Подать объявление

ЖК "Forest Land", Буча, ул. Ивана Выговского, 3

ЗастройщикMAX ART Development
Сдача ЖК2016 - 2017 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
н/а
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 78.
38/49%
9/12%
10/13%
10/13%
11/14%
1. . .138140. . .144
28 март 2018 06:46
тобто зараз будівництво зупинилось? А якщо вони ніколи не погасять, то комунікацій ніколи в ЖК не підведете?тоді навіщо інвестувати? По-друге, я як інвестор свої зобов‘язання згідно з Договором виконала - оплатила пайовий внесок 100%. Ситуація з неоплатою комунальних до форс-мажорних обставин згідно з Договором не входить. Це ваші проблеми, якщо не змогли/не захотіли домовитись з боржниками. Перестаньте писати безглузді виправдення. Або будуйте або повертайте мені мої кошти згідно з умовами Договору.
28 март 2018 08:53
Я когда-то, еще года два назад писал тут людям и предупреждал их про эту коробку в поле, но меня, как и остальных пишущих правду обозвали троллем конкурентов. Я с 2011 года живу в Буче и видел начало этой стройки и многих других, мало того - сам был в отделе продаж и слушал чудесные перспективы, но слава богу знакомые юристы отговорили.

Я каждый день вижу этот ЖК, за год/два практически ничего не поменялось и скорее всего и не поменяется с этим застройщиком, и мне жалко людей которые влипли в это болото, я на этом форуме практически ничего не пишу, так как не являюсь инвестором данного ЖК, но мне очень хочется чтобы другие семьи не попались на эту аферу - не верьте ни единому слову застройщика, ни единому!!!
Если не верите мне или пишущим тут, съездите на стройку сами и посмотрите, спросите людей которые живут недалеко сколько длится эта стройка, спросите у людей которые уже там живут (или выживают) как оно жить посреди поля без коммуникаций и инфраструктуры, этот застройщик уже несколько лет обещает людям много всего и завтра, послезавтра, через три месяца и так далее, и будет обещать пока ему будут верить!
28 март 2018 08:59
Уважаемый Forest Land, прошу ответить: на каком основании вы требуете от жильцов оплаты за электроэнергию? У вас есть договор о предоставлении электроэнергии населению? Есть лицензия на оказание такого рода услуг? По-моему, ваши требования об оплате за электроэнергию не законны. Договор на поставку электроэнергии к жилому дому с Киевэнерго не заключен, поэтому жильцы не могут заключить договора с Киевэнерго о предоставлении электричества. Вы же сдали дома в эксплуатацию, так подключите их к энергосетям на законных основаниях, чтобы собственники имели возможность коммуницировать с Киевэнерго напрямую. А на данный момент, как я понимаю, есть договор о поставке электроэнергии на стройку -для застройщика-юрлица. И неплательщик, соответственно, юрлицо, а не собственники квартир. Или уже есть ОСМД?
29 март 2018 11:35
Еще одна печальная новость, оказывается форест ленд никаких переговоров о подключении комплекса к электричеству, не ввёл и не ведёт.
"ЖК ніколи не надавало заяви до Київобленерго щодо підключення електроенергії."
29 март 2018 17:17
Заяву на подключение должно подать ОСМД. Создавайте ОСМД и подавайте заяву.
29 март 2018 18:47
Какое заявление от ОСББ? Тут до ОСББ очень далеко, в каком состоянии ОСББ будет принимать дом, без ничего? Застройщик должен был в начале стройки получить технические условия от Киевэнерго на подключения дома, выполнить их, построить трансформаторную подстанцию. Всего этого нет, даже нет временного подключения по комерческим тарифам, вся стройка от дизель-генератора. Все это говорит о том что застройщик изначально не смог договориться с Киевэнерго о подключении, или даже и не планировал заканчивать стройку и подключать дом к электричеству.
30 март 2018 04:15
Стройка от Дизель генератора (((( шок...
30 март 2018 06:23
З газом напевно ситуація такаж :faceoff:
30 март 2018 09:56
Цитата "eje2":
Еще одна печальная новость, оказывается форест ленд никаких переговоров о подключении комплекса к электричеству, не ввёл и не ведёт.
"ЖК ніколи не надавало заяви до Київобленерго щодо підключення електроенергії."

Тому що ЖК не заключає договір з Київобленерго,а з Укрзалізницею.
30 март 2018 10:57
Цитата "alya_8":

Тому що ЖК не заключає договір з Київобленерго,а з Укрзалізницею.

Да, эту байку я уже пол года слышу... только вот как-то недавно сел на телефон, потратил пол дня на обзвонил всех кого только можно в ЖД и в частности их Енергозбута и как меня не футболили от одного чиновника к другому, а так и не нашлось человека который вообще слышал об Форесте, Ивана Выговского или чем-то подобном...
30 март 2018 16:34
Доброго вечора всім!Мені цікаво чому "Forest Land" рідко вступає в діалог на форумі???А особливо при такому важливому питанні як підключення комунікацій???Якщо ви дійсно не(вибачайте за вираз)"шарашкіна контора",то потрібно спілкуватися.Або визнати свої помилки та проблему(сказати людям ПРАВДУ)або спростувати підтверджуючими документами.Якщо є проблеми обговорюйте з інвесторами можливо хтось зможе чимось допомогти у вирішенні того чи іншого питання,можливо в когсь є якісь звязки щоб залагодити ту чи іншу проблему.Будьте щирими та відкритими і усе налагодиться...😃
02 апр 2018 09:54
Цитата "alya_8":
Доброго вечора всім!Мені цікаво чому "Forest Land" рідко вступає в діалог на форумі???А особливо при такому важливому питанні як підключення комунікацій???Якщо ви дійсно не(вибачайте за вираз)"шарашкіна контора",то потрібно спілкуватися.Або визнати свої помилки та проблему(сказати людям ПРАВДУ)або спростувати підтверджуючими документами.Якщо є проблеми обговорюйте з інвесторами можливо хтось зможе чимось допомогти у вирішенні того чи іншого питання,можливо в когсь є якісь звязки щоб залагодити ту чи іншу проблему.Будьте щирими та відкритими і усе налагодиться...😃

Отдел продаж уже 2 дня закрыт, люди разбежались, работают только сторожа. Так-что писать здесь особо некому, да и что они напишут... опять - что все "вранье и провокация"...
03 апр 2018 16:00
І у відповідь тишина...😞
04 апр 2018 07:15
:faceoff:
Цитата "alya_8":
І у відповідь тишина...😞
05 апр 2018 09:42
Цитата "alya_8":

Тому що ЖК не заключає договір з Київобленерго,а з Укрзалізницею.

К сожалению фактических подтверждений тому, что форест ленд вёл или ведёт переговоры по поводу электричества с укрзализн. нет. На встрече инвесторов, у жены немерюка, открыто просили предоставить доказательства таких переговоров, в ответ кроме ехидной улыбки мы ничего не получили.
Наши инвестора, пытались самостоятельно прозвонить, но там о форест ленде и немерюке в первые слышат.
06 апр 2018 12:25
Шановні інвестори у нас 14.04.плануються збори на 11:00 для підведення підсумків березня. Місце проведення ще уточнюється.
06 апр 2018 12:46
Пунктом 1 Порядку розроблення проектної документації на будівництво об’єктів, затвердженого наказом Мінрегіонбуду №45 від 16.05.2011р. визначено, що об’єкт будівництва - будинки, будівлі, споруди будь-якого призначення, їх комплекси, лінійні об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури.

Відповідно до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560, та Порядку розроблення проектної документації на будівництво об’єктів, проектна документація на будівництво об’єкта може розроблятися за чергами та пусковими комплексами, що зазначається у завданні на проектування.

Таким чином, Об’єкт будівництва – багатоповерхова житлова забудова з об'єктами соціальної інфраструктури в межах автодороги Київ-Ковель-Ягодин та вулиць М. Залізняка, І. Виговського, Депутатська в м. Буча, Київської області являє собою цілісний комплекс, який згідно завдання на проектування поділений на черги.

При цьому, згідно вимог ДБН А.2.2-3-2014 Склад та зміст проектної документації, проектування інженерних мереж здійснюється в складі робочого проекту на весь об’єкт будівництва.

На сьогоднішній день в експулатацію прийнята І і ІІ черги будівництва.

Відповідно до ч. 9 ст. 39 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», зареєстрована декларація про готовність об’єкта до експлуатації або сертифікат є підставою для укладення договорів про постачання на прийнятий в експлуатацію об’єкт необхідних для його функціонування ресурсів - води, газу, тепла, електроенергії, включення даних про такий об’єкт до державної статистичної звітності та оформлення права власності на нього.

Згідно ч. 12 ст. 39 ЗУ Про регулювання містобудівної діяльності, замовник зобов’язаний передати закінчений будівництвом та підключений до інженерних мереж житловий будинок, що споруджувався із залученням коштів фізичних та юридичних осіб, об’єднанню співвласників або власнику, або експлуатуючій організації протягом ста двадцяти календарних днів з дня його прийняття в експлуатацію.

З аналізу вказаних приписів законодавства вбачається, що реєстрація документу про прийняття об’єкту в експлуатацію являється підтвердженням того, що на такому об’єкті виконанні усі необхідні будівельно-монтажні роботи та з цього часу необхідно звернутатись до відповідних експлуатаційних організацій, щодо виконання ними робіт з приєднання об’єкту до комунікацій для забезпечення функціонування необхідними ресурсами.

Варто зауважити, що законодавець врахував усі можливі терміни, передбачені нормативно-правовими актами, в які подаються, погоджуються, отримуються відповідні регламентно-дозвільні документи. Але, це так би мовити, «ідеальний строк» (сто двадцять днів). Тобто, кожен учасник таких відносин повинен чітко розуміти та дотримуватись конкретно встановлених вимог. Однак, реалії сьогодення свідчать, що насправді дотриматись таких чітких меж досить складно, оскільки існує суттєвий вплив багатьох факторів.

Станом на сьогодні, замовником будівництва забезпечено об’єкт водою та каналізацією, а також укладено договори на приєднання до мереж газопостачання та електроенергії. Вказані договори знаходяться в завершальній стадії виконання та найближчим часом будуть підписані відповідні документи на пуск газу та електроенергії.

При цьому слід зазначити, що з метою забезпечення комфортних умов власників нерухомості, замовником будівнцитва було прийнято рішення на подачу електроенергії за рахунок тимчасового джерела живлення за умови компенсації частини вартості витрат, до початку повноцінного функціонування усіх ресурсів.

Натомість компенсувати такі витрати погодились не усі власники квартир, мотивуючи це завищеною вартістю та відсутністю будь-яких правових підстав.

Однак, статтею 1 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" встановлено, що житлово-комунальні послуги - результат господарської діяльності, спрямованої на забезпечення умов проживання та перебування осіб у жилих і нежилих приміщеннях, будинках і спорудах, комплексах будинків і споруд відповідно до нормативів, норм, стандартів, порядків і правил.

Згідно із частиною першою статті 13 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" залежно від функціонального призначення житлово-комунальні послуги поділяються на: 1) комунальні послуги (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), газо- та електропостачання, централізоване опалення, а також вивезення побутових відходів тощо); 2) послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (прибирання внутрішньобудинкових приміщень та прибудинкової території, санітарно-технічне обслуговування, обслуговування внутрішньобудинкових мереж, утримання ліфтів, освітлення місць загального користування, поточний ремонт, вивезення побутових відходів тощо); 3) послуги з управління будинком, спорудою або групою будинків (балансоутримання, укладання договорів на виконання послуг, контроль виконання умов договору тощо); 4) послуги з ремонту приміщень, будинків, споруд (заміна та підсилення елементів конструкцій та мереж, їх реконструкція, відновлення несучої спроможності несучих елементів конструкцій тощо).

У частині першій статті 19 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" передбачено, що відносини між учасниками договірних відносин у сфері житлово-комунальних послуг здійснюються виключно на договірних засадах.

Відповідно до пункту 1 частини першої статті 20 цього Закону споживач має право, зокрема, одержувати вчасно та відповідної якості житлово-комунальні послуги згідно із законодавством та умовами договору на надання житлово-комунальних послуг.

Такому праву прямо відповідає визначений пунктом 5 частини третьої статті 20 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" обов'язок споживача оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом.

Таким чином, згідно із зазначеними нормами закону, споживачі зобов'язані оплатити житлово-комунальні послуги, якщо вони фактично користувалися ними.

Аналогічні висновки містяться у постановах Верховного Суду України від 20.04.2016 р. у справі N 221/515/15-а та від 05.10.2016 р. у справі N 753/2526/16-ц.

З огляду на вищевказане, незважаючи на емоційні висловлювання в сторону один одного, є чіткі законодавчо врегульовані правила поведінки, які учасники таких відносин мають дотримуватись та за порушення яких передбачена відповідальність.
10 апр 2018 11:38
Представителям Forest Land.

Вранье № 1.

Forest Land написал: «На сьогоднішній день в експулатацію прийнята І і ІІ черги будівництва».

В реальности же сданы только 2 и 3 секции из I очереди (всего их там должно быть 1-6 секций, построены только 2, 3, 4, 5). Во II очереди значатся секции 7-10 да еще и торговый центр – это все существует только в фантазиях застройщика. Убедиться в том, что именно относится к определенной очереди строительства можно на официальном сайте ЖК, в разделе Документация.

Вранье № 2.

Forest Land написал: «Згідно ч. 12 ст. 39 ЗУ Про регулювання містобудівної діяльності, замовник зобов’язаний передати закінчений будівництвом та підключений до інженерних мереж житловий будинок, що споруджувався із залученням коштів фізичних та юридичних осіб, об’єднанню співвласників або власнику, або експлуатуючій організації протягом ста двадцяти календарних днів з дня його прийняття в експлуатацію».

С момента введения в эксплуатацию 2-ой секции (20.10.2016) прошло уже гораздо больше чем 120 дней, а именно 537. Попытки оправдать представителями Forest Land такую огромную задержку фразами типа «…дотриматись таких чітких меж досить складно, оскільки існує суттєвий вплив багатьох факторів» не отменяет факта нарушения закона, а именно ч. 12 ст. 39 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності».

Вранье № 3.

Forest Land написал: «Станом на сьогодні, замовником будівництва забезпечено об’єкт водою та каналізацією, а також укладено договори на приєднання до мереж газопостачання та електроенергії. Вказані договори знаходяться в завершальній стадії виконання та найближчим часом будуть підписані відповідні документи на пуск газу та електроенергії».

ВСЕ ЭТО ТОЛЬКО СЛОВА. Обеспечен ли объект водой и врезкой в городскую канализацию официальным и законным способом - достоверно не известно. Никаких договоров или разрешений на это счет никто не показывал.

Тоже самое с подключением электричества – «договори знаходяться в завершальній стадії виконання» уже 2-ой год (а именно – с лета 2016 года, или ранее). Т.е., отдел продаж и другие представители застройщика систематически вводят в заблуждение существующих и потенциальных инвесторов, выдавливая из себя стандартные отговорки.

Единственный «момент» по коммуникациям, который хоть как-то вселяет надежду – это подключение газа. Работы вроде бы ведутся, хотя чрезвычайно медленно. Но, опять же, ни в ОП, ни в облгазе никакого договора об этом никто НЕ ПОКАЗЫВАЛ!

Вранье № 4.

По поводу «…рішення на подачу електроенергії за рахунок тимчасового джерела живлення…».

Forest Land написал: «Відповідно до пункту 1 частини першої статті 20 цього Закону споживач має право, зокрема, одержувати вчасно та відповідної якості житлово-комунальні послуги згідно із законодавством та умовами договору на надання житлово-комунальних послуг. Такому праву прямо відповідає визначений пунктом 5 частини третьої статті 20 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" обов'язок споживача оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом».

При этом, представитель Forest Land почему-то не упоминает, что согласно пункту 3 части 2 статьи 21 того же Закона Украины "Про житлово-комунальні послуги" виконавець зобов'язаний «підготувати та укласти із споживачем договір на надання житлово-комунальних послуг з визначенням відповідальності за дотримання умов його виконання згідно з типовим договором».

Проблема в том, что никаких договоров «…на подачу електроенергії за рахунок тимчасового джерела живлення» не существует, а деньги за такое электричество застройщик требует оплатить неофициально, под запись в «тетрадочке», без квитанций и реквизитов.

Если уж на то пошло, статьи Закона Украины "Про житлово-комунальні послуги", которыми тут прикрывается представитель Forest Land с целью обоснования незаконной оплаты электричества от генератора, потеряют свое действие 10.06.2018 – когда начнет действовать новая редакция данного Закона.
В частности, текст 5 частини третьої статті 20 из старой редакции изменится и будет выглядеть так: індивідуальний споживач зобов’язаний «оплачувати надані житлово-комунальні послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, у строки, встановлені відповідними договорами» (пункт 5 части 2 статьи 7 в новой редакции). Т.е., формулировка станет более четкая и главный в ней смысл – ОПЛАТА ВОЗМОЖНА ТОЛЬКО ПРИ НАЛИЧИИ СООТВЕТСТВУЮЩЕГО ДОГОВОРА.
10 апр 2018 11:49
Аплодирую стоя.
12 апр 2018 14:41
Цитата "eje2":
Шановні інвестори у нас 14.04.плануються збори на 11:00 для підведення підсумків березня. Місце проведення ще уточнюється.

А скажіть інвестори яких секцій збираються?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .138140. . .144
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее