Подать объявление

ЖК Дания | Софиевская Борщаговка, ул. Ягодная, 21

ЗастройщикСаченко Николай Васильевич, Корнияш Роман Владимирович
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 13 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
82из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 123.
27/22%
11/9%
29/24%
20/16%
36/29%
1. . .182184. . .262
11 сен 2018 09:22
Спасибо за обратную связь. Сдвиги уже в строительстве видно, ждём и надеемся, что все по совести будет выполнено)

Цитата "СветланаДания":


Доброго дня.

Чесно кажучи, не бачу зв'язку між ліфтом та котлом, і проблем з котлами в нас не було, можливо поодинокі разові випадки.

На наших об'єктах будівництва постійно працює технічний нагляд за дотриманням технологічних процесів будівництва. Ті, хто спостерігає за будівництвом 97/22 з нульового етапу, бачили, який запас міцності закладено до фундаменту, реально на ньому можливо спокійно будувати 20-ти поверхівку.
Щодо ліфтів, то їх встановлює організація, яка має спеціальні дозволи, мало того, що введенню в експлуатацію ліфтів передує експертний висновок, про відповідність даного механізму нормам.
Й на останок, щодо забудовника, подобається-не подобається, вибачте, але він же не наречена на виданні, щоб всім подобатись. Головне, що всі будинки, будуються, здаються в експлуатацію, документи в порядку, не має судових справ, арештів щодо землі, майна тощо.
11 сен 2018 13:53
Кошова, 101 - найближчим часом закінчимо облаштовувати прибудинкову територію
11 сен 2018 13:56
Кошова, 97/22 - 1,2 секції
Проводимо утеплення фасаду та облицювальні роботи.
Всередині вкладають внутрішні перегородки.
11 сен 2018 13:58
Кошова, 97/22 - 3 секція
Переставляємо опалубку для наступного поверху.
13 сен 2018 04:42
Очевидно вопрос с плохой крышей тут откровенно игнорируют. Такие проблемы во всех домах?
13 сен 2018 14:23
Добрый день. Светлана, скажите пожалуйста, до какого этажа сделаны вентканалы?
13 сен 2018 21:19
Цитата "vitaminka-kiss":
Очевидно вопрос с плохой крышей тут откровенно игнорируют. Такие проблемы во всех домах?


Кстати , поддерживаю.
У нас то же верхний этаж.Под картонной крышей как то не хочется жить! Но я так понимаю перекрывать ее, или латать уже.за свой счет придется в дальнейшем...
14 сен 2018 05:31
При подписании основного договора, застройщик обещал, что газ будет подключен до конца сентября. Судя по фото работы ещё даже не начинались... А зимой газ не делают. Получается ждать ещё до весны???? Дом 101. Светлана, прокомментируйте пожалуйста
14 сен 2018 06:27
Уважаемый отдел продаж, подскажите пожалуйста, а сколько этажей будет в 4-й секции? Было заявленно 10, но судя по второй секции,возможно и больше, меня интересует этот вопрос, так как я инвестор 4-й секции 10 этаж, и мне интересно,буду жить под крышей или еще будут квартиры надо мной?
17 сен 2018 07:08
Инвесторы Кошевой, все записались на мегасобрание???) Надо активироваться, и уже ускорять процесс стройки!🤔
17 сен 2018 12:54
Зараз читаю про те як хвилюються інвестори за поточну стройку жк Данія і згадую про те які були негаразди після заселенення і мокрі стіни , і потоп зверху , і зламаний замок на дверях нових і т.п., але думала що все вже позаду і нічого вже не станеться такого що може зіпсувати мені життя в моїй новій квартирці, та не тут то було! Такого я ніяк не очікувала що на моє спокійне життя прийде кінець після того як поставили лавку у мене під вікно Ягідна,19 ( вікна майже на землі величезні) при чому моя думка не цікавить працівника ЖЕКу,коли я купувала цю квартиру, то ретельно дивилася план який був у відділі продажу та і на сайті ЖК теж був, ніколи вжитті не погодилася б купити квартиру під вікном якої буде лавка, на якій цілодобово є гості які п'ють пиво, палять цигарки, розмовляють матом, голосно ригочуть, інші влаштовують сімейні розбірки, другі ведуть розмови по телефону годинами бо поганий зв'язок в жк, наступні сидять пліткують один про одного все дослівно чути і я мабуть знаю про всіх більше ніж хтось, хоча ніколи не стою на вулиці з плітками, навіть не знаю що робиться навколо. Мене цікавить кому прийшла така думка так познущатися з мене і моєї сім'ї? Скажіть по якому закону мене примушують дихати димом від цигарок який наповнює постійно моє житло бо всі вікна влітку відкрити і в осени, і взимку теж не поспішаю їх зачиняти бо люблю свіже повітря, і по якому закону мене примушують сприймати цей шум від балачок та матюків і так на протязі кожної доби вже три місяці твориться!!! Я працююча людина і хочу нормального відпочинку і Я НЕ ХОЧУ ДИХАТИ ДИМОМ!!! На якій законній підставі таке зробили? Чи може вже дозволили шуміти після 21 години (а тут цілодобово, бо декому не спиться вночі)? Чи може дозволили курити там де знаходяться не курці? Чи може ви малі лоджії поробили і курити немає де? ЧОМУ Я МАЮ СТРАЖДАТИ ЧЕРЕЗ ЦЕ?!!!! Виходить що забудовнику вже не цікаво як живуть люди і можна порушувати їх права на збереження здоров'я і спокійне життя?! Купуючи квартиру в ЖК Данія , я думала що купую сучасне європейське житло, а по факту це савок з п'ятиповерхівки тільки стареньких бабульок на лавці замінили алкашами, курцями та шанувальниками гучних компаній. Чого ще мені чекати??? Може є вкого бажання зіткнути сусідів лобами поки не станеться лихо? Навіщо псувати стосунки через якусь лавку, сіяти ворожнечу? Звичайно що для курців і всіх кого я тут позначила ця лавка потрібна , але до чого туту я? Чому я маю страждати постійно?!
Я прошу вибачення за емоції, але за всі місяці мого терпіння і очікування реакції на моє прохання прибрати лавку в інше місце де вона буде потрібна або хтось її забажає собі під вікно, були обіцянки на протязі кількох місяців, в які я більше не вірю. Змиритися я з цим положенням не можу тому дуже прошу і наполягаю звернути увагу на моє кричуще положення, Я ЗВЕРТАЮСЯ ДО ЗАБУДОВНИКА!!! Мені дуже не хотілося писати це тут, але мене не чують. БЛАГАЮ ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!!!! :pray: Дякую.
17 сен 2018 13:36
Цитата "vitaminka-kiss":
Очевидно вопрос с плохой крышей тут откровенно игнорируют. Такие проблемы во всех домах?
Вопрос с плохой крышей решился!!!Застройщик утеплил крышу,полностью переделал мне потолок за свои средства ,за что я ему благодарна!Очень радует ,что в нашем жк нас слышат !!!
17 сен 2018 14:49
Цитата "Svetlaya13":

БЛАГАЮ ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!!!! :pray: Дякую.

Светлана, я Вам очень сочуствую. :(( Хорошо, что Вы сюда написали, а ещё лучше приходите 29-го сентября на встречу с застройщиком и поднимите свой вопрос.
17 сен 2018 16:29
Светлана, наймите людей, да пусть уберут ту лавочку, раз всем побоку. Я когда то жил на первом этаже, и знаю что такая мелочь казалось бы ,но реально придает дискомфорт.Первый этаж, это всегда шум, верхний этаж- крыша, на средних этажах и сверху и снизу соседи, так что получается если хотим покоя, нужно жить в лесу или на острове, но и то не факт что туда не доберется какой то застройщик😬😃😀
18 сен 2018 16:36
Я не пойму одного, на форуме все что то пишут, вроде беспокоятся...а по факту особо никто не записывается на собрание что ли? Светлана писала же, что будет мало людей, сборов не будет! Включитесь, дамы и господа, 29 уже близко.......
18 сен 2018 19:30
Дякую за співчуття), а де записуватися на цю зустріч? Я згодна!
19 сен 2018 06:52
Вчера записалась на собрание, записанных всего 10 инвесторов, будет меньше 20 - собрания не будет!!! Уважаемые инвесторы, активируйтесь, сроки сдачи сильно задерживаются!
19 сен 2018 09:09
Мы записывались в телефонном режиме. Работник отдела продаж Ярослава сказала, что записала нас, мы поверили ей на слово. Но как проверить, есть ли запись , не знаю...
19 сен 2018 10:55
Цитата "Svetlaya13":
Дякую за співчуття), а де записуватися на цю зустріч? Я згодна!

Світлана, щиро співчуваю вам!
АЛЕ!
У цьому випадку спасіння потопаючих, справа самих потопаючих.
І тільки ви самі можете змінити ситуацію, що склалася, бо як бачите, у цьому ЖК проблеми людей, які їм створює забудовник, або вирішуються втратами часу, нервів, грошей цих же людей, або просто ігноруються.
Квартири тут продаються виключно через надзвичайно низьку ціну, і далі вже вибір за вами, або жити далі і терпіти незручності, або змінити житло і насолоджуватися життям щодня. Все визначається у порівнянні і для кожної людини існує своє поняття комфорту чи дискомфорту, прийнятного чи неприйнятного.
Звісно, абсолютного комфорту у багатоквартирних будинках немає і не буде, але його рівень і кількість проблем може кардинально відрізнятися. І тільки ви можете вирішувати, терпіти і миритися з тим, що є, чи ні.
Якщо вартість квартири у Данії з ремонтом та меблями = вартості квартири без оздоблення у більш-менш позитивному ЖК, то відповідно і рівень комфорту абсолютно різний.
Бажаю Вам терпіння у цій ситуації!
Змінити ЖК Данію ви наврядчи зможете, а от змінити своє життя можливо в будь-який момент)))
19 сен 2018 11:34
Цитата "birova":

Змінити ЖК Данію ви наврядчи зможете, а от змінити своє життя можливо в будь-який момент)))

Можно сказать одной фразой, просто и ясно: возьмите болгарку и спилите эту лавку!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .182184. . .262
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее