Подать объявление

ЖК "Форест", смт. Брюховичі (Львівська обл.), вул. Ряснянська, 6

26 июнь 2015 11:53


Житловий комплекс "Форест"
смт. Брюховичі (Львівська обл.), вул. Ряснянська, 6


Даний житловий комплекс розташований в мальовничому, екологічно чистому куточку центральної частини Брюхович і відповідає найсучаснішим вимогам до якості життя . Живописні ландшафти та природа ідеально гармоніюють з розвинутою інфраструктурою, яка включає в себе дошкільні заклади, школи, вищий навчальний заклад, лікарні, санаторій та оздоровчо-відпочинковий комплекс, супермаркети, зупинки громадського руху, залізнодорожну станцію та розважальні заклади.

Шестиповерховий комплекс складається з 3-ьох секцій, які являють собою під’їзди. На поверсі розташовано щонайменше 4 квартири. В кожному із під’їздів буде встановлений швидкісний безшумний пасажирський ліфт з пасажиропідйомністю до 600 кг. Будинок побудований з цегли, що гарантує міцність та надійність конструкції із застосуванням зовнішнього утеплення з екологічно чистого та безпечного матеріалу -- мінеральної вати.

Сучасна архітектура житлового комплексу «Форест» – це не просто приємний охайний вигляд -- це надсучасне зовнішнє оздоблення у вигляді вентильованого фасаду, що являється ідеальним рішенням для збереження тепла будинку. Також в кожній квартирі наявні панорамні вікна, що робить квартири світлими та сучасними. Квартири мають високі показники пожежостійкості, звукоізоляції, низькі показники теплопровідності. Площі та планування квартир взагалі дозволяють почуватися максимально комфортно. Затишні кімнати допоможуть зберегти теплу атмосферу у вашому домі на довгі роки.
26 июнь 2015 11:54
13.06.2015
30 июнь 2015 14:42
25.06.2015
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее