Подать объявление

ЖК "Преміум Парк", Житомир, вул. Синельниківська, 14

13 июнь 2016 22:41


Житловий комплекс "Преміум Парк"
Житомир, вул. Синельниківська, 14
28 июнь 2016 22:33
22 июнь 2017 20:25
Товарищи уже на три месяца просрочили здачу самой первой секции . кормят обещаниями . при этом уже продают 4-ю секцию . И улыбка с их лиц пропадает когда им говорят что вы просрочили сдачу дома уже на три месяца. И такое ощущение что покупател им что-то должны а не они покупателям после оплаты :blah: :protest:
17 окт 2017 14:49
не знаю, не знаю... документы на право собственности у нас на руках, может в процессе какие-то вопросы и возникали, но тут уже вопрос к нашим городским службам, где и что у нас быстро решается?!)) а с администарцией ЖК - я могу им только спасибо сказать, ребята молодцы и профи в своем деле.
25 окт 2017 08:16
Будинок (6 секція) "зданий" в експлуатацію в червні 2017. Фактично станом на 25 жовтня відсутні газ,електрика. Будинок з силікатної цегли, утеплена мінеральною ватою лише зовнішня стіна на кухні. Лоджії, перегородки між лоджіями та кімнатою, стіна сходової клітки НЕ утеплені. За опломбування лічильників додатково платить покупець. Відсутнє рішення по опаленню сходової клітки,в проекті не передбачені радіатори в квартирах.Відсутні вимощені доріжки до під'їзду, до квартири маєте діставатись через будмайданчик.
Забудовнику важливо подорожче продати квадратні метри максимально зекономивши на матеріалах і якості виконання. Обіцяють, що все буде чудово після здачі всіх секцій...через 2-3 роки.
01 март 2018 22:48
Вітання учасникам форуму! Для інформації. Перший будинок зданий в експлуатацію, в будинку є всі комунікації - вода, каналізація, газ, світло, створено ОСББ і живуть мешканці!!! Територія будівництва відмежована від території зданої секції. Інші секції на різних етапах будівництва, до них всіх підведені зовнішні комунікації. Про все вище сказане можна переконатися на власні очі завітавши на центр показів за адресою Старий бульвар, 21.
16 март 2018 20:24
"Комфорт" рівень по Житомирські
Це забудовник називає - дом зданий 6-)
1.


про підключені всі комунікації - недобудована трансформаторна підстанція і будинок підключенно незрозуміло як. Компанія яка буде обслуговувати ліфт не хоче брати на себе відповідальність при такому підключенні. Це внеможливлює нормальне підключення ліфту.
2.


Відкриті колодці



Газ підключили тільки пару місяців назад. А по словам коментара вище - все давно готове.

Ну і так далі по списку.
А так у ввіділі продажу Вам багато що будуть розповідати )
04 май 2018 11:13
Цитата "PremP":
"Комфорт" рівень по Житомирські

Газ підключили тільки пару місяців назад. А по словам коментара вище - все давно готове.

Ну і так далі по списку.
А так у ввіділі продажу Вам багато що будуть розповідати )


Жесть, и где ту правду искать, а сколько домов строится с нарушениями... как правильно выбрать новостройку?
26 июль 2019 12:09
Меня интересует вопрос, 12 этажей - как у них с коммуникациями, конкретно газ интересует..
06 авг 2019 13:10
Всем привет, хочется оставить свой отзЫв по Премуимпарку. Планируем приобрести двушку в 4 секции. Берем готовую планировку, так как секция уже построена. Планировки можно менять и под себя, но в тех домах, что в процессе строительства, а нам не хочется ждать... Относительно коммуникаций - все подключено, свет, газ, вода, так что можно не беспокоиться.
22 май 2020 09:33
А что по кредиту? есть рассрочка
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее