Подать объявление

Вибори Президента України 2019

Вибори Президента України 2019 (раунд 2)
Можно выбрать 2 варианта ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 670.
113/17%
424/63%
23/3%
39/6%
32/5%
39/6%
1. . .7173. . .129
13 апр 2019 18:10
Сам виноват. Вместо решения проблем занимался личным обогащением.
13 апр 2019 18:20
Цитата "вір ту оз":
Юмор на злобу дня:
Где-то на краю леса волк внимательно наблюдал, как овцы голосованием меняли сторожевого пса - волкодава на веселого, тупого баранчика.

Гениально :super:
13 апр 2019 19:13
ну, ну... :smoke:
13 апр 2019 19:36
Смотрю я на бигморды Пети и Пути и думаю: вам не кажется, что он им в тайне восхищается? Предвыборные слоганы копирует и мечтает быть бессменным царём?
13 апр 2019 19:42
https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/13/7212157/

Спікер передвиборного штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявляє, що провести демократичний виборчий процес на непідконтрольних Києву територіях Донбасу в даний момент неможливо.

Про це він сказав, виступаючи на третьому форумі українських лібералів "Люди Важливі" у суботу в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується війни на сході і Мінських угод, дійсно, "Мінськ" - не ідеальний, з ним багато питань, і протягом багатьох місяців це питання буксує, але, на жаль, ніхто не може запропонувати іншої альтернативи. До Мінського процесу прив'язані всі ці санкції, які на сьогодні діють відносно Російської Федерації, і поміняти весь цей процес буде дуже важко", - сказав він.

Разумков зазначив, що, попри його недосконалість, Мінський процес цілком прийнятний.

"Інше питання, що Росія все, як завжди, намагається перевернути з ніг на голову і піти в зворотному порядку - спочатку провівши вибори. Це можна назвати, як завгодно, але провести сьогодні демократичний процес на окупованій території - просто неможливо", - заявив спікер штабу Зеленського.


Ухти як цікаво. Варто було Зеленському один раз злітати в Париж, як у його команді зрозуміли нарешті те, що Порошенко повторює вже майже 5 років. І збираються робити те ж саме. Альтернативи Мінську нема, повернення територій лише на умовах України... А отже ніяких "зійдемось десь посередині". Коротше війна триватиме, нічого нового тут не буде. Не просто так європейські компанії вже стільки років терплять збитки через санкції. Макрону, певно, нарешті вдалося пояснити Зеленському, що все не так просто як у серіалі.

Ще цікаво, зверніть увагу на таке:

На питання про те, чи буде Зеленський в разі обрання президентом захищати державний ПриватБанк у судовому процесі з його колишнім власником - бізнесменом Ігорем Коломойським, який через суд вимагає повернути йому 2 млрд доларів, капіталу банку, Разумков відповів, що президенту "захищати банки, напевно, не варто, незалежно від того, твій це банк або сусідній".

Це те, що треба знати про нові і головне чесні обличчя, що приходять до влади. А ще згадаймо, що казав Коломойський в інтерв'ю кілька місяців тому: "Дефолт ще нікому ніколи не зашкодив". І схоже в Коломойського скоро буде можливість це продемонструвати на практиці. Коротше, переводимо грошики в надійну валюту і ховаємо під матраци. Схоже Віртуоз правий, гірше таки не буде))
13 апр 2019 19:54
Так суд по Приватбанку и так уже идёт, не зависимо от того, кто Президент. Уже было такое, когда Украина возвращала Фирташу 3 млрд за газ.
14 апр 2019 06:10
Так, как тут дела ? Последователи сруссского мира еще остались ))?
14 апр 2019 07:43
Цитата "TetianaU":
https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/13/7212157/

Ухти як цікаво. Варто було Зеленському один раз злітати в Париж, як у його команді зрозуміли нарешті те, що Порошенко повторює вже майже 5 років.

Неужели вы думаете, что за 30 минут Макрону удалось переубедить Владимира Александровича и К° в правоте проводимой Порошенко политики??? Ага, счас. Вам сказали то, что вы хотите услышать и поступили именно так как им выгодно.
ПС Чего не сделаешь ради того, что бы ребенок не капризничал.
Быть добру!
14 апр 2019 08:28
вір ту оз, Зеленському немає сенсу говорити те, що я хочу почути, бо я абсолютно не його виборець. Мені навіть важко уявити, що він має сказати чи зробити, щоб я за нього проголосувала. Але його виборці повірили, що він може зупинити війну, ось варто йому прийти, клацнути пальцями і війна зупиниться, економіка зросте і інвестори прибіжать. Хоч би подивіться на Крюковщину Сіті, він же писав, що голосує, бо надіється на припинення війни.. І ось нарешті в Зеленського фактично визнали, що те, що робить Порошенко це єдино можливий варіант, що це правильно і це доведеться продовжувати. Чудес не буде. А поки буде війна, то завжди знайдуться ті, хто на ній наживатимуться. Хоче цього президент Порошенко/Зеленський чи ні. От тільки те, що робить Порошенко у зовнішній політиці, йому вдається дуже непогано. Чи варто його міняти на оце чудо, якщо воно все одно буде старатися робити те ж саме, що і Порошенко, тільки не факт, що в нього вийде хоча б так само, не кажу вже, що краще?
14 апр 2019 08:58
TetianaU я не поверю, что нельзя договорится хотя-бы о прекращении огня. При этом, речь об отказе от этих территорий и снятии санкций с РФ не идёт.
14 апр 2019 09:54
Крюковщина City, от тільки в те, в що Ви чи я віримо, не має значення. Зеленський абсолютно поділяв Вашу точку зору, коли давав інтерв'ю Гордону, вважав, що це ж так легко сісти за стіл і за все домовитися, але варто йому було підійти до цієї проблеми трішки ближче, як змінилося і бачення цієї проблеми. І це він ще стикнувся з проблемою прямо, а лише поспілкувався з лідером дружньої нам держави у теплій і приємній обстановці.

Є такий жарт, що коли стаєш дорослий і починаєш сам себе утримувати, тоді розумієш, що не такий ти вже й розумник, а твої батьки виявляється не такі вже й ідіоти. З Зеленським зараз відбувається те ж саме. І це він ще не в шкурі Порошенка, ще не посів його пост, а риторика помалу стає все більш порошенківською. То якщо Порошенко робить все правильно, то що у цій президентській гонці забув Зеленський? Хай далі дає собі концерти і розказує глядачам, які всі політики ідіоти, якщо дивитися на них зі сцени.
14 апр 2019 10:43
Мы не хотим больше такого президента как Порошенко. Пусть лучше будет Зеленский.
14 апр 2019 11:08
Крюковщина City, :super: . Аргумент просто супер. Зате чесно, а не все те бла-бла-бла про війну, нові обличчя і т.д. і т.п.

Все ж більшість користувачів доміка послуговуються логікою, а не чистими емоціями, тому і результат голосування тут такий, чого не скажеш, на жаль, про Україну в цілому.
14 апр 2019 11:11
Так проголосовать нельзя. Я не могу проголосовать, для меня голосование не активно. Не вижу я там голосов многих других участников, кто тут высказывался за ЗЕ.
14 апр 2019 11:23
Ото домік! І тут бандеровці, не дають за Зеленського проголосувати.

Якщо серйозно, не знаю, розбирайтеся з адмінами, чому так. Може, ви не достатньо давно зареєстровані. Я проголосувала, зареєструвалася в лютому 2015.
14 апр 2019 12:41
Цитата "Крюковщина City":
Мы не хотим больше такого президента как Порошенко. Пусть лучше будет Зеленский.

в принципе нормально сказано :faceoff: если бы после строк "Пусть лучше будет Зеленский" вы аргументировали это хоть чем то!Типа там..."Он показал себя как опытный лидер и хозяйственник,навел порядок там то и там то,поборол коррупцию в городе Н или вывел в лидеры область Д по уровню жизни! Или хотя бы доказал что его партия (которой нет)показала что ей можно верить ,ну хоть что то!!! А по факту взрослые,состоявшиеся люди голосуют за Зе ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО! потому что в сериале "он был классный" :faceoff: Такое возможно только в этой стране ! В цивилизованных странах такое за гранью понимания! Ни один из свидетелей секты "слуга народа" НЕ МОЖЕТ аргументировано объяснить почему он голосует за Зе! "Вот он сделает!" А на вопрос с чего вы взяли или почему именно он ...выпученные глаза,скрежет зубов и невнятное простите бормотание
14 апр 2019 13:36
Я свои мотивы неоднократно излагал. Не могу 10 раз повторять одно и тоже. Порошенко является раздражителем для части страны, а Зеленский приемлемый и для одних и для других. Это первый кандидат в президенты, за которого одинаково голосуют и на западе и на юго-востоке.

Если Вам нравится Порошенко - пожалуйста, голосуйте! Я не собираюсь Вас переубеждать. Я только высказываю свою точку зрения. У меня она другая. И это нормально в демократической стране.
14 апр 2019 14:21
Є думка, що Зеленський виграв пасивну більшість, але програв активну меншість. Як і Янукович колись у свій час. Щось у цьому є.
14 апр 2019 19:28

перемога Зеленського в Україні повинна викликати навіть не питання «Нащо нам довше такий союзник?», а треба буде подивитися правді в очі і сказати: «Україні каюк, її з її непердбачуваністю треба остерігатися як вогню».
//blog.lis-markiewicz.pl/2019/04/12/%D1% 83-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%96-%D0%BF%D0%B5 %D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B8-%D0 %B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%8C% D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D1 %80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5/

Никогда не думал, что такое придется читать. В душе боль...и пустота.

14 апр 2019 19:50

Крюковщина City↓
А здесь никого не интересуют Ваши аргументы. Я так понимаю, что выступающие здесь считают кумиром нынешнего или на зарплате... И похоже не утруждают себя анализом.
Вот например, послушайте весьма интересную исповедь "Петр 5",от известного решалы президента Юрия Онищенко - прям не хуже карточного домика. Начинать слушать можно с 6 главы.
https://youtu.be/z6RjM2_daSA
В европу с такими принципами?!! Не смешите!

Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx
1. . .7173. . .129
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее