Подать объявление

ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"

234. . .8
30 май 2014 19:54


ЖК "Ріверсайд" ( Riverside )
Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 ( вул. Кіквідзе )
Застройщик: "DBN"

«Ріверсайд» - це інноваційний проект для міста: житловий комплекс з власною інфраструктурою.

«Ріверсайд», яку активно будують за адресою: вулиця Кіквідзе, 66 на березі річки Устя. Цей район є одним із найпопулярніших у Рівному, оскільки поєднав чудове місце для відпочинку та має усі необхідні комунікації: вдала транспортна розв’язка, магазини, банки, ресторани.

Житловий комплекс «Ріверсайд» будують з якісних матеріалів, з суворим дотриманням усіх будівельних норм. П’ять секцій із панорамними вікнами.

Будівля матиме свою огорожу із обмеженим режимом доступу. Біля новобудови знаходиться 21 школа та дитсадок.


риверсайд ровно киквизде
02 июнь 2014 14:57
Яка компанія-забудовник?
Які строки здачі проекту?
02 июнь 2014 19:05
02 июнь 2014 20:12
Дуже шкода, місце і проект непогані. Можливо, щось вирішиться.
30 июнь 2014 10:32
«Ріверсайд» — один з проектів, об’єднаний з іншими під загальним брендом «Набережний квартал». Сьогодні він складається із будинків у десяти містах, в яких вже мешкають люди, або ж таких, що тільки зводяться. Вже здано в експлуатацію 1465 квартир, нині будується 1617 квартир, а у найближчий час планують почати зведення будинків загалом на 3445 осель. Доволі масштабно, чи не так? Власне, такий будівельний розмах охопив різні міста: Львів, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Вінницю, Черкаси, Київ, навіть відносно кризові Одесу, Харків та Дніпропетровськ. Це говорить про те, що «Набережний квартал» — будівельна компанія, яка заслуговує на довіру і яка, в принципі, не може бути «фірмою-одноденкою». Адже, як запевняють у компанії, «Ріверсайд» не є останнім проектом, який планують реалізувати у Рівному. Тому нелогічним було б вести якийсь нечесний бізнес, якщо розраховуєш працювати у місті довгий час. Як показує досвід, забудовники виконують усі свої зобов’язання, які несуть перед покупцями квартир.



Власне, доказом цього є перший житловий комплекс, зведення якого триває на перехресті вулиць Чорновола та Ст. Бандери. На початку будівництва також було чимало недовіри. Не всі були впевнені, що три заплановані черги комплексу вчасно збудують. Нині ж згідно з планом завершують будівництво другої секції, незабаром почнуть зводити третю. А у перший під’їзд вже починають заселятися люди, які ще торік повірили у перспективність цього проекту та придбали квартири.

Очевидно, саме це є вагомим аргументом, щоб вважати «Набережний квартал» серйозною будівельною компанією, яка, до того ж, має декілька переваг над іншими забудовниками.

Насамперед, йдеться про ціну. Сьогодні у комплексі «Ріверсайд», який зводять на березі Усті на вулиці Кіквідзе, вартість квадратного метра житла — 5500 гривень. Навіть зважаючи на те, що незабаром вона може трохи зрости, це все одно залишиться найдешевшою пропозицією на ринку житла у Рівному. Важливо, що після стрибка долара ціна у «Ріверсайді» не зросла. Адже це цілком відповідає стратегії будівельного бренду «Набережний квартал» — «європейська якість за доступними цінами».


Іншою важливою перевагою будівельних проектів «Набережного кварталу» у різних містах — швидка конвертація грошей у квадратні метри. Якщо середній термін зведення багатоповерхівки для більшості забудовників — півтора-два роки, то «Набережний квартал» будує житлові будинки в середньому за півроку. Не доводиться тривалий час платити за оренду техніки, заробітну платню будівельникам тощо. А це також впливає на зниження ціни. Як і використання якісних сертифікованих матеріалів, які паралельно закуповують для багатьох будівельних проектів. Забудовники запевняють, що усі проекти ведуться згідно з законодавством, якихось серйозних проблем із документами вони не мають, тому затягуватись будівництво також не повинно.
05 сен 2014 19:00
Рівнерада відмовила «Ріверсайду» в узаконенні його будівництва (ВІДЕО)
РІВНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ НЕ ПІДТРИМАЛИ НЕЗАКОННИЙ РІВЕРСАЙД
"РІВЕРСАЙД" МАНІПУЛЮЄ РІВНЕНСЬКИМИ СТУДЕНТАМИ (+ВІДЕО)
Прокуратура визнала будівництво рівненського «Ріверсайду» незаконним
«Ріверсайд» через ЗМІ продовжує вводити в оману рівнян про наявність дозволів на будівництво
Будівельників закликають не брати участі в незаконному будівництві рівненського «Ріверсайду»
Офшорний «Ріверсайд» планує продавати квартири у Рівному в будинку, якого не має права будувати: документи

Яка здоровомисляча людина буде вкладати кошти у будівництво без документів, купуючи фактично повітря?
Ми з сімєю теж шукаємо собі новобудову. І проект Ріверсайду дійсно цікавий і на вигляд сучасна будівля виходить, але після такого початку будівництва довіра до такого забудовника нульова. Тому ми вирішили, що купувати там 100% не будемо!
06 сен 2014 14:42
Шановна сім"я Торбічів, або ж люба серцю Оксанка Кравець! Не бажаєте - то й не купуйте, для Вас є житло у Виговському, по 8 тис. за квадрат.
Ці всі провокативні відео є Вашими і Містера М. справа.
А дійсно мислячі люди ясно розуміють, що це все провокації, і зроблено тими людьми, які вкрай не хочуть щоб там будувалися. Чому? Тому що, це альтернатива нормального житла по доступній ціні, а не вибачте, втридорого.
Звичайно дешевше проплатити чорний піар і всіляко завадити, замість того, щоб знизити ціни. Монополія страшна. Корупція зашкалює! Всюди бруд, нажива і брехня!
А ЖК "Ріверсайду" бути, адже для цього є багато законних підстав. І якщо дехто цьому заважає, то повірте скоро їх час пройде!
07 сен 2014 05:57
Легше за все спихнути ПРАВДУ на "провокації, замовлення, чорний піар...". Дайте відповідь на питання: Чому Ріверсайд побудував майже 3 поверхи БЕЗ БУДЬ-ЯКОЇ ДОЗВІЛЬНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ? Чому при будівництві ви використовуєте найдешевші неякісні матеріали і порушуєте державні будівельні норми? Після такого будівництва я не здивуюсь якщо через 2-3 роки будинок почне сипатися. І на рахунок Ваших "Корупція зашкалює! Всюди бруд, нажива і брехня!" - вважаю, просто ідеальний слоган для Ріверсайду.
P.S. людей, названих Вами, я не знаю.
07 сен 2014 07:19
Шановний Banderas888!
ЖБК"РІВЕРСАЙД" будує згідно декларації "Про початок виконання будівельних робіт" - реконструкція приміщення будівельного хлібокомбанату, від 06.06.2014 року. Видана Державною Архітектурно-Будівельною Інспекцією України.
Перед тим як розпочинати свою кампанію "ЧОРНИЙ ПІАР", дізнайтесь більше про об"єкт Вашого полювання.
Ви такі обізнані у якості наших матеріалів? А звідки така інформація! Дешева ціна на житло це незавжди дешева сировина. Собівартість 1кв.м всіх будівництв України становить 3800,00 грн. А кожен вже думає, яку ціну йому ставити. Ви хочете купувати житло втридорога, то будь ласка....зелене світло.
"Корупція зашкалює! Всюди бруд, нажива і брехня!" - це все ж таки слоган таких як Ви.
07 сен 2014 07:32
Ви, будь ласка, не порівнюйте реконструкцію приміщення та будівництво житлового будинку. Для будівництва житлового будинку у вас немає жодного дозвільного документу, жодного! Тому ви продаєте повітря а не квартири.
07 сен 2014 07:46
Ми не продаємо квартири, а залучаємо нових членів кооперативу. Будь ласка сядьте та почитайте особливості ЖБК!!! У нас декларація на забудову 2000 кв.м. А якщо Ви думаєте, що ми кинемо наших людей, то Ви дуже помиляєтесь. По законодавтсву ділянка, на якій знаходиться приватна власність, повинна бути передана у користування власнику. Міська рада зробила дуже велику помилку, порушивши вимоги. Тому їх зобов"язить суд! І тоді побачимо хто тут хабарник та обманщик!
08 сен 2014 10:22
Головний противник Ріверсайду Ігор Мічуда -теж колись займався будівництвом і всі його знайомі це власники будівельних компаній у Рівному де житло коштує по 1100 дол. за м .кв. і саме він кричав що всім депутатам платили по 500 дол. за голосування.Неозброєним оком видно ,що це боротьба конкурентів .І я не хочу купувати житло втридорога, якщо на ринку є така чудова альтернатива як Ріверсайд.З документами там теж буде все гаразд, це лише справа часу.На Чорновола теж було багато розмов , а сьогодні вже люди роблять ремонти...
19 сен 2014 09:05
1 секция
19 сен 2014 09:06
2,3 секция
09 ноя 2014 10:17
Всі пишуть, обговорюють "НК" та "Ріверсайд", але багато хто керується лише чутками, так дійсно проблеми з документами є, але чомусь ніхто не задумується чому так Міська Рада забороняє будувати там, прикриваючись, що вони думають про громаду, коли, насправді, громада хоче там купувати і жити, бо це дійсно єдине жиитло в місті за доступною ціною. Чому люди не підіймають питання і Міська Рада, на чолі з Хомком, не розслідує невиправдано високі ціни на інші новобудови і скільки там існує проблем, котрі будують всім нам відомі прізвища Матчук, Берташ та інші. Варто задуматись, чому Міська Рада, яка працює на благо громади і захищає її інтереси, дає будуватися лише обраним, а такі обрані потім продають нам житло за високими цінами. І не дає дозволи тим, хто пропонує доступне та якісне житло. Чи потрібна така Міська Рада? Про кого вона думає?
05 июль 2015 08:23
17 авг 2015 11:33
Яка вартість житла станом на 17 серпеня?
Яка площа однокімнатних та двокімнатних квартир?
16 сен 2015 15:11

У Рівному прокуратура вимагає припинити незаконне будівництво на вулиці Кіквідзе.
//ogo.ua/articles/view/2014-08-12/53975. html

За наслідками проведеної працівниками прокуратури міста Рівне перевірки виявлено факт незаконного будівництва по вулиці Кіквідзе, 66.

За фактом порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, прокуратурою міста Рівне розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 275 КК України.

16 сен 2015 15:15

Ось ще одна стаття: "У Рівному оголосили війну незаконному будівництву".
Там якось є фраза, що "Ріверсайд" заплатив штраф більше мільйона гривень".
//ogo.ua/articles/view/2015-08-05/65573. html

Так як тут справи, хто підкаже?

21 сен 2015 15:02

Незаконне будівництво у Рівному: як влада бореться з проблемними новобудами.
//domik.ua/novosti/nezakonne-budivnictvo -u-rivnomu-yak-vlada-boretsya-z-problemn imi-novobudami-n241454.html

Прокуратура міста Рівне здійснила перевірку будівництва на вулиці Кіквідзе, 66 та, у зв'язку з виявленими невідповідностями законодавству, вимагає його зупинити.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
234. . .8
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx