніх комунікацій у місцях загального користування (вода). Продовжуємо залиття стяжки у місцях загального користування. Розпочали штукатурити місця загального користування.

У сьомій секції завершили монтаж вентиляційних каналів. Підходить до завершення кладка внутрішніх та зовнішніх стін. Підходить до завершення монтаж вікон.

У восьмій секції триває кладка внутрішніх та зовнішніх стін. Завершили монтаж вентиляційних каналів.
17 апр 2020 16:26
а що обіцяють , які сроки ?
Нам забудовник обіцяв 4 будинок на кінець 2019 року. По звітам які викладають там ще дуже багато роботи реальний срок який я бачу це 3 квартал.
Але судячи з того як там все довго по 1, 2 будинках , аби здали до кінця 4 кварталу.

Скажу так, одні обіцянки цяцянки, тому що все йде з затримкою, і не зрозумілі точні терміни... Що не запитаєш, одна відповідь «згодом приступимо»... Так що плюсуйте 1-1,5 роки мінімум до того терміну який вказаний у Вас в договорі...
06 май 2020 10:21
Синергія скажіть коли буде видача ключів по першому та другому будинках, чому вже 1,5 місяці нічого не зроблено в них, де наші оплачені котли, чому Ви нас годуєте обіцянками а не виконуєте договір, чому в інших Ваших ЖК видають ключі та проводять роботи а в нашому ні? Тільки не пишіть про карантин, і скоро?
06 май 2020 12:21
Доброго дня.
Видача ключі почергова,вже скоро почнемо видавати ключі інвесторам ЖК "Синергія 3+".
Роботи в комплексі активно тривають.
Слідкуйте за нашими новинами.
Гарного дня Вам!
07 май 2020 23:34
Цитата "YOW » 06.05.2020 12:21":
Синергія скажіть коли буде видача ключів по першому та другому будинках, чому вже 1,5 місяці нічого не зроблено в них, де наші оплачені котли, чому Ви нас годуєте обіцянками а не виконуєте договір, чому в інших Ваших ЖК видають ключі та проводять роботи а в нашому ні? Тільки не пишіть про карантин, і скоро?

Добрий день ,я так розумію ваша квартира в одному з перших будинків,я хотів у вас запитати,чи ви оформили право власності ,скільки це коштувало,і чи можна там приписувались після оформлення права власності ?
15 май 2020 11:50
Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 травня 2020 року.

У першій секції підходять до завершення роботи по фарбуванню місць загального користування. Триває підключення зовнішніх інженерних мереж.

У другій секції продовжуємо фарбування місць загального користування. Триває підключення зовнішніх інженерних мереж.

У третій секції завершили монтаж ліфтового обладнання. Завершили монтаж квартирних дверей. Триває підключення зовнішніх інженерних мереж.

У четвертій секції завершили монтаж ліфтового обладнання. Завершили укладку плитки в місцях загального користування. Розпочали монтаж квартирних дверей.

У п'ятій секції завершили фасадні роботи. Завершили укладку плитки в місцях загального користування. Завершуємо монтаж ліфтового обладнання. Розпочали поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі.

У шостій секції завершили фасадні роботи. Підходить до завершення залиття стяжки у місцях загального користування. Завершили штукатурити місця загального користування. Завершуємо монтаж ліфтового обладнання. Розпочали поклейку 2-го шару євроруберойду на покрівлі.

У сьомій секції підходить до завершення кладка внутрішніх та зовнішніх стін. Завершили монтаж вікон. Завершили залиття стяжки на покрівлі. Розпочали внутрішні комунікаційні роботи.

У восьмій секції триває кладка внутрішніх та зовнішніх стін. Розпочали залиття стяжки на покрівлі.
На території ЖК «Синергія 3+» встановили ШРП
15 май 2020 18:55
Коли забудовник приступить до зовнішніх мереж? Коли забудовник приступить до благоустрою ?
Благоустрій по вашому як ви називаєте дерективному графіку мав розпочатися в квітні !!!
На скільки часу будуть знову зірвані терміни?
Відділ продажу запевняв в червні місяці 100 % будуть оформляти право власності та запускати на ремонт. На сьогоднішній день як видно з ваших фотозвітів роботи ще повно і як ми всі прекрасно розуміємо в червні нас ніхто на ремонт не допустить.
18 май 2020 08:38
Вы походу за их сайтом и фотоотчетом не следите?) Уже приступили ко всем работам. Из-за карантина, понятно что сроки немного нарушились, но они обещали вложиться в срок. В нашем третьем доме уже котлы скоро начнут ставить)
18 май 2020 17:44
За ііхнім сайтом і всіма можливими системами зв'язку слідкую кожного дня, ще краще ніж Ви повірте!!!
Те що вони приступили до всіх робіт - благоустрій та зовнішні мережі ніхто не робить , включіть камирм на офіційному сайті і подивіться.
1, 2 будинок здали в грудні 2019 року і толку??? на сьогоднішній день так ніхто на ремонт і не зайшов, я вже не говорю про 3,4 будинки, там ще купа роботи про покраску типових поверхів взагалі мовчу.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .6567. . .76
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее