Подать объявление

ЖК "Авалон 5", Вінниця, вул. Трамвайна, 7

15 апр 2016 20:19


Житловий комплекс "Авалон 5"
Вінниця, вул. Трамвайна, 7
Забудовник: Avalon Inc


ЖК АВАЛОН-5 розташований майже в самому центрі м.Вінниці, між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною. Відповідно, на власному авто чи на громадському транспорті від ЖК до майдану Незалежності можна добратись за 5-10 хвилин. Також АВАЛОН-5 відзначається розвиненою інфраструктурою. Усі необхідні для комфортного та повноцінного проживання об’єкти доступні для власників нових квартир у межах кількох кроків чи кількох хвилин: магазини, школа, Палац дітей та юнацтва, вищі навчальні заклади та банківські відділення. Окремо слід відзначити екологічність розташування житлового комплексу, неподалік лісової зони та Центрального парку.

Формат секцій
АВАЛОН-5 формують 14 секцій із загальною кількістю квартир близько 625. Максимальна поверховість ЖК – 9 поверхів. У будівництві застосовують екологічну та природну цеглу. Усі квартири матимуть індивідуальне, енергоефективне та економне опалення. Кожну з 14 секцій обладнають сучасними, безшумними ліфтами.

Житлові та комерційні площі
Архітектурною особливістю ЖК АВАЛОН-5 є внутрішній двір – відкритий простір із зоною відпочинку в затінку дерев, дитячими та спортивними майданчиками.У житловому комплексі передбачено підземний паркінг, щоб мешканці АВАЛОН-5 могли не турбуватися за своє авто. Перший поверх житлового комплексу буде відведено під комерційні приміщення. Для потреб жителів буде запропоновано також окремо збудовані приміщення – дитячий садочок та спортивний зал. Усі названі переваги ЖК АВАЛОН-5 роблять цей житловий комплекс одним з найкращих у м.Вінниці для повноцінного проживання активних молодих людей чи батьків із дітьми.
20 июнь 2017 17:55
Жесткий пенопласт в стяжке пола для звукоизоляции не подходит, даже может создать эффект барабана (мембраны) и усилить звук.Советую из не очень дорогих STEPROCK HD, 20 мм (100-110 грн м кв) его снизит шум и утеплит пол.
Механизированная стяжка это хорошо, но нельзя закладывать в нее пенопласт. Подумайте хорошенько.
20 июнь 2017 18:05
В таком междуэтажном перекрытии как в Авалон 5(монолит по всему дому) вопрос звукоизоляции перекрытий важен. Не заложите под стяжку звукоизоляционный материал (хоть 20 мм) - сами пожалеете потом. Соседи снизу будут слышать каждое ваше движение.
Повторюсь - пенопласт не поможет, даже некоторый диапазон звуков усилит, закладывайте под стяжку плотную базальтовую вату. Если хотите более сильной звукоизоляции - все в продаже, но стоит дороже.
Кв 13, слышно?
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее