Подать объявление

ЖК "Melody Park" (Мелоди Парк), Проліски, ул. Счастливая - "GEOS"

ЗастройщикGEOS
Сдача ЖК2018 - 2020 г.
Планировки
от 18 800 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 32.
7/22%
1/3%
3/9%
11/34%
10/31%
1. . .565758
27 июль 2020 10:02
Всім доброго дня !Нарешті вдалося сходити на огляд квартири ( інвестор будинку №2 ) .Поділюсь трішки враженнями . Хоча будинки і ввели в експлуатацію і є почтова адреса , але, шановні інвестори, я не знаю коли ми потрапимо на ремонт наших квартир , ключі ми так і не отримали ... В багатьох квартирах немає навіть встановлених батарей , газових котлів , лічильників на газ та на воду . На питання коли це все буде встановлено і коли ми зможемо отримати ключі , чіткої відповіді не дають ( говорять , що всі ці роботи зараз виконуються )..
В будинках і досі не має світла ( поки не буде світла і поки не будуть виконані всі роботи , то жек не візьме на обслуговування ці будинки ) , на питання до якої лінії вони будуть підключені . говорять що до Київенерго ( хоча .на скільки нам відомо , перша черга й досі не має прямих договорів на електрику , все через жек ) . Коли буде вирішене питання зі світлом , чіткої відповіді теж не дають ... Тому це викликає сумніви , чи дійсно наш жк буде підключений до Києва ..
На питання щодо ігрових майданчиків ( які нам намалювали на генплані ) відповідають , що можете на них навіть і не розраховувати , їх не буде і не мало бути з самого початку ... оскільки ця земля не належить забудовнику ..можна так сказати "що вони просто були для краси " ... То ж квартиру оглянули . ключі не отримали і тепер знову потрібно чекати . невідомо скільки , поки не завершать всі роботи ( з такими темпами вони їх ще рік будуть виконувати ...) .. якось так ..
28 июль 2020 13:22
Хмм чувствую "Завтраки" приближаются...
А как 1й и 3й дом там вообще что-то движется?
29 июль 2020 07:18
Кожного дня обіцяють через два дні... Можливо до Нового року на ремонт зайдемо..
29 июль 2020 12:57
По 3му будинку нічого не скажу , не бачили .... А в 1му було видно , що робочі щось там робили ..
Не зрозуміло просто , чому вони затягують цей процес ... і ці їхні скоро вже набридли , в договорі прописано - здача в експлуатацію - 2 квартал 2019! вже ці " скоро" майже на рік затягнулись ...
30 июль 2020 15:06
Запрошення інвесторів будинку №1 і №3 на прийом квартир та підписання договорів
З 31.07.2020 року запрошуємо інвесторів будинків №1 та №3 житлового комплексу Melody Park за адресою вул. Щаслива, 4 та 6А для прийому своїх квартир, отримання ключів та підписання договорів з експлуатуючою компанією.
• Контактна особа від будівельної компанії "ГЕОС-УКБ" – Вальковець Олександр Лукіч 0969203248.
• Контактна особа від експлуатуючої компанії ТОВ "Комлюкс Сервіс" - Войтюк Сергій Дмитрович 0505084238.
Графік роботи: понеділок-п'ятниця з 10.00 до 17.00.
04 авг 2020 16:19
Ну про смс з 30 липня нам сказали правду.Сьогодні навіть були на огляді своєї "двушечки".Якісь ремонт там все-таки іде бо по території лежать труби, кабелі, машини робочі матеріали привозять, будівельники ходять... Щодо квартири: їздили зі своїм майбутнім майстром то в нього будівельних зауважень суттєвих не було (не сподобалась лише якась випираюча труба в туалеті, але я "дівчинка- блондинка" тому не скажу що саме за труба).Вхідні двері дуже погані, навіть в кладовку ставити не доречно.Батереї самі дешевенькі( але враховуючи наш фінансовий стан то ми поки їх залишимо).В першій черзі було все якісніше((( Нас зразу попередили, що вода буде така ж як і в першій черзі, але Проліски там якусь розводку планують, щоб вона не застоювалась...бла..бла.. ( коли вибирали квартиру, запевняли що вода буде краще(((). Щодо питань про непрацююче світло, газ то трохи мене "насварили", що треба менше читати інтернет бо провокаторів хватає, що все в них ок, вони не перший будинок будують і т.д і т.п.Щодо строків отримання ключів і договорів куплі-продажу не знають термінів,все залежить від загальної кількості прийнятих квартир, сказали чекати смс. Щодо дитячого майданчику: я так зрозуміла, що це не питання забудовника, а обслуг.організації( в липні мені Володимир казав, що вже навіть матеріали на дит.майданчик закупили).Тому чи буде в нас дит.майданчик покаже час. Мене дуже засмутив стан кладовок ( навесу при вході немає- сніг, дощ все буде затікати...не зручний до них вхід...підлога просто з бетону) Ну то надіюся розберемося по ходу справ з часом всі разом.Загалом нормально- місце супер:пташки співали, сонечко світило, вода зі скважини на території церкви дуже смачна, Київ близенько...Надіюся все буде в нас добре;)
05 авг 2020 13:39
Ну что кто был на осмотре? Как оно там?
06 авг 2020 04:50
Мабуть варто додати до моє попередньої інфи, що ми будемо проживати на 1 поверсі і та труба в туалеті на яку я жалілася іде до нас з підвалу тому в інших квартирах її не буде.Ще варто зазначити, що на 1 поверхах утеплана підлога( 10 см.якогось там спецутеплювача) що нас дужееее потішило.В одній із кімнат 1 стіна кривувата ( а так по квартирі наче все рівне), ремонт покаже де ще що криве.Ось я 2 дні після огляду квартири все аналізую, перепитую всіх знайомих, хто теж заходив в новострої, наш майстер робить зараз новострої на Харківській, Вирлиці то нам кажеться, що порівняно з іншими новостроями в нас все трошки краще, і вода не лише погана в нас, а і в Києві і області ( Петрівці, Вишгород, Буча наприклад). Мій керівник купив там квартиру в першій черзі то загалом всім задоволений.
06 авг 2020 12:18
Сьогодні оглядали свою квартиру у 3 будинку. Вцілому лишилися задоволені, крім якості дверей, їх треба відразу міняти. І не зрозуміло, чому немає ручок на вікнах. Обіцяли потім все видати, але це дуже дивно. Газ, світло теж обіцяли, що все буде, але коли, ніхто не знає. Що ж, подивимось.
16 авг 2020 08:54
Доброго дня! На ремонт хтось вже заходив чи всі чекають лічильники та котел?
17 авг 2020 18:08
Marinikys, а що вже хтось отримав ключі?
18 авг 2020 19:21
Вже майже кінець літа . Ключів не має , ніяких додаткових запрошень-повідомлень не має . Всі чекають котлів та лічильників ... Коли ми купували квартиру , ми звісно розуміли , що будуть затримки , але ж не в такі терміни . Шановний GEOS дайте нам відповідь ! Скільки ще чекати ????
19 авг 2020 05:01
В сообщении было написано:
Шановні інвестори будинку №1 ЖК «Мелоді Парк»! Запрошуємо Вас на перегляд та прийом Ваших квартир й отримання ключів з 31.07.2020!

ПРИГЛАШАЛИ НА ПРИЙОМ И ПОЛУЧЕНИЯ КЛЮЧЕЙ!!! ПРИШЛИ НАМ ГОВОРЯТ: ТЮ А КТО ВАМ ТАКОЕ ГОВОРИЛ? КАКИЕ КЛЮЧИ? УЛЫБАЯСЬ И С УХМЫЛКОЙ...
19 авг 2020 20:02
Які ремонти? Газу, електрики немає і нескоро будуть. Газ до нового року, якщо пощастить, а електрика по тимчасовій схемі, при якій всім робити ремонт не вийде і по промисловому тирифу. А коли підстанцію передадуть на баланс обленерго навіть мови немає. А тепер виявляється, що геос навіть котли не хоче встановлювати. Чим далі тим «веселіше»
24 авг 2020 19:19
В мене знайомі в Пролісках живуть. Говорили, що в деяких квартирах світло горить. Із-за цього і питання чи хтось зайшов на ремонт. В геосі сказали, що завтра буде смс. Побачимо
27 авг 2020 05:02
Геос как обстоят дела?
Квартиры приняли и все, тишина.
27 авг 2020 12:24
В центральному офісі повідомили, що з кожного будинку вже по 10 власників квартир. Чому не прийшли смс там нічого не знають. Спочатку треба заключити договір з ЖЕКом(сказали мати із собою копію паспорта кода, інвест договір перша і остання сторінка, а також на рахунку 1000 грн) тоді дзвонити до Олексія і він віддає ключі
03 сен 2020 16:44
Всім привіт ! А хтось з присутніх на цьому форумі , з другої черги , вже заключав договір з жеком ?
11 дек 2021 11:43

Найдите будущих соседей в реестре инвесторов!


Информация о реестре инвесторов

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .565758
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее