Подать объявление

ЖК Виноградный | ранее Синеозерный | ул. Правды

ЗастройщикКиевбуд
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-255из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 254.
180/71%
12/5%
33/13%
9/4%
20/8%
1. . .122124. . .270
21 май 2015 07:16
Цитата:
Тони, ваша же задача вернуть потраченные деньги. То что вы делаете сейчас имело смысл год назад. Когда был только недострой консоли и права на который можно было продать. Нужно же планировать действия отталкиваясь от реалий: уже стоит 2 секции по 25 этажей. Это совсем не дом консоли и сделать его таким - не целесообразно. Что бы Вы продали на рынке свои законные "квадраты" - Вам нужны документы на то что есть сейчас. Или Вы хотите продать свои права для УКО и для этого воюете с ними?


MaDZu полтора года назад ОП мне звонил и спрашивал, какие мои требования.
На что я им ответил - стройте в соответствии с проектом(покажите новый утверждённый проект) либо выкупайте мою квартиру и досвиданья. Дальше я проводил 4-5 собраний с разными директорами, тогда ещё КБК но кроме лжи по поводу документов ничего не услышал, вели они себя по хамски с инвесторами Консоль. Лично в мой адрес звучали фразы от людей из УКО-"Сынок я тебе щас как дам по морде," "Пошёл на хер от сюда"т.д.
Также мы передавали письменный запрос директору КБК Бобруенко с нашими требованиям, после чего мне пришёл письменный ответ с угрозами, ответ есть несколькими постами выше. Далее мне несколько раза звонили неизвестные люди и угрожали подать на меня в суд.
Я это написал к тому, что для меня лично это уже давно не только про деньги и квартиру. Считаю что воры и лжецы должны быть наказанны, а деньги вопрос второстепенный.
21 май 2015 19:56
21 май 2015 19:56
21 май 2015 21:17

Шановні інвестори ЖК"Синьоозерний" ,
оскільки Олег Правоведов (Marksill) похапцем став видаляти власні повідомлення щодо нашого будинку згідно посилань вище (що в принципі було прогнозовано) , викладую для загального деталізованого ознаймлення копію звернення до очевидного поплічника Миколи Яновича Азарова :



Олег Правоведов - ‎Николай Азаров
25 листопада 2013 р.

Довожу до Вашого відома, що на перехресті просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) (юр.адреса: 04123, м.Київ, Подільський район, ВУЛИЦЯ СВІТЛИЦЬКОГО, будинок 35, код ЄДРПОУ 38778139, тел.:221-17-77) здійснює протиправні та незаконні будівельні роботи та продаж квартир, проектної документації на які немає.
Факт реального виконання будівельних робіт підтверджується фотофіксацією, яка здійснена ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) та розміщена на сайті://domnapravdy.com.ua/foto.html (копії фото з сайту додаю до скарги).
Зазначене вище виходить з наступного:
З грудня 2008 року у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448) закінчився термін оренди земельної ділянки на якій здійснює будівництво ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ), отже з цього моменту використовувати земельну ділянку та щось будувати на ній не можна, тим більш будувати по невідповідаючому дійсності Дозволу на будівництво № 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року.
Особливо важливою вважаю інформацію про відсутність у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448), ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633), ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 31095642) та ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) (юр.адреса: 04123, м.Київ, Подільський район, ВУЛИЦЯ СВІТЛИЦЬКОГО, будинок 35, код ЄДРПОУ 38778139, тел.:221-17-77) належним чином оформленої, погодженої та затвердженої проектно-дозвільної документації на будівництво саме 163 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва! Фактично існує лише документація на будівництво виключно 134 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, але ТОВ «Консоль ЛТД» здійснювало продаж квартир з розрахунку 163 квартири в будинку, а ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" продає ще більш неіснуючих квартир по незатвердженому проекту !!! Копію документу, який підтверджує продаж саме 163 квартир додаю.
З метою перевірки що, ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) (юр.адреса: 04123, м.Київ, Подільський район, ВУЛИЦЯ СВІТЛИЦЬКОГО, будинок 35, код ЄДРПОУ 38778139) здійснює продаж квартир на які ще немає належним чином розробленої та затвердженої проектної документації пропонуємо Вам ознайомитись з кресленнями розміщеними на сайті: //domnapravdy.com.ua , в розділі «Генеральний план». ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) здійснює будівництво 4-х секційного житлового будинку, але ж Дозвіл на будівництво № 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року передбачає будівництво 3-х секційного житлового будинку.
Отже продаж квартир та будівництво 4-х секційного будинку є незаконним.
Звертаємо Вашу особливу увагу, що ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ «КБК») будує 4-х секційний житловий будинок з загальною кількістю квартир 882 одиниці !!!, а дозвіл на будівництво № 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року, виданий на підставі проектної документації, затвердженої наказом ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» від 05.10.2006 року № 55-г та погодженої Головним управлінням містобудування та архітектури КМР (КМДА) за № 07-9753 від 16.11.2006 року. Тобто до моменту створення ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" – 02.07.2013 року. Цей дозвіл дає право на будівництво 3-х секційного житлового будинку на 134 квартири і з підземним паркінгом.
На даний час ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" на підставі дозволу на будівництво № 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року фактично будує 4-х секційний будинок без підземного паркінгу, в будинку набагато більш ніж 134 квартири, отже грубо порушує чине законодавство !!!
Також вважаємо за необхідне зазначити що, технічні умови на даний час вже декілька років як не дійсні, а отже з урахуванням факту відсутності прав на використання земельної ділянки на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві, навіть укладення договору на проектування є незаконним !
Незаконним є і проектування на земельній ділянці, на яку відсутні документи про її використання (договір оренди).
З урахуванням вищезазначеного вважаємо що ні у ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ", ні у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» не існує та не може існувати належним чином розробленої РОБОЧОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ, ПЛАНУ ВИКОНАННЯ РОБІТ, ПЛАНУ ОРГАНІЗАЦІЇ БУДІВНИЦТВА, журналу авторського та технічного нагляду, актів на виконання прихованих робіт, іншої виконавчої будівельної документації на будівництво житлового будинку зазначеного на сайті://domnapravdy.com.ua , а отже діяльність цих компаній є незаконною та кримінальною.
З незрозумілих підстав Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в м.Києві (01133, м.Київ, бульв.Лесі Українки, 26) ухиляється від виконання покладених на неї обов’язків з контролю за містобудівною діяльністю, надає скаржникам невідповідаючи дійсності відповіді про начебто відсутність виконання будівельних робіт на вказаному вище буд майданчику (хоча на буд майданчику кожен робочій день іде будівництво і це підтверджується фотофіксацією, яка здійснена самою ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) та розміщена на сайті: //domnapravdy.com.ua/foto.html (копії фото з сайту додаю до скарги), а отже є всі підстави вважати що Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в м.Києві знаходиться в кримінальній змові з посадовими особами ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», щодо приховування незаконного виконання будівельних робіт та незаконного залучення коштів фізичних осіб, внаслідок начебто будівництва 4-х секційного житлового будинку
Враховуючи вищезазначене, прошу:
1. Негайно перевірити законність виконання будівельних робіт щодо будівництва житлового будинку зазначеного на сайті://domnapravdy.com.ua (на перехресті просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві) з боку ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (тел.:221-17-77) та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН». Перевірити законність будівництва «офісу продаж» ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" на перехресті просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві.
Встановити компанію що, з порушеннями вимог містобудівного законодавства (без наявності земельної ділянки, діючих та дійсних технічних умов, тощо) здійснює розробку проектної документації на будівництво житлового будинку зазначеного на сайті://domnapravdy.com.ua (на перехресті просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві) та подальшу передачу її ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН».
2. Негайно припинити виконання незаконних будівельних робіт та здійснення продажу квартир в будинку зупиненого будівництва на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві, по дозволу на виконання будівельних робіт 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року виданому ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448).
3. ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) (юр.адреса: 04123, м.Київ, Подільський район, ВУЛИЦЯ СВІТЛИЦЬКОГО, будинок 35, код ЄДРПОУ 38778139) негайно припинити завідомо неправдиву рекламну компанію (в тому числі за допомогою інтернет-сайту://domnapravdy.com.ua), стосовно законності продажу квартир в житловому будинку на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві, особливо на підставі дозволу на виконання будівельних робіт виданого ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» 24.07.2008 року.
4. Притягнути всіх винних осіб ТОВ "КИЇВСЬКА-БУДІВЕЛЬНА-КОМПАНІЯ" (ТОВ "КБК ) (юр.адреса: 04123, м.Київ, Подільський район, ВУЛИЦЯ СВІТЛИЦЬКОГО, будинок 35, код ЄДРПОУ 38778139), ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633), ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448) до передбаченої чинним законодавством відповідальності (в тому числі кримінальної). Окрім цього вимагаю надати їх дані для притягнення до кримінальної відповідальності.
6. Негайно надати на ознайомлення належним чином завірену копію документації на підставі якої ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448) було видано дозвіл на виконання будівельних робіт № 0593-Пд/Т від 24.07.2008 року, з метою підготовки відповідного судового позову та заяви про вчинення кримінального злочину.
7. В найкоротшій термін письмово повідомити про результати розгляду даної скарги.

22 май 2015 05:23
Поздравляю с 150 000 просмотров! Сотни людей спасённых от афёры Синеозёрной!!!! :poz:
22 май 2015 07:47
Цитата:
Поздравляю с 150 000 просмотров! Сотни людей спасённых от афёры Синеозёрной!!!!


Так ведь 145000 из них ваши, Антуан.
22 май 2015 09:40
Отдельная благодарность Sofya GL за помощь в борьбе с строительными аферистами!
Ваши ссылки очень полезны и информативны.
Спасибо!
22 май 2015 11:16
Цитата:
Ваши ссылки очень полезны и информативны.


Дык удалил Олежка ссылки. D-/
22 май 2015 15:49
Цитата:
Дык удалил Олежка ссылки


Вот еще полезный пост, для полноты картины.
22 май 2015 15:59
Кто подскажет сегодня строители работали?
22 май 2015 18:32
на 1 и 2с точно.
22 май 2015 20:01
Антон, красиво сочиняешь. Продолжение будет?
22 май 2015 22:10
Звернення Олега Батьковича Правоведова (Marksill) до інвесторів "Консоль ЛТД".

А от тут якраз є чого почитати цікавого і порівняти з попереднім популізмом. Дежавю ?


Звертаються до Вас інвестори зупиненого будівництва житлового будинку на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе в м.Києві, та які фактично стали жертвами та заручниками шахраїв.
Організаціями відповідальними за це будівництво є ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448).
25 грудня 2003 року між ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448) було укладено договір «про спільну діяльність по будівництву житлових будинків з вбудованими приміщеннями соціальної сфери на земельній ділянці, яка розташована за адресою: на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва» № КУ - 40, з метою подальшого будівництва на земельній ділянці орендованій ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» житлового будинку, який за своєю суттю є прихованою суборендою земельної ділянки.
В подальшому посадові особи ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД», протягом 2004-2012 років, грубо порушуючи вимоги Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю», Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» та інших нормативно-правових актів України, уклали з фізичними особами біля 117 договорів «про спільну діяльність по пайовій участі в будівництві багатоквартирного житлового будинку у формі простого товариства» по яким отримали в управління від фізичних осіб великі суми грошей (біля 30 000 000, 000 грн.), тобто отримали у довірче управління фінансові активи фізичних осіб, в тому числі з метою отримання прибутку, отже ТОВ «Консоль ЛТД» почала надання фінансових послуг.
Особливо слід зазначити, що з 01 січня 2004 року Законом України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю» ЗАБОРОНЕНО продаж житла в новобудовах по схемі яку використовує ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД».
ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» ніколи не була та зараз не зареєстрована як фінансова установа, не мала і не має жодних відповідних дозвільних документів(в тому числі ліцензій) на здійснення діяльності на ринку фінансових послуг, фонд фінансування будівництва не був утворений, внаслідок чого фізичні особи - інвестори залишились незахищеними в своїх правах щодо контролю використання грошових коштів, внесених в будівництво житла, отже внаслідок неправомірних дій посадових осіб ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» грубо порушено права інвесторів на контроль та гарантію безпечності їх фінансових внесків, в тому числі при виникненні негативних випадків.
Окрім цього, за існуючою інформацією, ні договір «про спільну діяльність» № КУ–40 від 25 грудня 2003 року укладений між ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», ні укладені в подальшому ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» приблизно 117 договорів «про спільну діяльність» з фізичними особами не були належним чином зареєстровані(обліковані) в державних податкових органах, тобто посадові особи ТОВ «Консоль ЛТД» грубо порушили та продовжують порушувати вимоги п. 4.12. «Порядку обліку платників податків, зборів (обов'язкових платежів)», затвердженого наказом Державної податкової адміністрації України № 80 від 19 лютого 1998 р. (в тому числі вимоги якого були чинними на час укладання договорів про спільну діяльність) та п.п. 64.4., 14.1.139., 153.14. Податкового кодексу України.
Отже посадові особи ТОВ «Консоль ЛТД» в знову грубо порушили законодавство, в тому числі що діяло на момент укладення договорів про «спільну діяльність» та передбачає, в тому числі обов'язкове здійснення обліку в органах державної податкової служби договорів про спільну діяльність на території України без створення юридичних осіб.
Внаслідок протиправної діяльності ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) отримало від фізичних осіб не менш 30 000 000 (тридцяти мільйонів) гривень, тобто не менш 50 % вартості будівництва житлових будинків з вбудованими приміщеннями соціальної сфери на земельній ділянці, яка розташована за адресою: на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, але фактично виконала не більш 10 % будівельно-монтажних робіт, тобто посадовими особами ТОВ «Консоль» неправомірно привласнено біля 20 000 000 (двадцяти мільйонів) гривень. Це є наслідком грубого порушення посадовими особами ТОВ «Консоль» вимог Закону України «Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю», Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», податкового законодавства та інших нормативно-правових актів України, в тому числі внаслідок незаконної діяльності посадових осіб ТОВ «Консоль ЛТД» на ринку фінансових послуг України та порушень вимог законодавства стосовно укладення, подальшого обліку, реєстрації і звітності по укладеним договорам про спільну діяльність.
При чому навіть виконані будівельні роботи є неякісними, що призводить до спричинення шкоди оточуючій міській інфраструктурі, так внаслідок неякісно виконаних робіт по влаштуванню підземних інженерних мереж майбутнього будинку навесні 2013 року відбулися провали земельних ділянок, місту спричинено реальну шкоду.
Також необхідно додати, що 01.01.2011 року між ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД» (код ЄДРПОУ 31095642, юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16) було укладено «Довгостроковий договір про пайову участь у будівництві» № 0343/328-43 яким фактично передано право на подальшу продаж квартир у недобудованих житлових будинках на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва на користь ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД». При чому і цей договір не облікований у Податкових органах та укладено з порушенням вимог законодавства України.
Особливо важливою вважаємо інформацію про відсутність у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448), ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 31095642) належним чином оформленої, погодженої та затвердженої проектно-дозвільної документації на будівництво саме 163 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва! Фактично існує лише документація на будівництво виключно 134 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, але продаж квартир здійснюється з розрахунку 163 квартири в будинках !!!
Дозвіл на виконання будівельних робіт № 2434-Пд/Т був отриманий ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» лише 02.02.2007 року, а продаж квартир у житлових будинках на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва було розпочато з 2004 року, тобто без дозволу на будівництво !
Особливо слід зазначити, що згідно відомостей зазначених в дозволі на виконання будівельних робіт будується саме 134 квартирний житловий будинок, але насправді здійснюється продаж 163 квартирного будинку, що підтверджується документами які ми додаємо, отже посадові особи ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД», ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» та ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД» фактично займаються ШАХРАЙСТВОМ !
Окрім цього з грудня 2008 року у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448) закінчився термін оренди земельної ділянки на якій було заплановано будівництво, але не дивлячись на це посадові особи ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) продовжували та продовжують продаж 163 квартир у житлових будинках на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва і це зафіксовано журналістами на відео://www.youtube.com/watch… ).
Інформацію про продаж квартир в будинку також розміщено і на сайті КОНСОЛЬ, але ж будівництва немає, земельної ділянки немає, отже шахрайські дії ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» продовжуються.
Окрім цього, 19 січня 2007 року між ГУ економіки та інвестицій виконавчого органу КМР (КМДА) та ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» і ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» укладено договір про сплату пайової участі (внесків) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м.Києва. Умови цього Договору грубо порушені з боку ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» і ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», внаслідок чого до міського бюджету не доплачено біля 1 700 000 гривень !
Окрім цього, з грудня 2008 року ні ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД», ні ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» не сплачують жодних платежів за використання земельної ділянки внаслідок чого місту Києву спричинено грошових збитків на суму більш 400 000 гривень !
Окрім цього на даний час відбувається процедура банкрутства компанії ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» і враховуючи вищезазначену грошову заборгованість цієї компанії перед містом Києва нам незрозуміло чому керівництво м.Києва не вживає відповідних заходів по стягненню з несумлінних компаній шаленої грошової заборгованості (за нашими розрахунками біля 2 000 000 гривень). Користуючись нагодою наполягаємо на терміновому вжитті до ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» відповідних дій по стягненню наявної грошової заборгованості перед містом Київ !
Також неможливо залишити без уваги той факт, що на даний час у зв’язку з банкрутством ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та наявними величезними боргами цієї компанії заплановано вивезення будівельного обладнання з будівельного майданчику; так згідно рішення Господарського суду АР Крим по справі № 5002-7/ 2055-2012 від 14.05.2013 р. буде здійснено реалізацію на публічних торгах комплекту опалубки NOE, кількістю 1 шт., інвентарний номер 3/2-1916, який знаходиться за адресою: м. Київ, пр. Правди, з початковою ціною 412 995,00 грн., і це в черговий раз підкреслює неспроможність ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» і ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» виконувати покладені на них обов’язки щодо будівництва житлових будинках на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва.
Окрім цього, враховуючи що, будівельний майданчик не законсервований, він є прямою загрозою для оточуючої інфраструктури міста та прилеглих житлових будинків, шпунтове огородження котловану знаходиться у зношеному і непридатному стані і в будь який час може статися зсув ґрунту в котлован і пошкодження прилеглих будинків та доріг, що згідно ст.211 Земельного кодексу є підставою для відповідальності за наявні порушення.
Також повідомляємо що, відносно посадових осіб ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) по наявним та в тому числі вищезазначеним фактам порушено низьку кримінальних справ, в тому числі в провадженні Шевченківського РУ ГУ МВС України в м.Києві перебувають матеріали кримінального провадження за № 42012110100000016 від 22.11.2012 року за ознаками кримінального порушення, передбаченого ст.190 Кримінального кодексу України. Інша кримінальна справа - відносно керівника ТОВ «Консоль ЛТД» Ясінського В.Б. перебуває в провадженні в м.Сімферополі (МВС АР Крим). Є і інші кримінальні справи по цьому несумлінному забудовнику.
Таким чином за станом на 17.06.2013 року:
- посадові особи ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) продовжують свої злочинні, шахрайські дії з метою подальшого заволодіння грошовими коштами фізичних осіб, під виглядом залучення їх до участі у начебто будівництві житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва. Здійснюється продаж 163 квартир, хоча наявна та затверджена документація на будівництво лише 134 квартир.
- не сплачується плата до бюджету за фактичне користування земельною ділянкою, на якій було заплановано будівництво 134 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва.
- не сплачено до міського бюджету (в повному обсязі) грошові кошти на підставі укладеного договору з головним управлінням економіки КМР (КМДА), як пайову участь у зв’язку з будівництвом (на розвиток інфраструктури міста Києва).
- мають місце факти грубого порушення Податкового законодавства України, у зв’язку з порушенням порядку обліки та оподаткування спільної (пайової) діяльності.
- ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) до цього часу намагається здійснювати продаж 163 квартир у житловому будинку на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, без наявності затвердженого проекту на такій будинок та за відсутності дозволу на виконання будівельних робіт по такому будинку.
Внаслідок вищезазначених протиправних дій посадових осіб ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) громадянам спричинені матеріальні (фінансові) збитки в розмірі біля 30 000 000, 00 грн.
Особливо важливою є інформація, яка підтверджується відповідними економічними розрахунками, що на даний час ще можливо здійснити заміну несумлінних забудовників, ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», на іншу будівельну компанію і таким чином завершити будівництво, а враховуючи факт економічної привабливості завершення будівництва (бо більшість квартир у житловому будинку на перетині просп.Правди та просп.Г.Гонгадзе ще не продані) - інша будівельна компанія, за рахунок продажу вільних квартир, буде мати можливість відшкодувати витрати понесені на добудову житлового будинку.
Враховуючи вищезазначене, просимо Вас невідкладно розглянути наше звернення та в межах наявних повноважень втрутитись в ситуацію, з метою захисту прав громадян України та притягнення винних осіб до відповідальності, а особливо:
1. Вжити дієвих заходів, щодо стягнення з ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» заборгованості за несплату пайової участі (внесків) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури м.Києва в розмірі біля 1 700 000 гривень.
2. Вжити дієвих заходів, щодо стягнення з ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» збитків та шкоди місту Києву за використання земельної ділянки внаслідок чого місту Києву спричинено грошових збитків на суму біля 400 000 гривень.
3. Вжити дієвих заходів, щодо передачі будівництва та функції Замовника будівництва до міста Києва (КМДА чи КМР) від ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН».
4. Вжити дієвих заходів, з метою недопущення подальшого руйнування інфраструктури міста Києва внаслідок руйнування незавершеного будівництва житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва.
5. Вжити дієвих заходів, з метою притягнення посадових осіб ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» до передбачуваної адміністративної, фінансової та кримінальної відповідальності, по зазначеним вище фактам.
Окрім цього, враховуючи чисельні вищезазначені факти порушення чинного законодавства України з боку ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» та ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», наявність ознак шахрайства та інших кримінальних злочинів вимагаємо ні за яких умов не подовжувати та не відновлювати з зазначеними вище компаніями права на користування земельною ділянкою для будівництва житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, що в свою чергу дозволить прискорити здійснення заміни Замовника будівництва та за допомогою нового порядного інвестора-забудовника вирішити наявну ситуацію.
22 май 2015 22:15
Можна простото смакувати і робити висновки ...


Цитата:
Особливо важливою вважаємо інформацію про відсутність у ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН» (юр.адреса: м. Київ, вул. Празька, 8 кв. 5, код ЄДРПОУ 31988448), ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) та ТОВ «Будівельна компанія Консоль-Строй ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 31095642) належним чином оформленої, погодженої та затвердженої проектно-дозвільної документації на будівництво саме 163 квартирних житлових будинків на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва!



Цитата:
Дозвіл на виконання будівельних робіт № 2434-Пд/Т був отриманий ТОВ «Будівельна компанія «КРОУН», ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» лише 02.02.2007 року, а продаж квартир у житлових будинках на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва було розпочато з 2004 року, тобто без дозволу на будівництво !



Цитата:
Внаслідок протиправної діяльності ТОВ «КОНСОЛЬ ЛТД» (юр.адреса: 95022, Автономна Республіка Крим, м. Сімферополь, вул. Бородіна, буд. 16, код ЄДРПОУ 20676633) отримало від фізичних осіб не менш 30 000 000 (тридцяти мільйонів) гривень, тобто не менш 50 % вартості будівництва житлових будинків з вбудованими приміщеннями соціальної сфери на земельній ділянці, яка розташована за адресою: на перетині проспектів Правди та Радянської України у Подільському районі м.Києва, але фактично виконала не більш 10 % будівельно-монтажних робіт, тобто посадовими особами ТОВ «Консоль» неправомірно привласнено біля 20 000 000 (двадцяти мільйонів) гривень.



Робимо висновки , Панове сусіди. :yes: :yes: :yes:
22 май 2015 22:44
Цитата "marksill":

predator165 , при чем тут теплопотери и качество бетона и арматуры ?
Как вы оцените тепловизором, качество строительства дома в целом !!!
Как вы оцените перегрузку фундамента тепловизором ?


Сдача в эксплуатацию - означает узаканивание текузего проекта и следровательно подтверждение, что этот проект одобрен и проверен.
То, что строят незаконно - думаю не секрет. Но то, что строят по проекту, а не пришли кирпичей накидали - думаю что и ежу понятно, что существуют и архитекторы и экспертные оценки что там и как с фундаментом сделать чтобы все выдержало.
Таким образом качество бетона и арматуры будет видно во время сдачи в эксплуатацию. Знакомый троюродный родственник-строитель, который работал прорабом, и на счету которого несколько десятков проектов, говорит, что для качества монолита - главное чтобы осадку не давало. А вот насколько косо-криво стены стоят, это уже совершенно другая история и это проблема шпаклевщиков и покупателей, которым важно чтобы в квартире не сквозило сквозь щели и вода от дождя не протекала. То есть не путайте теплое с мягким.
22 май 2015 22:48
Цитата "tony montana":


MaDZu полтора года назад ОП мне звонил и спрашивал, какие мои требования.
На что я им ответил - стройте в соответствии с проектом(покажите новый утверждённый проект) либо выкупайте мою квартиру и досвиданья. Дальше я проводил 4-5 собраний с разными директорами, тогда ещё КБК но кроме лжи по поводу документов ничего не услышал, вели они себя по хамски с инвесторами Консоль. Лично в мой адрес звучали фразы от людей из УКО-"Сынок я тебе щас как дам по морде," "Пошёл на хер от сюда"т.д.
Также мы передавали письменный запрос директору КБК Бобруенко с нашими требованиям, после чего мне пришёл письменный ответ с угрозами, ответ есть несколькими постами выше. Далее мне несколько раза звонили неизвестные люди и угрожали подать на меня в суд.
Я это написал к тому, что для меня лично это уже давно не только про деньги и квартиру. Считаю что воры и лжецы должны быть наказанны, а деньги вопрос второстепенный.


Потому что если согласно закону, то выкупать у тебя квартиру никто не обязан. По договору тебе могут вернуть твои деньги (в гривнах естественно, а не по курсу), и про это нынешний директор лично говорил, что не вопрос.
А выкупать - это ты сам придумал, ни в одном договоре такого нет.
Что же касается нового проекта - Консоли не существует, да здравствует Король.

Останавливать стройку надо было когда был котлован, а не когда в строительство вложилось столько народу...
22 май 2015 22:49
Цитата "Sofya Gl":
Можна простото смакувати і робити висновки ...
Робимо висновки , Панове сусіди. :yes: :yes: :yes:


Вот и я не понимаю, как после таких махинаций, некоторые "законные инвесторы Консоль" все еще отстаивают свою такую хорошую, такую законную Консоль, которая их обобрала и ничего не построила. В то время, как текущий застройщик реально строит.
23 май 2015 07:10
Цитата:
Потому что если согласно закону, то выкупать у тебя квартиру никто не обязан. По договору тебе могут вернуть твои деньги (в гривнах естественно, а не по курсу), и про это нынешний директор лично говорил, что не вопрос.


Согласно закону должен строится 3-х секционный 12-22-12 этажный дом на 134 квартиры, а не на 800+ квартир.
Согласно закону 4-й секции в это доме ВООБЩЕ не должно быть.
Согласно закону в 1-й секции должно быть 12 этажей.
Согласно закону нужно продлевать аренду земли с 2008 г. и платить все паевые внески, чего не делается. А не ходить и рассказывать(Кроун), что ему 5000 м2 пренадлежит в самострое аренда земли под которым закончилась в 2008г.
Согдасно закону Кроун не имеет права переписывать землю на подставную шарашку-"Українську спілку будівелників"
Не говоря уже о том, что на землю наложен АРЕСТ в рамках уголовных дел.
Согласно закону вам продали квартиры в самострое, что не законно.

Это что касается законности, законные Вы мои.

Если хотят возвращать деньги я не против, только по цене м2 по которой они продают на сегодняшний день, а не по ценам 2004 года.

Что касается Консоль лтд, то никто их обелить не пытается давно. И то что Константинов вор и сепаратист все знают, но это не делает аферистов ООО Киев-Кидалово менее аферистами.

P/S Ведь именно Вы Saboteur, тот человек который был во время "рейдерского захвата" в ОП. И сами вы смогли убедиться в "законности" стройки, что вы и написали в своём посте.
P/P/S Ваши доблестные строители не пускают проверяющие организации на стройку и не реагируют на требования Киевских властей, также не выполняют решение суда. Тупо идут по беспределу, так вы думаете после этого кто-то будет вам что-то узаканивать?
Это просто смешно.
23 май 2015 11:54
гуляла сегодня с детенышем рядом с этой эпохальной стройкой. ОП живее всех живых.
Охранники тоже. Пошла с мелким купить трешку. Почти купила.
ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!
КАК МОЖНО БЫЛО ЗАНЕСТИ ДЕНЬГИ В ЭТУ ШАРАГУ?????????777 :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff: :faceoff:
Со мной говорила менеджер Настя, что явно только из Жмеренки и зарплаты не будет точно, а работаем за энтузазизм. Но это ладно.
ВСЕМ "инвесторам состоявшимся и будущим ЖК Синеозерный"!!!!
Пойдите поговорите с охраной (нет хохочущего смайлика)
23 май 2015 13:19
Цитата "tony montana":

Это что касается законности, законные Вы мои.


Что касается законности, законный ты наш, ты бревна в своем глазу не замечаешь. Консоли нет. Консоль кинула. Никакой законности по Консоли уже не существует, а ты не хочешь это признать и делаешь только одностороннее заявление.
Сперва признай, что ты сам пытаешься делать незаконные вещи, прежде чем обвинять других, предоставляя себя ангелом.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .122124. . .270
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее