Подать объявление

ЖК Авіатор | Авиатор | Гостомель, вул. Мисливська, 24-32

ЗастройщикСолодаренко Роман Васильевич
Сдача ЖК2021 - 2022 г.
Планировки
от 21 150 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
127из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 15.
5/33%
4/27%
1/7%
2/13%
3/20%
234. . .9
23 ноя 2017 15:46

Отзывы о жилом комплексе


Архив акций и новости ЖК:
ГАСК: ЖК «Авиатор» в Гостомеле законно возобновил строительство
Двухкомнатная квартира по акционной цене в ЖК «Авиатор»
Ход строительства ЖК «Авиатор» на январь 2019 года
Розстрочка в ЖК «Авіатор» під 0% річних
Хід будівництва ЖК «Авіатор»:
Рассрочка на квартиры в ЖК «Авиатор»
Преимущества ЖК «Авиатор»



Житловий комплекс "АВІАТОР"
Гостомель, вул. Мисливська, 24-32
Дата завершення будівництва: 30.06.2019

Це винятковий проект в лісовій частині м.Буча. Комплекс розташований у затишному куточку, що подарує його мешканцям тишу та усамітненість всього в 8 км від Києва.



Матеріали будівництва:
- монолітно-каркасна технологія;
- червона цегла;
- утеплення - мінеральна вата (100 мм)

У квартирах:
- штукатурка стін;
- лазерна стяжка підлоги;
- введення усіх комунікацій;
- лічильники (газ, електроенергія, вода);
- індивідуальне опалення у кожній квартирі: котел (двоконтурний газовий) + 12 000 грн;
- вхідні двері;
- металопластикові вікна;
- висота стелі (2.90 м)

Площі квартир:
1-кімнатні квартири: 38 м2 – 49 м2
2-кімнатні квартири: 62 м2 – 69 м2
3-кімнатні квартири: 76 м2 – 91 м2
23 ноя 2017 18:40
Планировки тоже было бы интересно всем увидеть :-)
24 ноя 2017 10:22
Планування 1-кімнатні:
24 ноя 2017 10:24
2-кімнатні:
24 ноя 2017 10:25
3-кімнатні:
25 ноя 2017 05:44
Почему нет информации кто застройщик, что он уже построил? Поведайте, пожалуйста.
25 ноя 2017 11:38
Цитата "gy2018":
Ув. прэдставнык, почему нет информации кто застройщик, что он уже построил? Поведайте, пожалуйста. Безликим незнакомцам с неизвестной репутацией деньги принесут только идиоты!


Добрый день, gy2018!
Застройщиком ЖК «Авиатор» выступает Солодаренко Роман Васильевич. Ранее мы уже успешно реализовали ЖК «Севериновский» и более десятка домов - дуплексов на 7-й и на 10-й линиях в г. Ирпень. За более детальной информацией Вы можете обратиться в отдел продаж: г. Буча, улица Шевченка, 1а. (Возле ЖК «Рич Таун Буча»). Тел.: 044 221 49 23.
Мы работаем без выходных и будем рады видеть Вас у нас в отделе продаж. С нас вкусный кофе/чай и максимум информации о ЖК «Авиатор».
Хорошего дня!
26 ноя 2017 18:44
Спасибо за ответ. Но Вы назвали имя поверенного - физлицо, который просто связной между инвесторами и застройщиком. Так кто застройщик? Что за тайна?
28 ноя 2017 13:16
Застройщик и заказчик строительства ЖК «АВИАТОР» - Солодаренко Роман Васильевич (физическое лицо). Все документы находятся в офисе – мы будем рады Вам их показать. Если у Вас остались вопросы – напишите свой мобильный номер телефона, мы Вам позвоним и ответим на все Ваши вопросы.
Хорошего дня! :yes:
30 ноя 2017 07:02
Благодарю за информацию, вопросов больше нет.
30 ноя 2017 08:50
Уважаемая gy2018 , схема покупки квартиры аналогичная с той, где Вы приобрели или рассматриваете приобретение, я имею ввиду ЖК «ГЯ» в Ирпене (судя про Вашим ответам на форуме в другой ветке). А конкретно «Совместная деятельность» Гражданский Кодекс Украины ст. 1130-1134. Застройщик и заказчик строительства ЖК «АВИАТОР» - Солодаренко Роман Васильевич (физическое лицо). В «ГЯ» аналогичная схема приобретения жилья, и застройщик в ГЯ (также физическое лицо). Откройте, пожалуйста, Ваш договор о совместной деятельности и убедитесь в этом сами.

И, пожалуйста, уважаемая gy2018 ,не вводите в заблуждение остальных участников форума, что у нас все «запутано». Вы же даже не приехали и не посмотрели документы по жилому комплексу, чтобы утверждать подобное.
Повторюсь, мы будем очень рады видеть Вас у нас в офисе, чтобы ответить на все Ваши вопросы. :yes:
Хорошего дня!
17 дек 2017 08:26
Доброго ранку

Дякуємо за увагу до нашого комплексу. На 65 сотках земельної ділянки чудово розміщається будинок на 350 квартир. Наші проектанти виконали його в формі «7». Завдяки цьому в центрі житлового комплексу розміщено дитячий майданчик та зони відпочинку (візуалізацію прикріпляю).
За для комфорту проживання паркувальна зона виконана з зовнішньої сторони будинку. Зі сторони секції 3 та 4 також додатково виділено зону для паркування автомобілів.

В 3 хвилинах від ЖК «АВІАТОР» знаходиться великий парк (прикріпляю ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН ГОСТОМЕЛЯ, з ним Ви також можете ознайомитися на офіційному сайті Гостомеля).


А всього в 3,5 км – перлина міста Буча «Бучанський міський парк» на 42 га з велосипедними доріжками, набережною, озером, амфітеатром, фонтанами, дитячими майданчиками та кафе :)
Якщо у Вас залишилися питання, телефонуйте: 044 221 49 23
Та заїжджайте до нас на найсмачнішу каву в регіоні :yes: Адреса: м. Буча, вул. Шевченко, 1а (біля ЖК «Річ Таун Буча»).
Гарного дня!
22 дек 2017 22:37
Зачем Вы мне предлагаете новый объект?! Если еще со старыми не разобрались до конца! то газа нет, то электрики нормальной! зато куча смс о старте нового комплекса!
28 дек 2017 09:00
Забудовника не рекомендую, живу в Річ Тауні Ірпінь цього забудовника. 1,5 року не було газу, тепер відключили світло (мільйонні борги забудовника перед РЕС), комплекс не добудований, без освітлення на території, без закритої території , як обіцяли. Вікна розраховані для нежитлового фонду, газові котли дешевий Китай, дах ремонтували вже кілька разів. Список можна продовжувати довго. Відділу продажу просто Говорящі Голови, які скажуть Вам все, щоб заробити. Хамське відношення їх керівника Дембовської і всього їх кодла
29 дек 2017 10:47
Цитата "kiril_dok":
Зачем Вы мне предлагаете новый объект?! Если еще со старыми не разобрались до конца! то газа нет, то электрики нормальной! зато куча смс о старте нового комплекса!

Ну нету денег доделать прошлый обьект, хотят их привлечь, под обещания постройки нового комплекса.
03 янв 2018 20:18

Наткнулся на видео... чем дальще, тем веселее.. вон и наш рич таун "в лучах славы!"

https://www.poglyad.tv/rozsliduvannya-pryirpinnya-kupivlya-kvartyry-v-pryirpinni/

04 янв 2018 08:57
Цитата "kiril_dok":
Наткнулся на видео... чем дальще, тем веселее.. вон и наш рич таун "в лучах славы!"

https://www.poglyad.tv/rozsliduvannya-pryirpinnya-kupivlya-kvartyry-v-pryirpinni/


Нажаль "об'єктивністю" у відео і не пахне!!!
Невже варто витрачати час та кошти на рекламу цього ЖК "Авіатор", який ще на етапі будівництва???
Що вже з ним не так?
Чи можливо хтось відмінив послуги юриста, який може проконсультувати щодо законності документів?
Чи можливо хтось відмінив самостійне вивчення ген.плану міста, кадастрової карти та відповідно призначення самої земельної ділянки???

Як покупець квартири, при підписанні договору чітко уточнила всі нюанси розірвання договору та повернення коштів!
Тож, шановний "уявний" покупець Ірина - то в чому проблема??? Хто Вас обдурив?!
Зверніться до забудовника, а не до "проплаченого" телеканалу "Погляд"!
04 янв 2018 10:25
Цитата "kiril_dok":
Наткнулся на видео... чем дальще, тем веселее.. вон и наш рич таун "в лучах славы!"

https://www.poglyad.tv/rosliduvannya-pryirpinnya-kupivlya-kvartyry-v-pryirpini/


ЖК «АВИАТОР» строит не РИЧ ТАУН Ирпень, а Солодаренко Роман Васильевич! Это два разных застройщика!

Солодаренко Р.В. не имеет никакого отношения к ЖК «Рич Таун Ирпень».У нас во всех сданных объектах запущены коммуникации (газ, электричество (по тарифам для населения), вода)!
Имейте совесть разглагольствовать на форуме только достоверную информацию по ЖК «АВИАТОР»!
А другие ЖК обсуждайте на их форумах.

Хорошего дня! И с наступающими праздниками!
04 янв 2018 15:17
Доброго вечора всім! :hi:
Хотілось написати "всім інвесторам", проте переглянувши гілку форуму видно що тут здебільшого зібрались провокатори :faceoff: . Комплекс тільки на початковому етапі будівництва, а тут вже такі сюжети: [size=200]скандали, інтриги, розслідування[/size].
Ринок нерухомості в нашому місті дійсно проблемний. Є в нас ЖК, які стоять заморожені,в іншому вже 4 роки газом і не пахне. Вивчивши всю можливу інформацію про забудовників зробила наступний висновок: якщо не хочеш ризикувати-купуй вторинний ринок (де вже всі комунікації підключені, відомій тариф на обслуговування, вирішені питання по дахам, вентиляції, ітд.) проте коштуватиме квартира відповідно в 1,5 рази дорожче. А якщо ризикнеш - через деякий час можеш отримати чудову квартиру за низькою ціною.
Для себе обрала другий варіант декілька років назад. І не помилилась :yes:. Реально оцінювала ситуацію, тому і не розчарувалась в забудовнику (газ отримали через 6 міс після здачі, світло майже через рік) На такі затримки я розраховувала, вивчивши досвід попередніх ЖК. Тому вирішила і в цей раз ризикнути. Забудовник звичайно неідеальний, проте обіцянки виконав (хоч із затримками).
Тож наберімося терпіння й позитиву. Бажаю всім щастя і радості в Новому році. :poz: А інвесторам щоб не переживати, потрібно навідуватись на будмайданчик частіше і менше форум читати. Бо якщо вже на початку так взялись топити наш ЖК, то що буде далі...
PS: А такими сюжетами справжніх інвесторів не налякаєш (до здачі ще 1,5 року а героїня вже й розплакалась :'( -перестаралася :down:). Конкуренція в місті велика. Тож подібні ролики чи не на всіх форумах забудовників є!
09 янв 2018 10:35
Доброго ранку! Накипіло! Глянула передачу і взялася за голову! Зразу видно ЗАКАЗУХА! Ми з чоловіком проживаємо в Річ Тауні в Бучі і дуже задоволені!
Свідотство на право власності нам видали на 6 місяців раніше, газ включили коли ми закінчували ремонт, благоустрій території найкращий в регіоні.
Чому ж в телепередачі його не показали?
Чому не показали Бучу Квартал він також цього забудовника, там також люди задоволені! А жк Центральний? Новатор? Парковий? В мене багато друзів проживають в жк даного забудовника і всі задоволені!
Довго шукали квартиру поруч з нами для батьків, розглядали і інших забудовників «На прорізній» і «парк Таун», щоб інвестувати. Але вони ну дуже довго будують.
Сусідка купила квартиру «на прорізній» і в шоці! Перенесли здачу ще на один рік! Повернути гроші тяжко (віднімають 15% від вартості). Обіцяли будувати з одних матеріалів, а будують з інших.
Тому вирішили не ризикувати - взяти у провіреного забудовника в Авіаторі. І поки задоволені (матеріали будівництва добрі, планування теж сподобалося, взяли батькам 38 м2).
Хочу сказати наступне: перед тим як купувати на етапі будівництва - добре вивчіть всі жк які будував забудовник і потім робіть висновки. Всіх з новим роком!
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
234. . .9
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее