Подать объявление

Вышгород, ЖК "Ярославичи", ул. Кургузова, 1а - "ДБК-4"

ЗастройщикДБК-ЖИТЛОБУД
Сдача ЖК2013 - 2015 г.
Планировки
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 288.
9/3%
6/2%
89/31%
157/55%
27/9%
1. . .197199. . .292
29 май 2015 10:19
Цитата "Modelism":


Є відповідний Закон, згідно з яким допускається оплатне відчуження приватної власності, якщо необхідно побудувати суспільно необхідний об'єкт, (приклад, це будівництво мосту на Троєщину).



Це популізм і приховано форма протесту проти будівництва дитячого садочку.



Якщо таких місць "достаточно" то варто вказати де саме пропонується побудувати, причому зауважу без вирубки лісу і в 5-10 хвилин пішої ходьби від комплексу. Бо не думаю що мамочки з дворічними дітками зможуть робити кілька кілометрові марш кидки.



Можливо тільки Ви розумієте все, а інші ні? Я чітко сказав, що писати в одному листі, але в різних пунктах цілком протилежні речі, це юридичне протиріччя. Не можна просити перенести в одному пункті, і виключити в іншому. Сподіваюсь, що Ви нарешті зрозуміли суть мого меседжу.


На жаль, я як і переважна більшість людей повинен працювати, і ходити туди сюди від нічим зайнятися, я просто не можу собі дозволити. Я цілком згоден з представленим планом розвитку вулиці, і не бачу сенсу моєї присутності на цих слуханнях.

Мені не потрібні інтерпретації цього листа. Я чітко привів цитату із пункта номер 4 де чорним по білому написано "виключити їх із детального плану забудови території по вул. Кургузова, зважаючи на все вищесказане". Якщо Ви і далі не розумієте, чи не хочете розуміти сенс слова "виключити", то так вже і буде.

Зате я тепер точно знаю хто несе персональну відповідальність за те, що садочка не буде на території комплексу, і не факт що взагалі буде, а якщо і буде то десь на іншому кінці міста, ці люди це так звані "активісти" та депутат міськради Момот Олексій.
Тепер коли будете йти кілька кілометрів з малою дитиною згадайте їх і подякуйте на виборах до міськради, які відбудуться вже восени. :thanks: :hi: :yes: Гадаю така активність пов'язана саме з виборами, а також з тим, що на носі створення ОСББ.

Якщо цього і досі ніхто не зрозумів, то це не мої проблеми. :hi: :winky: :notsure:

ви юрист? =)
29 май 2015 10:37
Пропоную відкласти суперечки та зійтися на таких пунктах

1. Як дитсадок, так і школа безумовно потрібні (діти ж бо ростуть, і уже через 3-4 роки треба вести у школу). Так само, як і паркінги хоча б на 1000 авто.

2. Запропонований перспективний план розбудови, наскільки я розумію, розрахований на забудівлю силами ДБК-4. І ось тут виникає сама велика проблема. Бо схема виділення та передачі у довгострокову оренду землі у Вишгороді - непрозора та допускає безпроблемне переоформлення проектної документації під забудівлю на виділених участках ще декількох таких як наші будинків. Як це робиться - уже ДБК-4 натренувався на забудівлі Милославичів на Троєщині.
На підтвердження - ось декілька постів від жителів Милославичів:

Анонимный 16 мая 2013 г., 11:38
Меня очень волнует вопрос дет.сада и школы. Школу, которую уже и не планируют строить.... вместо школы, хотят строить три жилых дома. В дет.сад в радиусе 1км ребенка уже и не устроишь, разве что по-блату, и то 45-м….. (причем понятия «по переводу» НЕТ, если вы ходили в сад в другом районе, то здесь становитесь в конец очереди, и ждите манны небесной, хотя дошкольное образование с 5лет обязательно, следовательно надо ездить за несколько километров, и не проблема если хорошая погода, у тебя 1 ребенок и толпа помощников…).
Как показывает практика: с формулировкой если будет финансирование построим - скорее нет, чем да…
А на плане все красиво выглядит…. И школа, и сад в этом районе это не роскошь, а необходимость!!! Хотя кого это волнует, кроме жильцов с детьми этих домов…..

А ось трохи пізніше повідомлення:

Владимир Кононенко 1 сентября 2014 г., 14:11
Не советую связываться с ДБК4. Купили квартиру в "Милославичавичах". Проект, который показывали в ДБК 4 устраивал. Сейчас ДБК4 изменили проект(аналогичная ситуация была в "Поетичный"2013 и "Позняки-4" Город-сад 2005года). Убрали детские площадки, стадионы, паркинги и стоянки, школу и детсад и все застраивают домами. Тут муравейник. Машины скоро в квартирах будут. Такси и скорая не хотят заезжать во двор. Поликлиника не берется обслуживать (ни один врач не хочет такого счастья, более 10 000 чел., на свой участок) Так, что жить тут не возможно. Сделали ремонт вложив деньги и душу, а теперь будем продавать. С ДБК4 теперь никогда не свяжемся. Гнилая контора, которая срала на людей и свои обещания. У кого сомнения читайте форум miloslavichi.kiev.ua

Так що варто лише виділити 2 га дубового лісу під дитсадок - і не буде ні дитсадка, ні лісу. :yes:
29 май 2015 11:12
Цитата "igor440":


Так що варто лише виділити 2 га дубового лісу під дитсадок - і не буде ні дитсадка, ні лісу. :yes:


100 %
29 май 2015 12:06
Цитата "sarvi":

Никогда не любил переходит на личности.


Ну якщо не любив, то і не варто починати. А то ще хтось образиться :oh: :hi:

Цитата "sarvi":

Вы не заметили, что здесь только Вы почему-то, чего-то не понимаете?

Ну і що це значить? Мені не висловлювати свої думки, бо так комусь захотілось?

Цитата "sarvi":
Письмо написано активистками женского клуба. Как они это видели, так и написали. Я (как и многие другие), понимают о чем там речь. Нас попросили присоединиться к ним. Никто никого не заставляет это делать. Если у Вас есть другое мнение, это не дает Вам права высказываться, что только один Вы думаете, а остальные подписывают "от фанаря"!!! :no-no:


Я ще раз наголошую, пункти цього листа протирічать один одному. І це все що я хочу сказати, і замість того аби виправити помилку, тут починаються незрозумілі прирікання.

Цитата "sarvi":
Ну конечно, а остальные живут на заработанные Вами деньги и ходят туда-сюда. Да еще и подписывать, что-то предлагают. :winky:

Не знаю, я про це нічого не казав, чому це Вас заділо я не знаю. :notsure:

Цитата "sarvi":
Я цілком згоден з представленим планом розвитку вулиці, і не бачу сенсу моєї присутності на цих слуханнях. Вот с этого нужно было начать и этого было бы достаточно. А учить остальных - :no:

Як Ви самі вже сказали, учити інших, що їм робити не варто. :winky:

Цитата "sarvi":
Зате я тепер точно знаю хто несе персональну відповідальність за те, що садочка не буде на території комплексу :faceoff: 6-) :notsure:
Персональную ответственность за то, что происходит на территории комплекса я возьму только за то, что лично сделал.
Если Вы вообще не понимаете и не знаете, что происходит вокруг, напишу лично для Вас. Запоминайте!
Гл. архитектор района дал разрешение на постройку только первых двух корпусов ЖК Ярославичи. Там же он проектировал детский сад. Вы правильно читаете - два корпуса и сад, а никак не 4 корпуса без сада. Депутаты, и вышеупомянутый Вами Момот, в том числе, приняли, выделить под это участок землю. И тут начинается самое интересное. Город передает землю в аренду КП "Координационный центр по строительству и земельным вопросам" созданное с подачи мера (Решетняка). Эти в свою очередь передают в субаренду ДБК, меняя проект. И получаем по итогу - 4 дома по 20 этажей без сада. Теперь Решетняк любыми путями хочет вырезать лес (якобы под садик). Толи заметает следы по замене проекта, или тоже хотят построить что-то лишнего. То, что у Решетняка есть личный интерес к этому лесу - это неоспоримый факт. Пишу это Вам как человек, лично с ним на эту тему дискуссирующий (и совсем не потому, что Вы работаете, а мы так - ходим туда-сюда :winky: ).
Кстати, вся земля в Вышгороде отходит по такой же схеме. Горсовет выделяет, город передает КП "Координационный центр", а эти меняют целевое назначение, проекты и т.д. и передают в субаренду другим (хотя зачем я это пишу? Вы же и так знаете лучше других! :hi: ).


Запамятовуйте і Ви, шановний, Ви ж знаєте краще зі інших, що таким тоном не варто розмовляти, бо це характеризує Вас не кращим чином. Це раз. А по друге, робота депутата міськради як представника громади, заключається, крім іншого, у контролі виконання рішень які вони прийняли. Якщо не виходить, то треба дати можливість іншим або вчитися, а не шукати виправдання.

Цитата "sarvi":
Гадаю така активність пов'язана саме з виборами, а також з тим, що на носі створення ОСББ. Вам самому не смешно???? :) Каким "боком" выборы и тем более создание ОСМД до того, что люди хотят иметь рядом зоны для отдыха?
Учитывая, что к этой теме решили "приплести" ОСМД, догадываюсь, что Вы будете по поводу любых проделанных дел, валить все на создание ОСМД. Думая, что таким образом, Вы кому-то мешаете его создать.
Могу Вас успокоить. В Вашем доме есть только желающие, чтобы ОСМД было. А вот создавать его, пока, никто не решается (хотя зачем я это пишу? Вы же и так знаете лучше других! :hi: ).


А чому ви вирішили що я проти ОСББ? Бо Ви все знаєте, а я ні в чому не розбираюся?
Я виступаю категорично за створення ОСББ, тому що в жеку сидять хамовиті люди, які тільки крадуть кошти. Саме тому, в моєму баченні в керівництві ОСББ повинні сидіти сторонні незацікавлені люди, які ніяким боком не пов'язані з нашим комплексом (не сприйміть особисто). :hi: В тей час як в ревізійній комісії повинні бути якраз мешканці наших будинків. Все це задля зменшенні вірогідності спекуляцій. Сподіваюсь ви з цим згодні?

Проте це інша тема для розмови.

Цитата "sarvi":
Простите, если что. Реально затронуло. Проблема серьезная и когда люди не разбирающиеся, без каких-либо уточнений, пытаются учить других - это по меньшей мере некрасиво. :hi:


Я якраз і звернувся за роз'ясненнями і вказав на протиріччя в листі, а натомість наткнувся на нічим не обґрунтовану зверхність і зарозумілість. З чим це пов'язано, я навіть не знаю, але розумію, що всім жити хочеться добре, тож подальша дискусія явно не має сенсу.

Тому від себе скажу, що продовжувати не збираюся. Якщо всіх все влаштовує, наливайка яка відкрилась на першому поверсі дому №2, ще більша двоповерхова наливайка яка зараз будується, автівки які скоро будуть на балконах ставити, то так тому і бути. :faceoff: Головне боротьба із садочком і :blah: :blah: :blah: :winky:

Всім добра! :poz:

П.С. Мене цікавить лише одне, де конкретно буде чи може бути дитячий садочок, яким у пішій доступності зможуть користуватися мешканці комплексу?
29 май 2015 12:21
Цитата "igor440":
Пропоную відкласти суперечки та зійтися на таких пунктах

1. Як дитсадок, так і школа безумовно потрібні (діти ж бо ростуть, і уже через 3-4 роки треба вести у школу). Так само, як і паркінги хоча б на 1000 авто.

2. Запропонований перспективний план розбудови, наскільки я розумію, розрахований на забудівлю силами ДБК-4. І ось тут виникає сама велика проблема. Бо схема виділення та передачі у довгострокову оренду землі у Вишгороді - непрозора та допускає безпроблемне переоформлення проектної документації під забудівлю на виділених участках ще декількох таких як наші будинків. Як це робиться - уже ДБК-4 натренувався на забудівлі Милославичів на Троєщині.

Так що варто лише виділити 2 га дубового лісу під дитсадок - і не буде ні дитсадка, ні лісу. :yes:


1. Повністю згоден
2. Виділити потрібно, але тут депутати повинні контролювати, навіть із залученням прокуратури і громадськості. Якщо землю не виділити, так само як і закласти кошти в бюджет, то і будувати не буде де. Замкнуте коло.

А щодо так званого лісу, то я ІМХО, бачу лише притон для алкашів із шашликом, які лізуть з усього міста. Особисто я туди вже один раз вийшов з дитиною погуляти, і заодно випадково допоміг дізнатися багато цікаво про людську фізіологію і культуру. 6-)
29 май 2015 12:41
Уважаемый Sarvi, спасибо за подробные разъяснения. Терпения Вам и "дипломатических" сил, так как всех всё равно не переубедить.
Кстати появилась новая статья о ЖК Берегиня. А это в будущем еще +1,5 тыс населения в Вышгороде.
Почитать можно на сайте гдевкиевежитьхорошо.ком (ссылку почему-то вставить не дает)
29 май 2015 13:27
Цитата "july_11":
Уважаемый Sarvi, спасибо за подробные разъяснения. Терпения Вам и "дипломатических" сил, так как всех всё равно не переубедить.
Кстати появилась новая статья о ЖК Берегиня. А это в будущем еще +1,5 тыс населения в Вышгороде.
Почитать можно на сайте гдевкиевежитьхорошо.ком (ссылку почему-то вставить не дает)

Спасибо.
По ЖК Берегиня, суды идут до сих пор. Жаль только, что у нас в стране, сначала строят, а потом судятся. А люди страдают. Именно поэтому, жители Ольжин Града, бьются за кусочек территории возле своего ЖК. Благо, успели еще на моменте установки забора. Там тоже обещали построить детский садик. Ой! Зачем я это написал?! Сейчас снова начнется. :faceoff:
29 май 2015 13:51
Цитата "sarvi":
Именно поэтому, жители Ольжин Града, бьются за кусочек территории возле своего ЖК. Благо, успели еще на моменте установки забора. Там тоже обещали построить детский садик.


Дуже гарний паркан - весь такий пофарбований у патріотичні кольори... Мабуть, за задумом, його рука(нога) мешканців Ольжин Града не підніметься знести :winky:
29 май 2015 13:53
Цитата "sarvi":

Спасибо.
По ЖК Берегиня, суды идут до сих пор. Жаль только, что у нас в стране, сначала строят, а потом судятся. А люди страдают. Именно поэтому, жители Ольжин Града, бьются за кусочек территории возле своего ЖК. Благо, успели еще на моменте установки забора. Там тоже обещали построить детский садик. Ой! Зачем я это написал?! Сейчас снова начнется. :faceoff:


Я радий що за ЖК Берегиня Ви також переживаєте, але дайте, будь-ласка, відповідь по нашому комплексу. :pray:

Де, згідно Вашого бачення, конкретно буде чи може бути побудований дитячий садочок, яким у пішій доступності зможуть користуватися мешканці комплексу?
Може я не правий, і він буде зовсім поруч і я марно переживаю? :swet:
29 май 2015 14:34
Цитата "Modelism":


Я радий що за ЖК Берегиня Ви також переживаєте, але дайте, будь-ласка, відповідь по нашому комплексу. :pray:

Де, згідно Вашого бачення, конкретно буде чи може бути побудований дитячий садочок, яким у пішій доступності зможуть користуватися мешканці комплексу?
Може я не правий, і він буде зовсім поруч і я марно переживаю? :swet:

Давайте заканчивать дискуссии на эту тему?! А то, сходить и поучаствовать в общественных слушаниях у Вас времени нет, а пререкаться на форуме - предостаточно.
Как по мне - отличная альтернатива лесу.
29 май 2015 15:05
Цитата "Compatriot":

Стоит оценивать свои способности, чтобы не быть посмешищем для окружающих. Почитайте, может, поймёте.
//www.gramota.ru/spravka/letters/?rub=ru bric_88
Специально для вас выделю необходимую информацию, на всякий случай:
Употребление местоимения вы вместо ты при обращении к одному лицу само по себе уже представляет проявление уважительного отношения к этому лицу. Окончательное решение о написании Вы с прописной (для подчеркивания этого уважительного отношения) принимает автор текста.

То есть, по Вами же приведённой ссылке, правильность правописания со ссылками на всевозможные словари и справочники Вас не впечатлила, а вот в конце длиннющего текста мнение автора в двух словах, который даже не подписался под статьёй, для Вас оказался авторитетней? потешили...
Не пытайтесь указывать на права и обязанности тех же консьержей, пока сами здесь не живёте и ни за что не платите, и о качестве этих услуг ничего не знаете, Ваше отношение к Ярославичам на данный момент сводится лишь, как инвестора строящегося дома. Со временем, когда прохаваете все прелести на себе, тогда на равных за кружкой пива и поговорим, но более убедительно, изъясниться сейчас Вам сможет хозяин пострадавшей квартиры.
Со своим уставом в чужой монастырь не ходят, а раз зашли, то ведите себя скромнее, как гость.
Если ещё осталось желание подискуссировать, пишите в личку, давайте оградим форумчан от этого срача
29 май 2015 18:28
Добрый вечер всем соседям обоих корпусов. Недавно прошелся по всем парадным и схватился за голову. В пяти парадных, из семи, входные пластиковые двери «лупят» так, что вы скоро явно останетесь без этих дверей, домофонов и доводчиков. Понимаю, что у нас есть ЖЕК. Но контролировать все, что происходит у вас под носом в ваших домах – в ваших интересах. Не справляется ЖЕК – помогайте ему (по крайней мере, пока он у нас есть). Делайте все, что в наших силах. Подавайте вовремя заявки по наладке и ремонту, вникайте, как настраивается доводчик и дверь (там нет ничего сложного), берите у консьержей телефон домофонщиков и «дергайте» их, чтобы оперативно и качественно все делали. Одним словом, не пробегайте мимо всего, что вам не нравится, ругаясь про себя. Если кому-то понадобится помощь и консультация, можете зайти к нам в первый корпус, второе парадное. Консьержи расскажут к кому обратиться. Поймите правильно – я не могу по расписанию все контролировать и выполнять чужую работу.
02 июнь 2015 05:58
гы =) Весело тут однако :yes:
02 июнь 2015 08:59
Цитата "sarvi":

Давайте заканчивать дискуссии на эту тему?! А то, сходить и поучаствовать в общественных слушаниях у Вас времени нет, а пререкаться на форуме - предостаточно.


Лишилося дочекатись реалізації..... :winky:
02 июнь 2015 17:08
Ув. соседи! Я все никак не могу успокоится по поводу солнечной батареи на одном из балконов 4 дома... 6-) может кто-то знает что от нее можно запитать, потому что в интернете информация довольно противоречивая, а идти к человеку в гости с вопросом: "а скажите пожалуйста что это такое, сколько это стоит и насколько это полезно???" как-то не комильфо... :shuffle:
02 июнь 2015 19:46

З 03.06.2015 розпочинається реалізація квартир в останньому будинку ЖК «Ярославичі».
03 июнь 2015 06:41
Цитата "spickupua":
Ув. соседи! Я все никак не могу успокоится по поводу солнечной батареи на одном из балконов 4 дома... 6-) может кто-то знает что от нее можно запитать, потому что в интернете информация довольно противоречивая, а идти к человеку в гости с вопросом: "а скажите пожалуйста что это такое, сколько это стоит и насколько это полезно???" как-то не комильфо... :shuffle:

тоже интересно. много не запитаешь.
товарищ, который солнечными коллекторами занимается, скептически отнесся к этой 1й батарее на балконе =)
а цена от производителя зависит. Китай дешевле. )
03 июнь 2015 09:43
Цитата "sarvi":
Добрый вечер всем соседям обоих корпусов. Недавно прошелся по всем парадным и схватился за голову. В пяти парадных, из семи, входные пластиковые двери «лупят» так, что вы скоро явно останетесь без этих дверей, домофонов и доводчиков.

Дякую за піклування за добробут мешканців Ярославичів та за роботу з регулювання доводчика на вхідних дверях.

Проблема у тому, що наш доводчик "плаває". Це означає, що налаштування на нормальний режим закриття та подальшого доведення до електромагнітного замка збивається, і двері перестають дотягуватися до електромагнітного замка, тобто залишаються відкритими. Трапляється це, як на мій погляд, після чергового розвантаження будівельних матеріалів мешанцями підїзду. Деякі консьєржі замість відкривати-закривати вхідні двері при цьому просто підпирають двері каменем та відпочивають собі у своїй кімнаті. :wow:
З часом доводчик, схоже, відновлює свої налаштування, але протягом усього цього часу двері можуть залишатися відкритими, у тому числі й уночі.
А якщо відрегулювати доводчик за новими параметрами, то з часом він починає закривати без подальшого доведення дверей, і дійсно може розбити як замок, так і двері.
Ось така справа, як на мене :notsure:
03 июнь 2015 10:35

Вітаю мешканців Ярославичів та усього Вишгороду - завдяки Голові Вишгородської РДА Олександру Горгану Вишгород став відомий на усю Україну
На сайті "Нового времени" розміщене повідомлення "Украинский чиновник организовал круглосуточную онлайн-трансляцию из своего кабинета"
//nv.ua/ukraine/politics/ukrainskiy-chin ovnik-organizoval-kruglosutochnuyu-onlay n-translyaciyu-iz-svoego-kabineta--51706 .html

03 июнь 2015 13:16
Цитата "igor440":
Вітаю мешканців Ярославичів та усього Вишгороду - завдяки Голові Вишгородської РДА Олександру Горгану Вишгород став відомий на усю Україну
На сайті "Нового времени" розміщене повідомлення "Украинский чиновник организовал круглосуточную онлайн-трансляцию из своего кабинета"
//nv.ua/ukraine/politics/ukrainskiy-chin ovnik-organizoval-kruglosutochnuyu-onlay n-translyaciyu-iz-svoego-kabineta--51706 .html

Выборы на носу, все резко становятся "классными перцами",жаль что это все временное явление.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .197199. . .292
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее