Подать объявление

ЖК "Буча Квартал", Буча, ул. Депутатская

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 1.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
1/100%
2
02 сен 2014 18:52
Обзор от Domik.ua в котором упоминается ЖК "Буча Квартал":
Обзор новостроек экономкласса в Буче





Жилой комплекс "Буча квартал"
Буча, ул. Депутатская
02 сен 2014 18:54
2 очередь
13 янв 2015 20:43
(друга черга будівництва)

- В будинку № 11: Завершено роботи з перекриття між 6-м і 7-м поверхами залізобетонними плитами. Завершено роботи з будівництва 7-го та 8-го поверхів по всьому будинку. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 7-го та 8-го поверхів та завершено роботи з перекриття 8-го поверху залізобетонними плитами. Завершено роботи з установки сходових маршів між 8-м та 9-м поверхами. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет). Продовжуються роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах. Активно ведуться роботи з монтажу міжкімнатних перестінків та проводяться роботи з мотажу електропроводки, стояків газопостачання, водопостачання по всьому будинку.

- В будинку № 12: завершено роботи з будівництва 6-го, 7-го та 8-го поверхів по всьому будинку. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 6-го, 7-го, 8-го поверхів. Ведуться підготовчі роботи до перекриття між 8-м і 9-м поверхами залізобетонними плитами по всьому будинку. Завершено роботи з установки сходових маршів між 8-м та 9-м поверхами. Активно ведуться роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах.

- В будинку № 13: завершено роботи з цегляної кладки 3-го, 4-го, 5-го поверхів по всьому будинку. Продовжуються роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет). Завершено роботи з установки сходових маршів між 4-м та 5-м поверхами. Ведуться підготовчі роботи до монтажу стропильної частини даху.

- В будинку № 14: завершено роботи з цегляної кладки 3-го, 4-го поверхів по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи до цегляної кладки 5-го (мансардного) поверху. Завершено роботи з установки сходових маршів між 4-м та 5-м поверхами. Активно розпочато роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет). Ведуться роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах. Розпочато роботи з монтажу міжкімнатних перестінків по всьому будинку.

- В будинку № 15: завершуються роботи з цегляної кладки другого поверху та монтажу перемичок над вікнами по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи до перекриття між 2-м і 3-м поверхами залізобетонними плитами по всьому будинку.

- В будинку № 16: завершено роботи з установки перемичок над вікнами 1-го поверху. Завершено роботи з перекриття між 1-м та 2-м поверхами. Ведуться роботи з цегляної кладки другого поверху по всьому будинку.

- В будинку № 17: активно ведуться роботи з будівництва 2-го поверху по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи до монтажу перемичок над вікнами 2-го поверху. Ведуться підготовчі роботи з перекриття між 2-м та 3-м поверхами залізобетонними плитами.

- В будинку № 18: активно ведуться роботи з будівництва 2-го поверху по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи до монтажу перемичок над вікнами 2-го поверху.
13 янв 2015 20:44
21 март 2015 11:07
(друга черга будівництва)

- В будинку № 11: Завершено роботи з цегляної кладки технічного поверху по всьому будинку. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 90%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 85%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 80% , завершуються роботи з монтажу електропроводки, стояків газопостачання, водопостачання по всьому будинку. Активно ведуться роботи з утеплення фасадної частини будинку . Ведуться підготовчі роботи до залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 12: Завершено будівництво 9-го поверху по всьому будинку. Завершено роботи по монтажу перемичок над вікнами 9-го поверху. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 70%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 75%. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 90%.Активно ведуться роботи з утеплення фасадної частини будинку. Ведуться підготовчі роботи до залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 13: Завершено роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет). Виконано роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) на 80%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 70%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 55%. Розпочато роботи з утеплення фасадної частини будинку. Ведуться підготовчі роботи до залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 14: Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 70%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 80%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків по всьому будинку на 80%. Виконано роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) на 65%. Ведуться підготовчі роботи до залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку.
21 март 2015 11:13
- В будинку № 15: Завершено роботи з цегляної кладки 3-го поверху. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 3-го поверху по всьому будинку. Завершено роботи з перекриття між 3-м та 4-м поверхами залізобетонними плитами. Активно ведуться роботи з цегляної кладки 4-го поверху по всьому будинку. Ведуться роботи з монтажу перемичок над вікнами 4-го поверху. Ведуться підготовчі роботи з перекриття між 4-м та 5-м поверхами залізобетонними плитами по всьому будинку.

- В будинку № 16: Завершено роботи з цегляної кладки 3-го поверху. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 3-го поверху по всьому будинку. Завершено роботи з перекриття між 3-м та 4-м поверхами залізобетонними плитами. Активно ведуться роботи з цегляної кладки 4-го поверху по всьому будинку. Ведуться роботи з монтажу перемичок над вікнами 4-го поверху. Ведуться підготовчі роботи з перекриття між 4-м та 5-м поверхами залізобетонними плитами по всьому будинку.

- В будинку № 17: Завершено роботи з будівництва 3-го, 4-го, 5-го поверхів по всьому будинку. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 3-го, 4-го, 5-го поверхів. Активно ведуться роботи з будівництва 6-го поверху. Ведуться підготовчі роботи до перекриття між 6-м та 7-м поверхами залізобетонними плитами. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 20%. Розпочато роботи з монтажу міжкімнатних перестінків в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 18: Завершуються роботи з будівництва 3-го поверху по всьому будинку. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 3-го поверху. Ведуться підготовчі роботи з перекриття між 3-м та 4-м поверхами залізобетонними плитами. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 15%.
21 март 2015 11:18
21 март 2015 11:18
11 май 2015 10:26
(друга черга будівництва)

- В будинку № 11: Завершуються роботи з утеплення і монтажу мембрани даху. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 100%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 99%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 99% . Виконано роботи з монтажу електропроводки, стояків газопостачання, водопостачання по всьому будинку на 98%. Виконано роботи із залиття лазерної стяжки по квартирах по всьому будинку на 90%. Завершуються роботи з оздоблення фасадної частини будинку декоративною штукатуркою.

- В будинку № 12: Завершуються роботи з утеплення і монтажу мембрани даху. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 95%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 95%. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 100%. Виконано роботи із залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку на 88%. Активно ведуться роботи з оздоблення фасадної частини будинку декоративною штукатуркою.

- В будинку № 13: Виконано роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) на 100%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 96%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків на 95%. Виконано роботи із залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку на 97%. Продовжуються роботи з оздоблення фасадної частини будинку декоративною штукатуркою.
11 май 2015 10:26
- В будинку № 14: Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 95%. Виконано роботи по штукатурці внутрішніх стін в квартирах на 99%. Виконано роботи з монтажу міжкімнатних перестінків по всьому будинку на 98%. Виконано роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) на 100%. Завершуються роботи із залиття лазерної стяжки в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 15: Активно ведуться роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) . Продовжуються роботи з утеплення фасадної частини будинку.

- В будинку № 16: Ведуться роботи з утеплення фасадної частини будинку. Ведуться роботи з монтажу стропильної частини даху (стропильна частина, гідробар'єр, паробар'єр, утеплення, металочерепиця, підшивка димарів, встановлення козирьків над димарями) .

- В будинку № 17: Завершено роботи з цегляної кладки 7-го та 8-го поверхів по всьому будинку. Завершено роботи з перекриття залізобетонними плитами між 8-м та 9-м поверхами. Активно ведуться роботи з цегляної кладки 9-го поверху по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи до монтажу перемичок над вікнами 9-го поверху. Виконано роботи з монтажу віконних конструкцій (трьохкамерний профіль, двокамерний склопакет) на 80%. Активно продовжуються роботи з монтажу міжкімнатних перестінків в квартирах по всьому будинку.

- В будинку № 18: Завершено роботи з цегляної кладки 5-го та 6-го поверхів по всьому будинку. Завершено роботи з монтажу перемичок над вікнами 5-го та 6-го поверхів. Активно ведуться роботи з цегляної кладки 7-го поверху. Продовжуються роботи з монтажу перемичок над вікнами 7-го поверху по всьому будинку. Ведуться підготовчі роботи з перекриття залізобетонними плитами між 7-м та 8-м поверхами.
11 май 2015 10:27
11 май 2015 10:27
18 июнь 2015 09:16
18 июнь 2015 09:17
18 июнь 2015 09:17
23 июль 2015 11:33
есть жильцы комплекса, отзовитесь :hi: как условия? стоит брать квартиру?
27 июль 2015 10:59
Добрый день. Мы с семьей разсматриваем приобретение кваритиры в данном регионе. Хотелось бы узнать цены на 2-ком квартиры.
08 авг 2015 09:45

08 авг 2015 09:46
08 авг 2015 09:47
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
2
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее