Подать объявление

ЖК "НебоSky" ( "Жемчужина Троещины" ), ул. Закревского, 42а - "Континентбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 226.
119/53%
29/13%
53/23%
14/6%
11/5%
1. . .124126127
27 янв 2017 20:50

Уважаемые жители Троещины.
Нам могут обустроить набережную вдоль озера, для этого надо отвлечьтся от расприй и споров и проявить немного инициативы, а точнее проголосовать на этом сайте за включение обустройства нашего озера в плановые работы: https://gb.kievcity.gov.ua/projects/show/95
Уже 800 жителей проголосовало.
Не будьте безразличны.
!!!! До окончания голосования осталось 2 дня!!!

03 фев 2017 11:38
Цитата "Указывающий путь":

Но одно дело тролить форум стройки Войцеховского, а другое дело выражать свой сарказм относительно громады объединившейся в кооператив. Убедительная просьба к вам и вам подобным прекратить это. Еще раз повторяю, мы всех вас знаем и нам безразлично делаете вы это за деньги или по другим соображениям. Сказки здесь никто не рассказывает.Теперь по сути. Сколько нам нужно денег это наше дело, мы их у вас не просим и это к вам никак не относится.

А вы не обращайте внимания на их писанину. Им же надо чем-то заниматься. Мне тоже один "умник" писал, чтобы я проверила свои документы или настоящие. Я все проверила и все настоящее. А потом смотрю он уже на другом сайте ставит под сомнение проведение канализации у другого застройщика. Там правда его сразу усадили в автобус ПАЗ и отправили.
03 фев 2017 11:42
Цитата "Тамара Николаевна ":

А вы не обращайте внимания на их писанину. Им же надо чем-то заниматься. Мне тоже один "умник" писал, чтобы я проверила свои документы или настоящие. Я все проверила и все настоящее. А потом смотрю он уже на другом сайте ставит под сомнение проведение канализации у другого застройщика. Там правда его сразу усадили в автобус ПАЗ и отправили.

Опять лапша для неокрепших умов :faceoff:
Если документы настоящие, почему вы не можете заключить прямой договор и киевэнерго и водоканалом?! :smoke:
03 фев 2017 12:47
Цитата "Maximko":

Опять лапша для неокрепших умов :faceoff:
Если документы настоящие, почему вы не можете заключить прямой договор и киевэнерго и водоканалом?! :smoke:

потому что те организации имеют четкий список документов, которые должны быть в наличии для такого заключения. а даже те редкие счастливцы, которые имеют на руках бумажку о праве собственности на квартиру в доме, которого не существует, даже те не могут предоставить в водоканал и киевэнерго главное что требуется - документ на землю и сертификат о вводе в эксплуатацию. без этих доков никто никогда им коммуникации законно не подключит. а документов пока не предвидится ибо там такой скандал творится, ОСББ свежесозданный уже разгоняют и между собой у них нет консенсуса.
22 март 2017 07:50
Відкритий лист до інвесторів ЖК”Перлина троєщини”

Шановні інвестори не-добудови по вул. Закревського 42а “Перлина Троєщини”, невільні учасники ОСББ “СТАР СКАЙ” - вчора 18.03.17 керівництво ОСББ з безліччю порушень та зловживань провело загальні збори першої та другої секції.
Основна мета зборів згідно порядку денного була агітація мешканців за вступ до ЖБК (житлово-будівельного кооперативу) для чого були запрошені пішаки з адміністрації які обіцяли від трьох місяців до двох років!!! надати землю під кооператив, а колишній голова ОСББ Вафельников за Ваші кошти в середньому 300тис грн. з квартири готовий добудувати об’єкт.
“Другорядні” питання які обговорювались на зборах це фінансовий звіт ОСББ, переобрання членів правління, членів ревізійної комісії, питання штрафів та санкцій щодо осіб які відмовляються платити невідомо за що (МЗК, втрати електроенергії, плата за інфраструктуру), відключення квартир які не хочуть купувати російські лічильники..., а далі докладніше:
1. Вступ до ЖБК.
Ми з ініціативною групою з моменту заселення в новобудову (вже більше трьох років) оббивали пороги міської та районної державних адміністрацій проводили мітинги проти забудовника та просили владу втрутитись та добудувати житловий будинок. Але весь час владні структури цікавило не вирішення проблеми мешканців, а скільки і за що ми платимо забудовнику — скільки відкатів, їм запросити з будівництва. Весь час лунали заклики — ви згуртуйтесь оформіть якусь юридичну особу і ми (адміністрація) Вам допоможемо. Учасники ініціативної групи створюють громадську організацію “Перлина троєщини”, і звертаються до влади ну ось створили - допомагайте.
Адміністрація у відповідь “Ви розумієте, громадська організація не те, що треба на неї не можна виділити землю і таке інше... ось якби ви створили ОСББ це друге діло.”
Сталося так що за місяць до арешту Войцеховського,18.06.2016 забудовник сам створює ОСББ “СТАР СКАЙ” мета створення невідома, можливо для зменшення витрат на обслуговування будинку, можливо для легалізації хоча б частини будинку передавши його на баланс мешканців, але приблизно через місяць Войцеховського арештовують і як у нас на об’єкті так і на інших його новобудовах відбувається повна анархія, бери що можеш та тікай якнайдалі (і щурі тікають з корабля, що тоне).
Цією ситуацією скористалась частина ініціативної групи, яка оголосила про створення ОСББ “СТАР СКАЙ” та почала управляти двома секціями будинку.
І якби вони правили добре, щось робили у будинку інформували мешканців про свої дії та витрати наших з вами коштів — жили б усі добре і щасливо і ніхто б їх не чіпав і не розбирався б з їх “законними” діями. Але завелась в їх компанії гнила криса Вафельников, який прийшов бути не головою “ЖЕКу”, а мав амбіції віджати у забудовника будівництво. Цей Редиска збираючи збори розказував людям, що він як бджілка не вилазить з адміністрації, що через місяць найпізніше через два йому виділять землю і він з нашою допомогою (за наші гроші) добудує об’єкт. На питання до чого тут будівництво, адже основне завдання ОСББ це обслуговування будинку - відповіді не отримали.
Але повернімося до ЖСК: Вафельник маючи підтримку когось в райдержадміністрації кожного місяця скликає загальні збори і розказує, що ось з дня на день йому нададуть землю під ОСББ, але з вересня вже пройшло майже сім місяців, а землю як не виділили так і не збираються виділяти. А як же обіцянки чиновників, що ви створіть ОСББ і все будемо Вам надавати. А зараз чергова обіцянка - Ви створіть житловий кооператив і все Вам надамо.
Навіщо потрібен чиновникам та Вафельнику ЖСК, чиновникам ЖСК потрібен, щоб умити руки, якщо люди вступлять у кооператив з адміністрації знімуться питання фінансування об’єкту, а при найгіршому розвитку подій інвестори взагалі можуть втратити свою квартиру.
Вступивши в кооператив інвестор крім щомісячних обов’язкових внесків на добудову об’єкту вносить свою квартиру як пайовий внесок в кооператив, і якщо з різних причин вчасно не сплачує пайові внески, квартира за невиконання умов договору може бути продана без Вашої згоди.
Чиновники всякий раз при зверненні громадян наголошували, що Ви самі винні, куди ви дивились вкладаючи гроші і т. д.. А куди дивилась адміністрація, поліція, контролюючі органи коли шість років будувався та заселявся будинок.
В ситуації як з еліта центром або іншими недобудованими та покинутими об’єктами адміністрація виділяла іншому забудовнику шмат землі при умові завершити не-добудову, і всі залишались задоволеними, але з нашим будинком чиновник не хоче втрачати ласий шматок відкатів, які йому пообіцяв Редиска, що також хоче нагріти руки.
Вапельник запевнив чиновників, що не поспішайте допомагати людям, а разом ми їх (інвесторів) розкатаємо по повній.
Одного ніхто з них не передбачив, що люди після майдану вже не вівці і їх не так легко буде обдурити.
І саме основне, що забудовник (Войцеховський) нікуди не дівся і об’єкт не залишив і не збирається покидати, просто Вафельник з адміністрацією не дають йому будувати (в надії віджати будівництво, чого в них не вийде). Наша ініціативна група та ініціативні групи з третьої та четвертої секцій зустрічалися з Войцеховським який завірив, що хоч зараз готовий зайти й будувати, готовий підписати з мешканцями меморандум чи будь-яким іншим чином оформити додаткові зобов’язання стосовно добудови будинку згідно договорів та без додаткових оплат. Будь-який інвестор може взяти його телефон у своїх ініціативних груп, та самому зустрітися та напряму переконатися в моїх словах.
Ви можете недовіряти Войцеховському, адже хто він такий — власник (організатор) тільки 42 будівельних об’єктів в м.Києві, людина з досвідом роботи в будівництві житлових будинків більше 15 років і у якої є за законом всі юридичні права та договори на наш об’єкт...
Тоді повірте Вапельнику, на якого зареєстровано в підвалі нашого будинку три полу-легальних фірми, одна з яких займається опалубкою для будівництва. Без досвіду роботи в будівництві житлових будинків, та і судячи з ОСББ взагалі без досвіду управління. І ким або чим він буде в Вашому ЖСК — в кращому випадку галімою прокладкою, посередником між Вами та іншим забудовником, який зголоситься добудувати об’єкт, знову ж таки при умові, що Войцеховський передасть цьому забудовнику юридичні права на будівництво. А в гіршому випадку просто кине Вас на вступні взноси та залишить на призволяще.
2. Фінансовий звіт:
Вафельник з своєю ініціативною групою проводить у вересні Загальні збори всіх секцій на яких розказує, що мешканці І та ІІ секції створили ОСББ та обрали членів правління, членів ревізійної комісії, статут та його головою ОСББ. (насправді ніяких установчих зборів, де обирались члени правління, члени ревізійної комісії, статут не проводились)
Що йому потрібно скинутись на якийсь проект (пізніша їхня версія на трансформатор) грошовими коштами по 250 грн, пропозиція підтримки не набула, протоколи зборів не велись (у нас є відеозаписи), але вже в квитанціях за вересень дана сума з’явилась.
Так кожен місяць апетити почали рости, наступного місяця з’явилась додаткова сума 500 грн., ще наступного 750 грн.
На запитання куди йдуть ці кошти чому ми платимо за електроенергію по 2,40 грн, за воду готівкою по 23 грн, коли тариф для Києва в два рази менший, хто і чим займається в ОСББ (де знайти голову ОСББ, електрика, сантехніка, бухгалтера) відповіді не отримали, проте членам ініціативної групи, які задавали питання почали відключати воду та електроенергію при відсутності заборгованості. (Нами була викликана поліція та є подані заяви у поліцію та прокуратуру).
Коли терпець урвався ми найняли адвоката та направили адвокатський запит до правління ОСББ надати документи починаючи з реєстраційних та закінчуючи фінансовими (виписки з банку) на що має право кожен член ОСББ. Відповіді не отримали, а це вже кримінально-адміністративна відповідальність.
Намагалися 11 лютого 2017 року провести загальні збори та переобрати самозванців та натрапили на сильний спротив команди Редиски, спроби зірвати збори і в підсумку не знайшли підтримки більшості мешканців, виглядало так, що одна група захотіла забрати годівницю в іншої, основна відповідь — а чим ви кращі. Вдалося в знаки постійне промивання мешканцям мізків вахтерами, що люди просто не прийшли на збори, була низька явка.
А перше питання яке ми поставили на порядок денний це був фінансовий звіт за читири місяці керування ОСББ. Правління було присутнє на зборах, але не надало ні звіту ні інших документів які ми просили в адвокатському запиті.
Ми не склали руки і пішли іншим шляхом. Направили запит в держ-адміністрацію та отримали реєстраційні документи протоколи, статут з мокрими печатками які Вафельник подав на реєстрацію. Вивчивши документи ми побачили, що всі протоколи підроблені, підроблені підписи, одна й та сама квартира за певне питання голосує по два, три рази, що це ті підписи які вони збирали за створення ОСББ, а підклали під голосування за правління, ревізійну комісію та статут.
Отже правління, ревізійна комісія, статут не законні.
Нами подано три заяви до суду, чекаємо вироку.
Повернемось до фінансового звіту. Тільки 18.03.17 (через сім місяців діяльності) керівництво ОСББ, змогло надати звіт стосовно фінансових витрат.
Так довго готувались, а так неправдоподібно відчитались: виявляється, що кошти які вони стягували по 200, 250 ,500, 750грн в сумі близько 400тис грн. витрачались в основному на покриття втрат електроенергії за ці місяці, що виявляється у нас в землі іде поганий кабель, який так і втрачає енергію, а щоб позбутись цих втрат вони зобов’яжуть кожного мешканця будинку поміняти за свій кошт електролічильники єдиного зразка російського виробництва (тільки такі лічильники борються з втратами у кабелі), а хто не буде міняти будуть відключати від електроенергії. До чого тут лічильники при втраті в кабелі в землі не пояснили. (хто не вірить, що можна в фінансовому звіті розказувати такий маразм є відео записи, можемо надати).
3. Переобрання членів правління та членів ревізійної комісії
На цих зборах також переобрали деяких членів правління та ревізійної комісії на питання навіщо, зрозумілої відповіді не отримали. А прочитавши написане вище стає зрозуміло, особи які були причетні до підробки протоколів, а саме Вапельник Руслан Анатолійович, Жук Олена Михайлівна, Скрипаль Наталія, чиї підписи стоять на поданих в реєстрацію підроблених протоколах після подачі нами заяв до суду обісрались і намагаються вмити руки. Не бійтеся як казав Папанов “сядуть усі”.
4. Питання штрафів та санкцій щодо осіб які відмовляються платити невідомо за що:
Як було розказано вище після приходу до влади Вафельника ми повинні були платити за незрозумілу інфраструктуру 250, 500, 750грн, але отримавши спротив у мешканців декілька місяців нічого додаткового не приходило. Але великим комбінаторам не спиться, спочатку придумали 350 грн. втрати електроенергії за місяць з квартири, в наступному місяці до цієї статті витрат додалась МЗК — 2,29 грн з метра квадратного в середньому по 100грн з квартири.
В роз’яснювальній записці, що супроводжувалась, туди (в МЗК) входить електроенергія на циркуляційні насоси що качають воду, електроенергія на місця загального користування та електрика яку використовують консьєржі. Тобто все те, що вже й так входить в графу утримання будинку та прибудинкової території (Згідно договору між попереднім ЖЕКом Сосновий бір та мешканцями будинку, та згідно більшості відомих договорів між мешканцями та ЖЕКами м. Києва). Від теперішнього ОСББ “СТАР СКАЙ”ми досі не отримали розшифровку тарифу 5 грн за 1 м кв І секція, та 3,50 ІІ секція за що ми платимо.
5. Відключення квартир які не хочуть купувати російські лічильники:
Вже декілька місяців керівництвом ОСББ “СТАР СКАЙ” нав’язується купівля єдиного в двох варіантах одно або двозонного лічильника російського виробництва, на питання, чому саме такого, тому, що такий (російський тієї ж фірми) стоїть як загальний у підвалі і він (лічильник) буде розуміти тільки свого російського брата (української мови не розуміє). Перше питання, що виникло скільки коштує лічильник у підвалі — виявилося близько 3000грн. Отже через 3000 грн дві секції будинку а саме 246 квартир повинні витратити по 2700-2800грн на купівлю незрозуміло якого лічильника країни агресора, який ніде не обслуговується, при тому, що українські лічильники набагато дешевші і мають гарантійне обслуговування. (Отже достатньо поміняти один лічильник в підвалі і питання вирішено).
По друге Київенерго мало надати, і по розповідям Вафельника, надало ТУ на підключення будинку до електроенергії де вказано мінімум три варіанти лічильників, які зобов’язує встановити Київенерго, які воно зобов’язується підключити та взяти на обслуговування. За даними з інших будівельних об’єктів Київенерго пропонує до встановлення лічильники тільки українського виробництва переважно фірми НІК . Отже є велика ймовірність що Київенерго не прийме лічильники які продає Вафельник на обслуговування.
Наша ініціативна група зверталась до Вапельника про надання ТУ де написано, що данні лічильники Київенерго підключить - відповіді не отримали.
Висновок - в ТУ такого лічильника немає. На даний момент методом погроз про відключення електроенергії близько 30 квартир встановили такі лічильники, встановлювало не Київенерго, а ліва контора, що ще раз доказує махінацію Вапельника.
Питання, а навіщо це йому; відповідь проста - якась знайома йому контора, має висяк — товар який ніхто не купує і Вафельник під приводом втрат електроенергії вирішив продати цей товар з подвійною націнкою.
Стосовно поганих лічильників які замінюють - ОСББ з радістю їх прийме в подарунок , щоб поставити в місця загального користування консьєржам та в інші місця — виходить вони хороші просто стоять не там де треба.
6. Втрати електроенергії: За законами фізики енергія з нізвідки не береться і нікуди не дівається. По нашому будинку легко знайти джерела витрат. Крім насосів що качають воду, консьєржів від 3000 кВт за міс., що гріються та куховарять, вони та їх знайомі, двох будівельних вагончиків де живуть сантехнік та електрик та споживають по 6000 кВт кожен, а ще є величезне підвальне приміщення під всім будинком велику частину якого захопив голова ОСББ Вапельник Р.А. на якого зареєстровано три фірми за нашою адресою, і ви думаєте він сплачує за електроенергію опалюючи таку площу? Проте намагається розкидати свої витрати на весь будинок. Ось і знайшли втрати електроенергії без заміни лічильників та кабелю в землі.

Підсумок: на збори 18.03.17 наша ініціативна група запросила юриста та голову ОСББ з лісового масиву пенсіонерка, колишня вчителька очолює ОСББ в трьох будинках декілька років, змогла налагодити ефективну роботу та отримала схвальні відгуки від мешканців цих будинків. Познайомилися з нею через одного з її мешканців який купив також квартиру в нашому будинку. Людина ознайомившись з нашим будинком розказала багато корисних порад як зменшити витрати на обслуговування, де економити та де заробити кошти на обслуговування. Наприклад чи знали Ви що кожен провайдер, ТВ оператор сплачує в ОСББ від 500 до декількох тисяч грн щомісячно, в залежності від будинку кількості мешканців порахуйте скільки у нас провайдерів. За кожен платіжний термінал від 1000 грн в міс. Наше ОСББ про це мабуть не знає, а якщо знає то хто забирає ці кошти.
Що не потрібно тримати в штаті сантехніка, електрика, і оплачувати за їх опалення електроенергією по 6000 кВт щомісяця, помножте на 1,30грн за кВт і отримаємо плюс до зарплати 7800 грн витрат на кожного.
Є обслуговуючі фірми які по дзвінку приїздять та усувають будь які неполадки і обходяться в рази дешевше. (Пригадайте коли Ви останній раз бачили нашого електрика, або сантехніка, а вони є.) Вахтерів заміняють відеокамери на вході та відео до кожного в квартиру, бухгалтер один на чотири будинки і т.п. Людина готова взятись за наш будинок за зарплату в 3,5 тис. грн.
І взагалі голова ОСББ повинен думати як зменшити витрати будинку пропонуючи різні варіанти, а не придумуючи нові схеми як з людей зідрати більші платежі, що відбувається у нас.
Але теперішнє керівництво крім себе нікого не чує. На зборах нікому так і не надали слово.
Юрист мав пояснити, що за законом збори нелегітимні, повідомлення про скликання Загальних зборів повинно було письмово вручено особисто кожному членові ОСББ не пізніше як за два тижні до зборів, або заказним листом з повідомленням. Збори були оголошені за тиждень наклейкою біля ліфта, більшість членів ОСББ взагалі
22 март 2017 07:52
Відкритий лист до інвесторів ЖК”Перлина троєщини”

Шановні інвестори не-добудови по вул. Закревського 42а “Перлина Троєщини”, невільні учасники ОСББ “СТАР СКАЙ” - вчора 18.03.17 керівництво ОСББ з безліччю порушень та зловживань провело загальні збори першої та другої секції.
Основна мета зборів згідно порядку денного була агітація мешканців за вступ до ЖБК (житлово-будівельного кооперативу) для чого були запрошені пішаки з адміністрації які обіцяли від трьох місяців до двох років!!! надати землю під кооператив, а колишній голова ОСББ Вафельников за Ваші кошти в середньому 300тис грн. з квартири готовий добудувати об’єкт.
“Другорядні” питання які обговорювались на зборах це фінансовий звіт ОСББ, переобрання членів правління, членів ревізійної комісії, питання штрафів та санкцій щодо осіб які відмовляються платити невідомо за що (МЗК, втрати електроенергії, плата за інфраструктуру), відключення квартир які не хочуть купувати російські лічильники..., а далі докладніше:
1. Вступ до ЖБК.
Ми з ініціативною групою з моменту заселення в новобудову (вже більше трьох років) оббивали пороги міської та районної державних адміністрацій проводили мітинги проти забудовника та просили владу втрутитись та добудувати житловий будинок. Але весь час владні структури цікавило не вирішення проблеми мешканців, а скільки і за що ми платимо забудовнику — скільки відкатів, їм запросити з будівництва. Весь час лунали заклики — ви згуртуйтесь оформіть якусь юридичну особу і ми (адміністрація) Вам допоможемо. Учасники ініціативної групи створюють громадську організацію “Перлина троєщини”, і звертаються до влади ну ось створили - допомагайте.
Адміністрація у відповідь “Ви розумієте, громадська організація не те, що треба на неї не можна виділити землю і таке інше... ось якби ви створили ОСББ це друге діло.”
Сталося так що за місяць до арешту Войцеховського,18.06.2016 забудовник сам створює ОСББ “СТАР СКАЙ” мета створення невідома, можливо для зменшення витрат на обслуговування будинку, можливо для легалізації хоча б частини будинку передавши його на баланс мешканців, але приблизно через місяць Войцеховського арештовують і як у нас на об’єкті так і на інших його новобудовах відбувається повна анархія, бери що можеш та тікай якнайдалі (і щурі тікають з корабля, що тоне).
Цією ситуацією скористалась частина ініціативної групи, яка оголосила про створення ОСББ “СТАР СКАЙ” та почала управляти двома секціями будинку.
І якби вони правили добре, щось робили у будинку інформували мешканців про свої дії та витрати наших з вами коштів — жили б усі добре і щасливо і ніхто б їх не чіпав і не розбирався б з їх “законними” діями. Але завелась в їх компанії гнила криса Вафельников, який прийшов бути не головою “ЖЕКу”, а мав амбіції віджати у забудовника будівництво. Цей Редиска збираючи збори розказував людям, що він як бджілка не вилазить з адміністрації, що через місяць найпізніше через два йому виділять землю і він з нашою допомогою (за наші гроші) добудує об’єкт. На питання до чого тут будівництво, адже основне завдання ОСББ це обслуговування будинку - відповіді не отримали.
Але повернімося до ЖСК: Вафельник маючи підтримку когось в райдержадміністрації кожного місяця скликає загальні збори і розказує, що ось з дня на день йому нададуть землю під ОСББ, але з вересня вже пройшло майже сім місяців, а землю як не виділили так і не збираються виділяти. А як же обіцянки чиновників, що ви створіть ОСББ і все будемо Вам надавати. А зараз чергова обіцянка - Ви створіть житловий кооператив і все Вам надамо.
Навіщо потрібен чиновникам та Вафельнику ЖСК, чиновникам ЖСК потрібен, щоб умити руки, якщо люди вступлять у кооператив з адміністрації знімуться питання фінансування об’єкту, а при найгіршому розвитку подій інвестори взагалі можуть втратити свою квартиру.
Вступивши в кооператив інвестор крім щомісячних обов’язкових внесків на добудову об’єкту вносить свою квартиру як пайовий внесок в кооператив, і якщо з різних причин вчасно не сплачує пайові внески, квартира за невиконання умов договору може бути продана без Вашої згоди.
Чиновники всякий раз при зверненні громадян наголошували, що Ви самі винні, куди ви дивились вкладаючи гроші і т. д.. А куди дивилась адміністрація, поліція, контролюючі органи коли шість років будувався та заселявся будинок.
В ситуації як з еліта центром або іншими недобудованими та покинутими об’єктами адміністрація виділяла іншому забудовнику шмат землі при умові завершити не-добудову, і всі залишались задоволеними, але з нашим будинком чиновник не хоче втрачати ласий шматок відкатів, які йому пообіцяв Редиска, що також хоче нагріти руки.
Вапельник запевнив чиновників, що не поспішайте допомагати людям, а разом ми їх (інвесторів) розкатаємо по повній.
Одного ніхто з них не передбачив, що люди після майдану вже не вівці і їх не так легко буде обдурити.
І саме основне, що забудовник (Войцеховський) нікуди не дівся і об’єкт не залишив і не збирається покидати, просто Вафельник з адміністрацією не дають йому будувати (в надії віджати будівництво, чого в них не вийде). Наша ініціативна група та ініціативні групи з третьої та четвертої секцій зустрічалися з Войцеховським який завірив, що хоч зараз готовий зайти й будувати, готовий підписати з мешканцями меморандум чи будь-яким іншим чином оформити додаткові зобов’язання стосовно добудови будинку згідно договорів та без додаткових оплат. Будь-який інвестор може взяти його телефон у своїх ініціативних груп, та самому зустрітися та напряму переконатися в моїх словах.
Ви можете недовіряти Войцеховському, адже хто він такий — власник (організатор) тільки 42 будівельних об’єктів в м.Києві, людина з досвідом роботи в будівництві житлових будинків більше 15 років і у якої є за законом всі юридичні права та договори на наш об’єкт...
Тоді повірте Вапельнику, на якого зареєстровано в підвалі нашого будинку три полу-легальних фірми, одна з яких займається опалубкою для будівництва. Без досвіду роботи в будівництві житлових будинків, та і судячи з ОСББ взагалі без досвіду управління. І ким або чим він буде в Вашому ЖСК — в кращому випадку галімою прокладкою, посередником між Вами та іншим забудовником, який зголоситься добудувати об’єкт, знову ж таки при умові, що Войцеховський передасть цьому забудовнику юридичні права на будівництво. А в гіршому випадку просто кине Вас на вступні взноси та залишить на призволяще.
2. Фінансовий звіт:
Вафельник з своєю ініціативною групою проводить у вересні Загальні збори всіх секцій на яких розказує, що мешканці І та ІІ секції створили ОСББ та обрали членів правління, членів ревізійної комісії, статут та його головою ОСББ. (насправді ніяких установчих зборів, де обирались члени правління, члени ревізійної комісії, статут не проводились)
Що йому потрібно скинутись на якийсь проект (пізніша їхня версія на трансформатор) грошовими коштами по 250 грн, пропозиція підтримки не набула, протоколи зборів не велись (у нас є відеозаписи), але вже в квитанціях за вересень дана сума з’явилась.
Так кожен місяць апетити почали рости, наступного місяця з’явилась додаткова сума 500 грн., ще наступного 750 грн.
На запитання куди йдуть ці кошти чому ми платимо за електроенергію по 2,40 грн, за воду готівкою по 23 грн, коли тариф для Києва в два рази менший, хто і чим займається в ОСББ (де знайти голову ОСББ, електрика, сантехніка, бухгалтера) відповіді не отримали, проте членам ініціативної групи, які задавали питання почали відключати воду та електроенергію при відсутності заборгованості. (Нами була викликана поліція та є подані заяви у поліцію та прокуратуру).
Коли терпець урвався ми найняли адвоката та направили адвокатський запит до правління ОСББ надати документи починаючи з реєстраційних та закінчуючи фінансовими (виписки з банку) на що має право кожен член ОСББ. Відповіді не отримали, а це вже кримінально-адміністративна відповідальність.
Намагалися 11 лютого 2017 року провести загальні збори та переобрати самозванців та натрапили на сильний спротив команди Редиски, спроби зірвати збори і в підсумку не знайшли підтримки більшості мешканців, виглядало так, що одна група захотіла забрати годівницю в іншої, основна відповідь — а чим ви кращі. Вдалося в знаки постійне промивання мешканцям мізків вахтерами, що люди просто не прийшли на збори, була низька явка.
А перше питання яке ми поставили на порядок денний це був фінансовий звіт за читири місяці керування ОСББ. Правління було присутнє на зборах, але не надало ні звіту ні інших документів які ми просили в адвокатському запиті.
Ми не склали руки і пішли іншим шляхом. Направили запит в держ-адміністрацію та отримали реєстраційні документи протоколи, статут з мокрими печатками які Вафельник подав на реєстрацію. Вивчивши документи ми побачили, що всі протоколи підроблені, підроблені підписи, одна й та сама квартира за певне питання голосує по два, три рази, що це ті підписи які вони збирали за створення ОСББ, а підклали під голосування за правління, ревізійну комісію та статут.
Отже правління, ревізійна комісія, статут не законні.
Нами подано три заяви до суду, чекаємо вироку.
Повернемось до фінансового звіту. Тільки 18.03.17 (через сім місяців діяльності) керівництво ОСББ, змогло надати звіт стосовно фінансових витрат.
Так довго готувались, а так неправдоподібно відчитались: виявляється, що кошти які вони стягували по 200, 250 ,500, 750грн в сумі близько 400тис грн. витрачались в основному на покриття втрат електроенергії за ці місяці, що виявляється у нас в землі іде поганий кабель, який так і втрачає енергію, а щоб позбутись цих втрат вони зобов’яжуть кожного мешканця будинку поміняти за свій кошт електролічильники єдиного зразка російського виробництва (тільки такі лічильники борються з втратами у кабелі), а хто не буде міняти будуть відключати від електроенергії. До чого тут лічильники при втраті в кабелі в землі не пояснили. (хто не вірить, що можна в фінансовому звіті розказувати такий маразм є відео записи, можемо надати).
3. Переобрання членів правління та членів ревізійної комісії
На цих зборах також переобрали деяких членів правління та ревізійної комісії на питання навіщо, зрозумілої відповіді не отримали. А прочитавши написане вище стає зрозуміло, особи які були причетні до підробки протоколів, а саме Вапельник Руслан Анатолійович, Жук Олена Михайлівна, Скрипаль Наталія, чиї підписи стоять на поданих в реєстрацію підроблених протоколах після подачі нами заяв до суду обісрались і намагаються вмити руки. Не бійтеся як казав Папанов “сядуть усі”.
4. Питання штрафів та санкцій щодо осіб які відмовляються платити невідомо за що:
Як було розказано вище після приходу до влади Вафельника ми повинні були платити за незрозумілу інфраструктуру 250, 500, 750грн, але отримавши спротив у мешканців декілька місяців нічого додаткового не приходило. Але великим комбінаторам не спиться, спочатку придумали 350 грн. втрати електроенергії за місяць з квартири, в наступному місяці до цієї статті витрат додалась МЗК — 2,29 грн з метра квадратного в середньому по 100грн з квартири.
В роз’яснювальній записці, що супроводжувалась, туди (в МЗК) входить електроенергія на циркуляційні насоси що качають воду, електроенергія на місця загального користування та електрика яку використовують консьєржі. Тобто все те, що вже й так входить в графу утримання будинку та прибудинкової території (Згідно договору між попереднім ЖЕКом Сосновий бір та мешканцями будинку, та згідно більшості відомих договорів між мешканцями та ЖЕКами м. Києва). Від теперішнього ОСББ “СТАР СКАЙ”ми досі не отримали розшифровку тарифу 5 грн за 1 м кв І секція, та 3,50 ІІ секція за що ми платимо.
5. Відключення квартир які не хочуть купувати російські лічильники:
Вже декілька місяців керівництвом ОСББ “СТАР СКАЙ” нав’язується купівля єдиного в двох варіантах одно або двозонного лічильника російського виробництва, на питання, чому саме такого, тому, що такий (російський тієї ж фірми) стоїть як загальний у підвалі і він (лічильник) буде розуміти тільки свого російського брата (української мови не розуміє). Перше питання, що виникло скільки коштує лічильник у підвалі — виявилося близько 3000грн. Отже через 3000 грн дві секції будинку а саме 246 квартир повинні витратити по 2700-2800грн на купівлю незрозуміло якого лічильника країни агресора, який ніде не обслуговується, при тому, що українські лічильники набагато дешевші і мають гарантійне обслуговування. (Отже достатньо поміняти один лічильник в підвалі і питання вирішено).
По друге Київенерго мало надати, і по розповідям Вафельника, надало ТУ на підключення будинку до електроенергії де вказано мінімум три варіанти лічильників, які зобов’язує встановити Київенерго, які воно зобов’язується підключити та взяти на обслуговування. За даними з інших будівельних об’єктів Київенерго пропонує до встановлення лічильники тільки українського виробництва переважно фірми НІК . Отже є велика ймовірність що Київенерго не прийме лічильники які продає Вафельник на обслуговування.
Наша ініціативна група зверталась до Вапельника про надання ТУ де написано, що данні лічильники Київенерго підключить - відповіді не отримали.
Висновок - в ТУ такого лічильника немає. На даний момент методом погроз про відключення електроенергії близько 30 квартир встановили такі лічильники, встановлювало не Київенерго, а ліва контора, що ще раз доказує махінацію Вапельника.
Питання, а навіщо це йому; відповідь проста - якась знайома йому контора, має висяк — товар який ніхто не купує і Вафельник під приводом втрат електроенергії вирішив продати цей товар з подвійною націнкою.
Стосовно поганих лічильників які замінюють - ОСББ з радістю їх прийме в подарунок , щоб поставити в місця загального користування консьєржам та в інші місця — виходить вони хороші просто стоять не там де треба.
6. Втрати електроенергії: За законами фізики енергія з нізвідки не береться і нікуди не дівається. По нашому будинку легко знайти джерела витрат. Крім насосів що качають воду, консьєржів від 3000 кВт за міс., що гріються та куховарять, вони та їх знайомі, двох будівельних вагончиків де живуть сантехнік та електрик та споживають по 6000 кВт кожен, а ще є величезне підвальне приміщення під всім будинком велику частину якого захопив голова ОСББ Вапельник Р.А. на якого зареєстровано три фірми за нашою адресою, і ви думаєте він сплачує за електроенергію опалюючи таку площу? Проте намагається розкидати свої витрати на весь будинок. Ось і знайшли втрати електроенергії без заміни лічильників та кабелю в землі.

Підсумок: на збори 18.03.17 наша ініціативна група запросила юриста та голову ОСББ з лісового масиву пенсіонерка, колишня вчителька очолює ОСББ в трьох будинках декілька років, змогла налагодити ефективну роботу та отримала схвальні відгуки від мешканців цих будинків. Познайомилися з нею через одного з її мешканців який купив також квартиру в нашому будинку. Людина ознайомившись з нашим будинком розказала багато корисних порад як зменшити витрати на обслуговування, де економити та де заробити кошти на обслуговування. Наприклад чи знали Ви що кожен провайдер, ТВ оператор сплачує в ОСББ від 500 до декількох тисяч грн щомісячно, в залежності від будинку кількості мешканців порахуйте скільки у нас провайдерів. За кожен платіжний термінал від 1000 грн в міс. Наше ОСББ про це мабуть не знає, а якщо знає то хто забирає ці кошти.
Що не потрібно тримати в штаті сантехніка, електрика, і оплачувати за їх опалення електроенергією по 6000 кВт щомісяця, помножте на 1,30грн за кВт і отримаємо плюс до зарплати 7800 грн витрат на кожного.
Є обслуговуючі фірми які по дзвінку приїздять та усувають будь які неполадки і обходяться в рази дешевше. (Пригадайте коли Ви останній раз бачили нашого електрика, або сантехніка, а вони є.) Вахтерів заміняють відеокамери на вході та відео до кожного в квартиру, бухгалтер один на чотири будинки і т.п. Людина готова взятись за наш будинок за зарплату в 3,5 тис. грн.
І взагалі голова ОСББ повинен думати як зменшити витрати будинку пропонуючи різні варіанти, а не придумуючи нові схеми як з людей зідрати більші платежі, що відбувається у нас.
Але теперішнє керівництво крім себе нікого не чує. На зборах нікому так і не надали слово.
Юрист мав пояснити, що за законом збори нелегітимні, повідомлення про скликання Загальних зборів повинно було письмово вручено особисто кожному членові ОСББ не пізніше як за два тижні до зборів, або заказним листом з повідомленням. Збори були оголошені за тиждень наклейкою біля ліфта, більшість членів ОСББ взагалі

16 апр 2017 17:49
"Анатолий45" - троль, покопіював статті з інету, у нас горе з попадаловом на цьому будівництві, а йому муляють очі "російські лічильники"!!!
25 апр 2017 14:51
Цитата "oIga":
"Анатолий45" - троль, покопіював статті з інету, у нас горе з попадаловом на цьому будівництві, а йому муляють очі "російські лічильники"!!!

Ольга, а Ваша фамилия случайно не Тищенко? :yes: :yes: :yes: Походу это Вы же на этих счетчиках и зарабатываете!!!!!!!!!!!!!!
25 апр 2017 15:03
В том то и дело, что у нас попадалово на этой стройке, а на нас решили еще и нажиться! То счетчики поменяйте за 3000грн, то заплатите по 500 то по 750 и т. д и т. п. А потом придумали еще круче: вступите в ЖСК и платите сколько скажем, а кто не заплатит останется без квартир. Неплохой бизнес организовали на горе людей!
04 май 2017 07:08
Цитата "Злата2016":
Неплохой бизнес организовали на горе людей!

А горе-люди знали что стройка незаконная когда деньги несли? Или даже не интересовались, и повелись на цену?
11 май 2017 18:05
Ответ с налоговой
12 май 2017 07:23
Цитата "Анатолий45":
Ответ с налоговой

в общем понятно. вашим соседям никакого УКО не надо, сами себя перегрызут :yes:
24 июнь 2017 09:21
Цитата "elgatito":

А горе-люди знали что стройка незаконная когда деньги несли? Или даже не интересовались, и повелись на цену?


Да, прежде чем инвестировать нужно как минимум почитать форумы !
28 июль 2017 07:51
Вопрос к жильцам а арендаторам.
Уважаемые, подскажите пожалуйста, какова сейчас стоимость коммунальных услуг и есть ли какие-либо проблемы с их предоставлением?
А также в целом - стоит ли арендовать квартиру в данном доме?
Заранее спасибо за ответы.
31 июль 2017 11:43
Чув, що нещодавно мітиг був. Чогось досягли? :protest:
17 сен 2017 03:54
Поздравляю жильцов и инвесторов "Жемчужины" с новым застройщиком! Это кость в горле для местных форумских прикормленых экспердов.
17 сен 2017 09:52

При взгляде со стороны, дела идут довольно конструктивно.

26 окт 2017 13:37
Порядок денний пленарного засідання V сесії Київської міської ради VIII скликання 05.10.2017 року: ....
31) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ОБСЛУГОВУЮЧОМУ КООПЕРАТИВУ «ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ «НАША ПЕРЛИНА» на вул. Миколи Закревського, 42-а у Деснянському районі м. Києва для будівництва та обслуговування комплексу багатоквартирних житлових будинків. (К-29561). (Від 10.07.2017 № 08/231-1598/ПР).
26 окт 2017 16:32
Цитата "Pumpkin_porridge":
Порядок денний пленарного засідання V сесії Київської міської ради VIII скликання 05.10.2017 року: ....

все верно. то о чем я говорила.
пусть разрабатывают проект, отводят, за всё это со своего кармана оплачивают и главное - делают это публично указывая в итоге по чем в конце концов обошлись "дешевые квартиры".
может другим наука будет
10 ноя 2017 06:51
В КМДА проголосовали за предоставление разрешения на разработку проектной документации, ЗА-79 решение принято. Это было последнее препятствие для вознобновления законного строительства. Новый засторойщик уже выбран и готов приступить к работе.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .124126127
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее