Подать объявление

ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 20 586 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
109из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
20/14%
7/5%
28/20%
33/24%
50/36%
1. . .194196. . .203
03 июль 2020 07:22
Ну як ставлюся. Стосовно води: я не знаю подробиць з водою, тож в принципі можу теоретично здогадуватися, чим це відгукнеться. З крану воду я ніколи не пила, навіть якби вода з джерела йшла, не можу на підсвідомому рівні пити воду з крану. Для кого це проблема-я думаю, що це питання вирішується фільтром, чи не так? Чула, що також через це може бути наліт в унітазі чи ванні, або забиватися цими домішками пральна машинка. Якщо це дійсно так, думаю, що це також можна вирішити питання фільтром на всю квартиру, здається, такі теж є, поправте мене, якщо я помиляюся, бо я не дуже в цьому розбираюсь, це чисто мої думки. Я просто в цілому не думаю, що проблема з якістю води це якась специфічна проблема тільки ОГ, а в Києві вода Моршинська біжить, і люди живуть з цим, будинки не покидають.
Стосовно водовідведення, маєте на увазі каналізацію? Якщо так, то моя думка така. Зрозуміло, що у забудовника є певні проблеми через активістів, і я не берусь зараз обговорювати, як забудовник це буде вирішувати. Я виходжу з позиції, як це відобразиться на моєму житті в квартирі. Люди живуть вже не перший рік, і не думаю, що вони не користуються, вибачте, туалетами та душами. Запаху на території комплексу не має, як від звичайного септика в приватних будинках ( я просто прогулююсь по приватному секторі, і запах біля деяких приватних будинках стоїть такий, що тепер запах каналізації я винюхаю скрізь, вибачте). Тобто, навіть якщо припустити найгірший варіант, що каналізацію не проведуть, то теоретично, можна жити і так. Ну це вже я найгірші варіанти допускаю. Я б сама з задоволенням від когось послухати, чим може це обернутися в довгостроковій переспективі.
Як мені пояснювали, на виході після очисних процедур, виходить вода придатна для поливу квітів, і всі ці байки, що нечистоти зливаються в озеро-це просто чорний піар. Забудовник витратив 6 млн грн (якщо не помиляюся) на ці озера, їх очистку, облагородження, та і взагалі, це їхня концептуальна фішка ці озера, щоб потім зливати туди нечистоти?
Про стіни. Ну якщо так, як ви кажете, що обіцяють одне, а роблять інше, я цією інформацією не володію, тож не можу нічого сказати. Якщо це впливає на шумоізоляцію -то скажу вам так, хто до чого звик. Зараз живу у нормальній квартирі, до цього жила в квартирі, де чула як сусідка кашляє та виє пес, коли сумує. Звичайно, краще жити там, де цього не чути, але до всього можна звикнути, правду кажучи, це останнє, що мене на даному етапі життя турбує. Якщо це справді стане проблемою, можна зробити звукоізоляцію. Якщо ви маєте на увазі, що через товщину стін будуть тепловтрати, то думаю, що автономне опалення точно не дасть замерзнути.
Зрозумійте, що я пишу власні роздуми, не претендую на експертну думку. Мені теж цікаво обговорити ці питання з більш знаючими людьми
07 июль 2020 08:33
Не перший мій досвід в інвестуванні у нерухомість, але з цим ЖК - найгірший.
Усі строки провалили, кожного місяця обіцяють "у наступному місяці". Відділу продажів цікаво лише привласнити ваші гроші, а потім ви залишаєтесь самі із своєю недобудовою.
Приїзжав на майнданчик - ніхто нічого не робить, ніяка робота не "кипить", як тут пишуть!
Таке враження, що добудовувати зовсім не планують. Подивіться самі веб-камери для цікавості.
Знайомі заселилися в зданий будинок, від обіцяної звукоізоляції нема й сліду. Чутно сусідів з усіх сторін, згори та знизу. По-перше ви не зможете нормально відпочити в таких умовах, якщо з сусідом "пощастить". По-друге великі тепловтрати - будете опалювати квартири сусідів та вулицю за свій рахунок.
І це тільки ті мінуси, які можна описати не отримавши ключі. Гадаю, що там почнеться ще цікавіше.
Тож вперше не рекомендую нікому сюди інвестувати, мені, як інвестору, дуже тривожно за усе, що зараз відбувається з цим забудовником. Отримаєте велику купу проблем!
08 июль 2020 06:16
Цитата "ZZm":
Не перший мій досвід в інвестуванні у нерухомість, але з цим ЖК - найгірший.
Усі строки провалили, кожного місяця обіцяють "у наступному місяці". Відділу продажів цікаво лише привласнити ваші гроші, а потім ви залишаєтесь самі із своєю недобудовою.
Приїзжав на майнданчик - ніхто нічого не робить, ніяка робота не "кипить", як тут пишуть!
Таке враження, що добудовувати зовсім не планують. Подивіться самі веб-камери для цікавості.
Знайомі заселилися в зданий будинок, від обіцяної звукоізоляції нема й сліду. Чутно сусідів з усіх сторін, згори та знизу. По-перше ви не зможете нормально відпочити в таких умовах, якщо з сусідом "пощастить". По-друге великі тепловтрати - будете опалювати квартири сусідів та вулицю за свій рахунок.
І це тільки ті мінуси, які можна описати не отримавши ключі. Гадаю, що там почнеться ще цікавіше.
Тож вперше не рекомендую нікому сюди інвестувати, мені, як інвестору, дуже тривожно за усе, що зараз відбувається з цим забудовником. Отримаєте велику купу проблем!


Доброго дня, а можна дізнатись в який будинок інвестували, щоб розуміти терміни затримки. Так, у відділу продажу все розказують по шаблону. Підкажіть будь ласка ви брали квартиру з ремонтом? І запитання стосовно звукоізоляції, про який будинок мова, чи впринципі така ситуація у всіх?
08 июль 2020 06:21
Добрый день. Подскажите пожалуйста , какое качество воды в ЖК ? Нужно ли ставить фильтр для питьевой воды ?


Доброго дня, підкажіть будь ласка чи проживаєте Ви у даному жк, та як з якістю води? чи ставили фільтр?
08 июль 2020 06:25
Хто чув яка ситуація з каналізацією? Бо від відділу продажів тільки обіцянки.....а результату 0
11 июль 2020 19:59
Друзья, я шоке. Разрушен домик лебедей, который украшал наше озеро!
Акция вандализма, как говорит охрана, случилась на прошлых выходных. И по странному стечению обстоятельств совпала с приездом депутата Киевсовета Игоря Мирошниченко. Он заявился со своими титушками в «Озерный Гай»… бороться с нашим шлагбаумом! Под предлогом того, чтобы «дать общественности законный доступ до воды». Хотя всех адекватных жителей Гатного, мам с детьми, охрана без проблем пропускает на набережную. Не пускают пьяные компании «отморозков» на ржавых Жигулях, которые врубают музыку, распивают спиртное на берегу, оставляют мусор, хулиганят и откровенно гадят…
«Активисты» поскандалили, покричали, но сломать шлагбаум им не удалось… Но нагадить все-таки получилось.
Сразу же после этой акции какие-то вандалы снесли домик с лебедями, который был украшением озера. Я в шоке, это ж надо было специально доплыть и поломать. Вот он результат «деятельности» псевдоактивистов!
Отдельный вопрос – что забыл депутат Киевсовета от Дарницкого района в Гатном? Неужели там все проблемы уже закончились? Или может быть правду о нем пишут, что наш «гастролер» таким образом банально занимается вымогательством денег у застройщиков? Ради интереса, глянула на его декларацию – человек ездит на двух крутых BMW, и при этом официальный доход нашего депутата-активиста – около 10 тысяч грн!!!
Фото прикладываю!
12 июль 2020 06:42
Regina_Y, я, конечно, извиняюсь, но кто ваша охрана такая, чтобы решать, кому можно иметь доступ на набережную, а кому нельзя? С каких это пор нужно проходить тест на адекватность и получать разрешение и ещё благодарить вас за снисходительность, что вы разрешили то, что и так положено людям без всяких разрешений? Если кто-то гадит, распивает спиртные напитки, для этого есть полиция и ответственность, предусмотренная законом, а не вашими соображениями. Вы лучше скажите, когда ваш застройщик канализацию проведет, которую обещал вместе с первой очередью сдать? И расскажите, куда будете "гадить" всем комплексом, если он забьёт болт и так её не проведёт?
12 июль 2020 20:30
YevgenMuza, смішно читати коментарі від таких як ви провокаторів)
достатньо подивитись скільки у вас коментарів(майже 500) та ще й по різним ЖК по всьому Києву. не легко, напевно, бути таким спеціалістом у всіх питаннях)
12 июль 2020 20:42
Regina_Y, "пьяные компании «отморозков» на ржавых Жигулях", я бы не стал приравнивать всех «отморозков» к Жигулям, многие персонажи на машинах элит-класса считают, что за них мусор должен убирать кто-то другой.
YevgenMuza, "что и так положено людям без всяких разрешений", эм... как это положено? При всем моем уважении к коренным жителям села Гатное, у них нет VIP статуса и пропуска в любое место, где они захотят погулять. К примеру, если я киевлянин, то я не могу заходить в каждый ЖК в Киеве с закрытой территорией...
К тому же озеро очистили и облагородили не местные жители или власти, а именно ИнтергаллБуд.

Следовательно, вопрос к застройщику: у ЖК "Озерный Гай" закрытая территория или же шлагбаум стоит для видимости? Например, в ЖК "Чайки" не попасть без пропуска.

Еще многие возмущаются по поводу того, что они будут отапливать соседей. Я надеюсь, что Вы сами не будете отапливаться за счет соседей.

И в целом о грязи и волнениях на форуме:
С недавних пор я сам являюсь инвестором в данный ЖК и я тоже волнуюсь за свои вложения. Но Вы же тоже учитывайте, что мировая ситуация имеет влияние на постройку и совсем не в лучшую сторону. Также, как минимум все должны осознавать, что:
-при вкладывании денег в строившийся дом, никто и никогда не даст 100% гарантии успешного заселения;
-кроме отдела продаж никто не скажет "да, инвестируй деньги сюда, здесь будет все отлично", а если и скажут, то не верьте им т.к. у каждого свои взгляды и приоритеты;
-нет идеального ЖК без изьянов, вопрос только какие изьяны допустимы именно Вам;

А касательно того, что все теребят отдел продаж, то я считаю что вы просто попусту тратите свои нервы. В отделе продаж сидят пешки, которые ничего не решают и сами многого не знают. Их задача одна - впарить вам квартиру. Это их хлеб, не стоит их судить за это, у каждого своя профессия. Если хотите чего добиться или узнать - нужно стучаться выше.
13 июль 2020 17:00

Доброго дня, а можна дізнатись в який будинок інвестували, щоб розуміти терміни затримки. Так, у відділу продажу все розказують по шаблону. Підкажіть будь ласка ви брали квартиру з ремонтом? І запитання стосовно звукоізоляції, про який будинок мова, чи впринципі така ситуація у всіх?

Доброго дня! Будинок 6, так з ремонтом і це виявляється ще більшою проблемою, бо звукоізоляцію я вже не зроблю. Дорікання щодо звукоізоляції я чув і від власників квартир в інших будинках, мабуть тепер будуть всі черги так будувати. Терміни затримки вже потрохи наближаються до року!!! Я вже не кажу про каналізацію, яку обіцяють вже роки 2. У сусідніх ЖК центральна каналізація вже є, хоча будувати почали пізніше, а у такого амбіційного забудовника щось не виходить домовитись, як так?
Цитата "ВладимирВН":

YevgenMuza, "что и так положено людям без всяких разрешений", эм... как это положено? При всем моем уважении к коренным жителям села Гатное, у них нет VIP статуса и пропуска в любое место, где они захотят погулять. К примеру, если я киевлянин, то я не могу заходить в каждый ЖК в Киеве с закрытой территорией...
К тому же озеро очистили и облагородили не местные жители или власти, а именно ИнтергаллБуд.

Следовательно, вопрос к застройщику: у ЖК "Озерный Гай" закрытая территория или же шлагбаум стоит для видимости? Например, в ЖК "Чайки" не попасть без пропуска.

Еще многие возмущаются по поводу того, что они будут отапливать соседей. Я надеюсь, что Вы сами не будете отапливаться за счет соседей.

И в целом о грязи и волнениях на форуме:
С недавних пор я сам являюсь инвестором в данный ЖК и я тоже волнуюсь за свои вложения. Но Вы же тоже учитывайте, что мировая ситуация имеет влияние на постройку и совсем не в лучшую сторону. Также, как минимум все должны осознавать, что:
-при вкладывании денег в строившийся дом, никто и никогда не даст 100% гарантии успешного заселения;
-кроме отдела продаж никто не скажет "да, инвестируй деньги сюда, здесь будет все отлично", а если и скажут, то не верьте им т.к. у каждого свои взгляды и приоритеты;
-нет идеального ЖК без изьянов, вопрос только какие изьяны допустимы именно Вам;

А касательно того, что все теребят отдел продаж, то я считаю что вы просто попусту тратите свои нервы. В отделе продаж сидят пешки, которые ничего не решают и сами многого не знают. Их задача одна - впарить вам квартиру. Это их хлеб, не стоит их судить за это, у каждого своя профессия. Если хотите чего добиться или узнать - нужно стучаться выше.

1. Ви чули щось про закон про безперешкодний доступ до водних ресурсів? Подивіться, там багато цікавого
2. Я не хочу опалюватись за рахунок сусідів так само, як і не хочу опалювати їх квартири за свій. Я хочу, щоб не будували картонні стінки через які усе чутно і колосальні тепловтрати!
3. Бруд на форумі? Жартуєте? Тобто на рік прострочити здачу будинку - це бруд? Це попередження для майбутніх інвесторів! Може є люди, які вимушені знімати квартиру і гасити розстрочку у надії, що вчасно отримають ключі. А замість цього будуть ще рік платити оренду. Хто їм ці гроші поверне? Забудовник?
4. Розповіді про світову економіку, карантини і тд - це класична історія відділу продажів, ви не звідти раптом?
5. "Впарити", як ви кажете, квартиру - це хліб безпринципної людини. Якщо саме такі люди працюють у цьому комплексі, то мені дуже жаль усіх майбутніх інвесторів. І захищати їх за це - сором. Вии б так само захищали грабіжників вашої квартири? "Це ж їх хліб, не судіть їх за це, у кожного своя професія"
14 июль 2020 16:41
Цитата:
1. Ви чули щось про закон про безперешкодний доступ до водних ресурсів? Подивіться, там багато цікавого


У жителей села есть свободный доступ к озеру с другой стороны берега, если жители или сельрада будут участвовать финансово в облагораживании территории, то какие проблемы, а пока придомовую только жители ОГ платят и застройщик финансирует, а те кому очень нужен доступ к воде домики лебедей ламают и мусорят в озеро. Например,будет всё как вы хотите, отгородит ОГ пляж высоким забором и придет этот пляж опять в запустение, заболотится и ни одного жителя села там не будет, кто пойдет по болоту в камышах лазить (?), а сами финансировать не будут. Не будет ни лебедей ни пляжей, ни набережной красивой, ничего, только камыши и болото, и кому от этого хорошо будет? Покупая квартиру я плачу за закрытую ухоженную территорию и безопасность своих детей. В Киеве есть куча ЖК с закрытой территорией и озерами, на которые не попадешь, в одних надо паспорт предъявлять и на охране еще ксерокс стоит с которого они делают копию, а в другие невозможно зайти ни при каких обстоятельствах. Может пора водный кодекс менять, раз он так выборочно действует?! А вот местным властям стоит задуматься, почему в селе нет хорошей ухоженной парковой зоны, где жители смогут отдыхать, а не ломиться в ОГ, и строить предвыборные компании не на ликвидации шлагбаума, а на создании культурно-рекреационной зоны для жителей села и хороших дорогах.
14 июль 2020 19:35
Цитата "Slava_TT":


У жителей села есть свободный доступ к озеру с другой стороны берега, если жители или сельрада будут участвовать финансово в облагораживании территории

Повністю з вами погоджуюсь, що благоустрій має фінансуватися з місцевих бюджетів і це правильно. Забудовник займається благоустроєм не для того, щоб існуючим мешканцям усе подобалось, а для того, щоб продати наступні черги, виключно фінансовий інтерес. Але це не дає право обмежувати доступ з будь-якої сторони водоєму, якщо ми говоримо про закон.
А можна декілька прикладів закритих ЖК у Києві з закритою територією і природніми (не штучно створеними) водоймами, я насправді таких не знаю, цікаво було б подивитися на їх досвід у цьому питанні
14 июль 2020 20:29
ЖК «Паркове місто». Там закрита територія.
15 июль 2020 08:39
Цитата "ZZm » 14.07.2020 21:35":

Повністю з вами погоджуюсь, що благоустрій має фінансуватися з місцевих бюджетів і це правильно. Забудовник займається благоустроєм не для того, щоб існуючим мешканцям усе подобалось, а для того, щоб продати наступні черги, виключно фінансовий інтерес. Але це не дає право обмежувати доступ з будь-якої сторони водоєму, якщо ми говоримо про закон.
А можна декілька прикладів закритих ЖК у Києві з закритою територією і природніми (не штучно створеними) водоймами, я насправді таких не знаю, цікаво було б подивитися на їх досвід у цьому питанні


Вы наверное по совку очень соскучались, когда "все вокруг народное, все вокруг моё"? Получение прибыли - это суть капитализма и обвинять застройщика в желании получать прибыль и продавать квартиры как-то глупо, пусть продает, развивается, развивает инфраструктуру, облагораживает, я только за. Вот правильно Вам про ЖК "Паркове місто" написали, там два природных озера и один искусственный водоем, тоже с лебедями (честно скажу, искали такую же концепцию только за городом). Они еще общественный парк, кроме озер закрыли, сначала был доступ у всех (как Вы хотите), потом быстро "общественность" разломала все благоустройство и в итоге застройщик всё отгородил пока что-то еще уцелело, отремонтировал и теперь на территорию можно попасть только по паспорту. Ходили туда с ребенком кормить лебедей и паспорт показать мне не трудно было, зато там преступности 0, жильцы даже двери не закрывают (знаю от своих друзей, которые там живут). Поддерживаю такую же концепцию и для нашего ЖК ОГ.
15 июль 2020 18:44
Ні в якому разі не звинувачую забудовника у тому, що він вкладає в інфраструктуру, просто пояснюю для чого це робиться. І сподіваюсь, що коли будівництво закінчиться, підтримання інфраструктури буде інвестуватися з селищної ради (хоча сумніваюся).
Дякую, про Паркове місто не знав, трохи пошукав інформацію, щоб дізнатися, як вони вирішили це питання у правовому полі, але нажаль там така сама історія з судами та пікетами
20 июль 2020 09:16
Я вважаю що ось ці пікети, обурення селян і так далі банальне людське жлобство! Тому що поки тут не було жк, всім було все рівно на це озеро!(окрім десятка рибалок) подивіться на гугл мапу, там озеро було як болото, захаращене і закидане сміттям(самими ж селянами!) а на території самого жк було сміттєзвалище! А як побудували будинки, прибрали територію, почистили озеро (і все за рахунок жителів жк і забудовника)то і селяни тут як тут попрокидались, і озеро їм знадобилось, і паркан мішає. Можливо по закону забудовник не мав права так ставити паркан, але з людської точки зору абсолютно правильне рішення!
23 июль 2020 08:16
Згоден за вами, усі хотять прийти на усе готове, така вже людська натура. Гадаю, що найкращим варіантом для забудовника було б вирити власне озеро на території і закривати його парканами, тоді б усе було по закону. Але у такому випадку не вдалося б вліпити ще один будинок, інвестпривабливість такої ідеї не дуже висока.
Але ж давайте повернемось до наших проблем) Є в когось актуальна інформація по
1. Каналізації
2. Здачі будинків і передачі ключів власникам

Бо я вже втомився дзвонити і чути одну й ту ж платівку "буквально через місяць"
25 июль 2020 18:33
Цитата "ZZm":
Згоден за вами, усі хотять прийти на усе готове, така вже людська натура. Гадаю, що найкращим варіантом для забудовника було б вирити власне озеро на території і закривати його парканами, тоді б усе було по закону. Але у такому випадку не вдалося б вліпити ще один будинок, інвестпривабливість такої ідеї не дуже висока.
Але ж давайте повернемось до наших проблем) Є в когось актуальна інформація по
1. Каналізації
2. Здачі будинків і передачі ключів власникам

Бо я вже втомився дзвонити і чути одну й ту ж платівку "буквально через місяць"


Скажем так, по сравнению со всеми (!) другими проектами в Киеве и области, а возможно и в Украине в ОГ самая низка плотность застройки 47 домов на 48 га, нигде нет у одного дома целого гектара придомовой территории, поэтому по "своё" озеро и лишний дом я б молчала. Интересно а как же люди у которых огороды на озеро или реку выходят, тоже должны доступ предоставлять и заборы на огородах не ставить? А как же наши власть имущие которые весь берег Днепра окупировали своими маєтками? На них законы действуют? Может что-то не так в законах, их ведь и поменять можно. ОГ никак не нарушил закон, взял территорию в аренду, привел в порядок, предоставил доступ с другой стороны озера.

По канализации, если бы не сопротивление местных жителей, уже давно была бы. Но сейчас они начали понимать, что застройке быть по любому и скоро септики не выдержат(хотя в ОП говорят что еще столько же домов выдержат) и их самих зальет сами знаете чем, поэтому канализация все-таки нужна, но прокладывать придется вокруг села, а не напрямую, а это не очень выгодно застройщику (замкнутый круг, но решение будет, я думаю, когда - сказать трудно).
Сдачу своего дома ждали пол года, не очень приятно конечно, но примерно были готовы к этому, потому что только единицы из застройщиков сдают во время, просто перед покупкой начитались отзывов и форумов и поняли что надо прибавлять 3-6 месяцев, для надежных застройщиков в Украине это нормально (если так можно выразиться).
29 июль 2020 22:31

Удивляют меня такие вот "латифундисты" - мое это только мое никого не пущу. Давайте все побьем горшки с местными и что тогда? Покупать вертолет что бы попасть домой??? Вы забыли что через частный сектор ездите? Или посраться что бы точно не дали канализацию протянуть и сидеть потом с радостным лицом на берегу отстойника???



Вы наверное по совку очень соскучались, когда "все вокруг народное, все вокруг моё"? Получение прибыли - это суть капитализма и обвинять застройщика в желании получать прибыль и продавать квартиры как-то глупо, пусть продает, развивается, развивает инфраструктуру, облагораживает, я только за. Вот правильно Вам про ЖК "Паркове місто" написали, там два природных озера и один искусственный водоем, тоже с лебедями (честно скажу, искали такую же концепцию только за городом). Они еще общественный парк, кроме озер закрыли, сначала был доступ у всех (как Вы хотите), потом быстро "общественность" разломала все благоустройство и в итоге застройщик всё отгородил пока что-то еще уцелело, отремонтировал и теперь на территорию можно попасть только по паспорту. Ходили туда с ребенком кормить лебедей и паспорт показать мне не трудно было, зато там преступности 0, жильцы даже двери не закрывают (знаю от своих друзей, которые там живут). Поддерживаю такую же концепцию и для нашего ЖК ОГ.
07 авг 2020 20:38
А в когось є інформація щодо школи в с. Гатне? :umnik: Якщо переїхати сюди жити на скільки реально влаштувати дитину до цієї школи, так як їздити в місто в школу не варіант взагалі :smile:
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .194196. . .203
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее