Подать объявление

ЖК "Hoffmann Haus", ул. Златоустовская - "Stolitsa Group"

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2016 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 130.
16/12%
8/6%
23/18%
44/34%
39/30%
1. . .175176177
14 март 2019 10:56
Цитата "юл1512":

Ну что, умники, много камер жвачкой залепили? Или после того, как обчистили сразу несколько квартир на днях, желание резко отпало?


Мені цікаво і що змінилося що були камери, тепер є відео на пам`ять як когось пограбували? Це тільки підтверджує що камери не потрібні, точно так само як і охорона при вході в будинок... вхід по карткам і дсо..
16 март 2019 09:47
Цитата "Snip_r":


Мені цікаво і що змінилося що були камери, тепер є відео на пам`ять як когось пограбували? Це тільки підтверджує що камери не потрібні, точно так само як і охорона при вході в будинок... вхід по карткам і дсо..

Типичная черта менталитета. Моя хата з краю. Меня не трогают, а пусть эти нелюди грабят дальше. Многое в нашей стране именно так
30 март 2019 20:19
Я конечно извиняюсь, я покупал квартиру с 3-ям выходами !!! Если я не могу выйти с выхода который сзади - это ж бред !!! Я ПРОТИВ !!! Я хочу выходить туда , куда мне удобно !!! Это бред закрывать какие то выходы ! Пусть будку ставят возле заднего выхода ....
01 апр 2019 08:41
Здравствуйте, уважаемые читатели.

Этот пост исключительно о качестве строительства. Сегодня нашему застройщику был отправлен акт о чудо европейском качестве.
Акт-претензія
про порушення забудовником Stolitsa Group будівельних норм монтажу віконних блоків.


Співвласники будинку ЖК Hoffmann Haus виявили низку дефектів та неякісно виконаних робіт з монтажу віконних блоків будинку, а саме порушення забудовником будівельних норм:
· ДСТУ — Б В.2.6-79:2009
· ДСТУ-Н Б В.2.6-146:2010
· ДБН В.2.6-31:2006

Зовнішні та внутрішні монтажні шви по периметру вікон не виконані. Призначення зовнішнього шару шву – запобігання потрапляння вологи всередину монтажного шву, а внутрішнього шару – запобігання потрапляння вологи з середнього шва в приміщення. Оскільки зазначені шви не виконані/виконані з дефектами та не мають достатньої ступені ізоляції, тому віконні конструкції продуваються та промерзають по периметру. А також через порушення зовнішнього утеплення «точка роси» зсунута всередину житлових приміщень – рами запотівають та «течуть», на рамах та підлозі з’являється конденсат та пліснява.

Для підтвердження вищесказаного мешканці звернулися за експертною оцінкою до Rehau Ukraine, в результаті представник Rehau припустив що причиною можуть бути порушення технології виконання монтажних робіт – наголосивши на неякісно виконаних / взагалі відсутніх зовнішніх та внутрішніх монтажних швів. Через порушення технології збільшуються тепловтрати, бо холодне повітря та волога безбар’єрно потрапляє в будинок. Під час експлуатації це місцями вже призвело до псування ремонту, відкосів та покриття підлоги, появи грибків і плісняви, а в свою чергу може призвести до респіраторних захворювань мешканців.

Подібні приховані недоліки будівництва неможливо було встановити на етапі прийому об’єкту інвестування, шви були приховані штукатуркою або будівельною стяжкою. Наявність щілин виявлена тільки зараз (через кілька зим), тому що крім вітру в щілини потрапляє волога, яка фізично замерзає та розмерзається при низьких температурах, розширюючи щілини.

На доданих знімках зафіксована проблема. Спроби герметизувати одну з щілин зсередини призвели до витікання будівельної піни назовні, що на практиці доводить відсутність герметизації віконних блоків. Також на доданих знімках зафіксовані етапи будівництва, де відмічені не герметизовані отвори.

Оскільки будинок на гарантії відповідно до положень діючих Договорів, ми вимагаємо:
Надати акт прийому виконаних робіт по встановленню вікон згідно з п. 8.4.1 ДСТУ-Н Б В.2.6-146:2010
Усунути виявлені недоліки за рахунок забудовника згідно з ДСТУ-Н Б В.2.6-146:2010 в квартирах, зазначених у додатку.

В приложении к акту список из 50 квартир (18% квартир), где наблюдаются проблемы с гидро и термоизоляцией. :faceoff:

Ну и по традиции немного фотографий с разных этапов строительства. Ждем ответ и верим, что застройщик признает ошибку и оперативно ее исправит. Буду держать в курсе развития событий, если меня не забанят здесь.
Отсутствие кирпича в основании под раму:

Установка рам:

В результате под каждым окном получаем под два отверствия:

Проводим гидроизоляцию, клея изоляционную ленту поверх дыр:

А теперь утепляем все это:


По результату получаем сквозняки в квартирах, "плачущие" зимой окна, в некоторых квартирах уже намечается плесень, а у некоторых начало портиться покрытие пола, прилегающее к окнам.
10 июль 2021 18:06
Дом интересный
Но на Лун пишут что почтовый адрес не присвоен
Это правда или ошибка?
10 июль 2021 20:16
Это обычная практика, когда строительный адрес становится адресом дома (без выделения и присвоения нового, отличного от строительного). ЛУН просто не совсем корректно это пишет.
11 июль 2021 07:24
Спасибо
Понятно теперь
12 июль 2021 06:44
Это обычная практика, когда строительный адрес становится адресом дома (без выделения и присвоения нового, отличного от строительного). ЛУН просто не совсем корректно это пишет.

Зачем людей путаете? Никакой "обычной практики" в этом нет. Дом должен быть принят на баланс городом и должен быть присвоен почтовый адрес (даже, если он такой же, то юридически это не одно и то же). Луна редко ошибается, но возможно, здесь забыла вписать информацию.
12 июль 2021 07:46
У дома есть почтовый адрес, им стал строительный. Там давным-давно уже у всех права собственности именно с этим адресом «Золотоустівська, 34». И это обычная практика для отдельно стоящих зданий, когда нет нужды в появлении/выделении нового адреса.
12 июль 2021 08:57
Цитата:
обычная практика для отдельно стоящих зданий, когда нет нужды в появлении/выделении нового адреса.

"Нет нужды" только в тех случаях, когда идёт реконструкция уже имеющегося здания. Иногда адреса могут совпасть, но процедура взятия на баланс городом (даже если адрес одинаков со строительным) - обязательна во всех случаях. И процедура присвоения адреса юридически идёт как переоформление со строительного на почтовый. Это надо указывать. Иначе, выглядит как висяк с незаконченным строительством.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .175176177
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx