Подать объявление

ЖК "Діамант", Львів, вул. Пасічна, 90а - "МС Імперіал"

25 июнь 2015 14:26


Житловий комплекс "Діамант"
Львів, вул. Пасічна, 90а
Забудовник: "МС Імперіал"
Термін сдачи: 4 квартал 2016


У ЖК «ПАНОРАМА» будуть встановлені батареї, які працюватимуть від сонячного світла. Це відносно нова технологія, яку активно досліджують в університетах і національних лабораторіях по всьому світу.

Підземні паркінги для автомобілів та велосипедів, якими зможуть вільно користуватися усі мешканці будинку. Окрім охоронної системи, у будинку діятиме ліфт, який з’єднуватиме житлові поверхи з паркінгом.

У будинках будуть встановлені домофони з камерою і цілодобове відеоспостере- ження. Окрім того, тут діятиме система електронних ключів, щоб ніхто, окрім мешканців, не мав доступу до приватної території. Поштові скриньки будуть розміщені за німецькою моделлю – на вхідних дверях у житловий комплекс.

Монолітно-каркасна технологія будівництва одна із найбільш перспективних у зведенні архітектурних споруд. Такі будинки стійкіші до різного роду техногенних та природних факторів. До прикладу, якщо термін експлуатації панельного будинку досягає 50 років, то монолітно-каркасного – не менше 200. До слова, ця технологія дозволяє вносити будь-які зміни у планування квартир.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее