Подать объявление

ЖК Шевченковский Квартал | ул. Новоукраинская 24-А

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 190.
90/47%
17/9%
28/15%
16/8%
39/21%
1. . .8385. . .94
16 июль 2017 18:03
Цитата "aleks 777":
то что вы предлагаете - это утопия.
нужно при первой возможности заходить на ремонты, тогда 170 инвесторов будут постоянно перед глазами застройщика и нам проще будет отстаивать свои права.
вы предлагаете ждать, и т.д. но так все перенесется на следующий год...
каждому инвестору решать самостоятельно...,
и по жеку вы тоже не правы, мы не сможем отказаться от жека.. иначе наши платежки будут в 3 раза больше.. посчитайте затраты на зарплаты охраны, сантехника, електрика, уборщицы,инженера,дворника,и т.д.

а где ЖЄК будет брать деньги на охрану,єлектрика,сантехникаи тд.не с жильцов ли?только еще и на персонал жєка платить
17 июль 2017 09:21
Инвесторы 1 секции, что вам обещают, когда сдача?
17 июль 2017 11:12
Цитата "goor":
Затраты же на зарплаты охраны, сантехника, електрика, уборщицы,инженера,дворника,и т.д. будут и в ОСББ и в ЖЕКе заказчика, только мы можем их контролировать в разумных пределах, а в случае с ИХ ЖЕКом - уже нет.

Алиса . Инвестор 3 секции.
20 июль 2017 08:20
Цитата "инвестор6000":
Инвесторы 1 секции, что вам обещают, когда сдача?


Даже не обещают, просто говорят что ждут акт ввода в эксплуатацию, ну и с моря погоды наверное. (((
Коммуникации еще не подключили (электричество, вода), канализацию не знаю точно, в общую их не пустили там и так перегруз, тянули под жд дорогой в частный сектор.
Вроде как 1 лифт установили.
По моим прикидкам в таком темпе первую секцию сдадут грубо к следующему лету (2018г). Есть большие сомнения что запустят с отоплением в этом году.
22 июль 2017 08:31
не тянули канализацию в частный сектор под ж.д. дорогой
23 июль 2017 10:28
Канализацию не тянули. Для этого нужно прорубить просеку в посадке, вырыть траншею, подкопаться под существующий канализационный коллектор чуть выше ж.д. путей, сделать прокол под ж.д. путями, а для этого нужны котлованы с двух сторон ж.д. путей...

Так что басня про проложенную канализацию - возможно вброс отдела продаж...
28 июль 2017 13:45

Київський апеляційний адмінсуд зобов’язав ТОВ «ВКФ Фарби України» та Київський національний університет будівництва і архітектури знести дві секції багатоповерхового житлового будинку у Шевченківському районі Києва на вул. Новоукраїнська,24а (Українська,6) біля станцій метро Сирець, Дорогожичі та Берестейська, які будуються без дозволу на виконання будівельних робіт. Про це свідчить ухвала суду від 6 липня.
У 2014 році підрозділ «Київський індустріальний коледж» Київського національного університету будівництва і архітектури, який підпорядкований Міносвіти, вирішив будуватися на ділянці площею 0,95 га (кадастровий номер 8 000 000 000:91:050:0046). Він замовив «Фарбам України» багатоповерховий житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та гуртожитку для студентів на вул. Українській, 6 з III категорією складності. Причому згідно з договором про часткову участь у будівництві коледж передав функції замовника «Фарбам України».
Того ж року Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві зареєструвала Декларацію про початок виконання будівельних робіт, а вже наступного року через надання коледжем та «Фарбами України» недостовірних даних Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) у м. Києві скасував декларацію, вважаючи будівництво самочинним.
Через кілька місяців ДАБІ м. Києва провела позапланову перевірку будівництва і з’ясувала, що генпідрядником є ТОВ «Вендер проджект», а згідно з проектом, який був розроблений ТОВ «ПК «Інжгруп», і затверджений експертним звітом державної «НДІПроектреконструкції», житловий будинок повинен мати 22 поверхи загальною площею 11,6 тис кв м, а також 390 кв м нежитлових приміщень. Крім того, категорія складності будівництва зросла до V.
Перевірка також встановила, що вже збудовано 22 поверхи, причому без дозволу на виконання будівельних робіт. Департамент видав припис про усунення порушень і оштрафував «ВКФ Фарби України» на 1,09 млн грн.
Під час наступної перевірки Департамент з’ясував, що припис не виконаний і «Вендер проджект» продовжує будівництво без дозволу. На той час фірма без необхідної проектної документації вже оздоблювала фасади першої секції 22-поверхового житлового будинку, влаштувала плити перекриття над 19 поверхом другої секції та над 11 поверхом третьої секції будинку. ДАБІ видав нові приписи «Фарбам України» та «Вендер Проджект» з вимогою зупинити будівництво та усунути правопорушення, і оштрафував замовника на 2,48 млн грн, а генпідрядника на 1,24 млн грн.
На початку 2016 року чергова перевірка показала, що Держархбудінспекція видала коледжу дозвіл лише на першу чергу будівництва багатоповерхового житлового будинку та гуртожитку для студентів, який був майже збудований, і передбачав 22 поверхи на 158 квартир площею 7,2 тис кв м та 392 кв м нежитлових приміщень. Також було встановлено, що поруч із збудованим будинком генпідрядник «Вендер проджект» продовжує будувати ще дві секції багатоповерхівки без дозволу.
ДАБІ України з залученням третіх осіб, зокрема нардепа Юрія Левченка, звернулися до Окружного суду Києва з вимогою зобов’язати замовників знести незаконно збудовані дві секції багатоповерхівки, які не передбачені проектом.
Суд встановив, що позивач не надав належних доказів. Зокрема, не довів, що друга та третя секції будинку відносяться до самочинного будівництва, і ці об’єкти збудовані з істотним відхиленням від проекту, відповідно можуть суперечити суспільним інтересам чи порушувати права інших осіб. Суд також звернув увагу, що в матеріалах справи відсутні докази, що дозвіл на будівництво, отриманий замовником ,вичерпав свою дію, а збудований відповідно до нього об’єкт зданий в експлуатацію і набув статусу завершеного будівництва. Тому у задоволенні позову відмовив.
Втім Київський апеляційний адмінсуд визнав помилковим рішення суду першої інстанції. Апеляція вирішила, що друга та третя секції будинку самочинні, проведення перебудови неможливе, оскільки будівництво здійснюється без документів, а ділянка, на якій ведеться забудова, згідно з Генпланом Києва, частково належить до садибної житлової забудови, частково до багатоквартирної житлової забудови та частково до зелених насаджень загального користування. Тобто будівництво йде на ділянці, яка не була відведена для цієї мети.
Колегія суддів також встановила, що будівництво може становити суспільну загрозу життю та здоров’ю людей, підвищену небезпеку для довкілля, оскільки відсутні дані, чи має створена будівля належну міцність, стійкість та експлуатаційну надійність. Крім того, земельна ділянка, на якій звели дві секції, частково охоплює санітарно-захисну зону від залізниці, на якій будівництво заборонено.
Тому апеляція задовольнила скаргу ДАБІ, скасувала постанову суду першої інстанції та зобов’язала «ВКФ Фарби України» та університет знести дві секції багатоповерхового житлового будинку.
На вул. Новоукраїнська,24а (Українська,6) будується ЖК «Шевченківський квартал». У 2015 році тодішній радник Кличка Павло Рябікін відносив «Шевченківський квартал» до 40 проблемних житлових комплексів, які незаконно будують компанії «Укогруп» та «Сіті Груп, що контролюються скандальним забудовником Анатолієм Войцеховським. Він був затриманий ГПУ минулого року за підозрою в несплаті податків та створенні злочинного угрупування, яке захоплювало земельні ділянки у Києві. Після чого «Фарби України» почали заперечувати свій зв’язок з Войцехівським.
У 2014-2015 роках ТОВ «ВКФ Фарби України» було записане на Вадима Гребельника та Яну Трофименко. В подальшому їх змінили Євгеній Міщенко та Марія Воловенко, які наразі вказані засновниками фірми. У 2015 році Воловенко також була засновником та директором «Вендер проджект», створеного у 2014 році. Зараз «Вендер проджект» записане на Миколу Дерена.
Девелопером будівництва виступає ТОВ «Рон-стоун» Артема Широкого та відомого забудовника Олега Репи. Останній у 2008-2010 рр. займав керівну посаду в «Укогруп» Войцехівського.
У 2004-2012 роках Олег Репа був співвласником та директором ТОВ «Альфабудсервіс». В подальшому засновниками фірми були вже згадана власниця «ВКФ Фарби України» Яна Трофименко та мешканець Узбекистану Ергашев Хусніддін Абдулбоки Огли. Згідно з даними судового реєстру, «Альфабудсервіс» та «ВКФ Фарби України» фігурують у кримінальній справі щодо «фіктивності» та податкових махінацій під час виконання будівельно-монтажних робіт по вул. Українська, 6.
Наразі Репа разом з Багіровим Багтіяром Каміл Огли володіє ТОВ «Міжнародна будівельна компанія «Партнер». У 2015 р. Репа балотувався ба Київради від партії «Єдність» Омельченка, але не пройшов.

Первоисточник: //nashigroshi.org/2017/07/27/apelyatsiya -zobovyazala-znesty-budynky-shevchenkivs koho-kvartalu/

28 июль 2017 14:19
Секции не снесут, но проблемы и большие теперь одназначно будут. И отразится это и на 1 секции.
28 июль 2017 17:40
Да уж, после такого внушающего и мягко сказать не позитивного сообщения Sergej_K однозначно на рассмотрении для покупки квартиры другие ЖК :)
28 июль 2017 18:11
Это официальный ответ отдела продаж???
28 июль 2017 18:14
Цитата "goor":
Это официальный ответ отдела продаж???


Что именно? :bye:
28 июль 2017 18:16
Цитата "Odiniz":
Секции не снесут, но проблемы и большие теперь одназначно будут. И отразится это и на 1 секции.

Пусть бы лучше застройщик в лице отдела продаж, занимался строительством всех секций и 1-ой в т.ч.
А кроме того, если уверены в своей юридической правоте - то до 26 июля(в течении 20дней с момента отрицательного решения суда от 6 июля) подали апеляцию в высший админ суд украины..
29 июль 2017 11:29
Дорогие инвестора доброго вам дня!
31.07.2017г в 19:00 состоится собрание инвесторов на котором состоится создание Общественной организации из числа инвесторов на собрание обязательно взять договор покупки квартиры!!!
И документы Подтверждающие Ваше отношение к договору!!!
Также будьте готовы что будет создаваться фонд ГО для оплаты юридических услуг!!!
Пора действовать, а не ждать!!!!
29 июль 2017 11:30
Собрание возле вагончика продаж!!!
30 июль 2017 08:58
03 авг 2017 07:31
Ряебята, что у вас виресовывается ?
03 авг 2017 11:31
Здравствуйте всем! Как со всеми связаться? Кто в контакте друг с другом?
05 авг 2017 07:09
Шановні інвестори всіх секцій Шевченківського кварталу!
Шановний український народе!
Вас ошукали, з Вас зідрали не лише останню сорочку, з Вас зідрали шкіру, Ви проплатили останні свої копійки зібрані мозолистими руками - не злодійськими, за квартири в цій новобудові. Ви вірили і надіялися, вірили і надіялися в порядність п. Рєпи, вірили в Закон. виданий Вашими обранцями в Верховній раді, який повинен захищати Вас, вірили Президенту України, що він, як гарант не допустить знущання над українським народом.
Та надія марна. Сьогодні гине весь такий щирий, довірливий весь народ. Ми маємо нафту і газ свій українськиий, який невідомо куди йде( звичайно, відомо. продається і йде в кишені оліхархів), а нам вішають на шию дорогий, зарубіжниий газ - це щоб знищити народ.Сьогоднці йде війна, гинуть сини України. Вже давно її можна забути, а її тягнуть, бо це вигідно бандитам. керівникам держави. ви подивіться по зарплатах. одні за місяць отримують коппійки за важку працю, інші міліони за місяць нехай заперечать ват Укр нафтовці), сотні тисяч і судді до яких Ви хочете звертатися. Судом нічого не виграєте. там також одні бандити, суд може тягнутися десятками років.
Єдине! Давайте зберемося всі разом. разом ми - сила! Пропонуйте день, тільки всі. Будем брати плакати і йти до Верховної Ради та Адміністрації президента. Вимагати захисту та покарання винних. це - єдиний вихід, бо це злякає керівництво держави, підніметься знову Майдан, терпіння українського народу лопнуло, іншого виходу немає. давайте не втрачати час.
інвестори першої секції
05 авг 2017 16:54
Цитата "goor":
Поэтому, чтобы минимизировать, те неприятности в котрые мы попали, и которые нас ждут нужно:
1. при подписании акта приёмки квартир, который нам в "пожарном" порядке будет навязывать застройщик, кроме того что нас не устраивает либо устраивает в нашей квартире необходимо будет указать:
а). недостающий 2-ой лифт, если его не будет на тот момент,
б). пожарные рукава(наличие) и гидрант - без которых городская гос комиссия дом не примет
в). отметить что водоснабжение - подключено не по тех условиям(если так будет, что более вероятно), а по временной схеме
г)отметить что канализация - подключена не по тех условиям(если так будет, что более вероятно), а по временной схеме
д)отметить что теплоснабжение - подключено не по тех условиям(если так будет, что более вероятно), а по временной схеме и оно небыло физически опробанно
е) это же может касаться и электроснабжения
ж) если вы обнаружите какие-то изъяны в местах общественного пользования(битая плитка, облупленная штукатурка, сломанные двери тамбуров и кладовок и т.д.) на вашем этаже, у лифтов или на лестничной клетке

2. Нам застройщик будет навязывать свой ЖЕК - не соглашаться на это, а при нормальной коммуникации(для чего и нужен поквартирный список телефонов)создать общество совладельцев квартир(КОНДОМИНИУМ) это позволит:
а) недопустить неоправданных завышений квартплаты за м2
б) т.к. похоже нас ждёт судьба незаконной или полузаконной стройки - официально обращаться в городские службы для подключения не по временной, а по постоянной схеме - воды, канализации, тепла, и может быть электричества
в). в судебном порядке требовать от нерадивого застройщика тех недоделок, которых может оказаться немало(в частности 2-го лифта - без которого дом гор. власти официально не примут; сетей водо и теплоснабжения согласно выданных тех. условий гор властями и т.д.)
г) если необходимо - сделать финансовый аудит нашего строительства и застройщика
д) ну и решать все текущие вопросы - в т.ч. консьерж-охранник для предотвращения воровства и слежением за работой лифта, дабы его не перегружали материалами во время ремонтов и т.д и т.п
е) не потерять как минимум 1 год, пока мы сможем избавиться от навязанного ЖЕКа, и на год раньше начать официально решать недоделки и брак застройщика.

3. В случае такого же бездействия застройщика по вводу 1-ой секции - сделать коллективное обращение - Застройщику, Городским властям и Прокуратуру(для этого и нужен поквартирный список жильцов)
4. Ну а если и дальше застройщик не будет вводить 1-ую секцию - то блокировать въезды на стройку и в отдел продаж, о чем предупредить застройщика и полицию шевченковского р-на

Это пока то, что нужно знать каждому нашему инвестору по каждой квартире.

Инвесторы первой секции - нас сново пытаются ЗАБОЛТАТЬ!!! Поэтому напоминаю для вВАС информацию(она ВЫШЕ)
06 авг 2017 13:46
Спасибо за консируктивный подход... все разложено по полочкам...
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .8385. . .94
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx