Подать объявление

ЖК Академ Парк | Киевгорстрой, Укрбуд | бул. Академика Вернадского, 24

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2017 - 2022 г.
Планировки
от 25 405 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
156из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 122.
21/17%
6/5%
54/44%
27/22%
14/11%
1. . .127129. . .314
25 март 2017 20:36
Спасибо за фото)
25 март 2017 21:23
Цитата "LeanoRchik":
Добрый день всем соседям .
сегодня были в ОП .
сдача 1-3 секций начало мая...
Спросили , будет ли присвоен адрес для данных секций .
Адрес будет присвоен дому только после сдачи 7-й секции.
На вопрос по каким тарифам будем платить - платить будете по тем тарифам , которые вам скажет ЖЕК.
Получается , что у дома адреса не будет пока не сдадут 7- ю секцию , а возможно , что пока не сдадут весь комплекс .
Так , что будем платить .... :drink:
Договора на электроэнергию и водоснабжение мы будем обязаны заключать с ЖЕКом.
Но сказали убедительно, что в мае выдадут ключи от квартир .
Всем хорошего дня и выходных. :hi:

Порядок заключения договоров в сфере жилищно-коммунальных услуг


Закон о жилищно-коммунальных услугах

Раздел 6 – Порядок заключения договоров в сфере жилищно-коммунальных услуг

Статья 26. Важные условия договора между исполнителем / производителем и потребителем

1. Важными условиями договора на предоставление жилищно-коммунальных услуг являются:

-наименование сторон;
-предмет договора;
-(ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ) исчерпывающий перечень жилищно-коммунальных услуг, тарифы и их составляющие на каждую из этих услуг, общая стоимость услуг;
-порядок оплаты за потребленные жилищно-коммунальные услуги;
-порядок перерасчетов размера платы за жилищно-коммунальные услуги в случае их непредоставления или предоставления не в полном -объеме, снижения их качества;
-права и обязанности сторон;
-порядок контроля и отчета сторон;
-порядок измерения объемов и определения качества предоставленных услуг;
-определение точек распределения, в которых происходит передача услуг от исполнителя/производителя потребителю;
-порядок обслуживания сетей и распределения полномочий относительно их эксплуатации и восстановления (ремонта);
-условия доступа в квартиру, дом, помещение, на земельный участок для устранения аварий, неполадок, осмотра сетей, снятия контрольных -показателей средств учета;
-порядок осуществления ремонта;
-ответственность сторон и штрафные санкции за невыполнение условий договора;
-порядок решения споров;
-перечень форс-мажорных обстоятельств;
-срок действия договора;
-условия изменения, пролонгации, прекращения действия договора;
дата и место заключения договора.
2. Кроме существенных, договор может содержать другие условия по согласию сторон.

3. Договор на предоставление жилищно-коммунальных услуг вступает в силу с момента его заключения.

4. В случае если исполнитель не является производителем, отношения между ним и производителем регулируются отдельным договором, который заключается согласно требованиям этой статьи.

5. Процедура согласования договора происходит на протяжении одного месяца со дня внесения проекта договора одной из сторон.

6. В случае исчезновения потребности в получении услуги или отказа потребителя от пользования услугой исполнителя/производителя потребитель имеет право расторгнуть договор в порядке, установленном законом.

7. Договор на оказание услуг по централизованному отоплению, услуг по централизованному снабжению холодной воды, услуг по централизованному снабжению горячей воды, услуг по водоотведению (с использованием внутридомовых систем), заключается исполнителем с потребителем - физическим лицом, не являющимся субъектом хозяйствования , является договором присоединения.
26 март 2017 07:09
Цитата "НикНеДляФорума":
двор 1-3 секции активно облагораживают

Спасибо.
26 март 2017 17:02
Вчерашнее
26 март 2017 20:11
За фото спасибо!
27 март 2017 18:24
Спасибо за фото.Может кто еще свежей информацией обладает?Поделитесь.
28 март 2017 08:44
Господа, а ведутся ли здесь разговоры о создании ОСББ, или еще никто не предлогал?
Как вообще смотрите на это?
28 март 2017 08:47
И еще вопрос насчет договора:
Кто-то пробовал вносить правки или дополнения в момент подписания договора?
Сейчас, например, ОП обещает помимо счетчиков холодной и горячей воды установить счетчик тепла. Было бы не плохо внести это в договор как дополнение.
28 март 2017 10:30
Щодо створення ОСББ - спочатку почитайте законодавчу базу, хто його може створювати.
Для інвесторів,особлива увага інвесторів 1-3 секції, що вже очікують на здачу, раджу почитати останні 4-5 сторінок форуму ЖК Старокиївський на цьому форумі, т.я. вони знаходяться трішки попереду від ЖК Академ-парк і вже опрацьовують договорт, що були надані майбутнім ЖЕКом. Т.я. у всіх ЖК Укбуда однакова стратегія діяльності ЖЕКів, думаю, що в нас будуть такі ж договори.
От наводжу цитату з посту Доброжелателя (інвестора ЖК Старокиївський)
Сообщение
Доброжелатель
користувач форуму
Ответов: 24
Профиль
Репутация: 4 +–




Прохання до інвесторів, які матимуть розмови з шановним «директором» Олександром Іллічем у наступні вихідні, - надати для загального огляду також копії тих договорів, які можливо укладені "очолюваним" ним щойно створеним товариством із Управителем (ТОВ "ФК Житло-Капітал") та/чи Забудовником (ТОВ «Будівельні Мережі») для юридичного обґрунтування того, яке ж відношення ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» має до ЖК «Старокиївський».
Також просити надати обґрунтування того, чи є ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» експлуатуючою організацію об’єкту інвестування в розумінні п. 6.7 укладеного інвесторами договору.
(п. 6.7. Одночасно з підписанням Акту прийому-передачі об’єкту інвестування Довіритель зобов’язаний укласти договір про надання комунальних послуг з експлуатуючою організацію об’єкту інвестування).
Якщо ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» таких документів не надасть та не обґрунтує, що воно є експлуатуючою організацією об’єкту інвестування, то його можна буде посилати на відповідну кількість іксів, оскільки п. 6.7. договору зобов’язує інвесторів підписувати угоди про надання комунальних послуг виключно з експлуатуючою організацією, а не з «шарашкіною конторою».

Стосовно договору про надання послуг з управління будинком, об’єктами благоустрою та прибудинковою територією житлового будинку відразу можна відмітити, що він суперечить чинному законодавству.
Також обов’язок укладення такого договору не передбачений ні інвестиційним договором, ні правилами Фонду фінансування будівництва.
Тому вимога його підписувати є явно незаконною.
Даний договір призведе до розбазарювання об’єктів, що належатимуть інвесторам на праві спільної сумісної власності.
Так, п. 4.1 проекту договору передбачено, що Управитель має право:
Від свого імені вчиняти щодо Об’єкта правочини, необхідні для дотримання Правил управління будинком, з урахуванням обмежень, установлених цим Договором.
Тобто управитель може на підставі цього пункту, наприклад, будь-який обʼєкт ЖК «Старокиївський», що перебуватиме на праві спільної сумісної власності, передати в оренду на 50 чи 100 років з фіксованою палтою у 3 гривні, або від імені власників продати колясочну, нежитлові приміщення у підвалі, прибудувати приміщення на даху і продати його та інше (у них фантазія багата)….
Будь-яких зазначених у п. 4.1 обмежень (як це властиво для УКРбудівців) цей договір не містить, він виписаний лише під ТОВ «Форвард Київ-Сервіс». Це типова шахрайська схема.
По-друге, для отримання інвесторами комунальних послуг і утримання прибудинкової території (по факту для утримання асфальту, бо зеленої зони (окрім однієї груші) навколо будинку немає) достатньо двох інших договорів: договору комісії щодо забезпечення комунальними послугами та договору про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території.
По- третє, цим так званим договором ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» хоче зобов’язати інвесторів сплачувати навіть за ті послуги, вартість яких вже включена в ціну двох інших договорів: 1) договору комісії щодо забезпечення комунальними послугами та договору про надання послуг з утримання будинку та прибудинкової території.
Тому договір про надання послуг з управління будинком, об’єктами благоустрою та прибудинковою територією житлового будинку за будь-яких обставин та умов не можна підписувати.
І чим раніше Ілліч та Ко зрозуміють, що їм нічого ловити на ЖК «Старокиївський», тим швидше Управитель виготовить документи на право власності, а Забудовник передасть всю технічну документацію на будинок згідно п. 12.10 Правил для створення ОСББ.
(12.10. Забудовник зобов'язаний не пізніше ніж стодвадцятиденний строк з дня введення об'єкта будівництва в експлуатацію передати цей об'єкт об'єднанню співвласників, або власнику, або експлуатуючій організації разом з необхідною технічною документацією.).
Для додаткового юридичного обґрунтування слід заначити, що вдіповдіно до ч. 2 статті 316 Цивільного кодексу України «Поняття права власності» особливим видом права власності є право довірчої власності, яке виникає внаслідок договору управління майном.
Стаття 1033 ЦКУ Управитель
Ч. 4. Управитель діє без довіреності.
Ч. 5. Управитель, якщо це визначено договором про управління майном, є довірчим власником цього майна, яким він володіє, користується і розпоряджається відповідно до закону та договору управління майном.
Стаття 1037. Права та обов'язки управителя
1. Управитель управляє майном відповідно до умов договору. Управитель може відчужувати майно, передане в управління, укладати щодо нього договір застави лише за згодою установника управління.
Тобто відповідно до вказаних договорів ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» хоче набути особливий вид права власності на те майно, яке по праву належить інвесторам… та продавати його, а згоду на відчуження цього майна він отримуватиме автоматично згідно приведених нижче п. 11.2 та 11.3 проекту договору.
11.2. Сторони визнають дійсність прийняття, повідомлень, вимог, запитів, що були здійснені шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах та/або біля будинків, на сайті Управителя, в засобах масової інформації, а також засобами електронного, телефонного, факсимільного чи поштового зв’язку на офіційно повідомлені (чи зареєстровані за однією з Сторін) електронні та поштові адреси, телефони, якщо інше не встановлено цим Договором, вимогами законодавства України чи письмовою домовленістю Сторін.
11.3. Управитель вважає, що всі підписи, повідомлення, вимоги та запити здійснені Замовником чи Уповноваженим представником Замовника, якщо заперечення проти цього не надійшли упродовж п’яти робочих днів з моменту вчинення відповідних дій.
Тобто якщо ТОВ «Форвард Київ-Сервіс» розмістило оголошення про намір чи фактичний продаж всіх нежитлових приміщень у будинку в газеті «Вісник Зачепилівки» чи на стенді у своїй підсобці, куди заходить лише Ілліч, то вважається, що всі інвестори належним чином ознайомлені і надали згоду на продаж… (а це вже чисте юридичне шулерство).

Стаття 1034. Особа, яка набуває вигоди від майна, що передане в управління
Вигоди від майна, що передане в управління, належать установникові управління.
А із запропонованого договору слідує, що всі фінансові вигоди від управління майном отримуватимуть не власники (інвестори), а ТОВ «Форвард Київ-Сервіс», а інвестори за це йому зобов’язані ще й доплатити.

Варто памʼятати, що шахраїв немає лише там, де нічого вкрасти і там, де неможливо вкрасти.
Не дайте себе в черговий раз надути як із строками, бізнес-класом, шикарною прибудинковою територією і т.п…

Інші договори будуть додатково опрацьовані. Далі буде...
28 март 2017 10:34
Тому, інвесторам, що вже звичайно через затримки забудовника втомились чекати і мріють швидше отримати ключі і зайти на ремонти, варто серйозно підходити до підписання договорів, що будуть втюхуватись укрбудівським ЖЕКом...
Особисто я - інвестор 7-ї секції.
28 март 2017 12:18
Цитата "StrelkaBelka":
Тому, інвесторам, що вже звичайно через затримки забудовника втомились чекати і мріють швидше отримати ключі і зайти на ремонти, варто серйозно підходити до підписання договорів, що будуть втюхуватись укрбудівським ЖЕКом...
Особисто я - інвестор 7-ї секції.

Дякую - ви підняли питання, яке я підіймав в більш прозаїчній формі. 1-3 секції ходили на перегляд. В приміщення мусоропроводу хтось заглянув? Я не бачив щоб його монтували. В 5-7 секціях навіть отворів в плитах не було. Якщо не помиляюсь на ці комірки поставили залізні двері. При відмові від користування мусоропроводом ці комірки перетворюються на наші спільні колясочні, місця для велосипедів і т д. Залізні двері + наведений СтрелкойБелкой приклад (узаконення) - їх УБ хоче заново продати, на що немає права
29 март 2017 07:04
Цитата "Korabel":

Дякую - ви підняли питання, яке я підіймав в більш прозаїчній формі. 1-3 секції ходили на перегляд. В приміщення мусоропроводу хтось заглянув? Я не бачив щоб його монтували. В 5-7 секціях навіть отворів в плитах не було. Якщо не помиляюсь на ці комірки поставили залізні двері. При відмові від користування мусоропроводом ці комірки перетворюються на наші спільні колясочні, місця для велосипедів і т д. Залізні двері + наведений СтрелкойБелкой приклад (узаконення) - їх УБ хоче заново продати, на що немає права


Видимо большинство людей не сильно озадачивает данный вопрос..., чем и будет пользоваться будущий ЖЕЭК.
Собственно инициативная группа, которая ходила на встречу с Юрием Пелых, в этом вопросе инициативу так бурно не проявляет.
Такой большой дом и 7 секций. И юридически дом сдается по-секционно. Можно ли в нем управлять (в том числе создавать ОСМД) отдельной секцией независимо от других?
29 март 2017 07:10
Судячи з приведеного зразка договору, новоствореному ОСББ після такого ЖЕКу вже особливо нічим буде й управляти.
29 март 2017 08:56
Цитата "dr_vano":
Судячи з приведеного зразка договору, новоствореному ОСББ після такого ЖЕКу вже особливо нічим буде й управляти.

В тому то і справа, що заради цього і створюють ці ЖЕКи-прокладки, щоб вижати все що ще можна з будинку, а потім відійти. Невже, хтось ще вірить, що ці ЖЕКи цікавляться добробутом власників будинку.... :wow:
29 март 2017 10:47
Цитата "StrelkaBelka":

В тому то і справа, що заради цього і створюють ці ЖЕКи-прокладки, щоб вижати все що ще можна з будинку, а потім відійти. Невже, хтось ще вірить, що ці ЖЕКи цікавляться добробутом власників будинку.... :wow:


Як ми можемо протистояти цьому? Хтось знає?
На скільки я зрозумів, забудовник наполегливо пропонує підписувати договір з підставним ЖЕКом. Також, на скільки я зрозумів, його можна й не підписувати. Напрошується питання: Скільки потрібно мінімально таких договорів, щоб будинок перейшов на баланс такого ЖЕКУ?
29 март 2017 11:54
Цитата "Niko007":

Просто потрібно підписувати думаючи і відповідно до Договору ФФБ - тобто, тільки ті договори, які вимагаються відповідно до Договору - на ЖЕК послуги - і то його потрібно правити, а от на управління будинком - це інший договір, який не стосується ЖЕК послуг... звичайно, що ЖЕК буде противитись і вимагати підписання, махаючи Договором, і не видавати ключі і погрожуючи відкріпленням квартири - що є безпідставно. Тому важливо вже на цьому етапі формуватись в ініціативну групу (можливо, вона вже і є??? - начебто, були ж коментарі про групу в вайбері чи вотсапі) і опрацьовувати всі договори з майбутнім ЖЕКом на підставу законності щодо чинного законодавства і заключеного договору з ФФБ.
29 март 2017 12:00
Цитата "Niko007":
И еще вопрос насчет договора:
Кто-то пробовал вносить правки или дополнения в момент подписания договора?
Сейчас, например, ОП обещает помимо счетчиков холодной и горячей воды установить счетчик тепла. Было бы не плохо внести это в договор как дополнение.

а і щодо питання правок до договору ФФБ - Відділ продажу вказує на неможливість внесення правок, т.я. уже багато інвесторів його підписали, а він має бути одного зразка... і якщо хтось хоче внести зміни, то потрібно зв"язатись з усіма інвесторами (цікаво, як саме це зробити не маючи даних) і вмовити їх на перепідписання - що в принципі не є можливим....
звичайно, що і з ЖЕКом у всіх мають бути договори одного зразка...
29 март 2017 13:20
Цитата "StrelkaBelka":
Відділ продажу вказує на неможливість внесення правок


А чим вони це обгрунтовують? Є якась законодавча основа для цього?
29 март 2017 14:13
Я повністю з Вами згідний, так всі забудовники наживаються на людях. Ставлять своих людей, комувей, що ще залишилось все під себе грибуть під видом ЖЕК. Саме головне, що не видають Свідоцтво на право власності, поки не підпишеш згоду до вступу в Жек. Один у полі не воін, потрібно всім обеднуватись, щоб створити ОСББ. Хоть тут також не все просто, залежить кого вибрать, якщо порядочного то добре, якщо не порядочного то буде тянуть під себе разом із булгалтером. Приклад як ОСББ "Наумова" не буду описувати всі і так зрозуміють. Я лічно Вас підтримую. Секція-2.
29 март 2017 14:51
Цитата "Славута":
Я повністю з Вами згідний, так всі забудовники наживаються на людях. Ставлять своих людей, комувей, що ще залишилось все під себе грибуть під видом ЖЕК. Саме головне, що не видають Свідоцтво на право власності, поки не підпишеш згоду до вступу в Жек. Один у полі не воін, потрібно всім обеднуватись, щоб створити ОСББ. Хоть тут також не все просто, залежить кого вибрать, якщо порядочного то добре, якщо не порядочного то буде тянуть під себе разом із булгалтером. Приклад як ОСББ "Наумова" не буду описувати всі і так зрозуміють. Я лічно Вас підтримую. Секція-2.


Ключова проблема в тому, щр без права власності ОСББ не створити. При цьому ЖЕК (без цього права власності) намагається змусити і подекуди підписує такі кобальні договори з інвесторами шляхом шантажу.
Основна ідея боротьби з цим нахабством полягає у тому, що договіром ФФБ передбачено тільки обов'язок підписання відповідного договіру з ЖЕКом стосовно надання комунальних послуг. І не підписання цього договору теоретично може бути причиною розірвання договіру ФФБ (у зв'язку із не виконанням обов'язків стороною). Проте, ЖЕК маніпулюючи фактами та шляхом перекручення дійсності намагається запевнити, що не підписання договіру Управління (майном будинку) теж є підставою для розірвання договору ФФБ, що звісно є не правдою.

Цитата:
6.7. Одночасно з підписанням Акту прийому-передачі об’єкту інвестування Довіритель зобов’язаний укласти договір про надання комунальних послуг з експлуатуючою організацію об’єкту інвестування.
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx
1. . .127129. . .314
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее