Подать объявление

ЖК Park-Hills | ранее Молодежная инициатива | ул. Руданского, 9а

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 369.
170/46%
42/11%
78/21%
30/8%
49/13%
1. . .256258. . .260
09 июль 2018 13:31
На тему – "Майно кооператива"

До 08.07.17 в уставе кооператива «Сырецкий Гай» было
п.11.7. Володіння, користування та розпорядження майном Кооперативу здійснюють органи управління Кооперативу відповідно до положень затверджених Загальними зборами членів Кооперативу.
На 25.07.17 стало проще и короче
п.11.7. «Володіння, користування та розпорядження майном Кооперативу здійснюють органи управління Кооперативу.»

Убрали конец фразы про общие сборы.

---------------------------------------------------------

п.14.3. До виняткової компетенції Загальних зборів відноситься:
До 08.07.17 в уставе были пункты
п.14.3.13. прийняття рішень щодо володіння, користування та розпорядження майном Кооперативу;
п.14.3.14. прийняття рішень про введення обмежень на використання загального майна Кооперативу;

На 25.07.17 пункты 14.3.13 и 14.3.14 просто убрали.

Теперь общее собрание вообще не распоряжается имуществом кооператива (а ведь оно создается, в том числе, и из взносов членов кооператива).
-------------------------------------------------------

На 25.07.17 добавили
п.15.6. До компетенції Правління Кооперативу відносяться усі питання діяльності Кооперативу, за винятком тих, що входять до компетенції Загальних зборів членів Кооперативу, в тому числі:
п.15.6.9. приймає рішення щодо володіння, користування та розпорядження майном Кооперативу;
п.15.6.10. приймає рішення про введення обмежень на використання загального майна Кооперативу;

Этих двух пунктов (п.15.6.9 и п.15.6.10) не было, их добавили. Смысл понятен.
Теперь имуществом кооператива распоряжается правление, но не общее собрание (см дальше еще п.15.7.7).
09 июль 2018 17:18
На тему – «О денежных платежах, финансовых документах»

п.15.6. До компетенції Правління Кооперативу відносяться усі питання діяльності Кооперативу, за винятком тих, що входять до компетенції Загальних зборів членів Кооперативу, в тому числі:
До 08.07.17 в уставе «Сырецкого Гая» было
п.15.6.8. прийняття рішень про укладення договорів, інших юридичних актів, розрахунково-банківських, фінансових та інших документів Кооперативу, чи здійснення платежів в будь-яких формах з обмеженням вартості (ціни) таких правочинів. Затвердження розміру обмеження вартості(ціни) віднесене до компетенції Загальних зборів членів Кооперативу;
На 25.07.17 стало
п.15.6.8. приймає рішення про укладення договорів, в т.ч договорів застави, іпотеки земельних ділянок, будь-якої нерухомості, інших юридичних актів, розрахунково-банківських, фінансових та інших документів Кооперативу, чи здійснення платежів в будь-яких формах.

Т.е убрали конец фразы об утверждении размера ограничения денежных платежей общими сборами.
----------------------------------------------------------
До 08.07.17 в уставе было
п.15.7. До компетенції Голови Правління Кооперативу належить:
п.15.7.7. здійснювати операції, підписувати фінансові документи, договори від імені Кооперативу (у випадках, передбачених цим Статутом, після одержання відповідного письмового дозволу або рішення Загальних зборів членів Кооперативу);

На 25.07.17 в уставе стало просто шедеврально:
п.15.7. До компетенції Голови Правління Кооперативу належить:
п.15.7.7. здійснювати операції, підписувати фінансові документи,… договори від імені Кооперативу, укладати та підписувати будь-які договори застави (будь-якого майна), іпотеки (брати в заставу, передавати в заставу, в тому числі і в якості майнового поручителя, будь-яке нерухоме майно) за ціною та умовами , повністю візначеними на власний розсуд (без погодження з Загальними зборами членів Кооперативу, але за погодженням Правління Кооперативу);

Ну и как вам? Что хочешь можно творить «на власний розсуд».
09 июль 2018 17:53
И на всякий случай, если доблестные юристы вместе с правлением забыли в каких-то пунктах устава добавить нужное им, нахимичить, убрать нужное инвесторам, они написали конкретно на все случаи жизни:

До 08.07.17 в уставе кооператива «Сирецький Гай» было
п.3.10. У всіх випадках, що не передбачені чинним Статутом, Кооператив керується рішеннями загальних зборів членів Кооперативу та вимогами чинного законодавства.
На 25.07.17 стало
п.3.10. У всіх випадках, що не передбачені чинним Статутом, Кооператив керується рішеннями Правління Кооперативу та вимогами чинного законодавства.

Коротко и ясно. Думаю, к этому пункту комментарии излишни.

Это далеко не все факты мошенничества с уставом кооператива «Сырецкий Гай», но даже из этих пунктов видно, кто пытается подгрести стройку под себя.
Уж никак не инвесторы.
10 июль 2018 06:40
Цитата "Alextur":
но даже из этих пунктов видно, кто пытается подгрести стройку под себя.
Уж никак не инвесторы.
ну по приведенным вами цитатам совершенно видно, что изменения в уставе сделаны для того, чтобы собрания стали исключительной профанацией, а непосредственное управление делами велось кулуарно.
10 июль 2018 09:52
Цитата:
ну по приведенным вами цитатам совершенно видно, что изменения в уставе сделаны для того, чтобы собрания стали исключительной профанацией, а непосредственное управление делами велось кулуарно.


Именно так.
Но объясните мне, почему Вы описанную ситуацию воспринимаете разумно, осмысленно, а те инвесторы, которые по неосторожности вступили в кооператив, в основной массе безропотно ждут чуда, достройки дома.
Мы его ждали 6 лет. Не дождались.

Было ли у нас доверие к руководству СМИ? Нет.
Есть ли сейчас доверие к правлению Сырецкого Гая? Нет.
Только наивные люди могут думать, что в этой ситуации все будет хорошо, все образуется, скоро сделаем ремонт, заселимся и по-соседски отпразднуем.

Справедливости ради, следует заметить, что, если бы не люди, рвущиеся к управлению стройкой, можно было бы сказать, что процесс идет в правильном направлении.
Дом де-юре - в руках инвесторов, но ведь де-факто - мы видим где.
Правда, денег на получение разрешений, на достройку нам не даст никто. Однозначно придется всем инвесторам сдавать свои кровные.
Но любой из нас, и я в том числе, вступил бы в кооператив, подписал бы договор о доплате с новым продавцом квартир ("Парк Хіллс" вместо "СМИ"), сдавал бы деньги, если бы было ДОВЕРИЕ к этим людям, если бы все делалось бы открыто, прозрачно, с обсуждением в коллективе и была система контроля.
До тех пор, пока этого нет, куда-то вступать, что-либо подписывать, сдавать деньги – означает потакать созданию новой (или продолжению старой) строительной аферы.

Скажите, это я дурак или, может, что-то надо менять в консерватории?
10 июль 2018 16:50
Цитата "Alextur":

Но объясните мне, почему Вы описанную ситуацию воспринимаете разумно, осмысленно, а те инвесторы, которые по неосторожности вступили в кооператив, в основной массе безропотно ждут чуда, достройки дома.

так потому что вкладчики вашего дома в своей основной массе являются целевой аудиторией финансовой пирамиды войцеховского. их поведение абсолютно логично и предсказуемо :web:
10 июль 2018 17:36
Цитата:
так потому что вкладчики вашего дома в своей основной массе являются целевой аудиторией финансовой пирамиды войцеховского. их поведение абсолютно логично и предсказуемо

Понял. Значит, это я - дурак. Точнее - идиот (почти по Достоевскому).
04 янв 2019 08:16
)))
24 янв 2019 06:36
30 ноября 2018 года ООО "Парк хиллс" получило разрешение на строительство ЖК "Парк хиллс".
Также в январе 2019 года получена карточка нарушения благоустройства.
Ведутся переговоры со строит.компанией о запуске строительства.
ЖК "Парк хиллс" является законной стройкой, единственной (пока) из всех бывших строек Войцеховского.
31 янв 2019 21:20
Как вообще можно пполучить нарушение на этот дом? там 2 машины рядом проехать не могут
01 фев 2019 08:48
получить нарушение) - ни в коем случае нельзя!

А разрешение на строительство - можно!

Кроме этого, ширина ул. С.Руданского позволяет проезд двух машин.
01 фев 2019 10:53
У червні 2018 року "Парк Хіллс" підписали договір на проектування з "Київміськбуд БМУ1" на 2950000 грн. Гроші все літо активно збирали з інвесторів на розробку проектної документації, добудову трьох секцій будинку та подальшого введення будинку в експлуатацію.

В кінці літа подали документи в ДАБІ, і через два тижні в середині вересня получили відмову з приписом на два листа. Для усунення частини приписів зібрали з інвесторів ще 550000 грн. на пожарку. Потім ща пару разів подавалися на дозвіл, ДАБІ чемно просили писати заяви на нерозгляд, бо документи не в порядку і не було додатку до експертизи.

В жовтні директор Парк Хіллс Надія Пронь написала листа проектувальникам, в якому вимагала видати проект на будинок. Бо гроші людей заплачено, а проект в якому стані невідомо.

22 листопада 2018 року, директор "Парк Хіллс" Надія Пронь, та ще декілька інвесторів приїхали до проектувальників забрати проект, проектувальники відмовилися віддати проект та викликали на Надію загін поліції, начебто Надія захватила їх офіс та трощить меблі. Приїхала поліція 50 чоловік з автоматами, виписали проектувальникам штраф за хибний виклик, взяла у всіх пояснення. Ця пригода задокументована в поліції та знята на відео.

Того ж дня Надія з інвесторами поїхала до ДАБІ та забрала в них проект, який подавався на дозвіл, та по якому постійно ДАБІ писали відмову.
Виявилося, що "Київміськбуд БМУ1" за 3500000 грн НЕ ЗРОБИЛИ ЖОДНИХ КРЕСЛЕНЬ! Проектувальники подавали в ДАБІ старий проект 2013 року, в якому лише виправили прізвища попередніх конструктора та архітектора на свої!

26 листопада 2018 року Голова кооперативу ОК "Сирецький гай" Тютюнник Юлія в незаконний спосіб разом з карманним нотаріусом та таким самим реєстратором звільнила заднім числом Пронь Надію з посади директора. Призначила самовільно тимчасового директора з 23.11 по 23.12.

1 грудня на зборах інвесторів Тютюнник Юлія повідомила, що ДАБІ під тиском КМДА 30 листопада після 4 вечора видали їй дозвіл на будівництво.

Наразі ніхто з інвесторів не знає тимчасового директора, ніхто ніколи його в очі не бачив. Ніхто не знає на який проект отримала Тютюнник дозвіл на будівництво, проект вона нікому не показує. Тютюнник збирає далі з інвесторів гроші, куди тратить гроші не звітує. Три рази Тютюнник зривала загальні збори інвесторів, на яких планувалося внести зміни до статуту кооперативу, обмежити Тютюнник в повноваженнях та долучити до будівництва більшу кількість інвесторів в якості ревізійної комісії. На рахунках "Парк Хіллс" було більше 200000 грн грошей на момент звільнення попереднього директора. Куди діли ці гроші Тютюнник не відповідає. Більше того, вона створила свій окремий чат, в якому спілкується лише з тими інвесторами, які вірять в її брехню. Тих інвесторів, які задають питання про гроші, звіти, збори, будівництво та проект, вона відверто ігнорує, або викидає в чорні списки.

За інформацією самої Тютюнник в нашому домі буде не 3 секції, а вже 4 "для привабливості майбутньому забудовнику". Нащо тоді далі Тютюнник збирає гроші з інвесторів, якщо з'явилося 4000 вільних кв.м? Про провернення грошей, тих що люди здавали на проект взагалі мова не йде.

Всі свідомі інвестори розуміють, що головна мета Тютюнник Юлії Голови кооперативу, її злочинні дії направлені на обдурення більшої кількості людей, шляхом реалізації вільних площ і додаткової викачці грошей.
01 фев 2019 12:16
Вы за всех инвесторов не говорите плиз., ваши личные обиды выясняйте тет а тет, не лейте грязь на дом и кооператив. Если бывший директор "Парк Хиллс" Н.Пронь несогласна с увольнением, может оспорить это решение в суде, а чернить репутацию дома, над восстановлением которой работают уже сами инвесторы (кооператив) вам не позволят.
01 фев 2019 13:33
30 ноября 2018 года ООО "Парк хиллс" получило разрешение на строительство ЖК "Парк хиллс".
Также в январе 2019 года получена карточка нарушения благоустройства.
Ведутся переговоры со строит.компанией о запуске строительства.
Во второй половине февраля планируется начало (продолжение) строительных работ.
Информация будет предоставляться на сайте ЖК Парк хиллс, а также на сайте кооператива "Сырецкий гай".
01 фев 2019 14:44
Будь ласка предоставте інвесторам проект, за який потрачено їх гроші, і за яким буде добудовуватись будинок, а в подальшому вводитись в експлуатацію.
Проект, кошторис, затверджений генплан, пожарку з узгодженими відхиленнями від норм. Чого ви Юлія від людей ховаєтесь? Коли збори будуть з вашим звітом про розтрачені гроші?
01 фев 2019 14:53
Розкажіть будь ласка Юліє, як ви плануєте прокладати зовнішні мережі без жодного прорахунку? За старим проектом в будинку 420 квартир, наразі їх 630 (без урахування додаткової 4 секції). Покажіть розрахунки на мережі. Покажіть конструкторські розрахунки на 4 секцію.

Які можуть бути переговори із забудовником, без проекту? Не брешіть!
Які будівельні роботи ви плануєте в другій половині лютого, коли ви не маєте проекту і графіка будівельних робіт? Не брешіть людям!

Вся ваша робота - викачка грошей з інвесторів!
01 фев 2019 16:52
Хватит чушь нести. Вы просите чтобы вам здесь эту информацию выложили!? Не глупая женщина, а пишите свою чушь только для того, чтобы очернить. Будучи членом кооператива вы рискуете вылететь из него за саботаж, думаю эту идею поддержат многие инвесторы
02 фев 2019 08:43
Цитата "mary_dream":
договір на проектування з "Київміськбуд БМУ1" на 2950000 грн. Гроші все літо активно збирали з інвесторів

зібрали з інвесторів ще 550000 грн. на пожарку.
.

:clap: какая прелесть
в который раз говорю - сносить эти стройки нельзя
нужно заставить оплатить всё из своего кармана
чтобы в следующий раз другим была наука :hi:
02 фев 2019 08:44
Цитата "mary_dream":
Розкажіть будь ласка Юліє, як ви плануєте прокладати зовнішні мережі без жодного прорахунку? !

что это за вопросы странные?
сделают расчет
соберут с вкладчиков еще пару раз и сделают
какая проблема? были бы деньги
02 фев 2019 16:23
Цитата "Kasto":
Хватит чушь нести. Вы просите чтобы вам здесь эту информацию выложили!? Не глупая женщина, а пишите свою чушь только для того, чтобы очернить. Будучи членом кооператива вы рискуете вылететь из него за саботаж, думаю эту идею поддержат многие инвесторы

"Чушь" погрожувати вильотом з кооперативу. Тютюнник боїться зборів кооперативу, як чорт ладану. Три рази зривала загальні збори. А все чому? Тому що основні питання на зборах - обмеження повноважень Голови і Правління, обрання ревізійної комісії.
За два місяці, після отримання дозволу нічого не зроблено, а гроші розтрачено.
Як таке могло статися, що дозвіл на будівництво Тютюнник в ДАБІ видали, а погодження висоти з авіаслужбою досі нема? Сама ж Тютюнник про це пише на сайти кооперативу. Яким чином ДАБІ видало дозвіл, якщо не узгоджена протипожежна частина проекту?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .256258. . .260
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее