Подать объявление

У наших соседей началось...

02 апр 2007 07:35
forum.ners.ru/viewtopic.php?t=7620
02 апр 2007 07:39
Просто в бюджете не хватает денег. А где их взять- простейший способ отобрать у простых людей используя институты власти.
02 апр 2007 09:51
Так и встает образ, бедного несчатного простого Корейко, который сдает однокамнатную хрущевку с тараканами за $350 плюс дополнительно ком.услуги и квартплата и при этом не хочет платить 15% подоходного и 2% в пенсионный, но пенсию получает.
Сталкивался с такими арендодателями, знаем.
04 апр 2007 10:43
Из Вашей же ссылки, Спай

" Я тут говорил с одним юным налоргом. Он мне сказал, что начальство бабла для себя не просматривает и спускает все им вниз "на исполнение". А им эта кампания как свинью стричь Визгу много, а шерсти мало.

"А если кто хочет получать адреса квартир, то пусть покупают базы."
04 апр 2007 10:48
" НК РФ
Статья 91. Доступ должностных лиц налоговых органов на территорию или в помещение для проведения налоговой проверки
5. Доступ должностных лиц налоговых органов, проводящих налоговую проверку, в жилые помещения помимо или против воли проживающих в них физических лиц иначе как в случаях, установленных федеральным законом, или на основании судебного решения не допускается."

Ну, а ежели, какой лопушистый арендатор подпишет протокол, то ему, в качестве бонуса, будет увеличена арендная плата на те же проценты. Спай, скажу честно, мои арендаторы - будут, как рыбы. Потому, как данный ситуэйшен уже предусмотрен в моем договоре.
04 апр 2007 11:04
Борода,поделитесь тонкостями составления контракта.Лучше платить единый налог?
04 апр 2007 11:11
Борода, тут важен факт первой ласточки.
Государству не безразлично. Вы же должны знать, что в России если что-то государству небезразлично, то это как правило приводит к тому, что государство достигает своих интересов.
Нам это понятное дело не грозит пока, у нас ведь государственная власть на данный момент существует весьма условно.

Я это сюда запостил лишь с той целью, чтобы показать, куда ведет развитие РЖН-а. Я вовсе не хотел поднять визг типа "ага, попали!!"...
04 апр 2007 11:18

04 апр 2007 12:36
В России, если что-то государству не безразлично, это В КОНЕЧНОМ ИТОГЕ приводит к "бей жидов - спасай Россию!" И что-то ни разу не наблюдалось мною, чтобы Россия при этом достигала СВОИХ ИНТЕРЕСОВ.

А ссылочки на топик Алексея Вы зачем привели? Что я могу ему посоветовать?
04 апр 2007 12:44
05 апр 2007 10:32

05 апр 2007 10:38
Хым, и как такая вот страна могла в течении нескольких сот лет подряд претендовать сначала на европейское, а потом и на мировое господство...
05 апр 2007 10:50
Я, вот, тоже претендую. На место у парламентского корыта.
08 апр 2007 17:29
Мне понравилась история
30 июль 2007 09:29
[QUOTE=realagent]Мне понравилась история [/QUOTE]

История поучительная и очень правильная. В свете того, когда страна, захлебывается в нефтедолларах, но приэто продолжает вытягивать из граждан малейшую копейку, добытую съемом квартир и частным извозом. С ткаим государством, а точнее его чиновниками, надо бороться ихними же методами.
05 окт 2007 13:28
Цитата:


//forum.ners.ru/viewtopic.php?t=7620

по Украине
Угол-проц кодекс (может, кому пригодится )
Стаття 177. Підстави для проведення обшуку та порядок надання згоди на його проведення

Обшук проводиться в тих випадках, коли є достатні підстави вважати, що знаряддя злочину, речі й цінності, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети і документи, які мають значення для встановлення істини в справі чи забезпечення цивільного позову, знаходяться в певному приміщенні або місці чи в якої-небудь особи.

Обшук проводиться також і в тому випадку, коли є достатні дані про те, що в певному приміщенні або місці знаходяться розшукувані особи, а також трупи чи тварини.

Обшук проводиться за вмотивованою постановою слідчого з санкції прокурора чи його заступника, за винятком житла чи іншого володіння особи.

У невідкладних випадках обшук, за винятком житла чи іншого володіння особи, може бути проведений без санкції прокурора, але з наступним повідомленням прокурора в добовий строк про проведений обшук та його результати.

Обшук житла чи іншого володіння особи, за винятком невідкладних випадків, проводиться лише за вмотивованою постановою судді. При необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором звертається з поданням до судді за місцем провадження слідства. Суддя негайно розглядає подання і матеріали справи, а у разі необхідності вислуховує слідчого, прокурора і за наявності підстав виносить постанову про проведення обшуку чи постанову про відмову в проведенні обшуку. Постанова судді про проведення обшуку оскарженню не підлягає. На постанову судді про відмову в проведенні обшуку протягом трьох діб з дня її винесення прокурором може бути подана апеляція до апеляційного суду.
Стаття 180. Час проведення обшуку і виїмки

Обшуки і виїмки, крім невідкладних випадків, повинні провадитись удень.

Стаття 181. Особи, в присутності яких провадяться обшук і виїмка

Обшук і виїмка провадяться в присутності двох понятих і особи, яка займає дане приміщення, а при відсутності її - представника житлово-експлуатаційної організації або місцевої Ради народних депутатів.

Обшук і виїмка в приміщеннях, що їх займають підприємства, установи і організації, провадяться в присутності їх представників. Під час обшуку по можливості повинна бути забезпечена присутність обшукуваного або повнолітнього члена його родини, а при необхідності - також і потерпілого.

Обшукуваним, понятим і відповідним представникам повинно бути роз'яснено їх право бути присутніми при всіх діях слідчого і робити заяви з приводу цих дій; ці заяви підлягають занесенню до протоколу.

Стаття 183. Порядок проведення обшуку і виїмки

Перед обшуком або виїмкою слідчий пред'являє постанову особам, що займають приміщення, або представникові підприємства, установи чи організації, де проводяться обшук або виїмка, і пропонує їм видати зазначені в постанові предмети або документи, а також вказати місце, де переховується злочинець. У разі відмови виконати його вимоги слідчий проводить обшук або виїмку в примусовому порядку. Якщо особи, які займають приміщення, відсутні, постанова про проведення обшуку або виїмки пред'являється представникові житлово-експлуатаційної організації або місцевої Ради народних депутатів і обшук або виїмка проводиться в їх присутності.

Проводячи обшук, слідчий має право розкривати замкнені приміщення і сховища, якщо володілець відмовляється їх відкрити. При цьому слідчий повинен уникати не викликаних необхідністю пошкоджень дверей, замків та інших предметів.

Слідчий має право заборонити особам, що перебувають у приміщенні під час обшуку або виїмки, а також особам, які під час обшуку або виїмки увійшли в це приміщення, виходити з приміщення і зноситись один з одним або з іншими особами до закінчення обшуку чи виїмки.

В необхідних випадках слідчий вправі залучати до участі в проведенні обшуку працівників органів внутрішніх справ та відповідних спеціалістів.

Стаття 186. Вилучення предметів і документів

При обшуку або виїмці можуть бути вилучені лише предмети і документи, які мають значення для справи, а також цінності і майно обвинуваченого або підозрюваного з метою забезпечення цивільного позову або можливої конфіскації майна. Предмети і документи, які вилучені законом з обігу, підлягають вилученню незалежно від їх відношення до справи.

Всі документи і предмети, які підлягають вилученню, слідчий повинен пред'явити понятим та іншим присутнім особам і перелічити в протоколі обшуку або виїмки чи в доданому до нього опису з зазначенням їх назви, кількості, міри, ваги, матеріалу, з якого вони виготовлені, та індивідуальних ознак. У необхідних випадках вилучені предмети і документи повинні бути на місці обшуку або виїмки упаковані і опечатані.

Стаття 188. Протокол обшуку і виїмки

Про проведення обшуку або виїмки слідчий складає протокол у двох примірниках з додержанням правил статті 85 цього Кодексу. В протоколі зазначаються: підстави для обшуку або виїмки; приміщення чи інше місце, в якому було проведено обшук або виїмку; особа, у якої проведено обшук або виїмку; дії слідчого і результати обшуку або виїмки. Щодо кожного предмета, який підлягає вилученню, повинно бути зазначено, в якому саме місці і при яких обставинах він був виявлений.

В протокол обшуку або виїмки заносяться всі заяви і зауваження присутніх під час обшуку або виїмки осіб, зроблені з приводу тих чи інших дій слідчого. Обидва примірники протоколу, а також опис вилучених предметів підписують слідчий, особа, у якої проводився обшук або виїмка, та запрошені особи, що були присутні.

Стаття 189. Обов'язковість вручення копії протоколу обшуку або виїмки

Другий примірник протоколу обшуку або виїмки, а також другий примірник опису вручається особі, у якої проведено обшук або виїмку, а в разі її відсутності - повнолітньому членові її сім'ї або представникові житлово-експлуатаційної організації чи місцевої Ради народних депутатів.

При проведенні обшуку або виїмки в підприємстві, установі або організації другий примірник протоколу і опису вручається представникові підприємства, установи або організації.

При наявності в протоколі зауважень на неправильні дії, допущені під час обшуку, слідчий не пізніше двох днів повідомляє про це прокурора, який здійснює нагляд за слідством.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее