Подать объявление

ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное

ЗастройщикИнтергал-Буд
Сдача ЖК2016 - 2022 г.
Планировки
от 20 586 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
109из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 138.
20/14%
7/5%
28/20%
33/24%
50/36%
1. . .193195. . .203
08 апр 2020 09:50
Хочу звернутися до представників забудовника. Як зараз справи із 6 будинком? Коли планується підключення газу? Коли плануєте почати запрошувати покупців до перегляду?
Пишу а цьому чаті, бо менеджери ОП на сайті комплексу ці запити ігнорують.
Також хочу порадити забудовнику не тільки рекламувати себе потенційним покупцям, що вони зараз активно роблять. А і виконати вчасно свої зобов'язання перед тими, хто вже вклав у вас гроші.
09 апр 2020 11:21
А на довго затримують здачу вже?
І є інформація по озеру? РОблять щось? коли будуть запускати воду, та облагороджувтаи?
09 апр 2020 13:16
Коли ми купували квартиру - нам обіцяли заселення у жовтні 2019 року, тобто нормально так затримують...
10 апр 2020 07:47
Недавно был там, проезжал мимо по работе и решил заехать посмотреть, как дела, удалось поговорить с прорабом. Работы по подключению газа ведутся, скоро подключат, но когда точно рабочие не могут сказать. Посмотреть квартиру можно будет после карантина, ориентировочно после 30 апреля, но меня пустили в порядке исключения. Может потому что у меня респиратор выглядит как противогаз:) Что увидел сам – сейчас в 6 доме идут отделочные работы в квартирах и на этажах. Уже сделали стяжку пола, поштукатурили стены, поставили входные двери и окна, сантехнику и счетчики на свет (электрика тоже подключена). Смонтирована система отопления (котлы и радиаторы). В квартирах уже клеят обои. В общем особых каких-то задержек не предвидится. Стройка новых домов продолжается. По поводу озера – сказали, что скоро начнут чистить и заливать воду, делают это каждой весной, просто сейчас из-за карантина с этим возникли сложности.
10 апр 2020 09:47
Ну нам в отделе продаж сказали, что на пасху планируют запуск озера. посмотрим, как будет)
18 апр 2020 11:09
И да так и случилось, озеро начали набирать еще пару дней назад!Всех с наступающими праздниками!
30 апр 2020 11:03
Сусіди, доброго дня!
Ми оформили право власності на квартиру у 5 будинку в березні 2020року.
Там не живемо, ремонт ще не робимо.

Почали отримувати СМС від Київоблгаз Збут, що в нас начеб-то борг за газ 7 тис грн і потрібно терміново сплатити.

В ЖЕКу відповіли, що потрібно з"ясовувати напряму в Київоблгазі, в Київоблгаз (за тел, які на сайті, а не в СМС!) додзвонитися не можна, мабуть через карантин.

Може хтось стикався з такою ситуацією?
Звідки взявся борг за газ?
Чи це звичайні шахраї?
03 май 2020 21:30
У мене була схожа ситуація. При прийомці квартири я дізнався про заборгованість близько 500 грн. за газ. Вона виникла через показання лічильника. В моєму випадку, очевидно, будівельники прогрівали або сушили квартиру, тому лічильник наразував таку кількість кубометрів. Мені було запропоновано в ЖЕКУ написати заяву на компен сацію. Я не став писати, просто погасив заборгованість самостійно.
21 май 2020 11:38
Доброго дня. Слідкую за багатьма ЖК та в Гатному загалом. Не можу вибрати. Розкажіть про життя в ЖК. Цікавить насам перед школа, магазини, дозвілля. Гатне здебільшого як приватній сектор ?
02 июнь 2020 09:42
Сусіди, доброго дня!
Ми оформили право власності на квартиру у 5 будинку в березні 2020року.
Там не живемо, ремонт ще не робимо.

Почали отримувати СМС від Київоблгаз Збут, що в нас начеб-то борг за газ 7 тис грн і потрібно терміново сплатити.

В ЖЕКу відповіли, що потрібно з"ясовувати напряму в Київоблгазі, в Київоблгаз (за тел, які на сайті, а не в СМС!) додзвонитися не можна, мабуть через карантин.

Може хтось стикався з такою ситуацією?
Звідки взявся борг за газ?
Чи це звичайні шахраї?

Тоже около 7 тысяч долга за газ. В ОП сказали что лицевые счета на все не проданные квартиры были оформлены на физ лицо-сотрудника их компании. Нужно ехать с документами на приобретение в облгаз и переоформлять на себя лицевой счет, возможно потребуется проверка от облгаза - посмотрят счетчики, что по нулям или достаточно будет приложить фотографии (это выясняйте на месте).
08 июнь 2020 15:23
подскажите, пожалуйста, как там обстоят дела с канализацией,- обещали закончить в 1 квартале 2020. Ее хоть начали делать?
И ещё - нынешний «формат» канализации как-то негативно ощущается в повседневной жизни?
20 июнь 2020 15:13
Доброго дня, хто інвестував чи уже проживає, підкажіть будь ласка які плюси та мінуси, плануємо придбати житло тут, дуже сподобалось.
24 июнь 2020 09:11
Мы купили квартиру в первом доме, и ни разу еще не пожалели. А как начался карантин, так вообще, не представляю, как бы мы в квартире месяц мариновались бы в Киеве. А тут природа, озеро, и при этом рядом супермаркет Новус и достаточно удобно, без пробок можно добраться до Киева. Жесткий траффик обычно только возле Виты-Почтовой. Про канализацию - кто-то сделал вброс и теперь все за ним повторяют. Мы лично как жильцы вообще не ощущаем какой-либо разницы с нашей другой квартирой в Киеве в этом плане. Никаких выгребных ям, запахов, и машин, которые откачивают воду мы никогда не видели и слышали. Сейчас там установлена современная автономная система очистки, она почти полностью находится под землей. Там какой-то резервуар, куда все стекает и там же перерабатывается. Насколько я знаю, канализация новая ведется в Киев, на Теремки, к ней подключаться будут еще и другие ЖК, которые рядом строятся, так как в самом Гатном по сути канализации нет. Вообще, если вы действительно хотите купить квартиру в этом ЖК, то рекомендую съездить туда и убедиться во всем собственными глазами.
24 июнь 2020 19:33
Дякую за інформацію! А можна дізнатись по тарифах та приблизній вартості комунальних в місяць? Як з звукоізоляцією та підтопленням в квартирах?
26 июнь 2020 09:37
Коли ми купували квартиру - нам обіцяли заселення у жовтні 2019 року, тобто нормально так затримують...

Вы наверное впервые покупаете у застройщика? Все застройщики задерживают на год минимум. Поверьте моему опыту. У нас 3 квартиры в новостройках и ни одну не сдали в срок. Потому что плановые сроки определяются по нормам строительства, без учета бюрократии и форс-мажора.
30 июнь 2020 06:28
Доброго дня! прочитавши всі коментарі, ясності так і не має! Хто може реально відповісти на питання, чи варто вкладати гроші в цей проект, чи ні???дайте будь ласка вичерпну рекомендацію, дякую!)
А ті хто хоче просто так "допомогти забудовнику продати всі квартири чим по швидше", будь ласка, будьте людьми і дайте нормально розібратися з даною ситуацією!
Заздалегіть всім дякую за допомогу)
30 июнь 2020 19:22
А разве вообще кто-то может ответить инвестировать или нет, особенно сегодня? Все мнения субьектнивные. Отдаленность от города, цена квадратного метра, условия рассрочки, надежность застройщика - все это ключевые факторы, на которые стоит обращать внимание и каждый из них может повлиять на Ваш выбор. Обратитесь в отдел продаж, они Вам проведут экскурсию, сами посмотрите и решите.
30 июнь 2020 19:56
Не знаю, чи допоможуть поради купувати/не купувати поки що інвестора, а не мешканця ЖК, але спробую описати свої враження.
Критерії, за якими ми обирали квартиру:
1. надійність забудовника:(на скільки я знаю, в Інтергала немає історії з недобудовами та якихось гучних судових тяжб з цього питання. Затримки є. На скільки я знаю, 6 будинок затримали на рік приблизно, ми інвестували у буд.№9, обіцяли заселення у квартиру з ремонтом - вересень 2020 року, так як зараз червень, здача не протермінована, але є певні ознаки, що до цього часу не встигнуть. Але тут треба розуміти, що затримки, на жаль, бувають часто, і для нас основним критерієм все ж було те, що є велика ймовірність, що будинок добудується як мінімум, а якщо ще здасться ще плюс мінус з затримкою у 3 місяці -пів року, це можна якось пережити. Опираючись на критерій надійність забудовника -рекомендую.
2. Ціна, доступність, розтермінування. Ці показники, в першу чергу, вплинули на наш вибір, адже можливість жити у квартирі, з ремонтом, і платити розстрочку за своє власне житло - це ключовий фактор для нас, на даний момент. Забудовники, зазвичай, пропонують розтермінування до здачі будинку, тобто проживати і платити водночас не вийде.
3. Близькість до Києва. Порівняно з Ірпінем, Бучею - тут набагато ближче (до станції метро). Особисто ми їздили по вихідним, дорога маршруткою займала 10 хвилин, маршрутки по вихідним напівпусті. У будні дні, судячи з місцевих форумів, ситуація не така райдужна, але на власному досвіді не перевіряла. Живу зараз на Виноградарі, тут теж затори в час пік, і до метро відносно далеко, то ж не думаю, що відчую значний контраст після переїзду звідси до Озерного гаю. З самого ЖК планується зробити додаткові в'їзди-виїзди на Київ, але я виходжу з ситуації, яка є на даний момент, бо обіцяти можна багато. Тобто, з цього боку, не вважаю місцерозташування ЖК віддаленим від Києва.
4. Інфраструктура. Не буду писати про те, що планується, напишу про те, що зараз є і про що я знаю, так як я там ще не живу. В самому ЖК, на даний момент, працює 2 магазини. В самому селі є великий Мегамаркет, де є все, починаючи від продуктів і закінчуючи меблями,також є кінотеатр. Про лікарні не знаю, я звикла звертатися у приватні клініки, але думаю що "світил медицини" тут не знайдеш. В принципі, стосовно інфраструктури, я більше орієнтуюся на Київ.
5. Каналізація. Ну тут відразу скажу, що незадоволена, адже забудовник обіцяв, що "ось все вже погодили, каналізацію почнуть будувати з весни 2020 року, (Купували квартиру в листопаді 2019), але зараз вже говорять про терміни до кінця року і т.д. Скажу чесно: напрягають якось ці постійні відмовки і перенесення термінів вже не перший рік. Але, чесно скажу, не знаю, чим це може вилитися, тому що зараз люди живуть, запаху септику я ні разу не відчула.
6. Концепція, територія. Якщо забудовник реалізує свою концепцію "місто в місті" з супермаркетом, клінікою, фітнес-клубом з басейном, дит.садком, виїздами на Київ, власною маршруткою - то я на волонтерських засадах буду агітувати людей біля відділу продажу купувати тут квартиру, бо жити на такій території, з такою природою, і під боком мати все необхідне - це класно. Поки що, інфраструктури, як на мене, недостаньо: я звикла виходити з будинку, і в доступності 10 метрів мати аптеку, магазин, супермаркет. Якось мені слабо уявляється, як це йти в аптеку або мережевий супермаркет більше км (в Мегамаркет). Але це не жах неймовірний, просто є певні обмеження, коли купуєш квартиру в не надто обжитому району.
Намагалася максимально описати свої враження від комплексу, щоб допомогти вам у виборі. Я рекомендую комплекс, але цікаво було б послухати думки тих, що вже проживають
01 июль 2020 06:09
Дякую за вичерпну відповідь!) А чи можете ще сказати на рахунок води, так як за неї зараз дуже багато критики? Розмовляли з людьми, які проживають на даний час в ОГ, так скарги були по якості води. Вода насичена залізом, що впливає на засмічення трубопроводів та котлів, у ванній, в туалеті і на кухні формується наліт, який згодом нереально відмити. Чи всі стикались з цією проблемою і на скільки вона може вирішитись в майбутньому чи взагалі не вирішиться?
02 июль 2020 07:44
Не знаю, чи допоможуть поради купувати/не купувати поки що інвестора, а не мешканця ЖК, але спробую описати свої враження.
Критерії, за якими ми обирали квартиру:
1. надійність забудовника:(на скільки я знаю, в Інтергала немає історії з недобудовами та якихось гучних судових тяжб з цього питання. Затримки є. На скільки я знаю, 6 будинок затримали на рік приблизно, ми інвестували у буд.№9, обіцяли заселення у квартиру з ремонтом - вересень 2020 року, так як зараз червень, здача не протермінована, але є певні ознаки, що до цього часу не встигнуть. Але тут треба розуміти, що затримки, на жаль, бувають часто, і для нас основним критерієм все ж було те, що є велика ймовірність, що будинок добудується як мінімум, а якщо ще здасться ще плюс мінус з затримкою у 3 місяці -пів року, це можна якось пережити. Опираючись на критерій надійність забудовника -рекомендую.
А як ви ставитесь до тих питань, які не оголошують в відділі продажу? Наприклад стан води,
2. Ціна, доступність, розтермінування. Ці показники, в першу чергу, вплинули на наш вибір, адже можливість жити у квартирі, з ремонтом, і платити розстрочку за своє власне житло - це ключовий фактор для нас, на даний момент. Забудовники, зазвичай, пропонують розтермінування до здачі будинку, тобто проживати і платити водночас не вийде.
3. Близькість до Києва. Порівняно з Ірпінем, Бучею - тут набагато ближче (до станції метро). Особисто ми їздили по вихідним, дорога маршруткою займала 10 хвилин, маршрутки по вихідним напівпусті. У будні дні, судячи з місцевих форумів, ситуація не така райдужна, але на власному досвіді не перевіряла. Живу зараз на Виноградарі, тут теж затори в час пік, і до метро відносно далеко, то ж не думаю, що відчую значний контраст після переїзду звідси до Озерного гаю. З самого ЖК планується зробити додаткові в'їзди-виїзди на Київ, але я виходжу з ситуації, яка є на даний момент, бо обіцяти можна багато. Тобто, з цього боку, не вважаю місцерозташування ЖК віддаленим від Києва.
4. Інфраструктура. Не буду писати про те, що планується, напишу про те, що зараз є і про що я знаю, так як я там ще не живу. В самому ЖК, на даний момент, працює 2 магазини. В самому селі є великий Мегамаркет, де є все, починаючи від продуктів і закінчуючи меблями,також є кінотеатр. Про лікарні не знаю, я звикла звертатися у приватні клініки, але думаю що "світил медицини" тут не знайдеш. В принципі, стосовно інфраструктури, я більше орієнтуюся на Київ.
5. Каналізація. Ну тут відразу скажу, що незадоволена, адже забудовник обіцяв, що "ось все вже погодили, каналізацію почнуть будувати з весни 2020 року, (Купували квартиру в листопаді 2019), але зараз вже говорять про терміни до кінця року і т.д. Скажу чесно: напрягають якось ці постійні відмовки і перенесення термінів вже не перший рік. Але, чесно скажу, не знаю, чим це може вилитися, тому що зараз люди живуть, запаху септику я ні разу не відчула.
6. Концепція, територія. Якщо забудовник реалізує свою концепцію "місто в місті" з супермаркетом, клінікою, фітнес-клубом з басейном, дит.садком, виїздами на Київ, власною маршруткою - то я на волонтерських засадах буду агітувати людей біля відділу продажу купувати тут квартиру, бо жити на такій території, з такою природою, і під боком мати все необхідне - це класно. Поки що, інфраструктури, як на мене, недостаньо: я звикла виходити з будинку, і в доступності 10 метрів мати аптеку, магазин, супермаркет. Якось мені слабо уявляється, як це йти в аптеку або мережевий супермаркет більше км (в Мегамаркет). Але це не жах неймовірний, просто є певні обмеження, коли купуєш квартиру в не надто обжитому району.
Намагалася максимально описати свої враження від комплексу, щоб допомогти вам у виборі. Я рекомендую комплекс, але цікаво було б послухати думки тих, що вже проживають

а як ви ставитесь до тих питань, які не оголошують у відділі продаж? це стан води, насиченість води залізом, обіцяна ширина перегородок в 20 см - а в наявності 10 см, довгообіцяне і ніяк не вирішене питання з водовідведенням? як ви ставитись до цих питань і як будете в майбутньому їх вирішувати?
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx
1. . .193195. . .203
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее