Подать объявление

ЖК "Авалон 5", Вінниця, вул. Трамвайна, 7

15 апр 2016 20:19


Житловий комплекс "Авалон 5"
Вінниця, вул. Трамвайна, 7
Забудовник: Avalon Inc


ЖК АВАЛОН-5 розташований майже в самому центрі м.Вінниці, між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною. Відповідно, на власному авто чи на громадському транспорті від ЖК до майдану Незалежності можна добратись за 5-10 хвилин. Також АВАЛОН-5 відзначається розвиненою інфраструктурою. Усі необхідні для комфортного та повноцінного проживання об’єкти доступні для власників нових квартир у межах кількох кроків чи кількох хвилин: магазини, школа, Палац дітей та юнацтва, вищі навчальні заклади та банківські відділення. Окремо слід відзначити екологічність розташування житлового комплексу, неподалік лісової зони та Центрального парку.

Формат секцій
АВАЛОН-5 формують 14 секцій із загальною кількістю квартир близько 625. Максимальна поверховість ЖК – 9 поверхів. У будівництві застосовують екологічну та природну цеглу. Усі квартири матимуть індивідуальне, енергоефективне та економне опалення. Кожну з 14 секцій обладнають сучасними, безшумними ліфтами.

Житлові та комерційні площі
Архітектурною особливістю ЖК АВАЛОН-5 є внутрішній двір – відкритий простір із зоною відпочинку в затінку дерев, дитячими та спортивними майданчиками.У житловому комплексі передбачено підземний паркінг, щоб мешканці АВАЛОН-5 могли не турбуватися за своє авто. Перший поверх житлового комплексу буде відведено під комерційні приміщення. Для потреб жителів буде запропоновано також окремо збудовані приміщення – дитячий садочок та спортивний зал. Усі названі переваги ЖК АВАЛОН-5 роблять цей житловий комплекс одним з найкращих у м.Вінниці для повноцінного проживання активних молодих людей чи батьків із дітьми.
20 июнь 2017 17:55
Жесткий пенопласт в стяжке пола для звукоизоляции не подходит, даже может создать эффект барабана (мембраны) и усилить звук.Советую из не очень дорогих STEPROCK HD, 20 мм (100-110 грн м кв) его снизит шум и утеплит пол.
Механизированная стяжка это хорошо, но нельзя закладывать в нее пенопласт. Подумайте хорошенько.
20 июнь 2017 18:05
В таком междуэтажном перекрытии как в Авалон 5(монолит по всему дому) вопрос звукоизоляции перекрытий важен. Не заложите под стяжку звукоизоляционный материал (хоть 20 мм) - сами пожалеете потом. Соседи снизу будут слышать каждое ваше движение.
Повторюсь - пенопласт не поможет, даже некоторый диапазон звуков усилит, закладывайте под стяжку плотную базальтовую вату. Если хотите более сильной звукоизоляции - все в продаже, но стоит дороже.
Кв 13, слышно?
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее