Подать объявление

ЖК City Park | Сити Парк | Синергия | Ирпень, ул. Чехова, ул. Университетская

ЗастройщикСинергия
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 18 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
204из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 31.
7/23%
2/6%
4/13%
5/16%
13/42%
1. . .6567. . .70
17 фев 2020 19:37
Ой,ребята,не путайте 10 месяцев, это когда инвестор теоретически может забрать свои деньги, и заявленные "Синергией" сроки окончания строительства. А сроки окончания строительства заявленные синергией в договорах 4 квартал 2018 года. Прошло 14 месяцев. Никакого окончания строительства не видно даже на горизонте. Судя по темпам строительства 1 очереди там еще года на три работы. Ну где Вы видели, чтобы "громоотвод" устанавливали несколько месяцев? Так что будем думать, что 1 очередь достроят еще когда мы все будем живы.
18 фев 2020 12:16
Толку что сдали первую очередь 3+ ? Там ещё работы вагон, на ремонт никто не зашёл.
20 фев 2020 08:50
Цитата:
у всех есть задержки, я еще не видел чтобы хоть кто-то или в Киеве или в Ирпене сдал ЖК in time.

Но у меня вот есть договор, и там написано +10 месяцев запаса к дате сдачи, уверен что у вас в договоре есть тоже этот пункт. Они за ранние сказали, что эти 10 месяцев могут быть, а могут и не быть, по-этому никто никого не обманывал, а сразу предупредил. Пункт 5.8 договора

Во-вторых, они сдали, насколько я знаю, нашу Синергию 3+ (1 и 2) и Сити парк дома еще в прошлом году, сейчас люди получают ключи, по-этому хз, чего негативить… У нас сейчас точно также, идут финальные роботы, газафикация домов и тд. Летом, я уже получу ключи и зайду на ремонт!


Шановний представник Синергії. Гарно у всіх гілках Синергії її вихваляєте. Проте Ви не розумієте, що люди навчились аналізувати і Ваша лапша на наших вухах надовго не затримується. Ви Нам слова, а ми вам факти.

За останній місяць пророблено роботи, згідно Вашого ж звіту:
- кладка плитки - 10%
- монтаж стояків опалення - 10%
- монтаж громовітводу - 10%
- прокладання водопровідних магістралей - 10%

Звідки ви берете такі звіти? З космосу? Чому 10%, а не 12%? Особисто для мене, як для інвестора, який рекомендував Вас 2 своїм друзям і які придбали у вас, по моїй рекомендації дві 3-х кімнатні квартири Ви не вибір року, а розчарування року!

Нагадаю Вам, що Ми в березні чекаємо обіцяних ключів, видача яких уже не в перше переноситься з кварталу на квартал. Майте нарешті совість - назвіть своїм інвесторам реальні терміни видачі ключів і повиправляйте усі ці дурниці, які ви натворили, щоб люди жили в житлі комфорт-класу, а не в хрущовках 80-х!!!
20 фев 2020 13:37
Доброго дня! А може хтось показати скрін договору із вказаною орієнтовною датою введення в експлуатацію? Особисті дані краще затерти, але це було б реальним доказом для інших покупців, що забудовник затримав строк.
20 фев 2020 14:28
Напишу вам на укр, может так будет более понятна моя позиция!

Я такий же інвестор, як надіюсь і ви, сусіди мої з 3-го дому можуть підтвердити. Вас, якраз ніде не бачив, тому у мене є питання, чи ви справді інветор, чи просто ваш щеф сказав писати негатив? Серед нас, інвесторів, саме 3 го будинку, питань до Синергії немає. Ми розуміємо, що зараз планується реалізація коммунікацій не тільки до 1 і 2 будинків, але і до всього жк. Коли це буде зроблено, вони до кінця року здадуть весь будинок. Тим більше все продано і тянути немає сенсу.
21 фев 2020 07:20
Уже более года СГ "Синергия" напоминает импотента, одевшего светлую рубашку, и пытающегося изобразить блаженство на лице.
11 март 2020 22:16

Начинаем выдавать ключи в первом доме ЖК City Park.

Інформація на сайті ЖК

12 март 2020 21:24
Что хотелось бы сказать,перед «финишем» ,инвестора высказывают свое недовольство,по темпам сдачи,по качеству работ и т.д., на форум попадает очень мало реальной информации о жк,о застройщике...Я всегда была настроена позитивно,так как мы были готовы к задержкам,но их отношения просто добило,в смотровом акте указали замечания,сказали через 2 недели все устранят,итог,прошло три месяца соизволили перезвонить,за это время было много звонков к ним с нашей стороны,был один ответ: «Конда все устраним перезвоним,ЖДИТЕ!»Тут писали ,что выдают ключи,смысла в получении из нет,там коммуникаций нет,подъезда к дому нет,лифта нет,там ещё очень много работы...У нас одни разочарования,никому из друзей,родных Синергию не посоветуем.Будущие инвестора,если вы это читаете,задумайтесь!(((((Если б вернуть время,мы бы с ними не связались(((и очень жаль ,что Синергия теряет свою репутацию.
16 март 2020 12:27
Звіт про хід будівництва ЖК «City Park» 1 черга від 16 березня 2020 року.

У першій секції продовжуємо монтаж стояків опалення (90%). Триває встановлення громовідводу (90%). Підходить до завершення прокладання водопровідних магістралей (95%). Завершили встановлення лічильників (вода). Розпочали влаштування вхідної групи (30%).

У другій секції продовжуємо монтаж стояків опалення (90%). Підходять до завершення оздоблювальні роботи місць загального користування (95%). Триває встановлення громовідводу (90%). Підходить до завершення прокладання водопровідних магістралей (95%). Розпочали влаштування вхідної групи (30%).

У третій секції підходить до завершення кладка плитку у місцях загального користування (90%). Підходить до завершення монтаж квартирних дверей (99%). Триває встановлення громовідводу (90%). Підходить до завершення прокладання водопровідних магістралей (95%). Розпочали монтаж стояків опалення (50%). Тривають оздоблювальні роботи у місцях загального користування (50%).

У четвертій секції завершили роботи по залиттю стяжки у квартирах та місцях загального користування. Триває встановлення громовідводу (90%). Підходить до завершення прокладання водопровідних магістралей (95%). Завершили прокладання внутрішніх інженерних мереж в місцях загального користування (вода). Продовжуємо оздоблювальні роботи у місцях загального користування (30%). Триває монтаж квартирних дверей (70%). Розпочали укладку плитки у місцях загального користування (10%). Продовжуємо монтаж стояків опалення (20%).

На території ЖК «City Park» підходять до завершення роботи із встановлення насосної станції (95%). Підходить до завершення влаштування підпірної стіни.
16 март 2020 12:28
Звіт про хід будівництва ЖК «City Park» 2 черга від 16 березня 2020 року.

У першій секції завершили влаштування залізобетонної плити-перекриття над підвалом. Завершили будівництво 1-го поверху. Підходить до завершення будівництво 2-го поверху.

У другій секції завершили роботи по влаштуванню фундаментної плити будинку. Ведемо роботи по влаштуванню вертикальних конструкцій підвалу.

На територій ЖК «City Park» 2 черга ведемо роботи по влаштуванню підпірної стіни.
21 март 2020 11:57
03 апр 2020 14:35
Доброго дня, скажіть будь-ласка, хтось вже отримав ключі і дійсно там багато що не зроблено по під’їзду та комунікаціях? Що Вас сказати з приводу цього? Буду вдячна за відповідь...
05 апр 2020 14:53
Ну як це можна видавать ключі в недобудованому будинку? До будинку неможливо навідь підійти бо ноги переламаєш. Будівництво першої черги було заморожено щє більше року тому, але "Сінергія" весь час робила вигляд, ніби будівництво триває, залишивши декілька людей (3-4 чоловіка, ну може їх було інколи навідь 5)і у інвесторів складалось враження, ніби роботи тривають. А зараз взагалі першу чергу дуже вдало використовують три собаки замість туалету.
12 апр 2020 07:35
Забудовник говрить про те, що вручення ключів переноситься через карантин. Разом з цим інвестори Green Side отримують ключі і Синерія це гордо публікує в інстаграмі. Це просто непослідовність забудовника чи визначання того факту, що перші черги неготові до здачі?
13 апр 2020 08:17
Доброго дня.
Вручення ключів буде після ЖК"Green Side".
Ми активно працюємо і далі йдемо до поставлених цілей, тому вже скоро і Ви отримаєте ключі від своєї квартири.

Гарного дня Вам!
13 апр 2020 18:05
Цікаво все-таки почути відповідь:

1) Чому видача ключів залежить від green side?)
2) Ну раз так, то коли закінчите видавати green side, щоб спрогнозувати, коли будуть ключі сіті парк?)
3) А як же карантин?) Змінилась версія по-ходу?)
4) Заодно, як йде процес перефарбування коридорів, де була повна невідповідність з візуалізацією? Який статус процесу, яка частина перефарбована? Де підтвердження?
5) Прокоментуйте чи запущені ліфти в перших чергах і всі комунікації? Чи підведена вода до квартир?

Хоча можете не відповідати,з Вами давно всім стало ясно. Ясно, що нічого неясно!
14 апр 2020 06:30
Доброго дня всім. Друзі, а чі чітали ви оту вчорашню маячню від "Сінергії"? Навідь мій собака сміється вже другий день. А я плачу.
14 апр 2020 11:36
Цікаво все-таки почути відповідь:

1) Чому видача ключів залежить від green side?)
2) Ну раз так, то коли закінчите видавати green side, щоб спрогнозувати, коли будуть ключі сіті парк?)
3) А як же карантин?) Змінилась версія по-ходу?)
4) Заодно, як йде процес перефарбування коридорів, де була повна невідповідність з візуалізацією? Який статус процесу, яка частина перефарбована? Де підтвердження?
5) Прокоментуйте чи запущені ліфти в перших чергах і всі комунікації? Чи підведена вода до квартир?

Хоча можете не відповідати,з Вами давно всім стало ясно. Ясно, що нічого неясно!



Доброго дня.
Видача ключів почергова.
15 квітня очікуйте на актуальний фотозвіт по роботах на будівельних майданчиках.
15 апр 2020 05:07
Звіт про хід будівництва ЖК «City Park» 1 черга від 15 квітня 2020 року.

У першій секції підходить до завершення влаштування вхідної групи (ззовні(80%). Підходить до завершення влаштування вхідної групи з торця (ззовні(75%).

У другій секції продовжуємо влаштування вхідної групи (ззовні(40%). Завершили фарбування місць загального користування. Завершили встановлення лічильників на воду. Триває монтаж скляних фасадних вітрин.

У третій секції підходить до завершення укладка плитку у місцях загального користування (93%). Триває монтаж стояків опалення (65%). Тривають оздоблювальні роботи у місцях загального користування (55%). Підходить до завершення влаштування вхідної групи (ззовні(75%).

У четвертій секції продовжуємо оздоблювальні роботи у місцях загального користування (40%). Продовжуємо укладку плитки у місцях загального користування (45%). Продовжуємо монтаж стояків опалення (35%).

Підходить до завершення монтаж дверей у холодних переходах (75%). Підходить до завершення влаштування вхідної групи (ззовні(70%)

На території ЖК «City Park» завершили влаштування підпірної стіни. Триває прокладання комунікацій у прибудові. У прибудові розпочали підготовчі роботи до залиття стяжки.
15 апр 2020 05:08
Звіт про хід будівництва ЖК «City Park» 2 черга від 15 квітня 2020 року.

У першій секції завершили влаштування сходів та пандуса цокольного поверху.

У другій секції завершили роботи по влаштуванню вертикальних конструкцій цокольного поверху. Завершили гідроізоляцію та утеплення цокольного поверху. Завершили зворотню засипку цокольного поверху.

На територій ЖК «City Park» 2 черга продовжуємо роботи по влаштуванню підпірної стіни.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .6567. . .70
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx