Подать объявление

ЖК "Park Tower", Вінниця, вул. Першотравнева

16 июль 2015 12:30


Житловий комплекс "Park Tower"
Вінниця, вул. Першотравнева ( перехрестя Пугачева )
Забудовник: "АгробудМеханізація"



Сучасна архітектура житлового комплексу – це не просто приємний вигляд фасадів із панорамним склінням. Це ще й якісні, максимально екологічні будівельні матеріали, високопрофесійна робота фахівців і тривалі терміни експлуатації.

Квартири мають високі показники пожежостійкості, звукоізоляції, низькі показники теплопровідності. Площі та планування взагалі дозволяють почуватися максимально комфортно. Затишні кімнати допоможуть зберегти теплу атмосферу у вашому домі на довгі роки. Стелі в квартирах високі – 3 метри, що візуально розширює простір.

Новобудова з оригінальними іспанськими ліфтами, фірми «Євроформат» які будуть діяти по картковій системі, броньованими дверями, утеплена по всьому фасаду, під’їзд до будинку автоматизований та знаходиться під цілодобовою охороною. Всього планується збудувати 125 квартир і паркінг на 52 місця. Перший поверх 2-х секцій буде під комерційне використання. В них буде розміщений банк, супермаркет, медичний центр. На території житлово-офісного комплексу є місця для паркування автомобілей, територія буде огороджена а також буде охоронятися цілодобово.

Забудовник житло-офісного комплексу- ПРАТ « АгробудМеханізація ». Компанія створена в 1989році і є однією з лідируючих на ринку будівництва і нерухомості в Україні. Включає в себе кілька підприємств.
22 янв 2016 21:12
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее