Подать объявление

ЖК "Центральний", Івано-Франківськ, вул. Мельника

03 июль 2017 15:32
Відгуки про житловий комплекс



Житловий комплекс "Центральний"
Івано-Франківськ, вул. Мельника
Термін здачі: 4 квартал 2017
03 ноя 2017 07:41
Будинок зводить - Спілка забудівників
https://fil-bud.if.ua/bezpechnyj-i-funktsionalnyj-kvartal-tsentralnyj-zavershat-u-2018-rotsi/
https://domik.ua/kompanii/firm-279301.html

Залишайте Ваші відгуки, пропозиції постараємся відслідковувати.

Оперативно відреагуєм
т. 0342-73-82-00, 050-848-15-58, 096-476-32-46
e-mail:
fil-bud@i.ua
spilkas@i.ua
13 ноя 2017 14:03
30 ноя 2017 07:46
:no-no:
Цей дитячий садок відкритий в небезпечному для життя будинку.
Мої попередження про те, що спілка забудівників будує будинки з порушеннями норм - видалили та обізвали аферистклою,
але що цій спілці залишається - їм потрібно якось виправдовуватися і поливати брудом тих, хто знає все про їх неякісне будівництво.
Ввечері і надам докази своїх слів - ви можете перевірити їх прийшовши на будівництво спілки забудовників.
01 дек 2017 08:04
Была со специалистом по строительству на стройке ТОВ "Спілка Забудівників" по ул. Мельника.   Я не специалист со стажем работы в строительстве, но и мне всё ясно… Делюсь впечатлениями .

1. Несмотря на то, что 6-7 этажные дома там строятся в 1,5 кирпича   и   в этих домах НЕТ лифта (то есть идет видимая экономия кирпича по наружным стенам, не строятся  шахты лифтов, не закупаются сами лифты) – цена квартиры в таких домах не меняется и квартира стоит столько же, сколько стоит квартира в 9-11 этажном доме в 2 кирпича с лифтами.
 
2. Ой, а еще – в таких высотных домах (а дома в 9 эт и выше считаются высотными) – наружные несущие стены в районе лестничных клеток -  тоже в 1,5 кирпича! 
То есть плиты перекрытия, весом в тонну лежат на тоненькой, по сути, стене в 1,5 кирпича и заходят на неё всего на 10-12 см.

А теперь вспомним школу -  как, в таком случае, распределяется нагрузка (плиты перекрытия,  межкомнатные перегородки, мебель, пианино – старое бабушкино, джакузи у  Виталика на шестерых  человек прямо там же, в спальне… сам Виталик и его гости…)) – а никак не распределяется, давит  исключительно на эти самые 10-12 см стены…

Почему?

А потому, что  в домах ТОВ "Спилка забудовников" в г. Ивано–Франковск  напрочь отсутствуют единые монолитные железобетонные пояса на каждом этаже по периметру  дома.  Железобетонных поясов нет! Вообще… Ни на одном этаже…  6-11 этажных домов…

Именно эти самые ж/б пояса по периметру – неразрывные даже в местах вытяжек,  шириной , равной ширине  стены – и РАСПРЕДЕЛЯЮТ эту самую нагрузку РАВНОМЕРНО по всему зданию в целом.  Именно они придают зданию целостность, монолитность, устойчивость и надежность. Точка.

Нет таких поясов – грубое нарушение строительных норм и правил Держава Украина (их наличие легко проверить в процессе строительства – пока Спилка не прикрыла  пенопластом снаружи и штукатуркой внутри – эти ж/б пояса, если они есть,  видны  и снаружи дома и внутри – они же идут по ширине стены).

Что-что? Не может такого быть? Вы обязательно делали такие пояса на своем двухэтажном частном доме?!  Ну так вы же строили этот дом для  СВОЕЙ  семьи -  а учредители Спилки строят дома для чужих…  и их не интересует, упадет плита перекрытия вам, или вашим детям, на голову  сама по себе или при малейшем толчке землетрясения  или  нет…

Учредителей и руководителей Спилки  забудовников интересует исключительно их сверх прибыль, а какой ценой… им это – не интересно…  

И именно так ТОВ " Сппілка Забудівників" или " Філ Буд" – учредитель один и тот же  - строит везде…

В их домах жить СТРАШНО…

Продолжение следует…
 
01 дек 2017 14:57
Дома от генподрядчика Сообщество Застройщиков опасны для жизни.
19 дек 2017 10:02
Попали ви, хлопці :winky:

Але жарти-жартами, то справді якась аферистка.

Народ, по-google'іть "Будівельна експертиза", "Держнагляд за будівництвом", "сайсмозона прикарпаття" (сейсмозону здається зняли по франківську)
А головне не полінуйтеся щось таке - "цегла чи бетон, що краще", "цегла vs бетон". (цегла краще).

P.S. Я працювала на фірмі яка будувала запраки.
20 дек 2017 12:02
Ірка = ТОВ"Філ Буд"= ТОВ "Спілка Забудівників"?) Відслідковується один почерк – образи та безграмотність.

1. Якщо я – аферистка, то в чому афера? У тому, що я вклала 100% грошей та чекала квартиру у місті, в яке я закохана? А потім з'ясувалося, що мене обдурили і мені продали квартиру, в якій я боятимуся за своє життя і за життя своїх близьких?! Так хто із нас – аферист?

2. Монолітно-каркасні будинки міцніше і надійніше цегляних – про це всім відомо – тим паче, якщо цегляні будинки без залізобетонних поясів, з порушеним ребром жорсткості та неякісною кладкою в 2-1,5 цегли, як у Спілки;

3. Цегляні будинки в 2,5 (як по ДСТУ) + утеплення в 10см (так будують інші забудОвники в місті) – тепліше, за монолітно каркасні.
Але не у Спілкі Забудівників, бо в них в 2-1,5 цегли та "утеплено" (тобто прикриті недоліки кладк) пінопластом в 5см;

4. Цегляні будинки в 2,5 (як по ДСТУ) + утеплення в 10см + залізобетоні монолітні нерозривні (під плитами перекриття, а ні поряд з ними) пояси + ребра жорсткості (якщо будинок довгий та високий) + надійний фундамент = теплі, міцні та надійні будинки – але цього нема у ТОВ"Філ Буд"= ТОВ "Спілка Забудівників", нажаль...
21 дек 2017 10:03
ДСТУ - це якою має бути цегла чи бетон. Як i скільки класти – це вже ДБН (колись СНіП). Це я знаю як бухгалтер. ДБН’ів багато і розібратися в них тяжко. Я працювала з Документами і знаю що є проект він проходить експертизу в Архітектурі і затверджується. Там є ВСЕ від фундаменту до даху, кількість цегли і пінонопласту, залізобетон і кріплення - ясна річ. Архітектура веде нагляд за будівництвом. Сховати? Ввесь процес? Та ж стіни за кілометри видно.
Ніякої самодіяльності - все розписано. Хтось може думає що один Будівельник кращий за іншого. В частині яка регулюється ДБН всі однакові – всі мінімізують витрати.
Це ж бізнес , а як кажуть «бізнес є бізнес…».
Хіба що апетити різні.
21 дек 2017 11:43
Каркасні будинки. По матеріалах - так дешевше. Стіни можна заповнити дешевим, другосортним матеріалом. Якщо це "трохи цегли і багато пінопласту" – то ще добре, а якщо газоблок – це вже погано. Чому? Газоблок боїться води, не зараз так пізніше захисний шар зноситься, газоблок натягне вологу i стане дуже холодно.
Інші будівельники вважають що з цегли скоріше і тому вигідніше (оренда крана 10000грн/місяць).
Цільний бетон поганий звуко-тепло ізолятор. По ньому звук і тепло ніби течуть. Звідси відома лункість таких будинків. В цегляному будинку нікуди не дінешся – мусить бути товщина та яка положена, а звідси тепло-звукоізоляція. Чи ви думаєте що хтось будує «на совість».
До якості бетонних робіт дуже високі вимоги. Настільки високі що були придумані бетоновози. На моїй колишній, цьому приділялося першочергова увага. Як в інших? Бетон постояв 2години і його можна викидати.
21 дек 2017 12:38
Наш Головний інженер разом з Архітектором готують відповідь, з відповідними обґрунтуваннями, посиланнями на законодавчі акти. Ми це опублікуємо на своєму сайті і скинемо посилання.
25 дек 2017 08:19
Цей ЖК "Центральний" збиває ціну на всю центральну частину. Тому Спілку стараються опустити як "неякісне житло", щоб своє продавати дорого. Серед таких "доброзичливців" і консультанти Mirra. Спочатку Mirra постить щось недолуге, потім її "консультують" і платять, напевно.
Добудують Центральний - ціни в центрі піднімуться.
25 дек 2017 13:17

РоманР, ви, як і Ірка – говорите бездоказово та "щоб вкусити".

Але ви маєте рацію … Чотири доби потому, я написала засновнику – керівнику ТОВ "Спілка Забудівників" лист, де вказала (крім слів по суті питання, яке я ставила перед ним), що всі мої знайомі та друзі впевнили мене, що Спілка будує погано та всі у Франківську про це говорять. Та на моє питання – у чому погано – вони, так як далекі від будівництва, толком нічого сказати не могли.

Я не прийняла їх спостереження до уваги и - ВНИМАНИЕ – сказала, що може це конкуренти слухи розпускають)) Саме про це я написала, в листі, керівнику Спілці чотири доби потому – і, опанькі)) – на "Домике" з'явився РоманР з такою же версією))))))) – конкуренти!)))

Ні, РоманР, я завжди, якщо говорю, то знаю про що та у мене, для цього, є докази.
І ці докази -також і про ЖК "Парковий", де я є інвестором – я виклала на "Домике" в ветке ЖК "Парковий", Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії:

//forum.domik.ua/zhk-parkovij-vanofrankv sk-vul-naconalno-gvard-t32664.html

та всі можуть в моїх словах переконатися, побувавши на будівництві. Читайте та пишіть в особисті повідомлення – всім відповім.

Також я була і на Мельника – там будівництво ведеться також погано (все те, що я написала про ЖК "Парковий" відноситься до всіх будинків Спілки Забудівників) і там така ж економія на всьому, на чому економити недопустимо!

Тому і ціни трохи нижче, ніж у інших Застройщиков.
Тим паче, що вони, за тією ж самою ціною продають квартири в 7 поверхових будинках без ліфтів, що і з ліфтами)))

Вікна, двері – самі дешеві, котли, батареї не входять в наповнення квартир, тоненька стяжка без утеплювача та звукоізоляції, в санвузлі - ще і без
гідроізоляці, зовнішні стіни тонкі і без утеплення, будинок ненадійний...

Коротше, жах...

Жити в будинках та грати в руську рулетку – впаде плита перекриття на тебе або ні… Кожний вибірає сам…

Моя ціль – донести інформацію, яка є у мене – до всіх… А жити в цих домах, або знайти будинок міцний та надійний у іншого забудовника – це кожен рішає сам…

Але прийміть до уваги, що Ви приймаєте рішення і за своїх дітей…

26 дек 2017 08:35
Re: РоманР
Не «продавати дорого» а ХОТЬ ЩОСЬ продати взагалі.
26 дек 2017 09:13
Останній допис Mirra зробила сама, тобто самостійно – без консультацій “доброзичливців”.
Купляти не рекомендує (01.12.2017) але припускає що то конкуренти слухи розпускають і навіть чуйно звертається до Спілки (приблизно виходить в 20.12.2017). Ну то бог з ним.

А за “Парковий” респект, попрацювали добряче, так і передайте “консультантам”.
26 дек 2017 11:39
В ЖК «Центральний» відкрили садок!
Про це говорити і говорити. Бізнес тяжкий, неприбутковий. Тому відстоюю Спілку. Нехай це бізнес, нехай ціни кусаються АЛЕ це вже не «купи-продай» фірма, не бариги.
Я була на дні «відкритих дверей» в Католицькій школі, там була структура витрат. Скільки «з’їдає» комуналка – це дуже-дуже багато, це половина. Скільки надходить від пожертв і церкви. Розумію, що якщо б Спілка не підставляла плече то садок не виживе .
27 дек 2017 08:41
Хід будівництва
03 янв 2018 10:40

В гілці форуму по ЖК "Парковий", де нападки можуть видатися обґрунтованими, ми розмістили концептуальну відповідь яку підготував наш Головний інженер.

https://forum.domik.ua/zhk-parkovij-vanofrankvsk-vul-naconalno-gvard-t32664.html

Ще, Ви приймаєте рішення не «за дітей» а для дітей, тому не відкладайте – в наших будинках їм буде добре.

09 янв 2018 09:18
Цитата "Сообщество Застройщиков":
В гілці форуму по ЖК "Парковий", де нападки можуть видатися обґрунтованими, ми розмістили концептуальну відповідь яку підготував наш Головний інженер.

https://forum.domik.ua/zhk-parkovij-vanofrankvsk-vul-naconalno-gvard-t32664.html

Ще, Ви приймаєте рішення не «за дітей» а для дітей, тому не відкладайте – в наших будинках їм буде добре.


Головного інженера у ТОВ "Спілка забудівників" = ТОВ «Філ Буд» = ТОВ "Спілка забудівників – ІФ" = ТОВ "Спілка забудівників – ІВ"
– немає взагалі,
як немає взагалі штату робітників (гроші отримує висока широкоплеча молода людина – квитанція на отримання грошей – під №1 – але це вже питання фіскальних органів) - тому ця їх відповідь була дана виконробом з будівництва по вул. Мельника (не було навіть зібрання виконробів).

Так звані "Базові рішення" або "концептуальна відповідь" Спілки – це рішення, які закладені в будівельних нормах для всіх будівель, які будуються в країні. Перелік пунктів, які надав "Головний інженер" – це лише витяги з ДБН, на які він посилається, а не конкретні будівельні рішення , які приймалися при будівництві об'єктів Спілки.
Крім того, із ДБН цитується лише частина абзацу і все.

Кожного разу я знаходжу все більше і більше порушень у будинках, що будує ТОВ "Спілка забудівників" = ТОВ «Філ Буд» = ТОВ "Спілка забудівників – ІФ" = ТОВ "Спілка забудівників – ІВ"…
Економія на всьому…

Вони порушують майже всі норми та правила будівництва в Україні…

Їх будинки ненадійні та небезпечні для життя.

П.С. "Звіт" "Головного інженера" (без підпису) - це відповідь рівня неосвідченої в будівництві людини та це - жах…

Моя обґрунтована відповідь на всі спроби ТОВ "Спілки забудівників" викрутитися та видати неякісні та небезпечні будинки за якісні - тут

//forum.domik.ua/zhk-parkovij-vanofrankv sk-vul-naconalno-gvard-t32664.html
02 авг 2018 07:48
Хід будівництва
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx