Подать объявление

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .8688. . .126
16 ноя 2017 11:53
Цитата "kwon":

на заборі теж написано... без згоди РЕСу ніякої електрики на буде!

Я думаю, що буде електрика, але по будівельним тарифам. Які нам до сих пір не порахували.
16 ноя 2017 12:04
Якісь незрозумілі дива з інвесторами трапляються? Понапридумують чогось, навіть якихось страхів та самі ж їх побоюються. :faceoff:

1.Колись вже розповідав, що я не Володимир. Напевно Ви мене сплутали з Володимиром з відділу продажів. Він професіонал з продажів, чудово та результативно займається своєю справою. Я ж відповідаю за роз’яснення на форумі.

2. Електрика у домі є.
Будь-ласка, відмотайте на форумі декілька сторінок назад, та знайдіть практично ідентичні ж пости "що був у газконторі, сказали газу в цьому році не буде, бо начебто у будинку мало проданих квартир". А насправді багато з Вас вже бачили на власні очі пломби і, що газ підведено. Залишилось зовсім небагато у 4,5й секціях. І бачили цю кількість людей, що оформлюють право власності. Навіть реєстратори вже знають, з якої адреси до них ходять десятки людей.

Також, у тих постах намагались тримати Вас усіх і забудовника за дурнів - викладіть на загальний доступ тех.умови і т.п. Дуже іншим забудовникам цікаво, що у нас у напроектовано проекті. Як добра людина, сподіваюсь у конкурентів не станеться інфаркт від заздрощів щодо швидкого пуску комунікацій та заселення будинку.
Так само і з приводу електрики. Найпростіше буде прийти до власної оселі (звісно, якщо Ви наш інвестор) та особисто переконатись чи буде у Вас струм чи його немає.

3.Ще раз нагадаю позицію про строки. Є ситуації коли забудовники довго будують і на кінець строку ще пів будинку немає. Ми все збудували вчасно і подали все на оформлення документів про введення у експлуатації завчасно. Навіть фото паспорту дому викладали. Об’єктивно і реально збудували доволі якісно. :yes:
Є певні ситуації, на які взагалі не впливає забудовник - це робота держінстанцій. Особисто я впевнений, що та заминка з документами, так би мовити, не зовсім була випадковістю.

Де хто з Вас вже сам стикається, що це таке ходити, щось оформлювати. Ви думаєте до забудовників значно інше відношення?! І При всьому цьому ми все робимо як найшвидше. Сподіваюсь не багато порогів доведеться й Вам оббивати при оформленні комунікацій.

Свою особисту позицію, щодо відкритої публікації документів та відомостей з них, особливо про введення в експлуатацію, я висловлював у відповідях раніше.

4. Забудовник відкритий, все робить відкрито і про все розповідає. Жодних задумів когось вводити в оману ніколи не було не має й не буде. До речі ми й відео почали знімати в тому числі для того, щоб Ви шановні майбутні інвестори бачили, як правильно все має бути і самі ж нам потім «спуску не давали». Всі ваші зауваження при оглядах квартир також акумулюються у спеціальну базу, буде проведена ретельна робота з основними системними моментами і наступний проект буде ще більш якісним.

Можна було скільки завгодно закидати в забудовника, наприклад,«що смішно, неправда, що підрядник обіцяв і перекрасить верхню стрічку на фасаді», але коли незабаром там з’явились альпіністи та поперекрашували все, ні в кого не знайшлося сміливості сказати, що він був неправий, і що забудовник правду казав. І так в усіх інших випадках.

Також ключі почнуть роздавати днями, а не в грудні, як чомусь впевнені деякі покупці.


Але то таке. Будемо рухатись далі. Ми цінуємо і любимо усіх інвесторів, навіть самих вимогливих.
Ми за плюралізм


Але дійсно, не розумію навіщо тратити час та власні ресурси, щоб відшукати у законах підтвердження слів забудовника? :notsure:
Ще раз прошу не транслювати досвід звичайних забудовників на Альтіс-Девелопмент - надійного і чесного забудовника, який вкладає все в якість та власну репутацію. Набагато вигідніше працювати чесно і відкрито. Що ми успішно й робимо.

І ще раз закликаю зосередитись на майбутньому і разом рухатись вперед замість застрягати думками у вересні-жовтні, липні чи далекому минулому.

Можливо є якісь моменти, що допоможуть Вам у майбутніх ремонтах? Будь-ласка. :hi:
16 ноя 2017 12:16
Цитата "Аурика":
Електрика в квартирі буде, в договорі з жеком пункт 2.4. Постачання води та електроенергії поки не заключені договори здійснює жек. Але по яким тарифам - невідомо, так як додатку ще немає.


У відповіді до Вас звернусь до усіх.

Шановні інвестори, будь-ласка, прийміть за правило, що Ви зробили вірний вибір, купили гарну квартиру у чудовому будинку і співпрацюєте з порядною компанією та її дружніми компаніями. Це правило розповсюджується на усі наші взаємовідносини! Крапка.
Виходьте з цього.

За умови тимчасового придбання послуг за т.з. "будівельними" тарифами, Ви сплачуватимите за комунальними. :yes:
За технічну воду плата з мешканців також братись не буде.

Аналогічно й у подальшому в усіх інших питаннях - все націлено на відкритість, на Вашу якість комфорту та добробуту. :up:

Ви зробили вірний вибір - тепер час пошвидше закінчити з ремонтами та насолоджуватись життям. :hi:
16 ноя 2017 12:34
Цитата "АгроноМ1982":
чому не видають ключі з перших трьох секцій?де все по газу опломбовано і куди газовщики вже точно не прийдуть ще раз?


Цілком розумію.
За останні 2 тижні - три рази збиралися, обговорювали таку можливість. Минулий раз був у вівторок, про це відписувався.
В тому-то й справа, що хоча й ймовірність близька до нуля, але, наприклад, у останніх секціях газовики з якоїсь причини вирішать відключити весь будинок, щось підкрутити та робити повторний запуск по-секціях. Ось і чекаємо весь будинок.

Декілька днів зараз зекономлять декілька тижнів або навіть місяців для пуску газу потім, якщо його не зробити швидко й на даному етапі до роздачі ключів. У нас є чималий досвід у попередніх об'єктах, і саме така схема дає найшвидший результат. :yes:
16 ноя 2017 14:01
Цитата "natalochka41":
Хто вже з правом власності звертався в організації для заключення договору про світло, воду, газ?..
Скільки там чекати?...


Мы обращались.
На сегодняшний день с электричеством и водой глухо, так-как все инстанции слишком бюрократичны - ОНИ ПРИНИМАЮТ ИНЖЕНЕРНЫЕ СИСТЕМЫ В ПЕРИОД ОТ 2-Х ДО 6-И МЕСЯЦЕВ.
Глухо но не печально, свет мы будем получать от ЖЕКа, а ему компенсировать расходы на электроснабжения, в это м у нас неудобства не будет. С водой будем носится...
С газом будем подключать каждый в свою квартиру так-как Альтис запускает газ стояки(до квартирных вентелей), а дальше после обращения в газконтору и оплату в районе 150грн за подключение, договор о предоставлении услуг заглючаем с газовиками в момент подключения газа в квартиру (его принесет техник который будет подключать).
16 ноя 2017 14:57
А техника долго ждать?
16 ноя 2017 15:02
Виходить, що ремонт можна починати після видачі ключів?
16 ноя 2017 15:12
Цитата "natalochka41":
Виходить, що ремонт можна починати після видачі ключів?

Так, наступного ж дня! :yes:
І ми зробили і робитимимо все, щоб спростити Вам процес ремонту та унеможливити (принаймні суттєво зменшити ймовірність) неприємні ситуації з робітниками.
16 ноя 2017 16:35
Виходить води в системі не чекаємо, поки на баланс будинок не візьме водоканал? А як робити ремонт, монтувати труби в санвузлі, як перевірити чи не протікає? Ці труби неможливо зашити і покласти плитку...
16 ноя 2017 20:18
Ще одне питання!
Як заповнити водою батареї для опалення, якщо вода в відрах?👍😉
16 ноя 2017 21:44
Цитата "Жилой дом Номер Один":

Так, наступного ж дня! :yes:
І ми зробили і робитимимо все, щоб спростити Вам процес ремонту та унеможливити (принаймні суттєво зменшити ймовірність) неприємні ситуації з робітниками.

Альтіс, скажіть чи є можливість наповнити систему опалення без централізованого водопостачання для перевірки герметичності проведених труб до радіаторів , щоб потім не переробляти ремонт та подальшого опалення в квартирі, якщо буде підключено газ?
17 ноя 2017 05:11
Чорт, а про водопровідні труби я й не подумав.... :faceoff:
Дійсно, як перевірити чи тримають тиск труби???
17 ноя 2017 07:25
Цитата "zheka3789_2":
Чорт, а про водопровідні труби я й не подумав.... :faceoff:
Дійсно, як перевірити чи тримають тиск труби???


Друзья проверить трубы это наименьшая проблемма, накачали в них воздух, а на манометре котла смотрим давление (предварительно открыв кран подпитки котла). Если в течении нескольких дне й не изменится давление - можно "выдыхать".
Основная проблемма-это пуск котла-отопление квартиры (хотя это можно осуществить и электричеством)!
17 ноя 2017 07:49
Цитата "DеnchiK":


Друзья проверить трубы это наименьшая проблемма, накачали в них воздух, а на манометре котла смотрим давление (предварительно открыв кран подпитки котла). Если в течении нескольких дне й не изменится давление - можно "выдыхать".
Основная проблемма-это пуск котла-отопление квартиры (хотя это можно осуществить и электричеством)!


Ну накачали ви повітря, тиск падає, десь порушено герметичність і є проблема. З водою одразу побачите де саме, з повітрям-ні. Мене не варіант з повітрям цікавить.
17 ноя 2017 08:09
Якщо не буде опалення в квартирах, температура в під''їздах буде низька, отже ліфт не працюватиме. Як піднімати воду на поверхи?
17 ноя 2017 08:24
Сегодня ездил в филию облгаз на Шевченко, сказали что заявления от владельцев еще не принимают, так как застройщик не подал документы на датчики, установленные в квартирах.
По срокам тут кто-то озвучивал месяцы ожидания от момента написания заявления до приезда бригады, на самом деле ответили что в течение 1-2 дней бригада приедет. Озвучили обязательные условия: не зашивать трубы, плита и дверь на кухню. Заявление можно будет написать после того как застройщик решит вопрос с документами на 2 этаже (21 или 23 кабинет) ВТ 13.00-16.00, СР, ПТ 9.00-12.00
17 ноя 2017 08:56
Цитата ".bloom.":


Ну накачали ви повітря, тиск падає, десь порушено герметичність і є проблема. З водою одразу побачите де саме, з повітрям-ні. Мене не варіант з повітрям цікавить.


В этом случае в жек и пусть ищут!
Горантия у вас есть!
17 ноя 2017 09:00
Цитата ".bloom.":


Ну накачали ви повітря, тиск падає, десь порушено герметичність і є проблема. З водою одразу побачите де саме, з повітрям-ні. Мене не варіант з повітрям цікавить.



Вариант второй, все соединения если проверить, а это может касаться только воды, так как застройщик гарантирует качество прокладки труб отопления, при утечьке сбрызнуть водным раствором фейри, утечька проявит себя мыльными пузырями!
17 ноя 2017 09:10
Систему отопления и водоснабжение застройщик испытывал под давлением,так как заливали стяжку.А вот если вы будете всё переделывать то сейчас не проверишь.С водой проблемы могут возникнуть только в ванной при скрытой подводки для сместителя.Тут могут быть проблемы,но я сам буду паять трубы и поведу их над ванной к сместителю, чтобы если что случиться то вскрыть пару плиток будет легче ,чем демонтировать всю ванну,тем более что я её буду спереди тоже зашивать плиткой.Если всё сделать не спеша и по технологии то проблем не будет.Это уже на совести мастера.На кухне вообще без проблем,там трубы на виду.Если бы ЖЕК хоть на час дал воду ,чтобы закачать воду в систему отопления,то можно бы включить отопление.Хотя если они проводили испытание,то вода там и сейчас есть. А если нет, то буду обогревать мощным тепловентилятором на 3квт.Электрики намотаю,но деваться не куда.
17 ноя 2017 10:00
Цитата "DеnchiK":


В этом случае в жек и пусть ищут!
Горантия у вас есть!


Ага "дурное дело не хитрое").
Особисто для себе, не бачу нічого логічного зробити ремонт на кухні, а потім все знімати і жек буде шукати. Хіба що його потім всі гарантуючі на словах компенсують фінансово і перероблять.

В мене було питання конкретно до забудовника, як він мені допоможе перевірити герметичність труб опалення або письмова гарантія, а не на словах.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .8688. . .126
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx