Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
52из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .285287. . .289
29 июль 2019 17:52
Цитата "Васи":
Классный жк, мне очень понравилась территория, полная инфраструктура, удобное расположение.
Беседки порадовали, нигде не видел еще такие, но забыл спросить на просмотре, их можно бронировать на определенное время?

Можна, дізнавався за телефоном, вказаним на бесідці (відповідають, до речі, наш ЖЕК). 100 грн/година. Якщо потрібно - дам телефон.
29 июль 2019 18:05
Кілька думок від людини, що придбала 2-рівневу квартиру у будинку 16Б майже рік тому, та активно робить ремонт.
Дуже сподобався ЖК. Я досить соціально активна людина, що стомилася від байдужості киян. Тому вирішили із дружиною виїхати жити за місто. Передивилися десятки ЖК та окремих будинків. У заміському сегменті равних БШ просто немає. Принаймні, у цьому напрямку (обирали Житомирський, щоб було зручно їздити до батьків).
Проблемні моменти:
1. Ліфт. Вірніше його повна відсутність вже майже через рік після видачі ключів.
2. Вартість електроенергії та бізнес-тариф для фізичних осіб. Наразі досліджую це питання із юридичної точки зору.
3. Легка інертність ЖЕКу. Але навіть під легким та ввічливим тиском всі робочі моменти досить якісно вирішувалися досі.
4. Загальні питання: а. наразі досить часті відімкнення струму. б. вигул собак без відповідальності за прибирання продуктів їх життєдіяльності. в. досі не можу отримати відповідь на запитання, коли буде побудовано спортивний майданчик, передбачений генпроектом.
5. Філософське: досить багато квартир знаходиться на різних сайтах у стадії продажу або перепродажу. Це суттєво ускладнює розвиток ЖК з точки зору інфраструктури та порядку. Але, впевнений, це зовсім тимчасове питання.
З повагою
30 июль 2019 06:13
На самом деле эти объявления одинаковые + -)) на разных сайтах-так работают брокеры.Часть продается с ремонтам или без,именно собственниками.Есть прямая пропорция:больше домов в Жк-больше предложения на продажу.
31 июль 2019 10:51
не согласен полностью по поводу инфраструктуры. очень много объектов открывается, сейчас в Белом Шоколаде множество заведений, различных магазинов, салонов и прочего. Всего хватает, все развивается довольно быстро. людей проживает достаточно много.
31 июль 2019 14:42
Не буду із Вами сперечатися. Просто я - комерс і вже тривалий час спостерігаю за бізнес-життям в нашому ЖК. Так, з моменту появи перших власників квартир ситуація дуже змінилася. Вона змінюється і наразі в більш якісну сторону. Я мав на увазі, що вона стане набагато кращою, коли темпи заселення ЖК пришвидшаться. Бо наразі населення зовсім мало, щоб воно могло забезпечувати рентабельний бізнес для власників та орендарів комерційної нерухомості. Це і стає причиною того, що навіть за останній рік зявилися і ті, хто зачинився (перукарня), і ті, хто передає приміщення тимчасову оренду іншим (кафе), і просто вільні приміщення. Але повторю, що дивлюся на цей процес не тільки із оптимізмом, але й планую бути активним його учасником.
01 авг 2019 10:23
Доброго дня!
Побачив, що в комплексі майже скрізь відсутні балкони на будинках. Особисто мені це подобається, але виник один момент...Хто як вирішує питання із сушкою білизни? Чи є спеціально відведені місця для цього?
01 авг 2019 10:40
1. Про послугу надання площини для сушіння білизни не чув.
2. Власники терас, зрозуміло, дискомфорту не відчувають.
3. За умов відсутності тераси: а. пралка із сушкою або окремий сушарний апарат; б. мобільна сушарка (металева), яка ставиться у будь-якій частині квартири, та використовується виключно за потреби. Вищеназвані варіанти можна, звичайно, задіяти одночасно.
01 авг 2019 10:48
На территории ЖК есть специально закрытое место, где можно вывесить стирку. Но рекомендую стиральную машинку сразу с сушкой, очень удобно :up:
12 авг 2019 11:35
удобно для тех, у кого нет террасы и стиральная машинка без сушки - это место для сушки вещей на территории, находится за площадкой, спортплощадкой и столом для тенниса! и самое главное, не портит никакого внешнего вида комплекса, так как закрыта забором.
а зимой подойдет напольная сушка.
16 авг 2019 07:51
Підкажіть, будь ласка, які прогнози дає ЖЕК щодо постачання електроенергії за ціною для населення? Які будинки вже взяло на облік обленерго, а які планують узяти?
18 авг 2019 18:45
Добрий день.
1)В мене питання до тих хто зашивав котел в кухню. Чи були в вас якісь проблеми з газовою службою через це?
2) Друге питання, куди варто ставити фільтр на воду? Тільки на кухню чи в цілому на квартиру теж?
Дякую!
19 авг 2019 16:10
Скажу , одно то что тариф на электроэнергию тут как для физ лица 3,30 грн за киловатт , по этому не советую покупать в данном комплексе квартиру , застройщик со своей стороны не хочет делать подстанцию для подключения к тарифу по 1,68 , какие либо документы о вводе в експлуатацию по подстанции не кто не может предоставить. Застройщик только заинтересован , зарабатывать на жыльцах данного комплекса , так что делайте выводы при покупке , квартиры
20 авг 2019 10:46
3,30 грн за киловатт - цена от облэнерго, это они формируют такие цены. я бы не был так однозначен, учитывая какие коррупционные у нас гос органы. понятно, что они просто хотят взятки, а застройщик не может для подключения каждого дома выделять такие суммы. 6 домов уже как-то же перевели, остальные тоже переведут.
20 авг 2019 10:58
Цитата "Станисс":
3,30 грн за киловатт - цена от облэнерго, это они формируют такие цены. я бы не был так однозначен, учитывая какие коррупционные у нас гос органы. понятно, что они просто хотят взятки, а застройщик не может для подключения каждого дома выделять такие суммы. 6 домов уже как-то же перевели, остальные тоже переведут.

А при чем коррупция в стране к не готовности доукомплектовать подстанцию, оплатить её подключение и передать на баланс кое со стороны застройщика? Речь о русском следе в кое, желании получить взятку и т. д. - сказки для тех, кто предлагает ждать.
20 авг 2019 18:03
Со стороны застройщика , он должен шевелить Обл.Енерго , а не сами жители квартир.
21 авг 2019 11:44
МАЙБУТНІ ПОКУПЦІ НЕРУХОМОСТІ В ЖК "БІЛИЙ ШОКОЛАД" розкажу вам про одну із проблем ЖК, а саме про електроенергію :mad:
Коли ми купували квартиру і запитували в офісі продаж про термін переходу будинку після здачі на постачання КОЕ (Київобленерго) то нас,як і більшість власників ЖК переоконували, що до року часу нас переведуть на фізичний тариф (0,90 коп до 100 кВт або ж 1,68 грн до 60 кВт), однак минуло вже більше 2-х років від моменту як наш будинок офіційно здали,а нас і надалі годують обіцянками про перехід з промислового на фізичний тариф. До липня місяця 2019 ми так як і всі мешканці платили по тарифу 2 грн.58 коп., а з липня 2019 нас перевели на тариф 3 грн.30 коп. На численні звернення в управляючу компанію та до забудовника (як письмові так і усні) нас (мешканцям будинків з 4 до 18) ПЕРЕКОНУЮТЬ, що у всьому винні КОЕ оскільки вони проводять якісь там ремонтні роботи і їм зараз не до нас. Ми ж звичайно почали оббивати пороги КОЕ де нам дали чітно і зрозумілу відповідь, що забудовник навіть не звертався до них щодо переходу наших будинків на фізичний тариф.

Коли ви будете задумуватися про купівлю квартири в цьому ЖК то перш за все поспілкуйтеся з мешканцями, які вам розкажуть багато чого і про ліфти які не працюють і про чорну та коричневу воду яка тече з кранів.
21 авг 2019 11:57
Майбутні покупці нерухомості в ЖК "Білий шоколад" задумайтеся над тим чи ви готові платити за електроенергію 3 грн.30 коп за 1 кВт! І не вірте обіцянкам в офісі продаж бо те,що вони обіцяють перевести будинок на фізичний тариф (0,90 коп. до 100 кВт та 1,68 грн. до 600 кВт) протягом року після здачі то це ПОВНА БРЕХНЯ!!! Наш будинок (квадрат) вже як три роки зданий,а нас дальше годують обіцянками! Перш ніж йти в офіс продаж поспілкуйтеся з мешканцями будинків. Ми вам розкажемо і про КОСМІЧНІ тарифи на прибудинкову територію і про коричневу воду з кранів і про ліфти які ломляться кожний день.
21 авг 2019 13:39
Честно - сколько лет здесь живу, ни разу не было у меня коричневой воды. В Киеве была, когда трубы меняли. Но ведь это логично, что когда проводятся ремонтные работы, вода может быть мутной и коричневой.
Здесь вода с железом, но жители ставят фильтры, в этом нет никакой проблемы, это особенность всего Киево-Святошинского района.
23 авг 2019 13:24
Ну ви вже людей налякали-так налякали!..Розглядаю зараз декілька ЖК для покупки квартири, в тому числі і Шоколад. Перечитав всі форуми аж до 2017 року і всі тіки ниють.
І якщо ви думаєте, що перехід на обленерго це біда тільки у вас, то сильно помиляєтсь - почитайте про Вишневе, Софіївську Борщагівку, Крюковщину... це - стандартна ситуація для новобудов, як і шум від ремонту сусідніх квартир чи куча строїтельного мусора в під"їздах.
Завжди можна купити квартиру в старому домі на Троєщині і не буде у вас ніяких проблем.
23 авг 2019 19:00
Цитата "ViTAaliyyy":
Майбутні покупці нерухомості в ЖК "Білий шоколад" задумайтеся над тим чи ви готові платити за електроенергію 3 грн.30 коп за 1 кВт! І не вірте обіцянкам в офісі продаж бо те,що вони обіцяють перевести будинок на фізичний тариф (0,90 коп. до 100 кВт та 1,68 грн. до 600 кВт) протягом року після здачі то це ПОВНА БРЕХНЯ!!! Наш будинок (квадрат) вже як три роки зданий,а нас дальше годують обіцянками! Перш ніж йти в офіс продаж поспілкуйтеся з мешканцями будинків. Ми вам розкажемо і про КОСМІЧНІ тарифи на прибудинкову територію і про коричневу воду з кранів і про ліфти які ломляться кожний день.


Шановний. Роблю ремонт у 16-б. Стосовно "коричневої" води. Будівельники, що робили ремонт в мене, пили воду з-під крану і визнавали, що смак її жодним чином не має відмінностей від звичайної. Крім того, в мене стоїть колба на вході до квартири, в якій за 3 місяці не зібралося жодної пилинки осаду.
Стосовно цін на ЕЕ. А що Ви особисто зробили для змін? Організували людей? Проявили ініціативу? Висунули вимоги до УК?
Далі розкажу, що роблю я. Вже із вересня буду збирати спільноту для об`єднання і колегіального вирішення проблемних питань ЖК. І тоді будуть і ліфти, і нормальні тарифи, і вирішені інші питання.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .285287. . .289
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее