Подать объявление

ЖК Новые Теремки | Novbud | Новоселки, ул. Александровская, 1

ЗастройщикNOVBUD
Сдача ЖК2018 - 2022 г.
Планировки
от 18 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
18из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 86.
43/50%
7/8%
16/19%
6/7%
14/16%
1. . .136138. . .149
06 дек 2019 22:39
Всем привет! Не буду хвалить застройщика и т.п. Но прошу заметить кто следит за чатом и за ходом строительств в реальности а не по ходу переписки... Я как реальный инвестор 4 очереди,и мне не важны мнения всяких првокаторов типа ZMaster и MasterPekar,которые якобы или являются инвесторами как я,или же просто нагнетают обстановку и тупо рекламируют соседней жк София нова. Главное загнобить застройщика и посоветовать соседней ЖК... у которого далеко не всё так гладко... ой как не гладко!!! Мастера всякие гляньте на решения суда по Земле... И если кому не лень,то убедитесь,почитайте переписку более раннею и Вы увидите что эти два «Мастера» уже давным давно гнобят и нагнетают обстановку нашего ЖК,лишь бы люди покупали в других ЖК!
07 дек 2019 06:34
Я не знаю хто ці люди що постійно сіють негатив в цій гілці, а також в інших гілках жк від нашого забудовника. Тому як реальний інвестор хочу сказати що будівництво триває, динаміка є. Представники забудовника ідуть на контакт. І особисто я не жалкую що вклав кошти в цей комплекс.
07 дек 2019 16:30
Цитата "GennadiiKiev":
Я как реальный инвестор 4 очереди,и мне не важны мнения всяких првокаторов типа ZMaster и MasterPekar,которые якобы или являются инвесторами как я,или же просто нагнетают обстановку и тупо рекламируют соседней жк София нова. Главное загнобить застройщика и посоветовать соседней ЖК... у которого далеко не всё так гладко... ой как не гладко!!!


«Мастера» уже давным давно гнобят и нагнетают обстановку нашего ЖК,лишь бы люди покупали в других ЖК!


Якщо вже так переконливо щось заявляєте, то було б добре підкріпити своє твердження про мене хоч би однією моєю цитатою, у котрій я раджу купувати в сусідньому ЖК.
Мені байдуже, в яких ЖК хтось купуватиме або не купуватиме квартири. Я лише поділився власним досвідом інвестиції в NOVBUD. Якщо людей не лякає таке ставлення забудовника до виконання Договору, і їм достатньо, щоб замість виконання взятих на себе зобов'язань забудовник просто "йшов на контакт" - їх точно не злякає моя історія про те, як за Договором забудовник мав добудувати за буквально 7+3 місяці, пройшов вже майже 31 місяць, і з нинішніми темпами будівництва 12-лінію ПК доведеться ще чекати мінімум пів-року. І це при тому, що в минулому були періоди, коли її справді будували досить активно, мабуть, коли ще було що в ній продавати.

Я в жодному разі не закликаю Вас шкодувати про те, що зв'язалися з цим забудовником. Не зважаючи ні на що Ви вважаєте свій вибір правильним - пишіть і говоріть про це. Нехай до NOVBUDу підтягується побільше таких як Ви однодумців і поменше таких як я проблемних інвесторів, котрі вважають неприпустимим постійний обман від забудовника про перспективи завершення будівництва.
Спробуйте подібні до моєї історії не сприймати як якесь зло, якщо справді маєте намір дочекатися завершення будівництва своєї черги. Так як найімовірніше, судячи хоча б з 2-ї черги Нових Теремків та інших об'єктів компанії, чекати Вам доведеться дуже довго, і за цей час інші колишні інвестори NOVBUDу, котрим не вистачило/не вистачить терпіння дочекатися обіцяного, ще можуть багато чого понаписувати. У мене вже давно є бажання повідписуватись від повідомлень з форуму на електронну скриньку, щоб вони мене не відволікали і я сюди більше не заходив. Але є таке припущення, що я не останній, в кого забракне терпіння до вибіркового ставлення забудовника до виконання Договору. Просто списуйте нашу нетерплячість як нашу слабкість і думайте про те, як добре, що таких як я проблемних не буде серед ваших сусідів.
07 дек 2019 21:10
Попала на пост в Инстаграм, с вашим митингом. Надеюсь вы скоро получите своё жильё. Но немного хочу написать о застройщике. Смотрела в 2017 Квартал Крюковщина, 2019 - стоят дома и не двигаются уже год.... друзья инвестировали в Петровский квартал, плачут горькими слезами, 2 года задержки. Застройщик откровенно угрожает людям, если будут делать шум, вообще ничего не сдаст. Новобуд, вы вонючие уроды, которые не умеют строить и не понимают как это правильно делать
09 дек 2019 09:52
Всем привет! Я инвестор 4 очереди, не очень хотелось бы вспоминать на форуме НТ соседние ЖК, но в продолжение темы хотелось бы, что бы два "МАСТЕРА" рассказали как проходит процесс покупки (по какому договору, как передаются деньги и кому, а также другие моменты) в ЖК София Нова.
09 дек 2019 13:22
Цитата "Мос":
Всем привет! Я инвестор 4 очереди, не очень хотелось бы вспоминать на форуме НТ соседние ЖК, но в продолжение темы хотелось бы, что бы два "МАСТЕРА" рассказали как проходит процесс покупки (по какому договору, как передаются деньги и кому, а также другие моменты) в ЖК София Нова.


Можу розповісти, як усе це відбувається при інвестуванні в ЖК Петрівський квартал. На щастя, я не настільки невезучий, щоб окрім NOVBUDу вляпатися ще й у Мартинова. Мало що знаю про Софію Нову, якщо хочете - самі поділіться інформацією про сусідів. Мені достатньо того, що один із комплексів Мартинов будує на полі, на котрому щонайменше двічі відбувалися авіакатастрофи. Остання - не так і давно, лише 12 років назад. В заселенні людей в багатоповерхівки на полі, над котрим вже майже століття злітають і сідають літаки, причому не завжди вдало - це демонстрація ставлення до цих самих людей, зокрема - до їхньої безпеки. Сумніваюсь, що про інвесторів та майбутніх мешканців Софії Нова Мартинов переживає хоч трохи більше. Хоч повторю - Софія Нова для мене темна і невідома конячка. Мені навіть не цікаво копати про неї якийсь негатив просто маючи підстави не довіряти її забудовнику.
І наперед, якщо раптом вам цікаво запитати, кому із забудовників я довіряю. Буду лаконічним - тепер нікому. Мені вистачило того, що один раз довірився NOVBUDу. І навесні 2017 він і справді виглядав благополучно. Якраз більш-менш вчасно тоді були введені в експлуатацію 10-лінія та будинок на Б.Лесі Українки 2-а в ПК, активно будували 11-лінію там же, набирали обертів Квартал Крюківщина і Нові Теремки. Хоч 12-лінія трохи відставала у порівнянні з останніми, все ж легко вірилось словам менеджерів, що її доженуть, що просто зараз тимчасово забудовник трошки більше зосередився на нових проектах, щоб на початку їх пошвидше запустити. Пройшло 2,5 років. Окрім першої черги Нових Теремків забудовник зміг більш-менш завершити 11-лінію ПК та домучити п'типоверхові будиночки 1-лінії ПК-5. Всі інші об'єкти, будівництво котрих починалось у 2016-2017 роках досі на різних стадіях будівництва. Деякі з них на початковому. 2-лінія ПК-5 будується і продається понад 2 роки, але в деяких будинках досі нема цоколя (!), виконано лише якісь початкові фундаменті роботи і стирчить арматура. Пройшло 2,5 будівельні сезони. Як вам такий результат? Мій шок від таких темпів щомісяця поглиблюється, хоч я в цьому процесі тепер лише спостерігач. І тепер мене важко буде переконати в тому, що будь-який більш-менш благополучний забудовник несподівано не скотиться до рівня NOVBUDу.
09 дек 2019 17:42
1. Я не рекламирую Софию Нову, а как вариант, альтернативу Новым Теремки.
2. 7 месяцев назад, я почти стал инвестором НТ. Дал залог 5к грн. Посмотрел Софию Нову, и выбрал её. 5к мне не вернули...
3. Идеальных застройщиков не бывает... У каждого свои косяки...
4. Не говорю что София Нова прям спасение, или это 100% вариант что достроят и т.д.
5. На данный момент я не жалею что потерял 5к грн в НТ, и вложился в Софию Нову.
6. Глаголить и говорить, верить не верить можно кто как хочет.. но факт остаётся фактом... Стройка или идёт или нет. Или сдача в заявлений срок или нет. Всё остальное сотрясение воздуха.
7. Я не менеджер СН потому кому интересно можете сами набрать их,и узнать про все условия покупки.
8. Почему я ещё на этой ветке форума? Для себя, для понимания провтыкал я ли такой классный ЖК как НТ или же наоборот хорошо что не вложился...
9. Я бы хотел что бы НТ достроили ( реально жалко инвесторов, ведь я мог бы стать таким же инвестором) да и не дострой рядом тоже не хочу...
10. У каждого своя голова, пускай ею и думает...
09 дек 2019 17:55
Цитата "rodan8888":
Я не знаю хто ці люди що постійно сіють негатив в цій гілці, а також в інших гілках жк від нашого забудовника. Тому як реальний інвестор хочу сказати що будівництво триває, динаміка є. Представники забудовника ідуть на контакт. І особисто я не жалкую що вклав кошти в цей комплекс.

Если всё так хорошо со стройкой, то что за митинг был возле ЖК НТ с плакатами "Новбуд дурить iнвесторiв" , "пiрамiда" и т.д. Дорогу перекрывали... Неужели это конкуренты, госдет или другие плохиши... Или же все таки не все так хорошо со стройкой как Вы говорите?
10 дек 2019 14:50
В конце прошлой недели были на стройке (я инвестор 2-й очереди). За 2 месяца в квартире сделали штукатурку, стяжку, развели электрику (дополнительный договор был), поставили входную дверь. На объекте трудятся несколько человек, не так много, как хотелось бы.
Делают входные группы, на придомовой уже есть брусчатка.
Сама ехала со вселенским негативом, тк надоело ждать сдачи, но увиденное вселяет надежду на скорую сдачу второй очереди.
Ждём отопления и лифты.
10 дек 2019 18:51
Прошу вибачення, але ви інвестор 2-ї чи 3-ї черги? Так якщо подивитися Ваш пост раніше, то Ви там пишите що є інвестором 3-ї черги.
11 дек 2019 12:29
Ставьте в пример Софию, хотя бы после того как сдадут хоть одну очердь,пока она не сдана, писать просто не о чем ...
11 дек 2019 13:14
Цитата "LarisaV":
Ставьте в пример Софию, хотя бы после того как сдадут хоть одну очердь,пока она не сдана, писать просто не о чем ...

Я в пример не ставлю не какой ЖК, так как он прямой сосед НТ, предлагаю как альтернативу НТ. А покупать где и что, каждый решает сам... Есть же с Одесской трассы кстати от Атланта ЖК Одесский Бульвар... Тоже смотрел там для себя... Рядом парк реально прикольный, полу дикий... ( То есть мало окультуренный) мне нравится. Первую очередь на сколько знаю уже сдали в эксплуатацию... Ну а дальше уже чабаны и там своих куча ЖК...
11 дек 2019 14:34
Опять за рибу-гроші!
11 дек 2019 16:01
Ну что имею я вам сказать, господа, если верить таки моим глазам- во второй линии стяжку начали делать уже, по третьей решили таки не оставлять дом на зиму с водой от снега и холодами- ставят окна. Наверное когда-то таки мы и увидим завершение этого балета Марлезонского)
11 дек 2019 18:33
Всё будет гуд)
13 дек 2019 14:26
Цитата "tykhoniuk":
Прошу вибачення, але ви інвестор 2-ї чи 3-ї черги? Так якщо подивитися Ваш пост раніше, то Ви там пишите що є інвестором 3-ї черги.


Здравствуйте!
Первую квартиру взяли в 3-й очереди, ещё летом 2017 года, в течении 3-х месяцев уже начались качели со сроками и сдачу 3-й очереди перенесли на 6 месяцев (об этом я узнала с сайта), примерно в ноябре того же года мы поменяли квартиру на 2-ю очередь доплатив разницу за кв.м.
15 дек 2019 20:20
) дуже правильне рішення. нажаль третя очерідь під дуже великим питанням чи буде здана в загалі, друга ще з горем пополам здадуть
15 дек 2019 20:24
майбутнім івесторам раджу задуматися, всі наступні черги не реальні
16 дек 2019 06:36
Попередній пост, це відео з мітингу інвесторів під приміщення відділу продажу нові Теремки
19 дек 2019 12:00
Салюдосики, амигосики! Мне тут подзакинули инфы малешка свеженькой по процессу- спешу ж поделиться с комьюнити. Техника працюыть, зарабитчане тоже)
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .136138. . .149
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее