Подать объявление

ЖК ParkTown | Парк Таун | Гостомель, ул. Охотничья, 5-17

ЗастройщикBIG development
Сдача ЖК2016 - 2023 г.
Планировки
от 22 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
106из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
7/6%
6/5%
14/11%
33/27%
62/51%
1. . .8284. . .166
04 май 2017 20:22
Что со сроками сдачи, ОП скажет что то? И хотелось бы увидеть новый фото отчет.
05 май 2017 13:06
скажите, кто во второй семерке на этажах выше 4-го планирует уже ремонт? все ждут монтажа лифтов или ктото процесс начал уже?
05 май 2017 15:44
Уважаемые соседи, поделитесь, пожалуйста, опытом. Кто уже успел получить ключи, вы платили только "держ.мито" около 2к гривен, или же были еще какие-то расходы? Возможно, ПТ выставляет какие-то дополнительные счета (если да, то правильно ли это?)?
05 май 2017 18:41
Цитата "Snail":
только "держ.мито" около 2к гривен

А о каком держ.мите идёт речь?
05 май 2017 20:49
Цитата "Snail":
Уважаемые соседи, поделитесь, пожалуйста, опытом. Кто уже успел получить ключи, вы платили только "держ.мито" около 2к гривен, или же были еще какие-то расходы? Возможно, ПТ выставляет какие-то дополнительные счета (если да, то правильно ли это?)?

Это не держмито. ПТ выставляет доп. счет за оформление документов. Не знаю почему.
06 май 2017 14:45
Цитата "Bershik":

А о каком держ.мите идёт речь?

Извините, могу путаться в терминологии. Имел в виду те деньги, которые буду платить у нотариуса.
Но насколько я понял, ПТ мне выставит ещё один счёт, приблизительно в ту же сумму (2к грн) за подготовку документов. Вот и вопрос к тем, кто уже проходил это: что это за ценная такая услуга/документация? Типичная ли это ситуация?
Повторюсь, я мог что-то неправильно истолковать, но меня смущает вот что: зимой я спрашивал у одного из менеджеров ОП, какие мне ожидать ещё затраты для финализации приобретения и оформления квартиры. Я получил однозначный ответ - 2 или 2,5 тысячи у нотариуса. И всё!
Я понимаю, что учитывая стоимость квартиры, плюс-минус две тысячи роли не играют, и если такая необходимость оправдана - конечно же это не станет проблемой. Просто я не люблю такие цыганские финты, когда при расчёте сумма отличается от изначально заявленной.
06 май 2017 15:04
Добрый день! Если я правильно Вас понял, то 2000грн это стоимость услуг нотариуса за оформление документов.
06 май 2017 15:17
Привіт.
Мені теж повідомили, що необхідно буде заплатити ще 2тис. грн просто за оформлення документів тех паспорту і тп.
Це абсолютно не нормально, мені як інвестору після здачі будинку зобов'язані видати документи для реєстрації права власності.
Крім цього, сказали, що в 1 дев'ятці планують видавати ключі з середини травня..строк здачі поки невідомий. Теж дивна ситуація)) я не збираюсь робити ремонт поки не отримаю всіх документів і не прийму квартиру за актом.
Всупереч умовам договору стіни всі так і не штукатурать, за документи які зобов'язані видати -плати, що далі?
06 май 2017 16:16
Мы когда оформляли свою квартиру, то тоже заплатили 2ооо грн. за пакет документов (куча бумажек для регистрации). Потом за 5 дней и 184 грн. нам провели регистрацию на Леси Украинки 1. :smoke: Вообще никаких проблем с этим не было, только на печерск ездить не очень. Но у частных нотариусов всегда дороже. Вы вот зря так расстраиваетесь, нам хоть выбрать у кого регистрироваться дают, у меня коллега купил в буче - у них только от застройщика регистрация (в районе 45оо грн).
Сосед с второго дома рассказывал, что он договор подписывал у нотариуса, и там платил так же 2ооо грн за услуги и гос. пошлину, по-моему, он уже и документы собрал (1я секция) - спрошу у него по возможности что и как там?))
06 май 2017 16:45
Не знаю хто там за що платить і чому це робить.
У вас є договір де зазначено, що після введення в експлуатацію забудовник видає довідку про сплату всієї суми, а потім і всіх документів.
Жодних умов, що за видачу таких документів необхідно платити гроші і їх розмір не зазначено. А якщо вам скажуть платіть не 2 тис., а 10 тис.? звідки береться ця сума і на підставі чого.

Після здачі будинку вам зобов*язані видати пакет документів, а далі або йдіть самі в реєстраційну службу і реєструйте, або йдіть до нотаріуса платіть ще за його послуги і так само реєструйте ваше право.

Особисто я напевно буду ітак писати претензійю Думен Г.І. за відсутність штукатурки стін то можна буде і за відсутність документів написати відразу)))
Хоча врахуйте також те, що за затримку здачі будинку вам мають заплатити нейстойку такщо можете просто зарахувати цю суму за видачу докуменітв)))
06 май 2017 18:50
Усім доброго вечора! Судячи з жвавих обговорень з'явилось чимало питань на які я по порядку дам відповіді. Насамперед додаю фотозвіт зроблений 05.05.2017.

Загалом не зважаючи на свята роботи у ЖК велись хоч і звісно не так активно як до свят. Більша частина бригад від'їхали на пасхальні свята. Повний об'єм робіт відновлюємо вже з середи 10.05.2017.

Далі по порядку:

У другому семиповерховому будинку розпочато реєстрацію право-власності. Обіцяють у цьому місяці поставити останні підписи декларації 2-3 секцій. 2-3 секції матимуть одну декларацію, аналогічно було і у першій семиповерхівці.
Замовлено озеленення довкола будинку та завершуємо роботи останньої шостої парадної. Проведено інспекцію квартир, вже завершуємо виправлення виявлених дефектів штукатурення та ін. Робимо все щоб підписання акту було суто формальною процедурою і не забирало час у майбутніх жителів.
Перший дев'яти поверховий будинок. На сьогодні робота у парадних ведеться вже на нижніх поверхах. Інстальовано технічні шафи, завершуємо плиточні роботи на сходинкових маршах. Дуже сподобалось як виглядає вхід у парадну будинку, мозаїка виглядає дуже гарно. Також замовлено озеленення довкола будинку, не зважаючи на свята розпочали роботу по східній частині фасаду.
Дякуємо усім за розуміння та терпіння пов'язане з незначною але затримкою будинку. Робимо все щоб розпочати видачу ключів та реєстрацію права власності. Усім у кого є питання та звернення обов'язково звертайтесь у ВП.
Другий дев'яти поверховий будинок.
Розпочато фасадні роботи з східної стороні, паралельно вже інсталюємо балконні огорожі. Південна сторона фасаду завершена, залишилось лише пофарбувати лінії вікон. Просувається робота з покрівлею, після фарбування фасаду з півдня буде демонтовано будівельну люльку та завершено покрівлю останньої частини даху. Очікуємо на склопакети від виробника для засклення західної частини фасаду.
Будинок 5-6.
Хоч і не повним складом бригади але все ж просуваються роботи з цеглою навіть в період свят. Була можоивість піднятись на 8й поверх і вигляд просто вражає.
Проводиться очистка поверхів від будівельного сміття та підготовка до зведення міжкімнатних стін.
Будинок 7-8.
Зводемо каркас першого поверху у 7 та 3го поверху у 8му будинку. Під час фотозвіту якраз заливали плиту перекриття між 3 та 4м поверхами.
Будинок 9.
Котлован готовий, на фіналі також сусідній котлован паркінгу. Вже після свят починаємо роботи з заливкою бетону.

Ми розпочали роботу на другим заїздом на територію ЖК. Знаходиться він перед відділом продажу. Після свят ми тимчасово закриємо існуючий в'їзд для того щоб закінчити роботи по оздобленню дорожнього полотна та розширити власне сам заїзд.
Ще раз дякуємо усім за терпіння та за те що здебільшого знаходите можливість обговорювати питання які турбують наживо або у телефонному режимі. Я неодноразово повідомляв що не всі питання ми маємо змогу обговорювати на форумі, не вся інформація має бути відома конкурентам чи ін.
Дякуємо також за активність на форумі. Чекаємо усіх охочих на перегляд :hi:

З повагою, Лучков Тимур.
06 май 2017 19:46
Спасибо, Тимур, как всегда за оперативный ответ и конечно же за фото)) Давно уже не были в Парктауне, приятно увидеть значительные изменения, комплекс становится все краше и краше.
На счет оплаты за пакет документов не вижу ничего необычного, при покупке квартиры нас предупреждали о возможных затратах, это еще хорошо что можно самим выбирать где регистрировать право собственности а не добровольно принудительно)
Сайт, кстати, очень классный получился, интерактивно, удобное меню, и правда как интернет магазин :super:
С майскими праздниками всех) и будем ожидать скорого завершения строительства наших домов. Соседям со второй птички привет)
06 май 2017 19:48
Цитата "12346":
Привіт.
Мені теж повідомили, що необхідно буде заплатити ще 2тис. грн просто за оформлення документів тех паспорту і тп.
Це абсолютно не нормально, мені як інвестору після здачі будинку зобов'язані видати документи для реєстрації права власності.
Крім цього, сказали, що в 1 дев'ятці планують видавати ключі з середини травня..строк здачі поки невідомий. Теж дивна ситуація)) я не збираюсь робити ремонт поки не отримаю всіх документів і не прийму квартиру за актом.
Всупереч умовам договору стіни всі так і не штукатурать, за документи які зобов'язані видати -плати, що далі?


Прошу бути об'єктивним та не перекручувати інформацію на свій негативний лад. Менеджер повідомила Вам що уже 14-15 травня будуть встановлюватись вхідні двері і у випадку крайньої необхідності та подачі відповідної заявки можна буде отримати доступ до квартири. Сама процедура офіційна і передбачає огляд квартири на наявність або відсутність дефектів та підписання акту огляду. Ми ніколи нікого не примушували забирати ключі без підписання документів, а навпаки - за коректну процедуру.
Останній рік ми стараємось усі діалоги у надважливих питаннях вести через електронну пошту оскільки маємо десяток ситуацій коли клієнт просто ігнорує важливу інформацію та відповідальність перекладає на забудовника який тільки і "думає як би зробити свому майбутньому жителю погано". Помилки звісно є і з нашого боку але навіть ми особисто не рідко несемо матеріальну відповідальність за свої помилки аби створити максимально сприятливі умови для клієнта. Це є нормально адже всі розуміють рівень відповідальності.
Зміна порядку проведення процедури замірів фактичних площ будинку та квартир суттєво змінила вартість робіт починаючи з 2015, як на документацію для забудовника так і для кінцевого замовника. Тому ми у ході діалогу до заключення договору наголошуємо що є витрати у ході отримані пакету документів, розмір їх регламентується компанією підрядником. Тим паче що це передбачено договором. Невже ви думаєте компанія збагатіє на 2000 грн.? В наших Українських реаліях ми постійно маємо збільшення собівартості будівництва яке на Вас не перекладаємо.
Такі зміни цін на послуги та матеріали відбуваються останній рік майже щомісяця! З розумінням ставимось до своїх клієнтів, не включаємо індексацію в договори чи ін. Якщо ж Вам бракує інформації чи ви не згодні і саме головне - Ваш запит ігнорують.... то чому Ви не звернулись хоча б до мене. Я завжди намагаюсь на своєму рівні допомогти чи надати розумне пояснення. Мій телефон 0675491007.
З повагою, Лучков Тимур.
06 май 2017 19:54
Цитата "anna valerious":
Спасибо, Тимур, как всегда за оперативный ответ и конечно же за фото)) Давно уже не были в Парктауне, приятно увидеть значительные изменения, комплекс становится все краше и краше.
На счет оплаты за пакет документов не вижу ничего необычного, при покупке квартиры нас предупреждали о возможных затратах, это еще хорошо что можно самим выбирать где регистрировать право собственности а не добровольно принудительно)
Сайт, кстати, очень классный получился, интерактивно, удобное меню, и правда как интернет магазин :super:
С майскими праздниками всех) и будем ожидать скорого завершения строительства наших домов. Соседям со второй птички привет)


Дякую за Ваш відгук, хоча оперативність останнім часом то не зовсім про мене, тут буду об'єктивним :winky:

За сайт також дякую! Там ще великий пласт роботи та попереду останні але вагомі коригування. Вибачте за тимчасові незручності. Команда розробників вже закінчує останні виправлення. Ми зможемо наповнити блоки у яких ще немає інформації і головне надати українську версію.
З повагою, Лучков Тимур.
06 май 2017 21:39
12346, на самом деле теперь уже знаете. Пользоваться своими правами - никто не отменял, посему ок. Правда, не соглашусь в части "...А якщо вам скажуть платіть не 2 тис., а 10 тис...?" - это уже из области "а если б все с моста прыгали", но тем не менее 1о ооо платить бы не спешил, узнавал бы почему так дорого. :notsure:
Наш дом сдан уже, а вот на счёт компенсации в уплату за документы (по Вашему дому/квартире) - хорошая идея, спросите у оп можно ль так сделать.
Касаемо штукатурки, то у нас в квартире не делалась бетонная стенка, зато нам санузел поштукатурили. Конечно, кому - как, но для меня это оказалось лучше, так как я делал проф. шумоизоляцию (по секрету: в том числе для отменной работы акустической системы :super: ).
Успеха в Вашем вопросе и поскорее начать "ох уж этот ремонт")))) :super:
06 май 2017 21:53
Добрый вечер!
Посмотрел последние фото отчеты - действительно классные :yes:
Соседей из второй семерки с началом нового пути :)Получение ключей и ремонт - это новые этапы в жизни :yes: ))) Передаю ПРИВЕТ и Вам во вторую "птичку" :winky: Всем мира и добра :yes: :yes: и с наступающими праздниками!!
P.S. и да, видели мозайку при входе в парадное в первой 9-ке - это реально круто!!
07 май 2017 19:18
Цитата "Igor_Smith":
12346, на самом деле теперь уже знаете. Пользоваться своими правами - никто не отменял, посему ок. Правда, не соглашусь в части "...А якщо вам скажуть платіть не 2 тис., а 10 тис...?" - это уже из области "а если б все с моста прыгали", но тем не менее 1о ооо платить бы не спешил, узнавал бы почему так дорого. :notsure:
Наш дом сдан уже, а вот на счёт компенсации в уплату за документы (по Вашему дому/квартире) - хорошая идея, спросите у оп можно ль так сделать.
Касаемо штукатурки, то у нас в квартире не делалась бетонная стенка, зато нам санузел поштукатурили. Конечно, кому - как, но для меня это оказалось лучше, так как я делал проф. шумоизоляцию (по секрету: в том числе для отменной работы акустической системы :super: ).
Успеха в Вашем вопросе и поскорее начать "ох уж этот ремонт")))) :super:


Добрий вечір, на рахунок оформлення права власності на квартиру, мені все обійшлося в Сервісному центрі "Готово" в 184грн. , додаткових платежів за отримання самих документів в "Парк Тауні" не було, тобото тих 2000 грн. так як Ви пишете ми не платили. Чому так, не знаю. Ми власники квартири в першому 7 пов. будинку , документи оформляли восени 2016.
07 май 2017 19:32
Добрий вечір, хочу запитати у власників квартир в першому 7 пов. будинку, чи хтось із Вас вже отримав компенсацію за несвоєвчасніть здачі будинку, і за невідповідність квадратних метрів. Я вже 3 місяць чекаю , в офісі ПТ тільки обіцянками годують, хоча я думаю якби квадратура квартири була більша , то нас би зобов`язали доплатити. Бо саме такі питання на форумі чомусь не підіймаються.
11 май 2017 19:24
Когда вы доделаете сайт и выложите нормальные визуализации? Нет ни проекта ни входных групп при дворовой территории ничего про ЖК.
12 май 2017 19:30
Цитата "Gleb S":
Когда вы доделаете сайт и выложите нормальные визуализации? Нет ни проекта ни входных групп при дворовой территории ничего про ЖК.


"- Вам шашечки, или ехать?"
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .8284. . .166
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx