Подать объявление

За "Троещинские Липки" ободирают покупателей квартир как липок

23 дек 2010 08:33

Инвесторы «Троещинских Липок» считают незаконными требования застройщика о доплате.



Читать дальше >>

23 дек 2010 08:33
Застройщик сам должен пеню людям, которые ждут жилье уже 5лет и эти штрафы должны быть гораздо выше!
23 дек 2010 14:02
• Нежитлові вбудовані приміщення цих будинків сьогодні мають тільки зовнішні стіни, вікна та двері. Всі комунікації відсутні. Посадові особи КП «Житлоінвестбуд-УКБ» чинять тиск на інвесторів нежитлових приміщень, вказуючи на можливість прийняття в експлуатацію тільки житлових площ - квартир в разі, якщо інвестори нежитлових приміщень за свої кошти не добудують комунікації. Це при тому, що інвестори вже сплатили повну вартість цих приміщень. Також всі нежитлові приміщення входять до складу затвердженої проектно-кошторисної документації на добудову будинків.
Такі дії представників КП «Житлоінвестбуд-УКБ» є прямим порушеням норм діючого законодавства України та ігнорування вказівки Київської міської ради стосовно завершення будівництва та введення даного будинку в експлуатацію.
23 дек 2010 22:30
Хочу доповнити (адже про це також зазначувалось на пресконференції,що зараз, зсилаючись на практично повну відсутність фінансування з бюджету, КП «Житлоінвестбуд – УКБ» намагається різними шляхами стягти ці кошти з інвесторів, та розпродати на будинках усе, що по закону взагалі не може бути проданим без згоди на те мешканців будинку, бо із самого початку не проектувалось під продаж.
Ми переконані, що КП «Житлоінвестбуд – УКБ» не має ніяких законних підстав здійснювати продаж під офісні приміщення технічних поверхів у наших будинках.
На зустрічі із представниками інвесторів, що відбулась 17.11.2010 в 845 на будівельному майданчику, директор КП «Житлоінвестбуд-УКБ» Непоп В.І. тільки підтвердив наші побоювання. Бо він чітко заявив, що через відсутність фінансування з бюджету,має намір передати ці приміщення ТОВ «Київська житлово-будівельна компанія» в рахунок погашення заборгованості за виконані роботи, матеріали, обладнання.
Разом із цим ми дізнаємось, що керівництво КП Житлоінвестбуд-УКБ направило до КМДА лист, у якому повідомляє, що реалізацію технічних поверхів у зазначених житлових будинках КП Житлоінвестбуд-УКБ не здійснював.
Але виникає питання для чого на 24 поверхах у наших будинках були виконані оздоблювальні будівельні роботи й для яких «карлсонів» вони готуються? Бо не могла ж будівельна компанія виконати оздоблювальні роботи на технічних поверхах за ради задоволення в подарунок інвесторам будинків.
23 дек 2010 22:32
На протязі добудови, КП «Житлоінвестбуд – УКБ» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Київська житлово-будівельна компанія», офіційно не повідомляли інвесторам, що кошти з бюджету практично не надходять, а будівництво ведеться за власний рахунок. Але підняття цієї теми чомусь співпало з початком перезаключення КП «Житлоінвестбуд – УКБ» договорів з інвесторами.

Зараз КП «Житлоінвестбуд – УКБ»,почало безпідставне нарахування доплат різного розміру (від 2000 до 150000 грн.!), не зважаючи на наявність у інвесторів усіх необхідних документів, підтверджуючих сплату вартості загальної площі Об’єкуту будівництва, а саме Договір; Довідка про фінансування загальної площі Об’єкту будівництва; квітанції, підтверджуючі сплату зазначеної у Договорі загальної площі Об’єкуту.
Отже, хто дав право КП «Житлоінвестбуд – УКБ» грати роль судових приставів та виносити людям вирок, що квартира повністю не профінансована й вимагати доплати за вже сплачене?
23 дек 2010 22:32
Що стосується доплат за різницю площі Об’єкту будівництва, на підставі даних технічних обмірів БТІ м. Києва, то на думку КП «Житлоінвестбуд – УКБ», інвестори повинні будуть сплачувати її за ринковою вартістю 1 кв. м..- 7990 грн.!
Але добудова наших будинків здійснюється на підставі доручень Адміністрації Президента України, і ведеться вона на бюджетній основі. То звідки комерційна ціна?
Адже ми постраждали завдяки владним структурам, котрі на правах Замовника будівництва (до 2010 року Замовником виступала Деснянска РДА!), допустили на будівельний ринок компанію "Смартех-Системз" та запевняли нас, що вона абсолютно надійна, перевірена (оскільки має різні дозволи, ліцензії), тому в нас, інвесторів, не повинно бути жодного сумніву стосовно вкладення наших кровних грошей у будівництво будинків 5, 6 по вул. Лаврухіна.
А що тепер?... Посадовці, з вини яких виникла ця афера, досі сидять у своїх теплих кріслах. Керівники будівельної компанії ТОВ «Смартех-Системз», незважаючи на наші неодноразові звернення, починаючи з 2007 року, до Правоохоронних органів усіх рівнів, досі не притягнуті до відповідальності!
Тож винних немає?!!! Але можна тільки уявити, які гроші були «зароблені» на наших сльозах і на долях наших дітей, та батьків …
Зараз же нам намагаються довести, що добудова будинків була мало чи не благодійним актом…
Але сім років назад, ми не прийшли до влади просити подарувати нам квартири – МИ ЇХ КУПИЛИ! А від державного органу чекали тільки належного контролю за будівництвом.
Тому добудова – це не благодійність, а спокута вини перед нами й нашими сім’ями!
Ми чітко усвідомлюємо, що різниця у квадратурі, на підставі даних технічних обмірів БТІ м. Києва, повинна бути сплачена, але вважаємо, що вимагати від нас сплачувати за ринковою вартістю немає підстав!
Бо така вартість квадратного метра визначена для "Програми 70/30" і при будівництві будинку з нуля. А наші будинки КП "Житлоінвестбуд-УКБ" отримало з 60-70% рівнем готовності.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее