Подать объявление

В Украине хотят ввести "комендантский час" для подростков

04 июнь 2009 06:15

Министр Украины по делам семьи, молодежи и спорта Юрий Павленко считает, что ограничение пребывания детей и подростков после 22:00 в общественных местах без сопровождения родителей должно быть утверждено законодательно.



Читать дальше >>

04 июнь 2009 06:15
Це давно треба було зробити як протидію розвитку наркоманії,алкоголізму,проституції і злочинності.
04 июнь 2009 06:20
Якщо автори статті демагогічно іменують намір упорядкувати перебування дітей вночі на вулиці "комендантський час", то я дозволю собі визначити той "порядок", який існує нині, - як повний безлад, "беспредел" і потурання суспільства розбещеності дітей. Чи ви не бачите, що діти витворяють ночами, або що з ними витворяє хтось інший? Наші дітки посеред глухої ночі горланять непристойних "пісень" на вулицях і попід вікнами будинків, п".ть горілку, бешкетують, трахаються попід кущами, гвіалтують інших, убивають і калічать. Ви це називаєте "свободою" і "правами дітей"? Схаменіться! І зубоскалити на предмет "комендантського часу" тут не варто.
04 июнь 2009 06:22
Лучше бы запретили продавать слабоалкогольную бурду!
04 июнь 2009 06:29
Поздновато хватились-большая часть молодежи уже безвозвратно утеряна.Запрещать надо не только это.Убрать из свободной продажи пиво-пивной алкоголизм не лечиться.Убрать так называемые "энергетические "напитки.Ограничить про дажу сигарет и других табачных изделий.Наконец проанализировать музыкальные произведения и выявить ,какие команды на них наложены.
04 июнь 2009 06:30
Наконец-то!!!
Давно пора было к этому прийти!
04 июнь 2009 06:33
В советское время можно было находится на улице до 21.00, если тебе нет 18 лет. Сначала все развалили, а теперь пытаемся вернуть по чуть-чуть. Теперь на это уйдут десятилетия.
04 июнь 2009 06:49
Закон такой давно назрел. А мнения на его счет будут всегда разделятся те, кто живут в тихих или блатных районах, проблемы не знают и будут против, а такие жители привокзальных районов и Борщаговки, Троещины, Харьковского, пр, думаю, только -"за".
04 июнь 2009 07:13
Всі ці проекти не приведуть до поліпшеня ситуації. Лише викличуть протест у підлітків, які і так знаходяться у стані підвищеної емоційної збудженості.
Це просто СМІХ.
Спочатку ліквідували спортивні майданчики - понастроїли домівок, звернули до нуля підтримку спортивних секцій - тепер це коштує таких грошей, що близько не підійдеш, активно йде тиск на спортивні школи - державна підтримка мінімальна, місцева влада теж не взмозі фінансувати, але оренду платити досить велику треба, комунальні послуги сплачувати треба, а суми досить великі. А що коїться з літнім оздоровленням? Ведеться планомірна робота по приведеню всіх титчих оздоровчих закладів до туристичної діяльності. Вводиться велика кількість платних сертифікатів, ліцензування, плати за землю підвищується... Це я лишень трохи описав.
А висновок такий - енергію дітям подіти нікуди, тепер щей під "домашній арешт" будуть саджати - це в розумінні підлітків. К чому це призведе? Призведе к активізації різних підпільних зборів, формування організацій, метою яких буде саме в вечірній і нічний час проводити різного роду акції.
Тож робиться все окрім необхідного! Замість розробляти заходи, які б заняли дітей, щоб вони елементарно набігались і втомились, їх заганяють в жорсткі рамки.
А може це пошук нового джерела доходів бюджету? Тепер штрафи на батьків посиплятся)))))
А взагалі, з точки зору права, вказаний вище проект є діями по обмеженню цивільної дієздатності громадян України, яка чітко виписана в Цивільному кодексі України.
04 июнь 2009 10:38
Влад! Опомнись! Это где такое ограничение юыло в СССР? Ты это в новых учебниках вычитал? А предложение дебильное, как впрочем все что придумывает наша власть. Те дети которые создаваликриминогенную обстановку и мажорики так и будут как раньше, с их родителей либо взять нечего либо страшно. А вот не дай бог наши с дня рождения задержутся на 10 минут, нам ТАКОЙ штраф впаяют...
30 июнь 2009 20:17
>>к активізації різних підпільних зборів, формування організацій, метою яких буде саме в вечірній і нічний час проводити різного роду акції.

Хм. А это мысль. Спасибо, Александр.
30 июнь 2009 20:21
>>ТАКОЙ штраф впаяют...

Shubin, следите и за другими источниками. "Родителей могут оштрафовать, согласно ст. 184 «Исполнение родительских обязанностей», на сумму от 2 до 4 необлагаемых минимумов."
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее