Подать объявление

Жилой квартал Эврика | Аркада | ул. Академика Глушкова

ЗастройщикАРКАДА
Сдача ЖК2017 - 2020 г.
Планировки
Карточка Домик
Индекс надёжности
-80из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 483.
111/23%
59/12%
117/24%
126/26%
70/14%
1. . .10811083. . .1125
03 фев 2020 07:04
Мы еще в марте прошлого года писали в НАБУ, оттуда присылали ответ, что они направили обращение в Аркаду об их обязанностях перед инвесторами...
03 фев 2020 08:42
Цитата "olemar":
Меру Києва Кличку В. В.
від інвесторів банку Аркада

Відкрите звернення.

Шановний Віталію Володимировичу!

23.12.2019 року ми, 13 000 інвесторів Аркади, звернулися до Вас за допомогою в вирішенні питання стосовно зупинки будівництва 38- ми будинків, подавши листа з сотнями підписів громадян України. Але, на жаль, замість допомоги вже вкотре отримали чергову формальну відписку.

Тому 7.02.2020 об 11.15 ми прийдемо під стіни КМДА для того, щоб Ви нас нарешті почули.
Бо саме Ви, Віталію Володимировичу, маєте змогу особистим вольовим втручанням припинити зловмисні дії КМДА, спрямовані проти інтересів 30 тисяч громадян України.

Тому просимо Вас 7.02.2020 вийти до нас та надати відповіді на наступні питання:

1) Якщо Ви разом з КМДА вважаєте, що ЖК "Патріотика на озерах" не має будуватися, чому і в ДПТ, і в останньому проекті Генплану Києва на цьому місці заплановане будівництво? Якщо там планувався парк, навіщо тоді тоді забудовник роками сплачував орендну плату, якщо там не можна було будувати?
Чому КМДА заплющувала очі, коли роками там намивався пісок для майбутнього будівництва? І що Ви плануєте робити з тисячами кубометрів вже намитого піску та вже зробленими свайними полями? Чи заборона будувати стосується тільки Аркади, але чомусь не поширюється на близьких до Вас забудовників?

2) Чи вважаєте Ви, що розірвання 31.01.2019 року договору оренди землі під будівництво ПНО, яке сталося вже ПІСЛЯ початку продажу там квартир в 2017 році, є злочинним наміром КМДА заволодіти коштами громадян, які вже купили там квартири, бо інакше що заважало КМДА розірвати договір оренди ще ДО початку продажу квартир в ПНО та вкладання сотень мільонів коштів інвесторів? Хіба КМДА не бачило вже розпочате будівництво?

3) Хто має компенсувати громадянам вже вкладені кошти? Чи Ви згодні, що це має зробити КМДА негайно? Бо саме її злочинні дії спричинили величезні фінансові втрати інвесторів. І замість захисту громадян від можливих проблем у забудовника, КМДА своїми діями, навпаки, сприяла створенню цих проблем.

4) Якщо Ви разом з КМДА вже рік спостерігаєте заморожене будівництво ВСІХ ЗАКОННИХ ЖК АРКАДИ--Патріотики та Еврики, чому досі не зробили ЖОДНИХ кроків для того, щоб змусити забудовника виконувати свої обов'язки перед 13000 інвесторів? І це не дивлячись на наші БАГАТОРАЗОВІ звернення? Які методи впливу ви використали? Виходить, Ви в ЗМОЗІ тільки зупиняти будівництво, а змусити забудовника будувати НЕ МОЖЕТЕ?
5) Чому Вас, як мера, ситуація, пов' язана з ризиком появи на мапі Києва 38 недобудов, зовсім не турбує? І чому на багаточисельних нарадах в КМДА стосовно створення Екопарку жодного разу не піднімалися питання про долю інвесторів, вклавших свої кошти в будівництво та про проблему зупинки всіх ЖК АРКАДИ?
6) Якщо причина конфлікту- створення на цій ділянці Екопарку, навіщо було тільки після 3-років створення Петиції розривати договір оренди, коли вже рік як йшов продаж квартир? І чому десятиріччями на цю теріторію ніякий Екопарк разом з громадою Осокорків не претендував, доки на ній не почалося будівництво ПНО?
7) Хто має повернути кошти інвесторів, вже вкладені Аркадою в 2018 році в розчистку смітника на Колекторній, облаштування набережної та пляжу?
8) Чому технічні умови були видані на два ЖК- Патріотику та ПНО, і чиновники знали, що забудовник вкладає кошти одночасно в будівництво двох комплексів, але, розірвавши Договір оренди, фактично вкрали кошти, вкладені в комунікації ПНО?
9) Якщо плани стосовно будівництва ПНО змінились через супротив Екопарку і КМДА, хіба це не було приводом екстренно скликати комісію й перероблювати плани щодо мереж, відшкодовуючи забудовнику заподіяні збитки, щоб він зміг виконати свої зобов'язання перед інвесторами? Чому цього не було зроблено?
10) Чиновницька зграя КМДА забезпечила собі безвідповідальність, не виконавши покладених на неї, відповідно до законодавства, обоязків нормотворчої діяльності, а саме, " НЕ ПЕРЕДБАЧИВШИ ПОРЯДКУ КОНТРОЛЮ за Забудовником, не визначило межі своїх повноважень та практичні механізми щодо завершення недобудов" ( цитата з відповідей--відписок КМДА). Чи вважаєте Ви таку бездіяльність злочином проти нас, громадян, наслідками якого є наші колосальні фінансові втрати?
11) Хіба десятки судових справ, які ініціювала Аркада ПРОТИ КМДА, не підтверджують впевненість банку в своїй правовій позиції та його бажання домогтися справедливих рішень, інакше навіщо б банк хотів витрачати свої кошти на наперед програшні справи?
12) Чи розуміє пан Кличко разом з КМДА, що, добровільно не відшкодовуючи банку кошти, витрачені ним на інфраструктуру, що є прямим обов'язком місцевої влади, та змушуючи Аркаду подавати судові позови, таким чином гальмує здачу в експлуатацію вже готових будинків, позбавляючи людей житла? Чи збирається КМДА відшкодувати інвесторам їх втрати від неможливості вселитися в квартири з цієї причини?
13) Чи розуміє пан Кличко, що своїм конфліктом з Паливодою він зробив заручниками 13000 громадян? І не Паливода, а ми несемо величезні збитки. І саме наші кошти, а не Паливоди, заморожені в мертвих недобудовах?
14) Якщо Паливода піде шляхом Войцеховського, хто добудує наші будинки? Чи може пан Кличко назвати ім'я цього забудовника? Ви, особисто, розумієте, що боретесь проти нас, а не проти Паливоди?
15) Чи відомо Вам, що через недосконалість поточного законодавства Управителі ФФБ, а в нашому випадку банк Аркада, можуть уникати відповідальності за залучені кошти громадян на фінансування будівництва, перекладаючи нестачу цих коштів на своїх забудовників?
В разі невиконання покладених на себе обов'язків по фінансування будівництва трьох ЖК банком Аркада через проблеми з відшкодування коштів зі сторони КМДА за побудовані інженерні мережі, проблема добудови 38-ми будинків ляже на плечі органів місцевої влади та Вас особисто, як мера міста.
16) Враховуючи всі ці питання,
ПРОСИМО не подавати касації, які й так затягують процес, а піти назустріч і мирно вирішити всі проблеми.

Бо наразі Ви своїми діями створюєте ситуацію, коли бюджет Києва втратить мільярди коштів, які підуть на добудову наших будинків. За рахунок бюджету Києва зараз сплачуються мільйони гривень на програшні судові позови з банком Аркада.

Шановний пане Віталію!
Настав час припинити війну з банком Аркада! Бо в цій війні несемо збитки тільки ми, десятки тисяч інвесторів та київський бюджет!

В разі продовження тиску на банк Аркада ми, інвестори ЖК Патріотика, Еврика та Патріотика на озерах, як потерпіла сторона, будемо змушені звернутись до НАБУ, правоохоронних органів, Офісу протидії рейдерства та інших вповноважених органів.

Выглядит как попытка всех подвести под "одну гребенку", и чужими руками решать свои проблемы. Когда аркада объеденяла ФФС патриотики и ПНО, то возмущений много не было, выступали явно против только единицы. Сейчас же проблемы ПНО стали проблемой патриотики, хотя такого могло и не быть. Второе это вмешивание сюда эврики. Естественно влияние события с ПНО на эврику есть, но они в большей мере исскуственно созданные палыводой для опять же решения своих(палыводы) шкурных интересов на ПНО.
Если палывода(аркада) говорит, что ему мешает Кличко, КМДА, Дубинский, НБУ, СБУ,... , Трамп, ФСБ, ЦРУ, Илон Маск, НАСА, коза с баяном,- пусть сначала построит дома полностью на стройплощадке Эврики, и тогда можно будет говорить что кто-то мешает сдавать/подключать к сетям,... Но если сейчас на стройке сдано 6 из 23(на данный момент по первоначальному графику) при том, что за последний год не было сдано ничего, так-же не было построено ничего, на стройплощадке палыводе никто не мешает! Средняя задержка по домам возросла практически до года! Есть дома с задержкой более 2х лет. Есть дома которые должны уже быть сданными, но там только первый(!) ПЕРВЫЙ(!!!) этаж!? Про какое ПНО, КМДА, НБУ можно говорить? Очевидно, что единственным виноватым есть палывода!!!
03 фев 2020 12:05
Так и есть, он инвесторов "Эврики" и "Патриотики" использует для решения вопроса "Патриотики на озерах". Землю с К...никак не поделят. Все мало...Микитась тоже жадный был и где он сейчас...
03 фев 2020 23:12
на каком-то этапе распорядитель наших денег запутался в своих амбициях и видно не оценил свою амуницию. возврата назад для него нет и нас с собой тянет в безызвесность.
05 фев 2020 08:56
Добрый день! Есть ли кто-то здесь, кто расторгнул или пытался расторгнуть договор о покупке квартиры с "Аркадой" и что из этого вышло?
05 фев 2020 13:56
Добрий день. Підскажіть ,реально якесь будівництво ведеться? Мене цікавить 19 буд 1 корпус. Пропонують квартиру однушку. Скидають її фото на 20 поверсі. Дзвоню в відділ продажу там взагалі говорять що тільки 1 поверх збудований... Хтось десь бреше або не володіє інформацією... Який реально стан справ?
05 фев 2020 14:34
Заходите в ветку 19 дома и все читаете.
05 фев 2020 14:43
Если немного поискать на сайте, Аркады, то вы найдете фото дома 19 в том виде, в котором он находится уже больше года.
05 фев 2020 14:50
Там тільки збудований підвал.будівництво не ведеться вже приблизно 1 рік
05 фев 2020 16:15
Реально збудовано 1 поверх. Заходьте в розділ куплю-продам, там багато пропозицій на продаж.
05 фев 2020 16:16
Реально по панельках ведется будівництво 27 дома. Но ще не відомо до коли.
По 19 все заморожено на рівні першого поверха.
Або ви щось не те зрозуміли або вас розводять як дитину )
06 фев 2020 10:15
И так, имеем новый прикол от палыводы (аРКАДЫ): пришли платежки за январь. В графе отопления не указан тариф!!!??? Если его попробовать посчитать, то у разных квартир выходят разные значения!?!?! При этом, диапазон разброса достигает 500 грн!!!
08 фев 2020 12:50
Прошу уточнить кто владеет информацией о митинге перед КМДА, состоялся? Тот, что планировался 7.02.2020 об 11.15.
08 фев 2020 15:42
08 фев 2020 15:44
да, состоялся
08 фев 2020 16:01
Мітинг відбувся, прийшло багато людей. Сподіваюся, що буде нарешті якась реакція з боку влади на невиконання зобов'язань аркадою перед інвесторами.
10 фев 2020 15:19

7 февраля под стенами Киевской горгосадминистрации (КГГА) состоялся митинг инвесторов банка “Аркада”. Митингующие просили мэра Киева вмешаться в ситуацию вокруг строительства 38 домов жилых массивов “Патриотика на озерах”, “Патриотика” и ЖК “Эврика”, дабы отдельные структуры КГГА не мешали застройщику честно выполнять свои обязательства перед инвесторами.
//kievvlast.com.ua/news/investory-trebuy ut-ot-klichko-vzyat-pod-lichnyj-kontrol- razreshenie-konflikta-mezhdu-bankom-arka da-i-kgga

10 фев 2020 15:37
А начиналась эврика с "горячих пирожков", и закончится протухшими яйцами и гнилыми помидорами,- так сказать полной Ж.
10 фев 2020 17:30
Цитата "olemar":
7 февраля под стенами Киевской горгосадминистрации (КГГА) состоялся митинг инвесторов банка “Аркада”. Митингующие просили мэра Киева вмешаться в ситуацию вокруг строительства 38 домов жилых массивов “Патриотика на озерах”, “Патриотика” и ЖК “Эврика”, дабы отдельные структуры КГГА не мешали застройщику честно выполнять свои обязательства перед инвесторами.
//kievvlast.com.ua/news/investory-trebuy ut-ot-klichko-vzyat-pod-lichnyj-kontrol- razreshenie-konflikta-mezhdu-bankom-arka da-i-kgga

Благодарю за информацию. Будем надеяться...
10 фев 2020 21:33
Цитата "olemar":
7 февраля под стенами Киевской горгосадминистрации (КГГА) состоялся митинг инвесторов банка “Аркада”. Митингующие просили мэра Киева вмешаться в ситуацию вокруг строительства 38 домов жилых массивов “Патриотика на озерах”, “Патриотика” и ЖК “Эврика”, дабы отдельные структуры КГГА не мешали застройщику честно выполнять свои обязательства перед инвесторами.
//kievvlast.com.ua/news/investory-trebuy ut-ot-klichko-vzyat-pod-lichnyj-kontrol- razreshenie-konflikta-mezhdu-bankom-arka da-i-kgga

Не зовсім так. Мітингуючі протестували в тому числі під Аркадою, Нацбанком і офісом президента. І просили вони ПРИМУСИТИ Аркаду будувати будинки і виконувати свої зобов'язання, а не не заважати. Бо ніхто не розуміє, чому не будується Еврика, будувати яку ніхто не заважає.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .10811083. . .1125
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее