Подать объявление

ЖК "Crystal River", Івано-Франківськ, мкр Пасічна - "Continental Development"

21 июль 2015 12:55


Житловий комплекс "Крістал Рівер"
Івано-Франківськ, мкр Пасічна
Забудовник: "Continental Development"


Житловий комплекс комфорт-класу Crystal River знаходиться на початку мікрорайону Пасічна і височіє над набережною річки Бистриця-Солотвинська. Комплекс розташований у зеленій зоні, що забезпечує спокій від шуму автодоріг та чисте повітря у ваших оселях.

Житловий комплекс комфорт-класу Crystal River - це монолітно-каркасний будинок збудований за останніми технологіями, з використання сучасних дорогих матеріалів, і який може витримати землетрус силою 6-7 балів за шкалою Ріхтера. У будинку немає несучих стін, що дозволяє вільне планування кожної окремої квартири.

Увесь житловий комплекс складається з 1-2 та 3-кімнатних квартир, комерційних приміщеннь, у яких можуть розташовуватися офіси, магазини, спортивні клуби та інші різноманітні заклади для дозвілля. На один під’їзд передбачено два ліфта: пасажирський і грузопасажирський.

За порядком у під’їзді слідкуватиме конс’єрж. На прибудинковій території, яка знаходитиметься під охороною, відеоспостереженням та системою контролю доступу передбачений підземний (на 80 машин) та надземний паркінг, дитяча площадка, спортивний майданчик, футбольне поле і тенісний корт. А на березі річки Бистриця-Солотвинська заходитиметься власний пляж. На даху будинку розташуються зелені тераси з барбекю.
25 июль 2015 14:18
Встановлено кран на майданчику.
20 авг 2015 11:24
20 авг 2015 11:24
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее