Подать объявление

ЖК ParkTown | Парк Таун | Гостомель, ул. Охотничья, 5-17

ЗастройщикBIG development
Сдача ЖК2016 - 2023 г.
Планировки
от 22 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
106из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
7/6%
6/5%
14/11%
33/27%
62/51%
1. . .154156. . .166
25 окт 2019 10:48
Цитата "virus9":


...написал человек из темы Авиатора, может отдел продаж Авиатора прекратит здесь тусовать? Надоело уже

Без нервов, пож-ста! К ОП Авиатора не имею отношения, да и укавзывать кому-либо, где оставлять комменты, не Ваше право. Просто из двух десятков ЖК в ирпеньском кластере выбор пока пал (исключительно под мои специфические требования) на несколько, в т.ч. и Парктаун, и нелюбимый вами Авиатор. И увы, Парктаун, пока не на верхней строчке. Заявленный Авиатором бизнес-класс это конечно курам на смех, что свидетельствует о недобросовестности застройщика в этой части, но и Парктаун далеко не ушел здесь. Если пишите о преимуществах Вашего ЖК, относительно соседей, прошу конкретики. Может на одного доброзичливого соседа станет у Вас больше ). С уважением.
25 окт 2019 10:52
Цитата "virus9":


а при чем здесь обслуживающая компания и ее подряды?? Тут писали люди из пятого что зашли на ремонт и делают себе спокойно


нам в 6м не разрешают...
25 окт 2019 10:53
Цитата "Боярский":


ОП продаж ничего не остается кроме как обвинять в чем-то
с чего вообще информация , что я с авиатора? я размещал фото их строительства, что бы все потенциальные инвесторы видели как можно строить и как это делаете вы
рассказывая про разного вида проблемы и тд
ну как говорится в пословице про танцора и мешает

тут люди радуются что в 9м доме за 1,5 года сделали 1/3 крыши
хахаха
если уж вы говорите, что я агент "авиатора"
пожалуй оставлю еще одно фото здесь
ЖК Каховская
Хотя в принципе много комплексов так строятся.. это только у парк тауна все рабочие уехали


Боярский, все норм. Агентом Авиатора Вас называют те, кому правда неприятна. Продолжаем хвалить Авиатор)
Авиатор быстрый. Парктаун красивый. Хочу собрания инвесторов несданных домов с участием Думена В.В. Поддержите идею собрания, НАПИСАВ об этом в отдел продаж.
25 окт 2019 11:00
Цитата "virus9":


сообщение позитивное вообще, не сняли на телефон случайно? на LUN нет по 9му фотографий с октября, только сентябрьские


Чего тут позитивного?
1. За 7 месяцев полкрыши при том, что дом целиком сдать должны были в июне
2. ОП игнорирует наши вопросы и мы друг другу сообщаем про темпы строительства
3. Вот уже три месяца как с нами отказывается встретиться руководство застройщика
4. На форуме подставные лица обвиняют инвесторов в симпатиях к скорости застройки соседнего объекта, подменяя роли и понятия
26 окт 2019 11:16
Цитата "Нездешняя":
Скрин с первой страницы форума
Жилой комплекс "Парк Таун" ( Park Town )
Гостомель, ул. Охотничья, 5-17
Застройщик: ИСК «Стройинвестгрупп»

1 дом: 2 кв. 2016
2 дом: 2 кв. 2017
3 дом: 2 кв. 2017
4 дом: 2 кв. 2018
5 дом: 1 кв. 2019
6 дом: 1 кв. 2019
7 дом: 2 кв. 2019
8 дом: 2 кв. 2019
9 дом: 2 кв. 2019
10 дом: 1 кв. 2021

Очень хочется перестать напоминать на каждой странице о том, что стройка ведется непозволительно медленно. Хочется радоваться новым фото-отчетам и тому, как расцветает и наполняется жизнью наш ЖК


Было стало
На Лун появились новые сроки сдачи.
29 окт 2019 13:09
Цитата "Нездешняя":


Было стало
На Лун появились новые сроки сдачи.

Погано(
30 окт 2019 08:03

Интересно как прокомментируют в ОП судебные процессы о взыскании с них 10,7 млн грн?
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915282
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915112
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915323
//reyestr.court.gov.ua/Review/84878925
//reyestr.court.gov.ua/Review/84878927

Давненько не было комментариев ОП на форуме

30 окт 2019 08:25
Соседи, подскажите из практики, кто нибудь из Вас при общении с ОП получает информацию о конкретики (сдача дома, начало ремонта и т.д.)? Может стоит всем собраться и обсудить с ОП с установлением конкретных сроков по каждому дому?
30 окт 2019 09:52
Цитата "Северянин":
Интересно как прокомментируют в ОП судебные процессы о взыскании с них 10,7 млн грн?
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915282
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915112
//reyestr.court.gov.ua/Review/84915323
//reyestr.court.gov.ua/Review/84878925
//reyestr.court.gov.ua/Review/84878927

Давненько не было комментариев ОП на форуме


они постоянно
просто не с официального аккаунта
а прокомментируют, скорее всего скажут что этой фейк и это распространяет ОП Авиатора или На Прорезной
31 окт 2019 01:54
Нас давно тут не було, є питання які необхідно прокоментувати, а також висловити свою думку з приводу дій по окремих напрямках роботи забудовника, дати відповіді на болючі та окремі питання.

Питання суду. Станом на сьогодні маємо найбільший об’єм реальних оплат пайової участі у Гостомеля. Саме тому нам набридло споглядати за неефективним їх використанням. Ми бачимо вихід з цього конфлікту лише у форматі де ми будемо самі виконувати роботи для Гостомеля по спорудженню соціальних обєктів тощо. Зарахування бюджетів у такому форматі набагато складніша процедура аніж звичайне перерахування коштів. Ми вимагаємо чесного зарахування витраченого бюджету на виконання проекту, а селище намагається його всіляко зменшити, при цьому, якщо дати ту ж саму роботу «держ замовленню» то чомусь бюджет в такому разі потрібен у три-чотири рази більший. З нового року сценарій зарахування пайової за рахунок будівництва соціалки для Гостомеля уже буде неможливий, є нововведення у законодавстві щодо закону про пайову участь, у зв’язку з цим є юридична колізія на яку кожна сторона змушена реагувати щоб уникнути ще більших проблем де все що ми вже зробили просто не буде зараховано. Судовий позов був погоджений з нашими юристами, він дає усім сторонам час на вирішення спору. Що і чітко відображено у рішеннях суду у формулюванні «залишити без руху».
Як тільки ми отримаємо адекватний підрахунок ситуація буде закрита, впливу для інвесторів ні позитивного ні негативного сплата в тому числі спір про оплату паойової участі немає. Принаймні не у цій конкретній ситуації.
31 окт 2019 01:56
Фасад будинку Мисливська 13 та ін.
У процесі будівництва цього будинку частину фасадних робіт довелось робити у нестабільних температурних режимах, тоді у пріоритет були поставлена мета мінімізувати строк затримки будівництва та подавати документи на отримання декларації. Тоді на будівництво будинку та отримання декларації знадобилось не повних два роки, декларація отримана 02 березня 2017 року. У результаті маємо шалену вартість фасаду та необхідність ремонту, що вже частково було виконано. Станом на сьогодні зроблено глибокий ремонт нижніх поверхів та перефарбування нижньої частини фасаду з заміною усіх шарів до утеплювача за необхідністю. Спільно з ЖЕК створено список квартир де самі жителі знімали фасад для прокладення мереж кондиціонерів та інше. Зараз у пріоритеті завершення зовнішніх робіт у будинках 8,9, після завершення яких, з‘явиться часове «вікно» для роботи фасадчиків, яких можна буде задіяти для завершення ремонтних робіт у окремих лоджіях та на терасному поверху вже на літо 2020 року.
У жк створилась ініціативна група, принаймні перші серйозні зачатки, вже було ініційована перша зустріч з жителями з участю усіх сторін, окрема повага до жителів за повністю робочий формат та готовність до діалогу. Результати запротокольовані. Такий досвід ми візьмему у систему.


Важливе питання ліфтів.
Станом на сьогодні закрита проблема з ліфтами у всіх будинках. У роботі остання кабіна, яка зараз монтується у будинку Мисливська 3б. Усіх цих проблем з датами встановлення не було б, якби ми у проекті мали звичайні ліфти. Ми обрали дуже непопулярну серед забудовників модель ліфту, яка має найвищий клас енергоефективності, є навіть рекуперація, (що дає у три рази нижчу вартість оплати послуг за його утримання для жителів ніж інших дешевших аналогів) та найнижчий рівень шуму роботи для квартир(це означає що роботу ліфту не чути саме у квартирах), крім того має ряд конструктивних особливостей в тому числі відсутність будь-яких машинних вузлів у будинку, двигун ліфта знаходиться на самій кабіні, тобто у повітрі. Саме це привязало нас до єдиного підрядника по їх встановленню та придбанню. Лише у 2019 році ми отримали першу реальну альтернативу від компанії Шиндлер, що допомогло пришвидшити усі роботи. Станом на сьогодні ми маємо інші умови договору по встановленню ліфтових кабін для усіх будинків починаючи з 5го. Зроблено усе щоб історія з монополізмом не повторилась. Вже сьогодні є домовленість про встановлення кабін у будинки 5,6,7,8,9 та 10 від Отіс ті ж Французькі збірки але на нових умовах. Зараз очікуємо дві кабіни у бидинки 5 та 6. Порядок роботи цих кабін будемо обговорювати безпосередньо з жителями цих секцій.
31 окт 2019 01:57
В останню чергу хотілось би коментувати порівняння з іншими жк, ми до останнього ігнорували ці провокації та потенційні недальноглядні закиди з свіжостворених аккаунтів. Але вибору просто не залишаєте.
Перше щоб хотілось би відзначити, станом на сьогодні наша компанія двум сусіднім житловим комплексам не відмовляє у допомозі у вигляді безкоштовного права на прокладку чужих магістралей водозапеспечення через приватні ділянки нашої компанії, що дає можливість значно зекономити та зробити реальною прокладку хочаб з цими комунікаціями у цих жк. Тоді як нам ці магістралі абсолютно не цікаві, адже ми через низьку якість води у центральних мережах селища вирішили відмовитись, та продовжуємо інвестувати у свою станцію підйому та доочистки води з власних свердловин. Також це і стосується автомобільного доступу для проїзду важкої техніки та багатьох інших питань.
Якби у нас було бажання комусь нашкодити, ми могли б зробити це без будь яких слів у інтернеті, достатньо просто не взяти слухавку на черговий дзвінок про послугу. Якщо ж окремі люди, як з боку наших інвесторів так і з боку працівників інших компаній, будуть і надалі займатись боротьбою за премію Дарвіна то ми будемо реагувати. За весь період зібралось величезний об’єм даних про «будівельні злочини» та колосальну непрофесійну будівельну та інженерну халатність, яка чудово дозволяє економити кошти та час при будівництві але стає лотереєю для майбутніх жителів цих будинків. Надіємось до цього недійде, своїх задач вистачає.
На кожен товар свій покупець.
Усю територію парку у найближчі роки закрити парканом плану немає, бюджет надзвичайно високий, але окремі зони відпочинку точно, винятком можуть бути лише місця завчасно заплановані для публічного комерційного використання. Потрапити до закритих майданчиків, зможуть лише жителі та інвестори нашої компанії, за спец перепустками і контроль за порядком цього правила буде жорстко контролюватись без сантиментів. Двори будинків також буде закрито. План на закриття двору між будинками 1,2,3,4,5,6,7,8 вже складено, решта ще буде розглядатись.
У будинку номер 9 маємо 88 приміщень, з них квартири лише 78, два ліфти та ГОЛОВНЕ - 0,6 га ділянки — ТОДІ — як у будинку з меншою вартістю м2 на 0,62 га маємо 350 квартир без урахування комерції, як Ви думаєте, цим людям буде де гуляти, а за автопаркінг є сенс щось писати? Тому і нажаль потрібні паркани та жорстка система контролю доступу.
31 окт 2019 02:00
До вихідних завантажимо на оновлений сайт свіжий фотозвіт.
Станом на сьогодні, будинок 5 вже готовий, подані документи на отримання адреси, після чого одразу забираємо сертефікат на готовність. Електрика, вода, каналізування вже функціонує, інвестори роблять ремонти(фото тих до кого вдалось випадково зайти у гості окремим постом) і найголовніше газ - вже з тижня на тиждень буде також доступний, єдине платежі закривати по ньому лише після сертифікації.
Будинок 6. Сьогодні розвантажили частину матеріалу для декорування першого поверху, вже цими днями розпочнеться встановлення дверей, закінчено роботи з фасаду на терасних поверхах, втсановлені компенсатори висоти там же, на фіналі роботи з укладанням плитки на сходинкових маршах, поки не встановлені двері ремонти ведуться лише по інженерним мережам(електрика, опалення, стяжки, штукатурки) але вже виконуються. Маємо надію на отримання адреси одночасно з 5м будинком, на крайній випадок одразу за ним. Перебіг документальних справ прохання писати або дзвонити особисто мені або менеджеру.
7 будинок готовий увесь фасад на типових поверхах (2-7), на фіналі роботи з гідроізоляції терасного поверху, після яких одразу буде встановлення вікон на цьому поверсі, шпаклються стелі, заливають стяжку у холах(завтра закінчують), інженерний відділ готується приймати заявки на індивідуальні роботи, очікуйте дзвінка та смс, закінчуються монтаж точок підєднання до магістралі водозабеспечення, каналізування та ін, паралельно виконується прибирання на перших поверах для встановлення вікон у комерції. Очікую коментаря юристів та керівництва на рахунок документації, зможу надати усю інформацію особисто кожному у процесі другої половини листопада.
8 будинок. Дах завершено повністю, засклено східний бік, вікна є але не інстальовано лише у декількох квартирах через пройом яких подавали матеріал, розпочато роботи з фасаду, за планом утеплити усю секцію ще у цьому році але декорування виконати вже за відповідними температурними кондиціями, виконано величезний об’єм рельєфних робіт перед будинком, прокладено дорогу та сформовано горизонт для паркомість та зони клумб, закладено магістраль газу до будинку. За перебігом робіт слідкую разом з вами.
9й будинок
Закінчили дах першої парадної, перейшли на каркас 2гої відповідно одразу почнуть перекривати ЛСТК потготовності каркасу, засклення буде відбуватися двома підрядниками з абсолютно ідентичними за характеристиками вікнами для того щоб пришвидшити процес, у парадній 2 компанія Века вже розпочала встановлення. Закінчені перегородки у першій парадній та вже незабаром фінал у другій. За планом приступити до фасаду одразу по готовності встановленню вікон та декорування лише при необхідних температурних режимах.
Будинок 10 за планом отримує свій дах після другої парадної 9го будинку, паралельно розпочнемо засклення. На сьогодні йдуть роботи з плануванням прибудинкової території.
Решта у фотозвіті.


Поки питань більше ніж відповідей, старатимемось виділяти більше часу на них. Керівництво компанії розуміє, що на сьогодні найважливіше, як швидше надати усім інвесторам доступи до своїх квартир, на це працює уся компанія. Нажаль у всіх є слабкі сторони, наша на сьогодні - це терміни будівництва, за що нам соромно і цю проблему у компанії визнали як пріоритетною для подолання. Ми можемо довго скаржитись на ситуацію на ринку праці та важку специфіку цього бізнесу, але поки кожен інвестор не почне будувати щось сам у тих же масштабах то нас не зрозуміє, тому що принаймні 75% інвесторів свої домовленості виконали все решта - наші зобов‘язання перед вами. Ми не проти зібрання з інвесторами, тим паче що з жителями вже робили, це чудова можливість перевести діалог у робочий формат серед тих хто думає, що ми ухиляємось і починає на свій же «бізнес» лаятись. Нам також є що вам сказати. Я поспілкуюсь з керівництвом на рахунок формату зібрання та анонсую усю інформацію. Про таку можливість ви будуте попереджені заздалегідь. На останніх зборах жителів завчасно було обрано «головуючого» представника з боку жителів для збору питань необхідних для обговорення, за декілька днів до зібрання список питань був переданий в жек для того щоб ми могли підготувати відповіді та матеріал по окремим темам. Саме зібрання ми протоколювали щоб усі хто не мав змоги прийти все ж отримали інформацію. Увесь супровід по організації ми візьмемо на себе. Тому по цій темі ще дам інформацію
31 окт 2019 09:33
Спасибо за информацию !
31 окт 2019 09:34
Цитата "RC PARKTOWN":
Нас давно тут не було, є питання які необхідно прокоментувати, а також висловити свою думку з приводу дій по окремих напрямках роботи забудовника, дати відповіді на болючі та окремі питання.

Спасибо, что вернулись на форум) Однак "залишення без руху" означает то, что истец (сельрада) не оплатил суд.сбор. Это дело времени.и сумма указанная в иске это условия договора. Вы хотите сказать что сумма будет меняться в договоре в ходе переговоров?
31 окт 2019 09:43
Цитата "RC PARKTOWN":
Тому по цій темі ще дам інформацію


А зачем забирать сертификат после присвоения адреса? По постанове КМУ 367 можно и после получения сертификата присвоить адрес. Все на выбор застройщика. А учитывая что у Вас спор с сельрадой, она Вам адрес не присвоит

10. Адреса об’єкту будівництва (крім реквізиту, визначеного абзацом десятим пункту 3 цього Порядку) присвоюється за вибором замовника будівництва:

у порядку, визначеному пунктами 11-13 цього Порядку, під час надання будівельного паспорта забудови земельної ділянки (далі - будівельний паспорт) або містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки (далі - містобудівні умови та обмеження). У разі коли до заяви про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки законодавством вимагається подання викопіювання з топографо-геодезичного плану, то таке викопіювання подається у масштабі М 1:500 із зазначенням місця розташування запланованих об’єктів будівництва, а також головного входу до будинку (для будинків);

у порядку, визначеному пунктами 28-34 цього Порядку, після отримання права на виконання будівельних робіт;

у порядку, визначеному пунктами 28-34 цього Порядку, після прийняття об’єкта в експлуатацію.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/367-2019-п
31 окт 2019 09:49
Спасибо за готовность встретиться! Ждём от Вас предложений по дате
31 окт 2019 10:02
Цитата "Северянин":


А зачем забирать сертификат после присвоения адреса? По постанове КМУ 367 можно и после получения сертификата присвоить адрес. Все на выбор застройщика. А учитывая что у Вас спор с сельрадой, она Вам адрес не присвоит

10. Адреса об’єкту будівництва (крім реквізиту, визначеного абзацом десятим пункту 3 цього Порядку) присвоюється за вибором замовника будівництва:

у порядку, визначеному пунктами 11-13 цього Порядку, під час надання будівельного паспорта забудови земельної ділянки (далі - будівельний паспорт) або містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки (далі - містобудівні умови та обмеження). У разі коли до заяви про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки законодавством вимагається подання викопіювання з топографо-геодезичного плану, то таке викопіювання подається у масштабі М 1:500 із зазначенням місця розташування запланованих об’єктів будівництва, а також головного входу до будинку (для будинків);

у порядку, визначеному пунктами 28-34 цього Порядку, після отримання права на виконання будівельних робіт;

у порядку, визначеному пунктами 28-34 цього Порядку, після прийняття об’єкта в експлуатацію.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/367-2019-п


Я передам юристам Ваші поради, але на скільки я знаю процедру змінено, на сьогодні отримати сертефікат про готовність об'єкта можливо після присвоєння адреси. ДАБІ нас і консультує по цьому питанню, на сьогодні маємо надзвичайно адекватний діалог з цією інстанцією. На зустріч розебремо це питання детальніше.
31 окт 2019 11:18
Цитата "RC PARKTOWN":


Я передам юристам Ваші поради, але на скільки я знаю процедру змінено, на сьогодні отримати сертефікат про готовність об'єкта можливо після присвоєння адреси. ДАБІ нас і консультує по цьому питанню, на сьогодні маємо надзвичайно адекватний діалог з цією інстанцією. На зустріч розебремо це питання детальніше.


В порядке КМУ не нашёл требований по адресу

24. Для отримання сертифіката замовник (його уповноважена особа) подає особисто або надсилає рекомендованим листом з описом вкладення чи через електронний кабінет до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю заяву про прийняття в експлуатацію об’єкта та видачу сертифіката за формою, наведеною у додатку 8 до цього Порядку, до якої додається акт готовності об’єкта до експлуатації за формою згідно з додатком 9 до цього Порядку
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/461-2011-п#n241
31 окт 2019 13:33
Отдел продаж – рады вашему возвращению!
Диалог точно лучше игнорирования. Да, хотим собрание инвесторов.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .154156. . .166
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее