Подать объявление

ЖК Orange City | Оранж Сити | GEOS | Лысогорский спуск, 26а

ЗастройщикGEOS
Сдача ЖК2021 - 2023 г.
Планировки
от 28 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
153из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 139.
35/25%
19/14%
28/20%
23/17%
34/24%
1. . .5456. . .285
11 окт 2017 11:57
Цитата "51MPL3":

Я місяці 3-4 назад теж відправив листа з проханням назвати суму виплати на даний момент, на що Андрій відповів, що може надати інформацію тільки по останньому платежу. Якщо у Вас вийде синхронізувати свою і їхню суми - дайте знати ;)

Отдел продаж ответил и сумма общая сошлась.
11 окт 2017 13:16
Цитата "Edmon_Dantes":

Если цену не фиксировали, тогда понятней, хотя опять же все прописано в договоре - если не предупредили о изменении цены официально - то оспариваете в суде и 99,9%, что выиграете.


Насколько помню, в договоре не прописано, каким образом они обязаны предупредить, только срок (10 дней). Если в договоре таки не прописано, каким образом предупреждают, то всегда смогут ответить «мы Вам звонили, у вас телефон тогда не работал».
Недавно тоже звонил и сверял данные, потому что долго не пользовался указанным номером мобильного.

Смородинка, хорошо, что сошлось :)
11 окт 2017 14:20
Цитата "Blinchik":


Насколько помню, в договоре не прописано, каким образом они обязаны предупредить, только срок (10 дней). Если в договоре таки не прописано, каким образом предупреждают, то всегда смогут ответить «мы Вам звонили, у вас телефон тогда не работал».
Недавно тоже звонил и сверял данные, потому что долго не пользовался указанным номером мобильного.

Смородинка, хорошо, что сошлось :)


Конечно нужно вычитывать договор, но для суда это не аргумент "звонили -не звонили", должны быть неопровержимые доказательства извещения ( рекомендованное письмо, подпись и т.д. иначе есть ряд предусмотренных законом извещений - пример извещение в региональной- официальной прессе, которая так же перечислена! Но в целом Вы правы, лучше согласовать по возможности заранее....
11 окт 2017 15:11
Цитата "tribeca":

Лишь бы погода хорошая была.


Sinoptik обещает солнечную погоду. Буду рада познакомиться с соседями воочию. Приеду 16октября к 12.00.
11 окт 2017 18:13
А кто то планирует 16 числа на стройку? Прогноз показывает что дождя не будет.
11 окт 2017 18:44
вот тоже присматриваюсь к этому строительству...
вроде отзывы хорошие)))...
12 окт 2017 06:31
Цитата "Stopik":
вот тоже присматриваюсь к этому строительству...
вроде отзывы хорошие)))...

Приходите в понедельник на стройку, посмотрите, зададите вопросы.
12 окт 2017 09:33
Цитата "i.goran":
Вроде как от приближенных лиц слышал, что сейчас КГС в "доле" теперь. Заминка в августе была связана с вопросом инвестирования объекта, как раз решился в августе вопрос с КГС у Геоса. У этих 2х застройщиков как-то связаны собственники (родство)


ГЕОС и КГС уже достраивали совместно объекты, пример такого находится недалеко от оранжа на ул Феодосийской //forum.domik.ua/zhiloj-kompleks-na-uglu -ulfeodosijskaya-kievgorstroj-t21149.htm l. Ну и есть еще неилюзорная связь между ГЕОСом и ТММ, что можно наблюдать, например, по совместному с ТММ объекту "Альтер Эго".

Владельцы ГЕОСа фактически Негрич и Голица, кроме того один другому приходится зятем. Связь с КГСом идет от Голицы, который был в свое время головой правления КГС.
12 окт 2017 11:02
Доброго дня!!

До відому ПОТЕНЦІЙНИХ інвесторів!
Для уладення інвестеційного договору новий інвестор повинен надати наступні документи:На виконання вимог Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та Рішення №309 від 17.03.2016 року Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження положення про здійснення фінансового моніторингу професійними учасниками ринку цінних паперів»,


1. Для фізичних осіб-громадян України копії наступних документів:
1.1. Паспорт (всі заповнені сторінки паспорту, засвідчені підписом власника паспорту. Засвідчення копії паспорту та ідентифікаційного коду має містити такий напис: «згідно з оригіналом, П.І.Б., підпис») клієнта;
1.2. Ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів клієнта;
1.3. Паспорт (всі заповнені сторінки) та ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів дружини або чоловіка клієнта (не засвідчені).
1.4. Нотаріальна довіреність, якщо від імені особи діє представник, паспорт (всі заповнені сторінки паспорту засвідчені підписом власника паспорту. Засвідчення копії паспорту та ідентифікаційного коду має містити такий напис: «згідно з оригіналом, П.І.Б., підпис»).
1.5. Довідка з банку про відкриття рахунку в національній валюті.
1.6. Свідоцтво про шлюб
1.7. Нотаріальна згода дружини або чоловіка на здійснення клієнтом угоди (для правочинів, які вимагають нотаріального посвідчення)
1.8. Заповнений та підписаний клієнтом або представником клієнта (в разі наявності) опитувальник.
2. Для нерезидентів:
2.1. Посвідка на постійне або тимчасове проживання (засвідчена особистим підписом клієнта).
2.2. Нотаріально переведений на українську мову паспорт нерезидента
2.3. Ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов’язкових платежів (засвідчений особистим підписом клієнта).
2.4. Довідка з банку про відкриття рахунку в національної валюті.
2.5. Заповнений та підписаний клієнтом або представником клієнта (в разі наявності) опитувальник.
12 окт 2017 11:32
п 1.8 Що таке опитувальник?
12 окт 2017 11:55
ОПИТУВАЛЬНИК!
Додаток №2
до Правил проведення фінансового моніторингу

Фізичній особі (фізичній особі - підприємцю)
Шановний(а) пан(і)!
На виконання вимог Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" просимо Вас надати та вказати у відповідних пунктах офіційні документи (або засвідчені в установленому порядку їх копій), чинні (дійсні) на момент їх подання, які містять всі необхідні ідентифікаційні дані вказані у п. 1-9, а також надати та вказати у відповідних пунктах офіційні документи та/або інформацію необхідну для вивчення вказані у п. 10-16, якщо така інформація є публічною (відкритою), а саме:

1. Прізвище:


2. Ім`я:


3. По батькові (для нерезидентів, у разі відсутності, заповнюється “відсутнє”):


4. Дата народження:


5. Номер (та за наявності - серію) паспорта громадянина України (або іншого документа, що посвідчує особу та відповідно до законодавства України може бути використаним на території України для укладення правочинів), дату видачі та орган, що його видав:


6. Реєстраційний номер облікової картки платника податків України (або ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів) або номер (та за наявності - серію) паспорта громадянина України, в якому проставлено відмітку про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків України чи номер паспорта із записом про відмову від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків України в електронному безконтактному носії) – для резидентів (для нерезидентів – громадянство):


7. Ідентифікаційні дані особи, яка діє як представник клієнта та офіційні документи, які підтверджують наявність у цієї особи відповідних повноважень, ідентифікаційні дані особи, від імені або за дорученням якої проводиться фінансова операція:


(у разі відсутності таких осіб, вказати «відсутні», у разі наявності таких осіб, вказати реквізити документів, що додаються).

8. Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців про проведення державної реєстрації (тільки для фізичної особи – підприємця у разі наявності):


9. Реквізити банку, в якому відкрито рахунок, і номер поточного рахунка (тільки для фізичної особи – підприємця за наявності):


10. Реквізити банку, в якому відкрито рахунок, і номер поточного рахунка (тільки для фізичної особи):

якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо додати офіційні документи та/або інформацію, для встановлення вказаних даних, добровільно (якщо згодні, вказати назви документів або інформацію, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»)

11. Місце проживання або місце перебування фізичної особи - резидента України, місце проживання або місце тимчасового перебування фізичної особи - нерезидента в Україні (усі дані щодо адреси місця проживання (перебування): назва країни, регіону (області), району, міста (села, селища), вулиці (провулку), номера будівлі (корпусу), номера квартири):

якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо додати офіційні документи та/або інформацію, для встановлення вказаних даних, добровільно (якщо згодні, вказати назви документів або інформацію, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»)

12. Зміст діяльності (господарська, не господарська, тощо):


якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо додати офіційні документи та/або інформацію, для встановлення вказаних даних, добровільно (якщо згодні, вказати назви документів або інформацію, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»)

13. Фінансовий стан:

пропонуємо добровільно, якщо Ви відноситесь до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування вказати «так», якщо Ви є суб’єктом декларування відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" додати декларацію передбачену цим Законом та вказати «додаю», якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною) додати податкову декларацію та вказати «додаю» або заповнити додаток до цього Опитувальника та вказати «заповнюю», якщо Ви не є суб’єктом декларування або вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»

14. Клієнт або особа, яка діє від імені клієнта, вигодоодержувач, належать до національних або іноземних публічних діячів, діячів, що виконують політичні функції в міжнародних організаціях***, їх близьких** осіб або пов'язаних* з ними осіб:


якщо належить та вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо добровільно надати офіційні документи та/або інформацію, для встановлення належності до національних або іноземних публічних діячів, діячів, що виконують політичні функції в міжнародних організаціях, або пов'язаних з ними осіб, а також надати документи, що підтверджують джерела походження активів, прав на такі активи, коштів, тощо (якщо належить та згодні, вказати назви документів, якщо не належить чи, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»).

* пов'язаними особами є особи, з якими члени сім'ї національних, іноземних публічних діячів та діячів, що виконують політичні функції в міжнародних організаціях мають ділові або особисті зв'язки, а також юридичні особи, кінцевими бенефіціарними власниками (контролерами) яких є такі діячі чи їх члени сім'ї або особи, з якими такі діячі мають ділові або особисті зв'язки.
**близькі особи - чоловік, дружина, батько, мати, вітчим, мачуха, син, дочка, пасинок, падчерка, рідний брат, рідна сестра, дід, баба, прадід, прабаба, внук, внучка, правнук, правнучка, усиновлювач чи усиновлений, опікун чи піклувальник, особа, яка перебуває під опікою або піклуванням, а також особи, які спільно проживають, пов’язані спільним побутом і мають взаємні права та обов’язки, в тому числі особи, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі.
*** національні публічні діячі - фізичні особи, які виконують або виконували протягом останніх трьох років визначені публічні функції в Україні, а саме: Президент України, Прем'єр-міністр України, члени Кабінету Міністрів України; перші заступники та заступники міністрів, керівники інших центральних органів виконавчої влади, їх перші заступники і заступники; народні депутати України; Голова та члени Правління Національного банку України, члени Ради Національного банку України; голови та судді Конституційного Суду України, Верховного Суду України та вищих спеціалізованих судів; члени Вищої ради правосуддя, члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, члени Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів; Генеральний прокурор та його заступники; Голова Служби безпеки України та його заступники; Голова Антимонопольного комітету України та його заступники; Голова та члени Рахункової палати; члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України; надзвичайні і повноважні посли; Начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України, начальники Сухопутних військ України, Повітряних Сил України, Військово-Морських Сил України; державні службовці, посади яких належать до категорії "А"; керівники обласних територіальних органів центральних органів виконавчої влади, керівники органів прокуратури, керівники обласних територіальних органів Служби безпеки України, голови та судді апеляційних судів; керівники адміністративних, управлінських чи наглядових органів державних та казенних підприємств, господарських товариств, державна частка у статутному капіталі яких перевищує 50 відсотків; керівники керівних органів політичних партій та члени їх центральних статутних органів.
іноземні публічні діячі - фізичні особи, які виконують або виконували протягом останніх трьох років визначені публічні функції в іноземних державах, а саме: глава держави, керівник уряду, міністри та їх заступники; депутати парламенту; голови та члени правлінь центральних банків; члени верховного суду, конституційного суду або інших судових органів, рішення яких не підлягають оскарженню, крім оскарження за виняткових обставин; надзвичайні та повноважні посли, повірені у справах та керівники центральних органів військового управління; керівники адміністративних, управлінських чи наглядових органів державних підприємств, що мають стратегічне значення; керівники керівних органів політичних партій, представлених у парламенті.
діячі, що виконують політичні функції в міжнародних організаціях, - посадові особи міжнародних організацій, що обіймають або обіймали протягом останніх трьох років керівні посади в таких організаціях (директори, голови правлінь або їх заступники) або виконують будь-які інші керівні функції на найвищому рівні, в тому числі в міжнародних міждержавних організаціях, члени міжнародних парламентських асамблей, судді та керівні посадові особи міжнародних судів.

15. Місце фактичного проживання представника клієнта на території України на момент проведення верифікації, а у разі якщо представник клієнта не проживає на території України на момент проведення верифікації, місце його перебування на території України на момент проведення верифікації:






у разі відсутності таких осіб, вказати «відсутні», у разі наявності таких осіб, якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо додати офіційні документи та/або інформацію, для встановлення вказаних даних, добровільно (якщо згодні, вказати назви документів, що додаєте або інформацію, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»)

16. Надаю документи та/або інформацію, що підтверджують джерела походження активів, прав на такі активи тощо






якщо вважаєте цю інформацію відкритою (публічною), пропонуємо добровільно надати документи та/або інформацію (якщо згодні, вказати назви документів та/або інформацію, якщо вважаєте цю інформацію конфіденційною, вказати «ні»).

17. Мета (отримання прибутку за рахунок інвестицій в цінні папери, пенсійні накопичення, отримання послуг або товарів за цільовими облігаціями, придбання пакета акцій, що дозволяє брати участь у контролі юридичної особи, викуп емітентом власних акцій тощо) та характер (перелік послуг, які клієнт бажає отримати, одноразова операція, постійні відносини тощо) ділових відносин:




• Для здійснення ідентифікації та верифікації, клієнтом (представником клієнта) разом з цим опитувальником подаються оригінали або копії офіційних документів, що засвідчені нотаріусом, посадовою особою, яка відповідно до закону має право на вчинення таких нотаріальних дій, або особою, яка видала оригінал такого документа, які містять ідентифікаційні дані зазначені у назвах пунктів 1- 9 (у пункті 1-3 вказується відповідно прізвище, ім`я, по батькові клієнта, у пунктах 1 - 9 необхідно вказати назви офіційних документів, які містять відповідні ідентифікаційні дані).
• Данні (документи) необхідні для вивчення клієнта зазначені у п. 10 – 16 вказуються у разі, якщо вважаєте цю інформацію публічною (відкритою) добровільно.
• Приймаю на себе зобов`язання, у разі зміни інформації, наведеної в цьому опитувальнику, або закінчення строку дії документів, на підставі яких він заповнювався, протягом десяти робочих днів з дня настання вказаних подій надати наново заповнений опитувальник (у разі, якщо термін надання мені послуг не буде вичерпаний), а також надавати заповнений опитувальник та передбачені у ньому документи за першою вимогою.

Своїм підписом засвідчую, що на виконання ст. 8, 12, 21 Закону України "Про захист персональних даних" я повідомлений про володільця персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних наданих мною, права суб'єктів персональних даних, визначені цим Законом, мету збору персональних даних та осіб, яким можуть передатися персональні дані (з урахуванням вимог визначених Законом України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення").


________________ /________________ /
підпис, печатка (у разі наявності) П.І.Б. дата
12 окт 2017 11:57
Уважаемый ГЕОС! Это - самая важная информация по строительству дома, которую мы все здесь хотели услышать. Спасибо большое. 8-()
12 окт 2017 12:00
Понятно. Спасибо.
12 окт 2017 12:43
Цитата "ziko07":
Уважаемый ГЕОС! Это - самая важная информация по строительству дома, которую мы все здесь хотели услышать. Спасибо большое. 8-()

Слушайте, ну вот объективно, каких либо вопросов сейчас нет. Включила вебку насчитала 10 монолитчиков, выключила :)
12 окт 2017 14:08
Коллеги, а вебки чего работают? У меня черный экран. Мож чего обновить нужно?
12 окт 2017 15:41
Цитата "Vano1c":
Коллеги, а вебки чего работают? У меня черный экран. Мож чего обновить нужно?

Вебка №2 работает.
12 окт 2017 16:23
Цитата "tribeca":

Вебка №2 работает.

Спасибо, но экран камеры №2 черный. Неделю назад еще все работало, а теперь при запуске просто чернеет и усе. Пробовал обновить Adobe Flash Player - не помогло :???: Может у кого есть идеи?
12 окт 2017 20:06
Цитата "Vano1c":

Спасибо, но экран камеры №2 черный. Неделю назад еще все работало, а теперь при запуске просто чернеет и усе. Пробовал обновить Adobe Flash Player - не помогло Может у кого есть идеи?


Вторая вебка работала заходя на сайт застройщика
//geos.ua/ru/objects/55

На сайте самого ЖК - заработала совсем недавно.
Потому не расстраивайтесь, обновите Adobe Flash до последней версии и проверьте, подкачиваете ли браузер Adobe по умолчанию
13 окт 2017 06:03
Цитата "Blinchik":


Вторая вебка работала заходя на сайт застройщика
//geos.ua/ru/objects/55

На сайте самого ЖК - заработала совсем недавно.
Потому не расстраивайтесь, обновите Adobe Flash до последней версии и проверьте, подкачиваете ли браузер Adobe по умолчанию

Таки да. Работает. Спасибо.
13 окт 2017 19:55

Для новых инвесторов обновляю ссылку на реестр https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ivBewjup9NWZFl4SVl0-IQOBE01xEUvWXnFSUufiO7Y/edit#gid=509223915

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .5456. . .285
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее