Подать объявление

ЖК Отрадный | ИнтерГал-Буд | ул. Академика Каблукова

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2019 - 2021 г.
Планировки
от 32 274 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 86.
11/13%
10/12%
24/28%
26/30%
15/17%
1. . .104106. . .150
13 янв 2019 17:02
Цитата "St_Iv":
Шановні сусіди!
Мене в першу чергу в цій ситуації ображає те, що Забудовник хоче нас обманути! Я не прошу чогось більшого чи того, за що не платив.
Переваги автономного опалення (АО), я думаю, і так всім зрозумілі, плюс вартість квартири з АО на ринку є вищою. Тому я (думаю ви також) хотів би отримати те, за що заплатив.
Тому враховуючи, що Забудовник пише про те, як непокоїться про своїх клієнтів та має хорошу репутацію на ринку, міг би спокійно і по чесному вирішити це питання!!!
Навіщо доводити до якихось суперечок!?
Гроші люблять тишу!!!


Шановний, не підбурюйте людей до невірних/конфліктних кроків.
Даній новині, про зміну системи опалення вже майже рік. Вона видана 22 березня 2018 - МИНУЛОГО РОКУ. https://vidradnyi.com.ua/ru/news/izmeneniya-v-sisteme-otopleniya-v-domakh-3-4-i-5-zhk-otradnyy/

Індивідуальне опалення це був "невдалий" маркетинговий хід компанії. Ну от молодий необізнаний менеджер нам попався. Відомо, що згідно ДБН індивідуальне газове постачання в квартири будинків вище 9го поверху заборонено (у нас 16). Керівництво компанії спохватилося і змінило протиправні умови. Вам просто не можуть продати таку квартиру, вірніше здати в експлуатацію будинок з такими квартирами, а потім Вам продати. Те що Ви підписали такий договір і не вказали на його протиправність з метою його зміни - ваші проблеми.

До вашого відома (читайте уважно ваш договір), забудовник в будь-який момент до підписання основного договору може розрвати з вами попередній договір і повернути ваші гривні без індексації без пояснення умов.

Не створюйте собі і іншим проблем. Підпишіть додатковий договір, в якому бідуть відмічені зміни і все.
13 янв 2019 17:22
Цитата "noname_unused":
Подскажите пожалуйста. У меня в предварительном договоре указана цена без ПДВ. Означает ли это, что мне придется дополнительно оплачивать 20% от стоимости жилья? В отделе продаж этот момент никто не уточнил, а просто посчитали итоговую суму.


Шановний. Читайте законодавство і перед тим як витрачати 40-60к$ все таки до кінця випитуйте, що і коли ви будете сплачувати.

При першій покупці нерухомості ніякі податки не сплачуються, ПДВ в тому числі.
Ви оплачуєте лише нотаріальний сбір 900 грн. та 1% держмита на місці за те, що типу держава буде захищати цей договір.

Є один момент, що держмито оплачується при підписанні основного договору, а ми його сплачуємо при підписанні попереднього. В даному випадку компанія бере на себе витрати по сплаті держмита при підписанні основного договору.

Ще ви повинні бути готові доплатити ~1k$, якщо метраж вашого житла раптово збільшиться в межах 1-1,5м2. Думаю, що ті хто брали з ремонтом їх така участь не торкнеться... Побачимо. Доплатити треба перед підписанням основного договору, а його ще ніхто, в даному ЖК не підписував.

Все ж, хто вже отримав право доступу в 1/2й будинки поділіться досвідом/інформацією... При прийомці ваші квартири повинні були обміряти (і ви під цими данними ставите підпис, що згодні)... Як і наскільки змінився метраж відносно того, що зазначений у договорі.
13 янв 2019 21:10
А подскажите, кто уже был в 3/4 доме, что будет по стояку на месте, которое планировалось под газовый котел?
13 янв 2019 21:21
Цитата "Oleksandr_1986":
В даному випадку компанія бере на себе витрати по сплаті держмита при підписанні основного договору.



Шановний, ну Ви вже так дуже не вихвадяйте компанію, затикаючи людям рот відразу по двох гілках. Звісно наш забудовник має гарну репутацію і в цілому хороший хабуовник
13 янв 2019 21:30
... сорі... хороший забудовник. А от щодо доброї волі і взяття на себе сплати держ мита 1% від основного договору, так можу Вам сказати, що сплатити держ мито сторони зобов'язані тільки при укладані основного договору, під час укладання попереднього - за замовчуванням держ мито не сплачується, а як сплачується - то автоматом переноситься за основний. Тому це забудованик так жартує, коли говорить, що щось сплачує, бо по факту Ви сплачуєте держ мито при укладанні попереднього, а пенсійний при укладанні основного.... Звісно щоб так робити, то забудованику треба домовитись з нотаріусом, щоб той підігрував.... але ж я не думаю, що Ви будете розповідати, шо нотаріуси у них незалежні сторонні особи..... Проте так чи по іншому, але це політика переважної більшості забудовнків, тому пропоную це сприймати як ринкові відносини....
13 янв 2019 21:39
Цитата "Bruno_Tattaglia":
А подскажите, кто уже был в 3/4 доме, что будет по стояку на месте, которое планировалось под газовый котел?


3й дом. Планировка как у вас 1в1
Вот что будет:
13 янв 2019 22:59
Цитата "Rio_3":



Шановний, ну Ви вже так дуже не вихвадяйте компанію, затикаючи людям рот відразу по двох гілках. Звісно наш забудовник має гарну репутацію і в цілому хороший хабуовник



Я нікого не вихваляю. Роти людям точно не затикаю.

Прошу не створювати проблем на рівному місті.
Повідомляю лише про практику і власний досвід.

Вас прошу не писати власних фантазій подібного роду (як в попередньому повідомленні) і не вводити людей в оману... не створювати ситуацій масової істерії...

Проблеми треба вирішувати, а не їх створювати.
14 янв 2019 02:53
Про власні фантазії і оману це Ви добре придумали, але тоді читайте роз’яснення у листі Державної податкової адміністрації України 28.04.2007 № 2119/К/17-0315, № 8727/7/17-0317

...При укладанні та нотаріальному посвідченні основного договору купівлі-продажу нерухомості державне мито, сплачене за нотаріальне посвідчення попереднього змішаного договору, поверненню не підлягає, проте зараховується до сплати суми державного мита за нотаріальне посвідчення основного договору....
14 янв 2019 11:56
Думаю що в другий будинок інтернет і тєлік всеж таки заведе "Саннет".
Я оформив заявку зателефонувавши до них.
Почув шо я шостий кому треба інтернет в другому будинку.....
Тай таке....
14 янв 2019 16:55
Что-то совсем ОП в разнос ушёл. Камера показывает мутно-руки отсохли тряпкой по объективу пройти. С 21 декабря не обновляется динамика строительства. Обещают с прошлой недели устранить и никак.
14 янв 2019 22:24
Всем привет. Есть ряд вопросов по электропроводке в квартире. Ответьте, пожалуйста, кто в теме.

1. На какую нагрузку по току рассчитан вводный в квартиру автомат?
2. Сколько фаз подводят в квартиру?
3. Сколько автоматов ставят внутри квартиры с ремонтом (ставят ли общий и отдельные на освещение, розетки, духовку, плиту, бойлер и т.п.)?
4. Подводят ли заземление в квартиру?
5. Проводка медь? Скрученная или моножильная (может кто проверял)?
6. Выключатели одноклавишные или двуклавишные?
7. Заводят ли в комнату теле и интернет кабель?
8. Можно ли где-то достать стандартную схему электропроводки по своей квартире?
9. Кто договаривался с электриками - что можно было поправить (добавить розетки, автоматы, отдельный контур к бойлеру и т.п.)?
10. Провод прокладывают на голую стену под штукатурку или штробят штукатурку?
15 янв 2019 03:43
Догадываюсь кто может быть в теме на стройке. Марьян-бригадир электриков на стройке и прораб Дмитрий.
15 янв 2019 12:02
Всім доброго дня.
Нікого не підбурював і не збирався!
Проблем також сподіваюсь нікому не створив!?
У кожного є своя голова!!!

всім всього найкращого!
15 янв 2019 18:34
Цитата "St_Iv":

- автономний котел коштує приблизно 1-1,5 тис. доларів. Це річ, за яку ми заплатили при підписанні договору.

что-то я не припомню чтобы я платил деньги за котел. Точно помню всю сумму - общая площадь умноженная на цену за кв. метр + всякие там пошлины, оплата нотариусу и т.п. мелочовка. С чего вы взяли что стоимость котла была заложена в оплату предварительного договора? Какую точно сумму вы заплатили? Не может быть приблизительная 1-1,5 тыс - есть точная сумма до гривны.
По поводу минусов согласен, но считаю, что тут не вина застройщика. Если для Вас это был основной фактор выбора именно этого ЖК, то по-идеи, Вы можете разорвать договор без штрафных санкций, сославшись на изменившиеся условия (не уверен, надо общаться с юристом)
17 янв 2019 09:42
Добрий день сусіди. Нарешті вирішив зареєструватися, а не просто читати. Я інвестор 5 будинку, 9 поверх. Хотілося б получити інформацію від власників квартир 1 і 2 будинку:
1. Ви заключили основний договір? (якщо ні то що каже на це забудовник).
2. Яка на даний момент ситуація з гарячою водою? (оприділяюся чи потрібно буде ставити розводку під болєр).
3. По яких тарифах ви зараз платите за комінікації?
4. Чи підписували договір з ЖЕК на обслуговування?
17 янв 2019 11:11
Дом 2. 1. Нет. Дом не введён в эксплуатацию. 2. Нет. Обещают (не знают когда). Водонагреватель достаточно подключить в систему г/в и перекрыть ее подачу в квартиру. 3. Как для предприятий. 4. Да.
17 янв 2019 11:17
1. Не заключили. Дома не сданы. Когда будут сданы хз.У первого дома был срок сентябрь 2018-сорван. У второго срок заключения не позднее марта 2019-ждём.
2.Делайте разводку.Пригодится."За плечами не носить".
3.По "конским" тарифам.
4.Кто-то подписал, кому было не в терпёж и кто реально хотел вселиться в не сданный дом.Кто-то ждёт официальной сдачи дома и подписание основного договора.
17 янв 2019 19:28
Yevhen P 2/8/61:
З приводу вікон і балконів : напишіть номер своєї квартири по 2му будинку в кого є проблеми з вікнами (дує з ущільнювачів, не працює нормально механіки або ще щось) і я передам список Івану. Приїдуть працівники, перевірять і налагодять все що необхідно.
18 янв 2019 08:19
Цитата "Bruno_Tattaglia":
Всем привет. Есть ряд вопросов по электропроводке в квартире. Ответьте, пожалуйста, кто в теме.


Если Вам это все еще актуально, я завтра буду в квартире (2 дом) и сфотографирую щиток и часть проводки. Из того что знаю: на квартиру 13 кВт, одна фаза, автоматы раздельные, земля есть. Проводка на розетки - медь, многожильный кабель, на плиту завтра посмотрю. Теле, интернет кабеля - толи заведены, то ли все готово для заводки, стены сверлить не надо.
Люди договаривались с электриками на дополнительные розетки и не только с электриками.
18 янв 2019 10:06
Был сегодня у себя в квартире (3, дом 8 этаж). Делюсь тем что увидил: 1) Люди работают, людей много 2) ремонт в МОПах уже закончен, плитака, покраска, двери, все есть, правда еще очень грязно. 3) Уидвило то, что лифт уже работает, я даже не нем проехался :) 4)Квартиры действительно обогревают ветродуйками и в целом в доме плюсовая температура 5)В квартирах потолки уже сделаны, стенки заштукатурены, полы уже везде залиты. В целом состояние очень хорошее, очень похоже что ключи действительно выдадут в марте :).
Теперь краток о том что мне сообщили в ОП 1) до 28 февраля планируют закончить все ремонтные работы в том числе поклейку обоев в квартирах и уборку, но это зависит от скорости высыхания стен, так что может затянуться 2) квартиры без ремонта уже можно принимать, но там есть орг нюансы с этим.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .104106. . .150
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее