Подать объявление

ЖК ParkTown | Парк Таун | Гостомель, ул. Охотничья, 5-17

ЗастройщикBIG development
Сдача ЖК2016 - 2023 г.
Планировки
от 22 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
106из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
7/6%
6/5%
14/11%
33/27%
62/51%
1. . .139141. . .166
08 дек 2018 19:15
И ещё, лично меня не очень волнует застекленность балконов, меня волнуют парадные и нормальные лифты. А так, я переживаю за то, чтобы не получилось так, что застройщик подумал и сделал «и так сойдёт». П.с. Миру - мир!)
08 дек 2018 20:14
Цитата "Dom222":
Причём тут распускать или не распускать слухи? Застройщик не выполнил свои обязательства - это факт, про который ранее тут писали (тоже типа слухи были), а я верил застройщику. Сейчас у меня появилось ощущение, что меня вводят в заблуждение, о том прекрасном доме который я видел на картинках. Я говорю по факту. Лично я не понимаю как можно стеклить дом и не стеклить балконы

Вы обращались с этим вопросом в ОП?
09 дек 2018 08:44
GalinaBev↓ 07.12.2018 15:41
Добрый день, планирую покупку квариры...
Год проживания- Всё отлично, на что следует обратить внимание: обязательно планировать приточно - вытяжную вентиляцию иначе могут быть проблемы с влажностью в квартире, ну и по возможности сделать шумку - есть индивидуумы которые любят доделать ремонт по ночам ( они ведь днём на работе).
Да и ещё один момент, у нас аномально жёлтый цвет снега вокруг домов , даже не знаю с чем связано ;)
11 дек 2018 13:53

Могу предположить, что Вы смотрите на лес из окна второй семяэтажки, туда, где в основном берёзы растут. Так вот это осыпаются берёзы. И, видимо те, которые позже пожелтели осенью.
Фото из сегодняшнего леса. Цвет снега из-за берёзовой "шелухи".
11 дек 2018 14:44
Усім привіт :hi: Пробіжимось по питанням :winky: :

По питанню "как бы" - "Економії". Поки в нас немає жодного пункту де вдалось зекономити. Я залюбки надам можливість індивідуально та особисто переглянути документи на закупки і ви побачите суттєву різницю по відношенню до цін коли і виконувались роботи з прорахунку кошторису. На жаль ціни практично на все ростуть і не зменшуються. Це відчувають усі. Тут клювати у бік держави ніхто не буде, ми знали де ми будуємо і у якому становищу зараз економіка держави, тим не менш з негативного для інвесторів лише терміни здачі, все решта проблеми забудовника. Хоч і з зміщенням строків але ми вже ввели в експлуатацію 4 будинки до яких приєднаються і решта. Тим паче усі будинки у роботі! Немає жодного будинку де б стояла робота хоч і не так швидко як хочеться. Матеріал та оздоблення, навіть фасадна плитка першого поверху вказана у проекті, з чітким розміром та методом укладання, ці документи надає архітектурне бюро і ми не можемо нічого змінювати. Обговорюються лише окремі ситуації коли матеріалу просто немає або не привезти з закордону у адекватні терміни, тоді не рідко доводиться йти на закупівель дорожчих аналогів принаймні вже і сьогодні.
Не рідко ми самі просимо внести коригування у бік покращення, той самий дах ми просили внести у проект замість вітчизняних виробників з товщиною листа 0,45 на перевіреного виробника покрівельних матеріалів ARCELOR з товщиною 0,5 та зменшили крок укладання щоб мінімізувати шанс протікання через роки, що і було зроблено по усім будинкам. Це лише один з прикладів :notsure:

По питанню засклення лоджій:
Ні в якому разі ми не відмовимось від головної концепції! Є нюанси з замовленням у таких масштабах холодного скління та встановлення з подальшою гарантією, на умови співпраці без гарантії ми не погодимось по причині високої вартості цього типу засклення(один комплект коштує у 2х рази більше за звичайний скло-метало-пластик), тому підрядник вимагає ідеальних умов для встановлення, а ми повноцінну гарантійну відповідальність. Нам не відомо більше випадків де б ще хтось у таких масштабах проводив роботи з заскленням лоджій моно-склом на алюмінієвих рамах у ЖК, немає у кого отримати досвід. Тим не менш інсталювання буде виконано обов'язково, якщо буде мати місце затримка у окремих квартирах то буде складено індивідуальний акт зобов'язання з чітко вказаною датою погодженою з власником квартири.

По питанню зміни терміну здачі будинків:
Для повноцінного завершення робіт, від яких залежить отримання сертифіката про готовність
будинка до введення в експлуатацію, нам потрібен додатковий час. За основний принцип
будівництва наших будинків ми взяли якість та комфорт і насамперед незмінність умов оплати
майнових прав, тобто стабільні умови придбань житла. Незважаючи на проведення заходів
компанією-забудовником у вигляді суттєвого збільшення бюджету оплати праці спеціалістів та
залучення нових робітників, виходячи з існуючої вартості житла, нам все одно необхідно
збільшити терміни на виконання окремих етапів робіт через ряд чинників, а саме: відсутність
необхідної кількості кваліфікованих робітників у зв’язку з суттєвим «відтоком» персоналу за
кордон, затримки з боку постачальників матеріалів та підрядників, в результаті чого роботи з
фасадом, цегельною кладкою змістились на зимовий період, що робить неможливим якісно виконати дану частину
роботи. Тому повідомляємо, що термін готовності будинку змінено, що ні в якому разі не звільняє
нас від обов’язків та повноважень збудувати якісне та концептуальне житло для Вас та Ваших
родин.
Станом на сьогодні успішно вжиті усі необхідні заходи для подолання труднощів з персоналом,
тому по отриманню нормативних погодних умов усі роботи з фасадом будуть відновлені, а з цегельною кладкою відновленні вже.
11 дек 2018 16:18
Цитата "dimamak":


С люльками, я смотрю, что-то пошло не так? Они не хотят мигрировать на восток?


Вже нарешті мігрували :winky: Люльки вже переміщені на східний бік.
11 дек 2018 17:08
Ну і звісно питання про "захолустный киевский двор".

На відміну від більшості Київських дворів, де увесь двір і є коктейлем з парко-місць та дитячим/спортивним майданчиком, ми проектували територію для паркування та місця для відпочинку жителів окремо/роздільно.
Ось загальний план від якого відходити не будемо, не точним є лише план самого парку навпроти від ЖК, доріжки та решта там ще не спроектовані відповідно до розташування дерев, як це зробили по всій території ЖК для збереження сосен за якими ведемо пильний догляд:


Ні ви ні Ваші діти не повинні проводити час біля запаркованих авто, принаймні така ідея у проектуванні ЖК. Той дитячий майданчик, який зараз розташований на території парку поблизу будинків Мисливська 3 та Мисливська 5, є тимчасовим. Робота у дворовій території з облаштуваннях спортивного та дитячого устаткування заплановане одразу паралельно з демонтажем будівельного паркану та завершення будівельних робіт поряд з ними.

Жодне авто ще не було запарковано за межами ЖК, я ще жодного разу не бачив жителя який змушений був би залишати своє авто поряд з трасою :notsure: А це означає що місця вистачає! Те що воно запарковане на території для паркування напевне все ж нормально, адже для цього воно і сплановане :notsure:
Звісно ми не можемо побудувати циклічну підземну парковку поряд з парадною, щоб не змушувати власника авто паркувати авто трохи далі ніж вхід у парадну, тут вже справа індивідуальна, когось це може дратувати і тут вже питання економічної складової, усе має свою ціну. Крім того випадки коли у нас хтось паркується на тротуарах надзвичайно рідкісні і не залишаються без зауваження. Тут окрема подяка усім жителям за високий рівень поваги до свого ЖК та гарну самоорганізацію :super: . Усі підтримали дане правило і не довелось знищити територію під'їзду бетонними полусферами, вже просто нудить від них, справжній памятник рівню культури частини нашого населення :ded: .

Підземні паркінги передбаченні і вже будуються, вони дозволять ситуацію з парковкою тримати у межах коли додому захочеться повертатись у любий час і нехай не прямо біля парадної але в любому випадку припаркуєшся, а не коли ти вже їдеш і знаєш, що навряд є хоч десь місце.

Якщо ось такі "захолустные" двори будуть всюди у Києві чи області, яка вже у більшості випадків не відрізняється від більшого брата простором біля будинків, то будемо лише раді, але поки таких вкрай мало :(


Оздобленою ця територія виглядатиме ще краще, але нам є над чим працювати. Звісно ще є 8га паркової зони, яка навіть готовий двір розвантажить повністю і дозволить зберегти затишок і тишу на території ЖК. Поки на все потрібен час і розумний підхід. Зробимо все щоб вас не розчаровувати адже підтримки з боку жителів та (майбутніх жителів звісно також, ми не розділяємо цих понять :yes: ) чи мало і за це величезне дякую! Доволі часто поради та побажання жителів стають на вагу золота і дозволяють або швидко виправити, або взагалі уникнути помилок чи труднощів.
12 дек 2018 11:23
Цитата "Лесной эльф ":
GalinaBev↓ 07.12.2018 15:41
Добрый день, планирую покупку квариры...
Год проживания- Всё отлично, на что следует обратить внимание: обязательно планировать приточно - вытяжную вентиляцию иначе могут быть проблемы с влажностью в квартире, ну и по возможности сделать шумку - есть индивидуумы которые любят доделать ремонт по ночам ( они ведь днём на работе).
Да и ещё один момент, у нас аномально жёлтый цвет снега вокруг домов , даже не знаю с чем связано ;)

Спасибо за ответ. С вентиляцией будет муж разбираться, я в этом ничего не понимаю :) Желтый снег не видела, когда приезжали, обращу внимание. Очень понравились сосны и чистый воздух. Красиво. Может будем соседями :)
14 дек 2018 09:51
Цитата "DeA1":
[attachment=0]DC5763E3-1678-4CA4-AF07-691ACADB6CD4.jpg[/attachment]
Могу предположить, что Вы смотрите на лес из окна второй семяэтажки, туда, где в основном берёзы растут. Так вот это осыпаются берёзы. И, видимо те, которые позже пожелтели осенью.
Фото из сегодняшнего леса. Цвет снега из-за берёзовой "шелухи".


Да как раз дело тут не в берёзах и шелухе , наш жк построен для людей с собаками и для их удобства. В такой снег не хочется им по снегу в лесу выгуливать своих любимцев, проще вокруг домов пройтись , а мы потом с детьми должны ходить как по минному полю . Уважаемые любители животных выгуливайте своих питомцев в лесу . Весь свеже выпавший снег вокруг домов об...й вашими животными!!!
18 дек 2018 10:49
Цитата "RC PARKTOWN":



[attachment=0]IMG_7837.JPG[/attachment][attachment=1]IMG_5762.JPG[/attachment][attachment=2]IMG_5749.JPG[/attachment][attachment=3]IMG_4230.JPG[/attachment]

Оздобленою ця територія виглядатиме ще краще, але нам є над чим працювати. Звісно ще є 8га паркової зони, яка навіть готовий двір розвантажить повністю і дозволить зберегти затишок і тишу на території ЖК. Поки на все потрібен час і розумний підхід. Зробимо все щоб вас не розчаровувати адже підтримки з боку жителів та (майбутніх жителів звісно також, ми не розділяємо цих понять :yes: ) чи мало і за це величезне дякую! Доволі часто поради та побажання жителів стають на вагу золота і дозволяють або швидко виправити, або взагалі уникнути помилок чи труднощів.


Да, сосны красивые. Парк подкупает. Если все будет сделано, как рассказывают менеджеры, должен получится хороший жилой комплекс. Приятно читать, что к советам жителей прислушиваются. Не часто такое встретишь ...
19 дек 2018 15:18
Дуже дякуэмо Парк Тауну за свято Святого Миколая , яке влаштували для дiтей та дорослих , за ту чарiвну атмосферу та враження.
30 дек 2018 15:25
Посмотрел отчет от 28.12.2018 и не увидел в нем никаких изменений по 6 дому(кроме установки окон на террасном этаже). Внутри что, ничего не изменилось?
02 янв 2019 21:08
Соседи, добрый вечер!
ШУМОИЗОЛЯЦИЯ.
Мы купили квартиру в девятом доме, планируем содержание и бюджет ремонта. Вопрос к тем, кто уже живет - рекомендуете ли тратиться на шумоизоляцию?
Кто делал - во сколько обошлась на квадратный метр?
По всей квартире или отдельные места?
Нужна ли обесшумка между комнатами внутри квартиры?
Я поискала поиском по форуму по ключевым словам, но ничего толкового не нашла - то ли этот вопрос не поднимался основательно, то ли поисковой механизм работает плохо.
07 янв 2019 11:39
Цитата "Нездешняя":
Соседи, добрый вечер!
ШУМОИЗОЛЯЦИЯ.
Мы купили квартиру в девятом доме, планируем содержание и бюджет ремонта. Вопрос к тем, кто уже живет - рекомендуете ли тратиться на шумоизоляцию?
Кто делал - во сколько обошлась на квадратный метр?
По всей квартире или отдельные места?
Нужна ли обесшумка между комнатами внутри квартиры?
Я поискала поиском по форуму по ключевым словам, но ничего толкового не нашла - то ли этот вопрос не поднимался основательно, то ли поисковой механизм работает плохо.


Шумоизоляция нужна, хоть Park Town и использует лучшее решение по снижению шуме (двойной кирпич) между соседями, но конструктивная особенность монолита из бетона предполагает обязательную дополнительную звукоизоляцию.

Диалог жильцов:

VZ: — Парктаунцы, кто живет уже. Подскажите, как у вас со звукоизоляцией дела обстоят между квартирами? Как этот керамоблок ведет себя? Слышно соседей? И пол-потолки бетонные пропускают какой то звук?

G: — Все чутно:)

DK: — У меня керамоблок толщиной 250мм разделяет две комнаты. звукоизоляция даже у такого слоя не очень хорошая. нужна доп. шумоизоляция

AP: — Слышно все(ohno): и телевизор соседей сверху, и разговоры соседей в соседней квартире - ну или может строители так громко говорят(laugh)

VU: — Звукоизоляция нужна. И нужна с двух сторон. Без звукоизоляции слышно о чем говорят в комнате через стену

VI: — Слышно
07 янв 2019 14:17
tchome _ спасибо огромное! Будем изолировать, значит.
09 янв 2019 13:37
Є дві великі претензії до забудовника - живут тут уже рік (2 сімка)

- ліфти. Нажаль забудовник не встановив ліфти у будинку. Точніше лише у частині парадних - по інших 3 - терміни постійно переносяться. І мене не цікавить уже перекладання провини на компанію ОТІС - ми купували квартири не у ОТІСа, а у ЖК Парк Таун.

- світлофор і розмітка - зараз щоб перейти дорогу потрібно танці з бубном провести. Перебігання траси - то мега небезпечно. Для чого будувати будинок і не організувати інфрастурктуру - питання(((
09 янв 2019 15:33
А какое отношение имеет застройщик к дороге и светофору? Напишите самостоятельно письмо в Укравтодор и запросите изменений, которые Вам необходимы. Можете подключить небезразличных соседей и написать коллективное письмо.
22 янв 2019 22:32
Новогоднее предложение в ЖК Park Town

До конца января в ЖК Park Town от застройщика ИСК «Стройинвестгрупп», действует новогоднее предложение на покупку 2-комнатных и 2-уровневых квартир.
23 янв 2019 15:03
Цитата "RC PARKTOWN":


Очень крутая идея! Понятно что она не решает отсутсвия офиса или кабинета но все же на период отличной погоды, позитивная альтернатива. Относительно розеток возьмем на заметку, йуг фай запларирован в любом случае. Может пока рано анонсировать но все же... мы рассматриваем вариант с выделением одного из коммерческих помещение в составе ЖК для создания ВоркХаба, где Вы сможете на час, день, неделю.... арендовать по адекватным тарифам себе рабочее место где будет отдельный стол, переговорная, кухня, вообщем все условия для работы с минимальными затратами. Не будет необходимости работать дома, «мучать» планировку квартиры, свою семью и близких своей работой) или снимать/покупать целый офис что конечно же затратно.
Но в любом случае просто доступ к йуг фай и сети електрики - это крутая идея, спасибо за нее!
С уважением, Лучков Тимур.


Тимур, это было бы супер! Рассматриваем покупку квартиры в вашем ЖК для того чтобы жить и работать удаленно, мы "айтишная" семья и для нас эта опция была бы очень весомым аргументом
05 фев 2019 06:38
Давно не было вестей о сдвигах в строительстве.
Тимур и команда, расскажите – как дела?
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .139141. . .166
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее