Подать объявление

ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 25 405 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
156из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
21/17%
6/5%
54/44%
27/22%
14/11%
1. . .257259. . .314
16 апр 2018 21:04
Спасибо за информацию!
Остаётся только ждать.
19 апр 2018 09:58
По просьбе товарищей из инициативной группы инвесторов 5, 6 и 7 секций 1-ого дома (сам инвестор тоже) оставлю это здесь. Письмо с этим текстом будет направлено в УБ официально в ближайшие дни. Приветствуются люди, кроме членов инициативной группы (около 20 человек), готовые подписать его от своего имени. Прошу ознакомиться с текстом:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Житло-Капітал»
01034, місто Київ, вулиця Ярославів Вал, 33-Б

Члени ініціативної групи довірителів ЖК «Академ-Парк»
гр. _________________________________
____________________________________
____________________________________
____________________________________
____________________________________
та інші,
адреса для листування: _____________________
_________________________________________.

ЗАЯВА
(колективне звернення)
(відповідно до закону України «Про звернення громадян»)

Поняття Об’єкт інвестування та Об’єкт будівництва в цьому листі вживаються у відповідності до понять визначених у Договорах про участь у фонді фінансуванні будівництва виду А (надалі – «ФФБ») житлового комплексу «АКАДЕМ-ПАРК», що розташований за адресою: бул. Академіка Вернадського, 24 у Святошинському районі
м. Києва, кадастровий номер земельної ділянки (800000000:75:057:0003).

Зауважуємо, що у випадку ігнорування Вами цього звернення всі доводи, викладені у цьому листі, будуть направлені до органів державної влади, в тому числі Держбудінспекції України, Київської міської ради, Прокуратури міста Києва.
Наполегливо просимо розглянути це звернення з усією відповідальністю та відреагувати на нього шляхом надання відповіді та організації зустрічі з Довірителями.
Метою цього звернення є не що інше як – не бажаєте спілкуватися з Довірителями, будете спілкуватися з органами державної влади. Про ситуацію що склалася, також буде повідомлено через засоби масової інформації.

Ми є інвесторами Об’єкта інвестування житлового комплексу «Академ-Парк». У травні 2017 року нами було подано звернення щодо надання інформації про строки виконання будівельних робіт на Об’єкті інвестування, у т тому числі на якій підставі управителем не виконуються зобов’язання передбачені підпунктом 2.1.1.13. п. 2.1. Договорів про участь у ФФБ, а саме не надається інформація довірителям у письмовій формі щодо перенесення строків здачі в експлуатацію Об’єкта будівництва більше ніж на 90 днів.
Відповіді на звернення з незрозумілих причин ми не отримали.
Більше того, на даний момент ТОВ «Завод офісних та спеціальних меблів» в експлуатацію 5 та 6 секцію не введено, про що свідчать відомості з Єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів інформація про видачу (реєстрацію) документа(ів), що дають право на виконання будівельних робіт та/або введення в експлуатацію об’єкта. У зв’язку з чим відбулось фактичне перенесення введення в експлуатацію 5, 6 секцій ЖК «Академ Парк» більш як на 90 календарних днів, і знову ж таки без попередження Довірителів.
У свою чергу ТОВ «ФК «Житло-Капітал», як і рік тому, не повідомило Довірителям про перенесення строків введення в експлуатацію відповідно до п.п. 2.1.1.13. п. 2.1. Договорів про участь у ФФБ; у порушення норм Закону України «Про інформацію», Закону України «Про звернення громадян», умов Договорів про участь у ФФБ, відповідь на наданий Довірителями запит вх.№ 17/05/17-1 проігноровано.
Порушення прав Довірителів зі сторони ТОВ «ФК «Житло-Капітал» щодо введення в експлуатацію Об’єкта інвестування у заплановані строки є неприйнятним, адже Довірителі у свою чергу в повному обсязі виконали взяті на себе зобов’язання перед ТОВ «ФК «Житло-Капітал», з чим вправі вимагати належного та добросовісно виконання зобов’язань ТОВ «ФК «Житло-Капітал» перед Довірителями як в частині забезпечення введення в експлуатацію Об’єкта будівництва в заплановані строки, що визначені в Договорах про участь у ФФБ, так і надання Довірителям інформації на їх запит.
Якщо порушення запланованих строків введення в експлуатацію Об’єкта будівництва нами може розцінюватися як не зовсім якісне та компетентне управління ТОВ «ФК «Житло-Капітал» Фондом фінансування будівництва ЖК «Академ-Парк», то ігнорування запитів Довірителів є не що іншим як не повага до Довірителів та бажання приховати факт неякісного управління процесом будівництва і, як наслідок, факт зриву планових термінів введення Об'єкта в експлуатацію.

На даний момент нами як Довірителями з інформації, яка нам відома з неофіційних джерел вбачається така ситуація щодо Об’єкта будівництва, генеральним підрядником Об’єкта будівництва (ТОВ «Північно-український будівельний альянс») порушено план організації будівництва в частині термінів будівництва, що відповідно до п. 8 ч. 3 ст. 2 Закону України «Про відповідальність за правопорушення у сфері містобудівної діяльності» є не що іншим як виконання будівельних робіт з порушенням вимог будівельних норм, державних стандартів і правил або затверджених проектних рішень та/або вчинення посадовими особами ТОВ «ФК «Житло-Капітал» діянь, що мають ознаки злочину в частині повідомлення Довірителям недостовірної інформації щодо введення в експлуатацію Об’єкта будівництва, а відтак зазначені дії можуть бути кваліфіковані як діяння визначені ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Додатково зазначаємо, нам стало відомо про наміри відчужити приміщення місць загального користування (приміщення сміттєпроводу) у 4-7 секціях Об’єкта інвестування. У зв’язку з чим маємо зазначити наступне.
Відповідно до ч. 2 ст. 383 Цивільного кодексу України усі власники квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку є співвласниками на праві спільної сумісної власності спільного майна багатоквартирного будинку. Спільним майном багатоквартирного будинку є приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення, а також будівлі і споруди, які призначені для задоволення потреб усіх співвласників багатоквартирного будинку та розташовані на прибудинковій території, а також права на земельну ділянку, на якій розташований багатоквартирний будинок та його прибудинкова територія, у разі державної реєстрації таких прав.
Згідно з ст. 5 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» спільне майно багатоквартирного будинку є спільною сумісною власністю співвласників.
Спільне майно багатоквартирного будинку не може бути поділено між співвласниками, і такі співвласники не мають права на виділення в натурі частки із спільного майна багатоквартирного будинку.
Кредитор співвласника не має права вимагати виділення частки із спільного майна багатоквартирного будинку в натурі для звернення стягнення на неї.
А тому, приймаючи рішення про залучення своїх коштів в Об’єкт інвестування, Довірителі розуміли, що окрім конкретного житлового приміщення вони також будуть володіти та користуватися, на праві спільної сумісної власності, місцями загального користування Об’єкта інвестування в певних обсягах, в тому числі місцями призначеними для сміттєпроводу або безпосередньо сміттєпроводом.
У свою чергу відчуження вказаних приміщень, у тому числі шляхом зміни до проектної документації, є не що іншим як злочинні діяння та порушення умов Договорів про участь у ФФБ, так як квартири повинні бути передані Довірителям з повним обсягом місць загального користування та з механічним, електричним, сантехнічним та іншим обладнанням всередині або за межами будинку, що визначені проектною документацією в момент укладання Договорів про участь у ФФБ. Внесення змін до проектної документації в частині зміни цільового призначення місць загального користування/обладнання з метою його відчуження та/або відчуження спільного сумісного майна/обладнання після введення в експлуатацію, є не що іншим як кримінально-караним діянням, про шо негайно буде повідомлено всі без виключення правоохоронні органи України.
Також повідомляємо, що ситуацію з місцями загального користування та обладнанням ЖК «Академ парк» Довірителі аналізуватимуть та захищатимуть своє право в усіх компетентних органах, а також інформуватимуть громадськість про недобросовісні дії посадових осіб, у тому числі Державної корпорації УКРБУД. Відстоювання своїх прав відбуватиметься однозначно із залученням засобів масової інформації.

Враховуючи вищевикладене, з метою запобігання нашого звернення до Державної архітектурно-будівельної інспекції України (в частині додержання містобудівного законодавства щодо будівництва другого будинку ЖК «Академ Парк»), Київської міської ради (в частині додержання орендарем земельного законодавства та договору оренди щодо будівництва другого будинку ЖК «Академ Парк»), Прокуратури міста Києва (в частині перевірки посадових осіб ТОВ «ФК «Житло-Капітал» на рахунок діянь, що мають ознаки злочину передбаченого ст. 190 КК України та інших),
В И М А Г А Є М О:
від ТОВ «ФК «Житло-Капітал», як сторону договору, яка взяла на себе зобов’язання прийняти кошти на рахунок ФФБ у довірчу власність та здійснювати від свого імені та за плату управління цими коштами в порядку та на умовах передбачених Договорами про участь у ФФБ
надати у встановлений законом строк наступну інформацію та відповіді шляхом направлення рекомендованим листом на адресу ___________ про те:
1) чи вносились замовником зміни до проектної документації Житловий комплекс, що розташований за адресою: бул. Академіка Вернадського, 24 у Святошинському районі м. Києва, кадастровий номер земельної ділянки (800000000:75:057:0003) (І черга будівництва, І пусковий комплекс)»? Якщо так, то надати вичерпну відповідь в якій частині?
2) У чому саме полягає причина перенесення планово-орієнтовного терміну здачі в експлуатацію Об’єкта будівництва (термін, який переважно заявлений в Договорах про участь у ФФБ Об’єктів інвестування 5,6 секцій Об’єкта будівництва) більше ніж на 90 днів?
3) на якій підставі управителем не виконуються зобов’язання передбачені підпунктом 2.1.1.13. п. 2.1. Договорів про участь у ФФБ, а саме не повідомлялось та по теперішній час не повідомляється Довірителям інформація, у письмовій формі, щодо перенесення строків здачі в експлуатацію Об’єкта будівництва більше ніж на 90 днів?
4) який, на даний момент, затверджено (узгоджено із забудовником, тощо) термін введення в експлуатацію відповідних секцій Об’єкта будівництва? Інформацію просимо надати по кожній секції окремо, навіть, якщо деякі або всі секції Об’єкта будівництва заплановано здавати в експлуатацію одночасно;
негайно вжити в межах своєї компетенції заходів щодо:
1) пришвидшення добудови та введення в експлуатацію (в найкоротші терміни) 5, 6 секції Об’єкта будівництва;
2) добудови та введення в експлуатацію 7 секції Об’єкта будівництва у встановлений планово-орієнтовний термін здачі в експлуатацію (термін, який переважно заявлений в Договорах про участь у ФФБ Об’єктів інвестування 7 секцій Об’єкта будівництва)

Керуючись підпунктом 2.1.1.11. п. 2.1. Договорів про участь у ФФБ, просимо протягом 30 календарних днів призначити зустріч директора
ТОВ «ФК «Житло-Капітал» Смілим Є.М. з ініціативною групою Довірителів ЖК «Академ Парк» з метою обговорення ситуації, що склалася навколо 4, 5, 6, 7 секцій ЖК «Академ Парк».

Члени ініціативної групи довірителів
ЖК «Академ-Парк»
19 апр 2018 10:48
Масовий збір плануємо в суботу 21.04 на 11 годин, біля парадного 4 секції. Будем підписувати звернення. Також, думаю, домовимось про перегляд
20 апр 2018 07:55
Свіжачок. Із секціями 3 та 4 значно акт почали працювати. І мені це не Подобається, т.я. на 2-гу трохи підзабили. А там моя кв)))
20 апр 2018 09:04
Просто монолит быстрее возводится , поэтому и кажется ,что дом "растёт" быстрее. У Вас на каком этаже квартира?
20 апр 2018 17:04
10-ий. Уже поч складати
23 апр 2018 00:40
Цитата "_S4astlivaya_":
Поэтому в принципе, из увиденного - сдача в конце мая больше чем реальна, но опять же БОЛЬШОЙ вопрос в желании руководства УКРБуд поскорее сдать наш дом.

А почему бы у них не было этого желания? Им это интересно в первую очередь.Не вижу ни одной причины для искусственного затягивания со стороны застройщика.
23 апр 2018 11:25
Цитата "Roma Serov":

А почему бы у них не было этого желания? Им это интересно в первую очередь.Не вижу ни одной причины для искусственного затягивания со стороны застройщика.

???? есь дом можно было сдать в прошлом году - почему не сдали?
25 апр 2018 13:48
Цитата "Roma Serov":

А почему бы у них не было этого желания? Им это интересно в первую очередь.Не вижу ни одной причины для искусственного затягивания со стороны застройщика.

Если бы УКР БУДу это было сильно интересно, мы бы уже жили в новых квартирах. Сейчас им интересно показать будущим инвесторам, что у ЖК все хорошо - поэтому первый дом стоит красивый, а второй активно строится.
25 апр 2018 16:15
Всім привіт. Сьогодні проходила повз і помітила, що балкон у другій секції обкладають газоблоком, суттєво виділяється на фоні червоної цегли!
25 апр 2018 16:17
27 апр 2018 23:07
Цитата "AO":

???? есь дом можно было сдать в прошлом году - почему не сдали?

Раз не сдали - значит на то есть причины. Какой смысл застройщику намеренно не сдавать?
28 апр 2018 09:13
Цитата "Roma Serov":

Раз не сдали - значит на то есть причины. Какой смысл застройщику намеренно не сдавать?


деньги, нарушая устав ФФС они посылаются на старт других объектов.
это мой не первый опыт с УБ, там где квартиры покупало их руководство - строили очень-очень быстро.
29 апр 2018 23:25
Цитата "AO":


деньги, нарушая устав ФФС они посылаются на старт других объектов.

Сомневаюсь, что у вас ест доступ к финансовым документам УБ, но предположим. А когда с других ЖК подтягивали средства на старт этого объекта (ну если ваша теория верна), что-то тут никто не возмущался. ;)


Цитата:
это мой не первый опыт с УБ, там где квартиры покупало их руководство - строили очень-очень быстро.

Если у вас есть такой инсайд, почему вы им не воспользовались? И о каких объектах речь? Тут в этой же теме ругаются, что УБ кругом задерживают, а оказывается есть объекты, которые построили очень быстро. Это где?
02 май 2018 07:43
Возле 5 и 6 секции убрали забор, дорожки уже выложены.
02 май 2018 19:04
28 апреля было так
02 май 2018 19:05
Сегодня абсолютно так же.
05 май 2018 19:21
May, 5
07 май 2018 09:52
Документ
дозвіл на будівельні роботи ДАБІ ІУ 113181100787

Об`єкт Житловий комплекс за адресою: бульвар Академіка Вернадського, 24 у Святошинському районі м. Києва. VІ черги будівництва;
м.Київ, Святошинський, бул. Академіка Вернадського, 24
Кат. СС3
Замовник - Товариство з обмеженою відповідальністю "Завод офісних та спеціальних меблів"
Технічний нагляд- АТ № 000190 Лялюшко Віктор Васильович
Проектувальник 39161827 ТОВ "Творча майстерня "Золотий берег"
Авторський нагляд Сушинський Василь Васильович
Підрядник 35129952 ТОВ "ПІВНІЧНО-УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ АЛЬЯНС"
Інформація про земельну ділянку - витяг з реєстру прав власності (інформаційна довідка) 72774661 2016-11-10
08 май 2018 13:57
Цитата "Virga":
Возле 5 и 6 секции убрали забор, дорожки уже выложены.

Ну раз не СЕКЦИИ то хоть дорожки в МАЕ сдадут .По секциям уже готовы новые обещания :faceoff: можно зайти за ними на стройку ...
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .257259. . .314
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее