Подать объявление

Заробитчане со всей Украины снова стекаются в Киев

30 июль 2009 05:20

Сухая статистика подсчитала, что заробитчане со всей Украины снова стекаются в Киев. Мол, в родных местах они работу не нашли, а в столице возможность устроиться есть - заводы и жэки охотно нанимают иногородних.



Читать дальше >>

30 июль 2009 05:20
Уже 3 раз эта заказная статья
30 июль 2009 05:50
Хватит киевлянам кормить регионы! Почему Украина получила суверенитет, а Киев не может. Если бы Киев не отчислял бы часть городского бюджета в государственный, то можно было коммуналку и общественный транспорт сделать бесплатными для всех! Хватит Киеву дотировать регионы! Посмотрите на маленькие государстваа такие как Люксембург и Лихтенштейн! Но они очень богатые. Киев тоже может стать маленьким и очень богатым государством. За суверенитет Киева. Киев больше не донор регионов! мы больше не будет заложниками украинских бездарных политиков! Киев должен поставить колючую проволоку на границе, и не пускать кого попало к себе! Обяжем приезжих получать визы, а за каждую визу будет брать не менее 100$! За независимость Киева!
30 июль 2009 07:58
independency

))))) 5 балов!!! )))
Тогда киевлянам прийдется платить визу за выезд за пределы Киева. Хуже всего кормящей Украину киевской "буржуазии", которая привыкла отдыхать за границей. Надо будет вводить транзитную визу до бориспольского аэропорта.
Мда, подняли Вы мне настроение... )))))
Предлагаю круче - суверинитет Печерска от Борщаговки ибо нечего еще их субсидировать. А лучше, сделать гетто с высокими бетонными стенами. туда впускать по льгодным визам приезжих )))
30 июль 2009 08:49
Протистояння між киянами і некиянами є мірою штучним. Хто такі кияни - це колишні жителі сіл, які перебрались у столицю в радянські часи. І їх діти. Вартість житла, що у Києві, що в обласних центрах тоді була фактично однакова.
А відносно сучасної ситуації, то вина лежить на бездарній державній політиці і соціально-економічній моделі.
В конституції вказано, що будь-яка дискримінація людини забороняється. В тому числі за місцем проживання. Чому це і за які такі особливі заслуги в Києві за ту одну і ту ж саму виконану роботу платять у кілька раз більше, ніж в регіоні?
Деякі "кияни" люблять плакати про своє нещасне життя. Так бюджет Києва минулого року перевищив всі бюджети обласних центрів України разом узятих! Це проблема продажної корумпованої міської влади і апатії місцевих жителів, що ці величезні кошти не можуть піти на благо громади міста. Це прямий доказ того, що основна частина податків осідає в столиці. За місцем реєстрації переважної більшості центральних офісів підприємств і сплати ними коштів у міський бюджет.
Деякі "зажравшиеся киевляне" плачуть про бідне життя. І при цьому ціни на продукти харчування, одяг, побутову техніку є майже аналогічні іншим регіонам (бувають і дешевші).
Просто запити у киян завищені, (хоча цілком нормальні, коли брати до уваги людські стандарти).
І поки буде зберігатись відчутна нерівність в умовах і можливостях, "варвари з провінції" обовязково будуть підкоряти Київ. І вони мають на це повне право. На жаль, часто далеко не кращого сорту. Але це вже інше питання.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее