Подать объявление

Як сплачувати за воду при пільгі 25%?

03 дек 2017 10:20
Шановні , форумчани! Хотілось би дізнатись, як у інших містах розраховується сплата за воду, якщо по домоволодінню проживає пільговик, який має пільгу 25% згідно Закону України « Про соціальний захист дітей війни»
По домоволодінню проживає пільговик ( домоволодіння приватне) встановлено лічильник води.
В м. Дніпро місцевий водоканал, якось «по своєму» нараховує пільгу, хоча в своїх відповідях і спирається на Постанови КМУ коли до них звертаєшся з приводу нарахування пільги.
В своїх відповідях місцевий водоканал спирається на Постанову КМУ № 630 від 21.07.05 та наголошує, що в разі отримання пільги та встановлення лічильників їх показання розподіляються пропорційно кількості мешканців квартири , та пільги споживачу надаються на частку отриману після такого розподілу за фактичними витратами але не вищу за норми споживання, які встановлені в Постанові КМУ № 409 від 06.08.14.
Надайте буд ласка приклад як наприклад у Вас робить розрахунок місцевий водоканал, якщо по домоволодінню проживає пільговик який має пільгу 25% та з ним наприклад ще проживає сім’я
з 2 або 3 осіб та пільговик вкладується в установлені соціальні нормативи, або споживає менше ніж встановлені соціальні нормативи в Постанові КМУ №409.
Зі своєї сторони потім надам наш місцевий розрахунок водоканалом.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее