Подать объявление

ул. Гарматная 20

04 апр 2008 15:05
Уважаемые посетители. Кто имеет информацию по данной теме прошу высказываться.
У меня есть пока только ЭТО

1430, 16.05.2006
Звабившись колись столичною пропискою, працівники колишнього заводу "Меридіан" імені Корольова стали заручниками байдужості чиновників і жахливих побутових умов проживання. Останні п’ять років газетярі та телевізійники у гуртожитку на Гарматній, 20 – часті гості. Приваблює палких до сенсацій передусім – показовий контраст столиці. З фасаду будинку – фешенебельна сауна, з тильного – злиденний побут трударів. Вхідні двері – поламані, віконні рами – прогнили, тай сам будинок розвалюється на очах. А мешканці уламку радянської доби – усе ще нагадують вже майже капіталістичному суспільству, про колишні його обіцянки та зобов’язання. За багато років поневірянь, образ у них накопичилося чимало.
Про життя цих киян гуртом і окремо можна писати вже роман на кшталт Достоєвського. У задусі й сирості – білизну вішають у кімнаті, бо немає сушки - Мельник Тетяна виховує трьох синів. Як багатодітній матері до фактичних сімнадцяти квадратних метрів – дописали ще три. Втім, і так жінка платить, як і заведено в гуртожитку – за кожного мешканця. Виходить, – як за двокімнатну квартиру з усіма зручностями. У схожих умовах – ще три сім’ї.
Єдина душова кімната – особлива печаль для майже трьохсот гуртожитківців. Коментарі тут зайві. А вихідними до цих так званих благ, ще й черга треба вистояти. У якій і діти війни, і ліквідатори, й інваліди. У своїх бідах гуртожитківці звинувачують "Спецжитлофонд". У 2001-му завод передав гуртожиток саме на його баланс - з умовою повної реконструкції приміщення. До неї і досі не дійшло. Тож на разі сподіваються бодай на якесь поліпшення побутових умов. Та навіть, щоб скористатися таким мінімумом вигод, треба перебувати на черзі. 1-ий заступник директора КП "Спецжитлофонд"Віктор Попівський переконаний, що дбати про соціально незахищених мала б і держава, а не лише місто.
Источник "СТН", ТРК "Київ"
17 сен 2008 17:15
Видел я стройплощадку ) И вот что меня интерисует -- как новостройка будет примыкать к общаге ? котлован роется прямо впритык к ней .
18 ноя 2008 19:40
Це що написано, це щира правда. Повірте!!! Я сама колись проживала в цьому гуртожитку, і не одна а всією сім’єю (3 чол.) на площі 18 метрів. В кімнаті знаходилося все починаючи зі спальні, дитячої (робилися уроки, гралися іграшками діти), гостьової (тут само дивилися телевізор), балкон (вивішували білизну, після прання), кухня (знаходився посуд, їли по-черзі за маленьким столом), ванна (іноді милися в мисках, тому що черга в душ була не менше як осіб 10-15, а це 2-3 години часу), роздягалка, і все це було в одній кімнаті!!! Люди живуть по 20-30 років, і це ПРАВДА, сама з цим зустрілася, тому мені немає сенсу обманювати.

Я не стидаюся цього, і хочу закликати нашу владу, допомогти таким людям!!!
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx