Подать объявление

В Киеве составляют "черный список" власти

04 окт 2009 12:24

В Киеве в ближайшее время появиться "черный список" власти, который составляет гражданское движение "Настоящие киевляне".



Читать дальше >>

04 окт 2009 12:24
№1 черновецкий
04 окт 2009 13:22
№2 Бабушкин, Кухаренко, продавшаяся Скорик и недавно продавшийся Духовичный. Плюс все понаехавшие жлобы, строящие здесь свои будки для типа трудоустройства. В прямом смысле у нас на голове. Плюс жильцы дома на Грушевского, 9а, посмевшие купить там за миллионы жилье на склонах.
04 окт 2009 14:10
Я не розумію регіонів, чому я та моя сім"я повинні вам вірити коли вся Україна знає, що партія регіонів заблокувалa такі важливі питання як 1.допомога "дітям війни"; 2. обмеження максимальної пенсіії в Україні розміром в 6500 грн, замість 10-20тис.грн. ваша партія навіть звернулась до Конституційного Суду з другого питання, який нажаль зараз працює не на користь простого українця!Ганьба лукавству регіонів!
04 окт 2009 14:12
українська влада! до яких пір ющенківці, тимошенкивці, януковці, литвинівці, симоненківці і т.д., скільки ви будете наживатися на тих нещасних українцях, особливо чоловіках, які завдяки вашому "мудрому" керівництву спиваються з відчаю, помирають і не доживають до пенсійного віку 60 рокуів?! на тих нещасних багатодітних сім"ях , які із-за українських бюрократичних законаів, не можуть отримати жалюгідну матеріальну допомог у?! рушаться сім"ї, гинуть малі та старі. а ви влада...багатієте! Ганьба!
українська влада!до яких пір технічні працівники вищих учбових закладів України (так інженер в університеті у Києві має ставку 900 гривень!!??) будуть покидьками порівняно з чиновниками в Україні!!??Ганьба такій владі!!!
04 окт 2009 14:15
начните с черновецкого
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее